CRYPTO20 Set Untuk ICO Setelah Berjualan $ 5M yang Berjaya

CRYPTO20 adalah dana indeks cryptocurrency pertama yang diberi token. Ini memungkinkan bagi sesiapa sahaja untuk memiliki portfolio kripto yang pelbagai sendiri tanpa perlu membeli pelbagai cryptocurrency itu sendiri. CRYPTO20 kini dalam fasa ICO, memberi peluang kepada pelabur untuk terlibat.

Bagaimana CRYPTO20 Membuat Paradigma Pelaburan Baru

Matlamat utama CRYPTO20 adalah mengembangkan paradigma pelaburan baru yang menjadikan proses pelaburan sebenar lebih mudah bagi mereka yang terlibat. Pembiayaan ICO akan digunakan untuk membeli aset crypto yang mendasari. Dana indeks kemudian akan memberi pengguna ketelusan blockchain yang lengkap.

Salah satu tujuan CRYPTO20 adalah membuat pelaburan mudah dan mudah. Daripada perlu menganalisis secara beribu-ribu cryptocurrency yang muncul, para pelabur hanya boleh melabur dalam CRYPTO20 dan memanfaatkan pasaran secara keseluruhan. Ini mengurangkan kos pelaburan, kerana tidak perlu melakukan analisis mendalam atau berjumpa pakar untuk mendapatkan nasihat sebelum memilih cryptocurrency. Daripada nasihat manusia, CRYPTO20 bergantung pada sains data dan sekumpulan parameter hiper yang ditentukan dengan teliti.

Yang Terbaik, Tidak Ada Orang Tengah

Pelabur akan mempunyai kawalan sepenuhnya ke atas aset mereka sendiri dengan CRYPTO20. Banyak syarikat mengaut keuntungan ini dengan berperanan sebagai orang tengah untuk pelaburan. Mereka mengurangkan keuntungan pelabur, tetapi CRYPTO20 melakukan sebaliknya. Tidak perlu risau tentang pelaburan minimum, dan juga tidak ada bayaran keluar. Selain itu, pelabur tidak perlu membayar yuran broker, yang membolehkan mereka melabur dengan lebih mudah. Ringkasnya, CRYPTO20 telus dan bebas daripada bayaran untuk perkara seperti broker, nasihat, dan bahkan menggunakan platform.

Pelabur boleh mengambil tindakan 24 jam sehari, 7 hari seminggu, kerana perdagangan semudah menukar token C20. CRYPTO20 juga mempunyai bayaran terendah. Walaupun pasaran biasanya menawarkan 3 peratus, yuran tahunan CRYPTO20 hanya 0.5 persen setiap tahun. Untuk meningkatkan kekurangan orang tengah ke tahap seterusnya, platform ini sepenuhnya autonomi. Ini bermaksud bahawa tidak perlu seorang pengurus manusia menyelesaikan perdagangan aktif, sesuatu yang membantu mengurangkan kos.

Memilih untuk Menggabungkan Cryptocurrency dengan Dana Indeks

Dengan CRYPTO20, pasukan ini pada dasarnya mengambil reputasi dana indeks yang kuat dan menerapkannya ke dunia cryptocurrency. Ini adalah langkah yang logik memandangkan dana indeks secara konsisten mengalahkan rata-rata dana yang diuruskan, dan mereka mempunyai sepanjang sejarah mereka. Dengan menggunakan CRYPTO20, pelabur dapat mengesan prestasi pasaran crypto secara keseluruhan dan mendapat keuntungan daripadanya.

Prestasi Indeks

Apa Aset Yang Dipegang CRYPTO20?

Portfolio untuk CRYPTO20 akan disediakan sebagai jenis hibrid berdasarkan strategi perdagangan indeks. Semua dana ICO akan digunakan untuk membeli aset cryptocurrency yang mendasari dana tersebut. Dengan hanya memegang satu token, pelabur dapat mempelbagaikan dan pada dasarnya melabur dalam 20 aset kripto teratas. Dengan kata lain, aset akan dibahagikan antara 20 cryptocurrency teratas.

