ICO 2Key

2kunci adalah perkhidmatan rujukan berasaskan blockchain yang bertujuan untuk mengewangkan proses menghasilkan rujukan dalam talian dengan cara yang lebih adil daripada sistem tradisional. Industri rujukan adalah penggabungan pemasaran dari mulut ke mulut, di mana individu menyampaikan petunjuk dan pautan ke bakal pelanggan baru sebagai pertukaran ganjaran.

ICO 2Key

“Berkongsi pautan dalam talian ke produk, perkhidmatan, dan kandungan menghasilkan nilai ekonomi,” kata pasukan 2key dalam kertas putih. “Apabila kami berkongsi pautan dalam talian dan orang mengikutinya, kami memperoleh keuntungan bagi penjual produk, perkhidmatan, atau kandungan yang berkaitan dengan pautan yang kami sebarkan. Namun, di pasaran semasa, orang yang mendorong pertumbuhan ekonomi melalui mulut ke mulut tidak memperoleh bahagian yang adil dari nilai yang mereka hasilkan. “

Bagaimana 2key Berbeza dengan Sistem Pemasaran Tradisional?

2key memandang sistemnya sebagai penyimpangan dari hubungan tuan-hamba biasa yang menguasai internet sejak awal-awalnya. Sistem ini melibatkan pemproses pusat, pelayan, atau syarikat yang kuat, yang kemudian mengawal atau menyewa akses ke banyak sistem yang lebih kecil. Evolusi teknologi peer-to-peer, seperti blockchain, memutuskan hubungan ini dan memperkenalkan peluang bagi syarikat seperti 2key untuk menumbangkan paradigma iklan yang ada.

Dalam model semasa, syarikat besar seperti Facebook dan Google mengawal akses kepada penggunanya dengan titik harga yang terlalu besar untuk perniagaan kecil dan kawalan kualitatif secara keseluruhan. Adalah sukar bagi perniagaan kecil untuk benar-benar memanfaatkan kekuatan internet yang berpotensi hebat kerana bilangan orang yang terhad yang dapat mereka jangkau melalui masalah yang dikenakan oleh syarikat besar. Mekanisme penjejakan yang dikenali sebagai piksel melambangkan kebimbangan ini, 2key dinyatakan dalam kertas putihnya.

“Masalah besarnya ialah ketika ini hanya perniagaan kecil dan menengah yang mampu mengasimilasikan piksel ke dalam laman web mereka; penggabungan memerlukan sokongan teknikal dan operasi yang berterusan di pihak perniagaan, dan memerlukan untuk memulakan laman web perniagaan – tidak selalu berlaku untuk solopreneur dan perniagaan kecil, “kata pasukan itu. “Lebih-lebih lagi, piksel itu dilenyapkan di dalam laman web perniagaan dan tidak memberikan penjejakan pengguna dalam perjalanannya di luar laman web, kehilangan kemampuan untuk secara tepat menghubungkan pengaruh pemasaran dengan penukaran terakhir.”

Sistem peer-to-peer seperti 2key membuka jalan buntu ini, kata 2key, dengan menghilangkan portal di mana interaksi biasanya dilacak. Mereka juga menghilangkan usaha membuang surat bot atau spam. Pada hakikatnya, sistem ini meminta anda untuk memberitahu sejumlah rakan dalam talian anda mengenai tawaran tertentu sebagai ganti hadiah. Spamming dan saham lain yang tidak berkaitan dihukum melalui sistem automatik.

Bagaimana ia berfungsi

Bagaimana Sistem 2key Berfungsi?

Sistem rujukan 2key beroperasi melalui rangkaian tawaran dan tawaran antara pengaruhnya dan pengiklan. Tindakan influencer dicatatkan pada blockchain 2key dan diberi ganjaran melalui pencetus kontrak pintar.

Penting untuk sistem ini adalah idea reputasi. Ini membatasi gangguan yang boleh berlaku dari bot automatik atau spam dari pautan ke laman web yang tidak berkaitan.

“Setiap kontraktor, influencer, dan prospek yang menggunakan kontrak 2key diberi reputasi,” kata kertas putih itu. “Reputasi dipantau dan diteruskan melalui kontrak pentadbir 2key melalui kontrak 2key, dan diteruskan ke identiti pelbagai pihak.”

Sistem pemarkahan digunakan untuk menterjemahkan tindakan influencer menjadi skor reputasi, yang secara langsung mempengaruhi ganjaran yang dapat diperoleh oleh setiap influencer.

Platform

“Sistem pemarkahan reputasi 2key mengoptimumkan reputasi, kerana ia adalah mata wang sosial di tengah-tengah sumber sosial, dan semakin banyak pasaran dalam reputasi yang dikumpulkan dalam rangkaian, semakin efisien,” kata 2key. “Reputasi mengenai taksonomi dapat dikumpulkan baik sebagai kontraktor dalam kategori ini dan sebagai pemengaruh / prospek dalam kategori ini.”

Siapa Pasukan Di Belakang 2key?

Ketua Pegawai Eksekutif 2key adalah Erez Ben-Kiki. Sebelum mengasaskan 2key, Erez mengasaskan firma pemasaran EBK Olam di Tel Aviv, Israel. Dia juga sebelumnya bekerja sebagai pembeli media sosial untuk William Hill. Ketua pegawai teknologi dan pengasas bersama adalah eiTan LaVi. LaVi sebelumnya berkhidmat sebagai pengarah sains data di Keywee, sistem penyampaian kandungan.

Seperti apa Pasar?

2KEY adalah token ERC20 dengan jumlah bekalan 1 bilion. Duit syiling itu akan dicetak, dengan kira-kira 45 peratus dijadualkan dijual pada harga $ 0.095 pada akhir 2018.

Apa Seterusnya di Peta Jalan 2key?

2key merancang untuk mengadakan penjualan semula pada suku ketiga 2018, dengan penjualan token penuh akan dilakukan pada akhir tahun ini. Syarikat ini merancang untuk secara bersamaan membuat sistem untuk menukar mata wang fiat untuk token 2key dalam sistem 2key itu sendiri. Produk rujukan utama syarikat akan dilancarkan pada suku pertama 2019, dengan peta jalan ke separuh kedua 2019 didominasi terutamanya oleh penggunaan dan promosi. Pembangunan teknologi dan peningkatan produk adalah proses yang berterusan, kata pasukan itu.

Kesimpulannya

2key berusaha untuk melayani pasaran khusus dalam ekonomi web, dan berusaha menggunakan teknologi blockchain untuk melakukannya. 2key membuat kes yang meyakinkan untuk pemusatan dan kawalan ekonomi rujukan yang ada. Dengan kata lain, jika Facebook dan Google tidak mahu anda melihatnya, sangat sukar untuk dilihat. Di samping itu, 2key memberikan insentif yang kuat dalam bentuk pengewangan rakan sebaya untuk menyebarkan pautan rujukan. Pada akhirnya, sistem 2key akan bergantung tepat pada penyertaan komuniti dan perkongsian berharga, dan 2key nampaknya memiliki stabil yang sudah ada – termasuk Bancor, Uport, Inbound Junction, dan Hilltop.

Desentralisasi adalah konsep teras dalam hampir semua cryptocurrency, dan ekosistem 2key dirancang untuk memanfaatkannya sepenuhnya. Fakta bahawa ia adalah token ERC20 juga akhirnya berguna, memberikan interoperabilitas antara 2key dan aplikasi Ethereum platform terdesentralisasi yang lain.

Anda boleh melayari laman web 2key di sini dan baca kertas putih di sini.

Pautan Berguna

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me