Leonardo Render

Leonardo Render memungkinkan pengguna membuat proses kreatif dengan GPU luaran, jadi mereka tidak perlu menjaga perkakasan yang diperlukan untuk menyediakan GPU peribadi yang mencukupi. Perkhidmatan ini direka untuk memberi kuasa kepada pencipta yang ingin mempercepat atau hanya mempermudah proses pembuatan.

Leonardo Render

Bagaimana Leonardo Render Berfungsi?

Leonardo Render adalah penyelesaian rendering grafik bertaraf institusi. Ia memerlukan aplikasi perisian rendering peringkat perusahaan dan menggabungkannya dengan protokol berasaskan blockchain. Protokol ini memungkinkan untuk mengakses kuasa komputer dari semua peserta rangkaian. Berkat penggunaan teknologi blockchain yang inovatif ini, protokol superkomputer dapat memberikan penyelesaian rendering berasaskan cloud yang paling berpatutan, termudah, dan terpantas kepada pelanggan.

Untuk mengetahui lebih terperinci, Leonardo Render berdasarkan GPUBox, penyelesaian rendering dari CTO Marcin Gucki. Syarikat, pengeluar, pereka, seniman, dan banyak lagi dapat menggunakan aplikasi desktop untuk membeli kekuatan komputer yang mereka perlukan untuk menyelesaikan render. Aplikasi ini membantu tanpa mengira skala yang diperlukan atau ukuran operasi, dan tidak memerlukan pengiriman IP penuh ke penyedia perkhidmatan.

Hasil sistem ini adalah keselamatan harta intelek yang tinggi dan pengalaman pengguna yang tidak dapat ditandingi. Menggunakan perkhidmatan Leonardo Render adalah sekitar $ 0.50 USD per jam per GPU. Ini menunjukkan kemampuan untuk pengguna dan juga keuntungan bagi pelombong kerana satu pelombong Leonardo GPU Render memperoleh hampir $ 0.50 sejam. Bandingkan dengan purata $ 0,027 USD yang dibuat setiap jam dari Ethereum perlombongan.

Bagaimana Perbezaan Leonardo dari Persaingan?

Perbezaan terbesar antara Leonardo Render dan persaingan adalah harga rendah dan kelajuan tinggi. Penyelesaian besar yang ada sekarang bertindak sebagai perantara untuk menghubungkan pengguna dengan ladang rendering, yang meningkatkan kos. Mereka juga memuat naik maklumat tersebut ke pelayan mereka, sehingga menjejaskan privasi dan harta intelek jika berlaku peretasan. Oleh kerana tidak ada perantara dengan Leonardo Render, harga lebih rendah. Selain itu, tidak ada harta intelek yang masuk ke pelayan; ia sentiasa ada di komputer pelanggan. Lebih banyak penyelesaian sedang diusahakan, tetapi masih jauh dari pengeluaran atau membiarkan sesiapa sahaja menyertai rangkaian, yang menjejaskan integriti mereka.

Masalah

Secara keseluruhan, Leonardo Render memberikan banyak kelebihan berbanding persaingan yang ada, seperti rendering masa nyata berkat kepantasannya, pencurian IP yang diminimumkan, dan tidak perlu memuat naik data ke ladang rendering. Gabungan ini menghasilkan lebih sedikit peluang bagi penggodam untuk mengakses maklumat anda. Penting juga untuk diperhatikan bahawa projek itu sudah ada, berdasarkan infrastruktur yang terbukti.

Adakah Leonardo Render Bermula dari awal?

Tidak, Leonardo Render sebenarnya adalah perniagaan yang sudah ada yang sudah mengurus rendering untuk beberapa pelanggan. Oleh itu, teknologi di sebalik platform dan pasukan yang mengerjakan projek ini mempunyai pengalaman dalam hal ini. Ini memberi platform permulaan yang tinggi berbanding projek berasaskan blockchain lain yang masih dalam peringkat perancangan dan pembangunan awal.

Apa Manfaat Utama Leonardo Render?

Secara keseluruhan, Leonardo Render cepat, mudah digunakan, dan menjimatkan kos. Ia akan bermula dengan 23,000 GPU, dan apabila semakin banyak infrastruktur bergabung dengan rangkaian yang terus berkembang, angka ini akan meningkat. Ini diterjemahkan ke dalam proses yang cepat.

