Foton Bank

FOTON markedsfører seg selv som fremtidens økonomiske økosystem. Dette desentraliserte virtuelle kryptobankøkosystemet leverer øyeblikkelige betalinger via blockchain-teknologi og kontaktløse betalinger.

FOTON leverer et revolusjonerende tilbud i bankbransjen siden det er og designet for å jobbe med transaksjoner med flere valutaer. FOTON har også et innebygd byttesystem for kryptovaluta og fiat-valuta, samt umiddelbare kontaktløse betalinger over hele verden for varer og tjenester.

Foton Bank

Det er ikke behov for FOTON å stole på mellommenn siden prosjektet har et eget interbankøkosystem og kryptovalutautveksling. Lett intern blockchain-teknologi som kombinerer kundeserviceprosesser med økonomi som styrker disse funksjonene. FOTON tilbyr et enkelt, forståelig kryptovalutaverktøy som leverer sikre transaksjoner takket være smarte kontrakter og minimumsavgifter. Det interne økosystemet gjør det mulig for FOTON å administrere og etablere sosiale og finansielle institusjoner via sitt desentraliserte register.

Hvordan sammenlignes FOTONs økonomiske modell med eksisterende modeller?

For øyeblikket kan ikke klienter koble direkte til kryptobanker. I stedet må de passere kryptovaluta-utvekslinger, som vanligvis tar et gebyr på 0,2 prosent av betalingsmåten. betalingssystemet, som vil belaste en provisjon på 2 til 4 prosent; og banken, som vil belaste en lignende provisjon.

Ved hjelp av smarte kontrakter lar FOTON klienter jobbe direkte med deres valgte kryptobank, som kun belaster omtrent 0,5 prosent av betalingsbeløpet. Dette direkte forholdet muliggjør besparelser på over 8,7 prosent på transaksjoner og provisjoner. Smarte kontrakter tar bare omtrent 0,5 prosent for transaksjoner med kryptobanker og omtrent 0,1 prosent for kryptokursutveksling.

Om FotonBank

For å bedre visualisere dette tilbyr FOTON en vurdering av de typiske avgiftene som betales i det nåværende systemet sammenlignet med systemet. I det nåværende systemet er bare omtrent 91,65 prosent av en betaling produktiv takket være en 0,2 prosent kryptobørsavgift, en 2,4 prosent bankavgift, en 0,5 prosent bankavgift og en 2,4 prosent betalingssystemprovisjon. Derimot tillater FOTON-økosystemet 99,4 prosent produktivitet når det gjelder betalinger, siden det bare er 0,5 prosent kryptobankgebyr og 0,1 prosent kryptobørsavgift.

Samlet sett fører mangelen på mellomledd i FOTON-plattformen til besparelser på 7,75 prosent. Innen kryptovalutamarkedet kan dette oversettes til over 36 milliarder dollar hvert år.

Hvorfor betyr det at FOTON er desentralisert??

FOTON tilbyr et desentralisert alternativ til sentraliserte bank- og betalingssystemer. Beslutningen om å bli desentralisert var spesielt viktig for plattformen. Mens sentraliserte plattformer involverer meglere, som mangler gjennomsiktighet og har høy provisjon for tilknyttede selskaper og selgere, leverer en desentralisert plattform et økosystem med åpenhet og automatisering. Dette er mulig takket være spesiell ingeniørteknologi som bruker smarte kontrakter for å sikre rettferdige avtaler og knytter meglere.

Desentralisert

Provisjonen er også mye lavere med desentraliserte plattformer enn sentraliserte. Mens så mye som 10 prosent av det typiske budsjettet kan brukes på et sentralisert finanssystem, tar FOTON i gjennomsnitt 0,5 prosent for avtaler, noen ganger enda lavere for kapitalforvaltning og rettferdig handel. Det er også høye kostnader forbundet med bruk av sentraliserte betalings- og finansielle systemer, inkludert for regnskap, tjenester og ledelse. Derimot har det desentraliserte økosystemet FOTON gratis finansielle tjenester som er klare til bruk, og det er gratis å nyte partnerkommunikasjon.