Mata wang kripto akan diseimbangkan semula setiap minggu dan dipilih berdasarkan permodalan pasaran. Setiap aset mempunyai berat maksimum 10 persen, jadi tidak ada aset yang dapat menguasai keseluruhan portfolio. Portofolio ini selalu mempunyai pendedahan pasaran yang luas, membantu mengimbangi risiko besar yang biasanya dikaitkan dengan cryptocurrency, kerana pelaburan ini masih baru berbanding dengan mata wang fiat dan pelaburan lain.

Pada 16 Ogos 2017, setiap Bitcoin, Ethereum, Ripple, dan Bitcoin-cash mewakili 10 peratus portfolio. Mata wang kripto lain yang disertakan pada tarikh tersebut hingga kadar yang lebih rendah termasuk Dash, Ethereum-Classic, EOS, Iota, Neo, Litecoin, Nem, Qtum, Monero, Omisego, Stratis, Waves, Tenx, Bitshares, Zcash, dan Steem. Seperti yang telah disebutkan, cryptocurrency yang tepat dan peratusan portfolio yang disusunnya akan berubah setiap minggu.

Kepada siapa CRYPTO20 akan membuat rayuan?

Pembangun di sebalik CRYPTO20 percaya bahawa platform ini akan menarik minat mereka yang berusaha membina kekayaan. Ini adalah kaedah yang baik bagi mereka yang mahukan pendedahan penuh dengan cryptocurrency atau indeks cryptocurrency. Pelabur yang ideal memahami bahawa walaupun kaedah perdagangan indeks mengurangkan risiko, pasaran cryptocurrency masih sangat tidak stabil. Ini bermaksud bahawa mungkin ada kerugian dalam jangka pendek. Walau bagaimanapun, dalam jangka masa panjang, pelabur di CRYPTO20 akan melihat kenaikan wang mereka sebagai tindak balas terhadap pasaran cryptocurrency yang terus berkembang.

Mengenai Token C20

Token C20 telah terikat secara langsung dengan aset yang mendasari platform ini. Ini membolehkan pilihan pembubaran dalam hubungan pintar. Pilihan unik itu melindungi harga aset anda sambil memastikan ia tidak boleh berada di bawah bahagian aset pendasar yang ditunjukkan oleh token.

Maklumat ICO

ICO untuk CRYPTO20 sedang dijalankan. Pada masa penulisan, terdapat 2,493 penyokong. 5,733,294 C20 telah terjual setakat ini dengan nilai dana $ 5,598,802. Ini termasuk 10,410 Ether, 377 Bitcoin, dan 6,349 Litecoin. Tidak ada lagi token C20 yang akan dijual setelah ICO selesai. Selepas tahap ini, token akan diperoleh melalui perdagangan. ICO bermula pada 16 Oktober dan akan berlangsung sehingga 30 November.

Maklumat ICO

Bagaimana Anda Boleh Melabur dalam ICO?

Melabur dalam ICO CRYPTO20 sangat mudah. Mulakan dengan membuat akaun di laman webnya atau log masuk ke akaun anda yang ada. Akaun diperlukan untuk memastikan kemajuan pelaburan anda telus dan memberikan kemudahan akses pada masa akan datang. Anda juga perlu mengesahkan maklumat penting sebagai kaedah mencegah penipuan. Setelah maklumat anda disahkan, anda boleh mula melabur dengan menyerahkan alamat dompet ETH anda, yang seharusnya menjadi tempat anda memilih untuk menerima token C20. Ini bukan alamat pertukaran. Kemudian, anda boleh menghantar pelaburan anda di ETH, BTC, atau LTC. Anda kemudian dapat melihat baki pelaburan, jumlah deposit, dan jumlah C20 yang akan anda terima di halaman akaun anda.

Kesimpulannya

CRYPTO20 menawarkan penyelesaian unik dalam dunia cryptocurrency, menarik bagi mana-mana pelabur yang merasa terharu dengan penyelidikan yang terlibat atau mengambil berat tentang risikonya. Bagaimanapun, pasaran cryptocurrency terkenal dengan sifat tidak menentu. Dengan CRYPTO20, anda dapat mengekalkan pulangan menarik yang ditawarkan secara tradisional oleh cryptocurrency sambil meminimumkan risiko dan menjadikannya lebih mudah untuk terlibat.

Pautan Berguna

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me