Dari segi kemudahan penggunaan, Leonardo Render berfungsi di desktop pengguna sendiri, tanpa harus menggunakan desktop jauh atau memuat naik apa pun. Sebaliknya, semuanya berlaku di komputer anda sendiri dengan kawalan anda. Sistem ini akan sentiasa melindungi harta intelek anda.

Kebaikan

Bagi mereka yang mencari penyelesaian rendering, Leonardo Render juga sangat menjimatkan, menawarkan harga yang kompetitif. Perkhidmatan ini berharga antara $ 0.25 dan $ 0.50 sen untuk setiap jam untuk setiap GPU, berdasarkan kekuatan GPU. Harga itu menjadi lebih kompetitif apabila anda menganggap bahawa Leonardo Render merangkumi ciri yang tidak ditawarkan oleh orang lain.

Adakah Leonardo Render Selamat?

Adalah normal bagi syarikat untuk prihatin terhadap keamanan bahan kreatif mereka, terutama dalam situasi di mana kekuatan komputer dibagikan di seluruh rangkaian. Leonardo Render mengetahui sepenuhnya masalah ini, sebab itulah ia selalu menjaga kerahsiaan. Walaupun pihak ketiga memproses bahan tersebut, ia tidak akan dapat mengaksesnya, jadi syarikat anda tidak mempunyai kebimbangan mengenai pencurian bahan kreatif. Fail anda tidak pernah dihantar ke mana-mana, sentiasa ada di komputer anda.

Perkongsian dengan Giga-Watt

Untuk membantu memberikan perkhidmatan terbaik, Leonardo Render bekerjasama dengan Giga-Watt, yang terletak di Washington. Kerjasama ini adalah yang pertama dari jenisnya dalam industri rendering, yang memungkinkan untuk mengurangkan kos dan peningkatan yang pantas. Kerjasama ini meletakkan Leonardo Render untuk menawarkan keberkesanan dan nilai produk yang lebih baik daripada nama besar. Render semua jenis akan menghargai akses ke kedua-dua kos terendah dan kelajuan terpantas yang ada pada masa ini.

Leonardo Render memilih untuk bekerjasama dengan Giga-Watt kerana kedudukan syarikat sebagai platform hosting GPU terbesar di A.S., dengan 23.000 GPU menggunakan 4 megawatt elektrik dan beroperasi 24/7. Kemudahan ini juga menggunakan pelbagai inovasi yang dirancang syarikat, seperti sistem penyejukan udara yang aktif, bersama dengan fleksibiliti dan skalabilitas yang melampau.

Berkat perkongsian antara Leonardo Render dan Giga-Watt, platform ini dapat menawarkan tahap keselamatan, kebolehpercayaan GPU, dan prestasi yang tinggi ditambah dengan kos yang rendah jika dibandingkan dengan pesaing. Kerjasama itu bukan perkara baru dan sudah menunjukkan janji. Ini telah menghasilkan penyelesaian rendering berasaskan cloud yang paling maju di dunia.

Token LEOS

Token LEOS adalah sebahagian daripada model insentif bawaan untuk pelombong Leonardo Render. Penambang akan mempertaruhkan sejumlah LEOS, yang merupakan deposit keselamatan dan menyediakan perkhidmatan. Terdapat 288 juta token. Token LEOS dan penggunaan blockchain oleh Leonardo Render juga memberikan pilihan unik bagi pelombong untuk mendapat keuntungan dengan memberikan bukannya perlombongan tradisional, meningkatkan keuntungan mereka dan menawarkan lebih banyak pilihan.

Token

Kesimpulannya

Leonardo Render siap meningkatkan rendering secara dramatis dengan memberikan penyelesaian yang efektif dari segi biaya, dapat diskalakan, dan cepat. Penyelesaiannya sudah ada dan telah terbukti berkat kerja berjaya Leonardo Render dengan pelanggan yang ada. Apabila rangkaian berkembang, begitu juga potensi untuk Leonardo Render berkat sifatnya yang dapat ditingkatkan.

Pautan Berguna

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me