Til slutt er sentraliserte systemer ikke skalerbare, og på grunn av deres utdaterte natur har de problemer med å tilpasse seg nye teknologiske løsninger og har ikke anonymitet for transaksjoner. I motsetning til dette gir desentraliserte plattformer som FOTON anonymitet via crypto-fiat-betalingsoperasjoner og er svært skalerbare, noe som muliggjør globale forbindelser..

Hvilke funksjoner tilbyr FOTON interessenter?

Hver FOTON-interessent nyter øyeblikkelig overføring av midler uten noen begrensninger og et overføringsgebyr på bare 0,5 prosent. Interessenter har også høyest skalerbarhet og pålitelighet, ingen skjulte avgifter, muligheten til å finne lån til juridiske enheter og privatpersoner, og de beste prisene for øyeblikkelig kjøp eller utveksling av kryptovaluta, inkludert med fiat. Siden FOTON har sin egen kryptovaluta, er det mulig å ta ut eller bytte kryptovaluta mot et gebyr på bare 0 til 0,1 prosent.

FOTON har også et eget interbank finansielle kanalsystem som er analogt med SWIFT, bruk av sperring for å holde og spore penger, egne minibankomter med kryptovaluta, integrasjon med nåværende minibanker og en online robo-rådgiver som kan hjelpe klienter med å kjøpe eller selge kryptovalutaer til forbedrede priser. Investeringsfondet vil hjelpe til med implementering av prosjekter og gruvedrift.

Hvilke funksjoner tilbyr FOTON privatpersoner?

Privatpersoner kan dra nytte av FOTONs øyeblikkelige betalinger som er basert på smarte kontrakter, ved hjelp av kryptovaluta for å betale for enhver tjeneste uten behov for å ta ut penger. Det vil være kontaktløse betalingsmåter via mobile enheter som bruker NFC-teknologi. Enkeltpersoner vil også kunne bruke NFC til NFC-kryptokursutveksling, gode innskuddsrenter og et velutviklet lojalitetssystem som inkluderer tilbakebetaling og bonuser for operasjoner. Appen er også autonom, ettersom du kan bruke den over hele verden, selv når du ikke har mobilt internett.

Hvilke funksjoner tilbyr FOTON juridiske personer?

Juridiske enheter vil sette pris på muligheten til å kjøpe ikke-kontante kryptovalutaer til gode priser, lønnsprosjekter og kontantuttak over hele verden. De vil også sette pris på muligheten til å lovlig investere bedriftsmidler i forskjellige kryptokurrencyprosjekter, delta i ICOer og kjøpe tokens.

MVP-app

Hva bør du vite om FTN-token?

Pre-ICO har allerede begynt. For token-salget er det en soft cap på $ 12 millioner og en hard cap på $ 28 millioner. Av de totale tokens er 70 prosent tildelt for token-salget, 15 prosent for markedsføring og lojalitetsprogrammet, 8 prosent for grunnleggere og ledelse, 4 prosent for markedsføringsselskapets kampanje og 3 prosent for partnere og rådgivere.

FTN-token brukes i FOTON-økosystemet, og 0,5 prosent av hver transaksjon som bruker FTN-tokens, blir brent som drivstoff. FOTON vil ikke utstede noen FTN-tokens etter ICO, noe som betyr at kjøp av tokens under ICO er den eneste måten å garantere at du kan kjøpe FTN til en fast pris og bruke den til oppgjør. De som ikke kjøper FTN under ICO og ønsker å bruke FOTON-funksjoner med sluttbanker, må kjøpe FTN-tokens fra tokenholdere. Tokenet bør være oppført på børser etter ICO.

Konklusjon

FOTON har som mål å gi verden sin første desentraliserte kryptobankplattform for utveksling, betaling med og administrering av kryptoaktiva. Plattformen er tilgjengelig for mobile enheter og bygget med blockchain-teknologi, inkludert smarte kontrakter.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me