Leonardo gjengir

Leonardo gjengir gjør det mulig for brukere å gjengi kreative prosesser med eksterne GPUer, slik at de ikke trenger å vedlikeholde maskinvaren som er nødvendig for å gi nok personlige GPUer. Denne tjenesten er utformet for å styrke skaperne som ønsker å øke hastigheten på eller til og med bare legge til rette for gjengivelsesprosessen.

Leonardo gjengir

Hvordan fungerer Leonardo Render?

Leonardo Render er en grafisk gjengivelsesløsning for institusjonell karakter. Det tar programvaren for gjengivelse av bedriftsnivå og kombinerer den med en blockchain-basert protokoll. Denne protokollen gir tilgang til datakraft fra alle nettverksdeltakere. Takket være denne innovative bruken av blockchain-teknologi kan superdatamaskinprotokollen gi kundene den rimeligste, enkleste og raskeste skybaserte gjengivelsesløsningen.

For å gå mer detaljert er Leonardo Render basert på GPUBox, gjengivelsesløsningen fra CTO Marcin Gucki. Bedrifter, produsenter, designere, kunstnere og mer kan bruke skrivebordsprogrammet til å kjøpe datamaskinkraften de trenger for å fullføre en gjengivelse. Søknaden hjelper uavhengig av omfanget som er nødvendig eller størrelsen på operasjonen, og det krever ikke at du sender full IP til en tjenesteleverandør.

Resultatene av dette systemet er høy sikkerhet for intellektuell eiendom og en uovertruffen brukeropplevelse. Bruken av Leonardo Renders tjeneste er omtrent $ 0,50 USD per time per GPU. Dette representerer overkommelige priser for brukere så vel som fortjeneste for gruvearbeidere siden en Leonardo GPU Render-gruvearbeider tjener nesten $ 0,50 i timen. Sammenlign dette med gjennomsnittlig $ 0,027 USD per time fra gruvedrift Ethereum.

Hvordan skiller Leonardo seg ut fra konkurransen?

De største forskjellene mellom Leonardo Render og konkurransen er lav pris og høy hastighet. De store løsningene som for øyeblikket eksisterer, fungerer som et mellomledd for å koble brukere til rendering gårder, noe som øker kostnadene. De laster også opp informasjonen til serverne sine, og kompromitterer personvern og immateriell eiendom hvis det oppstår et hack. Siden det ikke er noen formidler med Leonardo Render, er prisene lavere. I tillegg går ingen immateriell eiendom på serverne; det forblir alltid på klientens datamaskin. Det arbeides for tiden med flere løsninger, men disse er fortsatt langt fra produksjon eller lar noen bli med i nettverket, noe som kompromitterer deres integritet.

Problemer

Totalt sett gir Leonardo Render mange fordeler i forhold til den eksisterende konkurransen, for eksempel gjengivelse i sanntid takket være hastigheten, minimert tyveri av IP-er og ikke behov for å laste opp data til en gjengivelsesgård. Denne kombinasjonen gir færre sjanser for hackere å få tilgang til informasjonen din. Det er også viktig å merke seg at prosjektet allerede eksisterer, og bygger på påvist infrastruktur.

Starter Leonardo Render fra Scratch?

Nei, Leonardo Render er faktisk en eksisterende virksomhet som allerede tar seg av gjengivelse for flere kunder. Som sådan har teknologien bak plattformen og teamet som jobber med prosjektet erfaring i denne forbindelse. Dette gir plattformen en betydelig start på andre blockchain-baserte prosjekter som fremdeles er i de tidlige planleggings- og utviklingsstadiene.

Hva er noen hovedfordeler med Leonardo Render?

Totalt sett er Leonardo Render rask, enkel å bruke og kostnadseffektiv. Det vil begynne med 23.000 GPUer, og når mer infrastruktur blir med i det stadig voksende nettverket, vil dette tallet øke. Dette oversettes til en rask prosess.

Når det gjelder brukervennlighet, jobber Leonardo Render på brukerens eget skrivebord uten å måtte bruke et eksternt skrivebord eller laste opp noe. I stedet skjer alt på din egen datamaskin med deg i kontroll. Systemet vil alltid beskytte din intellektuelle eiendom.

fordeler

For de som søker en gjengivelsesløsning, er Leonardo Render også veldig kostnadseffektiv og tilbyr konkurransedyktige priser. Tjenesten ligger mellom $ 0,25 og $ 0,50 cent for hver time for hver GPU, basert på GPU-kraften. Denne prissettingen blir enda mer konkurransedyktig når du vurderer at Leonardo Render inkluderer funksjoner andre ikke tilbyr.

Er Leonardo Render Secure?

Det er normalt at selskaper er bekymret for sikkerheten til deres kreative materiale, spesielt i en situasjon der datakraft deles over nettverket. Leonardo Render er fullstendig klar over denne bekymringen, og det er derfor den alltid opprettholder konfidensialitet. Mens en tredjepart behandler materialene, får den aldri tilgang til dem, så firmaet ditt har ingen bekymringer for tyveri av kreative materialer. Filene dine blir aldri sendt hvor som helst, de forblir alltid på datamaskinen.

Partnerskap med Giga-Watt

For å bidra til best mulig service samarbeider Leonardo Render med Giga-Watt, som ligger i staten Washington. Dette partnerskapet er det første av sin type innen gjengivelsesindustrien, noe som gir lavere kostnader og forbedringer for å øke hastigheten. Dette partnerskapet stiller Leonardo Render til å tilby enda bedre produkteffektivitet og verdi enn store navn. Gjengivere av alle typer vil sette pris på tilgang til både de laveste kostnadene og de raskeste hastighetene som er tilgjengelige på dette tidspunktet.

Leonardo Render valgte å samarbeide med Giga-Watt på grunn av selskapets posisjon som den største GPU-vertsplattformen i USA, med 23.000 GPUer som bruker 4 megawatt strøm og fungerer 24/7. Dette anlegget bruker også flere bedriftsdesignede innovasjoner, for eksempel et aktivt luftkjølingssystem, sammen med ekstrem fleksibilitet og skalerbarhet.

Takket være partnerskapet mellom Leonardo Render og Giga-Watt, er plattformen i stand til å tilby et høyt sikkerhetsnivå, GPU-pålitelighet og ytelse pluss lave kostnader i forhold til konkurrenter. Partnerskapet er ikke nytt og viser allerede løfter. Det har allerede ført til den mest avanserte skybaserte gjengivelsesløsningen i verden.

LEOS poletter

LEOS-token er en del av den innebygde insentivmodellen for Leonardo Render-gruvearbeidere. Gruvearbeidere vil satse et gitt antall LEOS, som er et depositum og tilbyr tjenester. Det er 288 millioner tokens. LEOS-token og Leonardo Renders bruk av blockchain gir også et unikt alternativ for gruvearbeidere å tjene på å gjengi i stedet for tradisjonell gruvedrift, forbedre fortjenesten og tilby flere valg.

Tokens

Konklusjon

Leonardo Render er klar til å forbedre gjengivelsen dramatisk ved å tilby en kostnadseffektiv, skalerbar og rask løsning. Løsningen eksisterer allerede og er bevist takket være Leonardo Renders vellykkede arbeid med eksisterende kunder. Når nettverket vokser, vil potensialet for Leonardo Render øke, takket være dets skalerbare natur.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me