SGPay

SGPay er en 3. generasjons lommebokplattform. SGPay Token bruker Ethereum-teknologi på blockchain og brukes som et incentiv og verktøy token på SGPay-plattformen.

Hva gjør SGPay?

SGPay er egentlig en lommeboktjeneste. Denne tjenesten bruker bare en plattform for å utføre en rekke oppgaver. Brukere kan foreta e-betalinger med kredittkortene sine, kjøpe og selge kryptovalutaene sine, eller bruke et bredt utvalg av tjenester om bord. Dette gir brukerne en intuitiv måte å administrere alle eiendelene sine på ett sted.

SGPay ICO

Enkelt sagt, SGPay kombinerer plattformen og token til praktisk talt alt – fra kreditt- og debetkort-e-betalinger, til krypto- og fiat-e-lommebøker – på samme sted. Samtidig tilbyr den en rekke integrerte tjenester, som et online kjøpesenter, muligheten til å betale regninger, sykkelutleie og mer.

Hva du bør vite om mobilbetalingsfeltet i Asia

For å få en bedre ide om hvorfor SGPay utgjør en slik forskjell i Sørøst-Asia, bør du se nærmere på den voksende arenaen for mobilbetalinger i Asia. For øyeblikket har Sørøst-Asia alene en e-betalingsindustri på 12 milliarder dollar. I tillegg påpeker anerkjente kilder som Straits Times regelmessig veksten. Noen estimater sier faktisk at innen 2021 vil Sørøst-Asia ha over 30 milliarder dollar i mobilbetalinger. Stadig flere brukere i Sørøst-Asia og utover krever mobile betalingstjenester. Denne veksten skjer ettersom flere brukere vil ha et alternativ til å bære kontanter, noe de ser på som upraktisk og utrygt.

Betalinger i Asia

Selvfølgelig er denne veksten tregere i visse deler av Asia enn andre på grunn av frykt som identitetstyveri eller enkel mangel på kunnskap. Det er der en pålitelig plattform som SGPay spiller inn. Med sin enkle design kan til og med de som ikke er kjent med teknologien eller kryptovalutaene, bli vant til det. På grunn av sine omfattende sikkerhetsfunksjoner vil identitetstyveri ikke være noe som bekymrer.

Hvordan er SGPay klar til å dominere det voksende kryptovaluta-feltet i Singapore?

Singapore er et område i Sørøst-Asia med en av de sterkeste vekstene i kryptovaluta. Den siste Bitcoin-økningen har ført til en enda større interesse for kryptoassets og flere nye kryptovalutaer som dukker opp i dette landet. Av alle kryptovalutaene som vises i Singapore, er SGPay satt til å dominere feltet på grunn av dets praktiske praktiske egenskaper, en kvalitet som mangler blant lokale oppstart..

Mange av slike plattformer prioriterer det unike med deres ideer og kryptoutvekslinger – men SGPay har som mål å være en plattform som folk kan bruke i det daglige livet. Alle kjøper, og SGPay gir enkelhet til den handlingen. Det tar den økende suksessen til plattformer som Apple Pay, og bringer designen inn i kryptovalutaverdenen for å la brukerne foreta betalinger i butikker, online og mer med sine krypto- eller fiat-eiendeler..

SG Pay-funksjoner

Singapore vil være basistedet for SGPay, men det er godt klar til å utvide til resten av Sørøst-Asia. En gang der vil det være i stand til å nå flere titalls millioner brukere som bare venter på å komme inn i en verden av e-lommebøker og mobilbetalinger.

Hva er noen av de fremtredende egenskapene til SGPay?

Den største trekningen av SGPay er muligheten til å gjennomføre alle dine daglige transaksjoner i en enkelt app, fra å kjøpe filmbilletter og handle online til å kjøpe Bitcoin og foreta e-betalinger. SGPay gjør det enkelt å administrere kryptovalutaene dine uansett hvor du er, inkludert muligheten til å kjøpe og selge på selve plattformen. Mobilversjonen vil ha porteføljesporing i sanntid 24/7, slik at du alltid vet nøyaktig hvor du står.

SG Pay-funksjoner

Mens de fleste lignende plattformer tilgjengelig i andre markeder bare tilbyr muligheten til å betale med fiat-valutaer eller kryptovalutaer, gjør SGPay begge deler. Bruk hvilken valuta du foretrekker hos de deltagende forhandlerne, slik at du har full kontroll over økonomien. Ser vi på Sørøst-Asia, har SGPay støtte for flere kryptovalutaer enn noen annen lokal e-lommebok. Denne støtten oversettes til muligheten til å diversifisere e-porteføljen din, redusere risikoen og beskytte dine økonomiske interesser.

Brukere kan bruke den lagrede fiat-saldoen til å overføre penger til andre brukere. SGPay har som mål å bygge et belønningssystem som tjener penger, slik at når du handler på partnerens online kjøpesenter, får du belønningspoeng uten utløpsdato eller lange og kjedelige vilkår og betingelser å strømme gjennom. For sikkerhets skyld inkluderer SGPay biometrisk verifisering og flere andre innebygde garantier.

SGPay retter seg mot store partnerskap sammen med de lokale bankene så vel som i andre vertikaler. Plattformen ble modellert som en hybridplattform og ikke som et rent kryptospill, så samarbeid skulle være lettere med den tradisjonelle banknæringen.

Hva bør du vite om SGPay Token?

SGPay Token, SGP, er basert på Ethereum blockchain. Teamet vil motta en fast forsyning på 3,8 millioner SGP og den offentlige forsyningen vil være opptil 10 millioner, avhengig av salget under ICO. Dette vil føre til en total forsyning på mellom 3,8 millioner og 13,8 millioner, avhengig av suksessen med salget.

Bidragsperioden før salg vil finne sted 1. til 14. februar, noe som gir deltakerne hele to uker på å bli involvert. I løpet av denne pre-salgsperioden vil det være 2 millioner tokens tilgjengelig, med resten senere tilgjengelig i hovedsalgsperioden.

De som har token, vil få lavere transaksjonsgebyrer når de kjøper eller selger kryptovalutaer ved hjelp av lommeboken. Du kan også bruke SGPay-tokens akkurat som du ville gjort Bitcoin eller andre store kryptovalutaer for å gjøre overføringer eller betalinger.

SGPay Token Sale

De som har token, vil få lavere transaksjonsgebyrer når de kjøper eller selger kryptovalutaer ved hjelp av lommeboken. Du kan også bruke SGPay-tokens akkurat som du ville gjort Bitcoin eller andre store kryptovalutaer for å overføre eller betale.

Hvor mange brukere håper SGPay å få?

Som med enhver annen plattform, ønsker ikke SGPay å være begrenset av spådommer om antall brukere og ser mer vekst som en god ting. Imidlertid har det spådommer på plass basert på teamets undersøkelse av mobilbetalingsbehov og produktet.

SGPay-mål

I 2018 planlegger teamet å ha 500 000 brukere i Singapore alene. I løpet av 2019 håper de å spre sin innflytelse over hele ASEAN-regionen med 5 millioner brukere. I 2020 vil rekkevidden forhåpentligvis strekke seg over APAC-regionen med 50 millioner brukere.

Hva annet er på SGPay-veikartet?

I løpet av første halvdel av 2018 vil SGPay være i fase 2. I løpet av denne tiden vil togenerasjonshendelsen (TGE) finne sted og plattformprototypen vil bli utgitt. Denne fasen inkluderer også lanseringen av e-lommebokfunksjonen, en liste over SGPay-tokens, bekreftelsen fra det rådgivende styret. I fase tre, andre halvdel av 2018, vil teamet lansere e-betalingsfunksjonen, ha den intensive adopsjonsstasjonen, støtte flere tokens og delta i både strategiske partnerskap og samfunnsmarkedsføring. Fase fire, første halvdel av 2019, vil se handelspartnerskap; SDK og API-funksjoner; og integrering for NFC, QR og CC.

Konklusjon

SGPay er en plattform som vil være til fordel for mange på grunn av sin evne til å bli innlemmet i alles hverdag. Det skaper et konsept uten sidestykke i Sørøst-Asia som har vist seg å være vellykket i andre deler av verden. Med et formidabelt team som støtter prosjektet, lover SGPay å være en nyttig plattform for mennesker i ulike aldre og teknologikompetanse, noe som gir enda større bevissthet rundt e-betaling og kryptovaluta i Singapore og resten av Sørøst-Asia..

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me