Ethbay ICO

Ethbay pyrkii olemaan hajautettu versio eBaysta tai Craigslistista, luomalla lohkoketjumarkkinat, joilla käyttäjät voivat ostaa tai myydä tavaroita ja palveluita käyttämällä Ethereumia yleisenä maksutapana. Ethbay keskittyy ajatukseen täysin ilmaisista listautumisista pienellä transaktiomaksulla kerätä mahdollisimman monta käyttäjää. Se käyttää myös alkuperäistä ERC20-tunnusta, EBY, joka tuottaa tuloja haltijoille Ethbayssa kerättyjen palkkioiden perusteella..

Ethbay ICO

Kuinka se toimii?

Ethbay luottaa Ethereumin älykkäisiin sopimusominaisuuksiin ostajien ja myyjien linkittämisessä. Ethbay pitää tätä järjestelmää nopeammin ja luotettavammin kuin perinteiset vertaismyyntialustat.

“Ethbay käyttää erittäin turvallista Ethereum-älykästä sopimusehtoa-ratkaisua varmistaakseen molempien osapuolten turvallisuuden kaupankäynnissä”, kehittäjät kirjoittivat. ”Lisäksi Ethbay tarjoaa yhden ensimmäisistä todella tuntemattomista kauppapaikoista, joissa rekisteröintiä varten ei vaadita henkilökohtaisia ​​tietoja. Tämä sisältää salatun viestijärjestelmän, kun olet vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa yksityisyyden parantamiseksi. “

Ethbayn sivuston kävijää kehotetaan luomaan käyttäjätunnus ja salasana, jotka voidaan palauttaa 12 sanan muistilausekkeella. Todellisia tunnistetietoja ei tarvita – edes sähköpostia – vaikka sähköposti voidaan liittää tiliisi palautteen vastaanottamiseksi Ethbay-alustalta.

Kun käyttäjä on luonut tilin, hän voi listata myytävän tuotteen joko kiinteällä hinnalla tai vähimmäistarjouksella. Kun hinta on saavutettu, ostaja laittaa Ethereuminsa escrow-tilille, joka vapautetaan sitten myyjälle vastaanotettuaan tuotteen.

Mitä ovat älykkäät sopimukset?

Älykkäät sopimukset ovat yksi Ethereum-lohkoketjun pääominaisuuksista, vaikka ne eivät rajoitu kyseiseen alustaan. Älykkäät sopimukset toimivat itsensä täyttävinä sopimuksina. Toisin sanoen heidän koodinsa sisältää kaikki säännöt ja tiedot, joita tarvitaan sopimuksen täyttämiseen ilman ulkopuolista puuttumista. Kuuluisa analoginen vastine on myyntiautomaatti. Käyttäjä syöttää oikean numerosarjan yhdessä muutoksen kanssa myyntiautomaattiin, ja kone tarkistaa automaattisesti, että oikeat tiedot on syötetty, ennen kuin vapauttaa halutun kohteen.

Samalla tavalla blockchain-älykkäät sopimukset voidaan luoda digitaalisesti ostajan ja myyjän välille ja toteuttaa vain, kun sopimuksen sisäiset säännöt täyttyvät. Tämä eliminoi suuren osan vaivasta käyttää välittäjää, kuten fyysistä myymälää tai verkkokauppiaan taustajärjestelmää, kauppojen suorittamiseen. Ostajien ja myyjien väliset riidat joko käsitellään automaattisesti älykkään sopimuksen epäonnistumisen kautta tai lähetetään Ethbayn sovittelutiimille ratkaisua varten.

Onko Ethereum ainoa Ethbayssa käytetty valuutta?

Ethereum on aina Ethbayn natiivivaluutta, vaikka yritys aikoo lisätä tulevaisuudessa useita erilaisia ​​kryptovaluutan maksutapoja – mukaan lukien oma EBY-tunnus.

Kuinka se eroaa perinteisistä vertaisverkkomarkkinoista?

Hajautetun luonteensa ja Ethereumin käyttämisen äidivaluuttana lisäksi Ethbaylla on etu perinteisiin alustoihin, kuten Craigslist ja Fiverr, tarjoamalla alhaisemmat maksut, korkeampi turvallisuus ja palkkio alustan käytöstä kilpailevassa perinteisessä alustassa.

“Ethbay vie nämä kolme ongelmaa eteenpäin innovatiivisella ratkaisulla, joka eliminoi listausmaksut, alentaa transaktiopalkkiot radikaalisti vain 1 prosenttiin, sisältää erittäin turvallisen Ethereum-älykkään sopimuksen talletusratkaisun ja sisältää jopa alustakohtaisen salausvaluutan, joka seuraa arvoa ja alustan suosio palkitsemalla sen haltijat huomattavalla tuotolla sijoituksestaan ​​”, kehittäjät kirjoittivat.

Ethbay myös suojaa käyttäjiä petoksilta, joka on liian yleinen ongelma peer-to-peer -jakoalustoilla.

“Ensinnäkin tällaisten alustojen käyttö petosten tekemiseksi ei ole mitään pahamaineista”, kehittäjät selittivät valkoisessa kirjassaan. ”Yksi yleisimpiä huijauksia muutama vuosi sitten oli tarjota tuotetta myytäväksi, hyväksyä voittanut tarjous ja pyytää sitten maksu ennen toimitusta. Toimituksen yhteydessä huono ostaja huomaisi saaneensa jotain aivan erilaista kuin mitä tilasi, yleensä halvan pudotuksen tai huonosti tehdyn väärennöksen. “

Toinen suosittu petos oli väärennetyn maksutodistuksen esittäminen, petos, joka on ilmeisesti mahdotonta Ethbay-lohkoketjussa.

Kuinka turvallisuus taataan, jos kaikki tapahtumat ovat nimettömiä?

Ethbay käyttää escrow-tilinsä eräänlaisena laatusuodattimena sekä ostajille että myyjille. Ikivanha huijaus siitä, että tuotetta ei toimiteta maksun saatuaan, poistetaan Ethbayn älykkään sopimuksen toteuttamisen vuoksi. sopimuksen kaikki puolet on täytettävä, jotta sopimus voidaan saattaa loppuun.

“Kun ostaja on vastaanottanut tilauksensa ja on tyytyväinen ostokseen, hän voi vapauttaa talletuksen myyjälle”, kehittäjät kirjoittivat. ”Jos ostaja ei vapauta escrow-tarjousta manuaalisesti, se vapautetaan myyjälle automaattisesti 30 päivän kuluttua. Myyjä voi kuitenkin nostaa erimielisyyden pyytää aikaisempaa turvatalletustodistusta, jos hänen mielestään ostaja pitää epäoikeudenmukaisesti varojaan tai ei vastaa myyjän viesteihin. “

Ethbayn suoraan käsittelemät riidat sisältävät enemmän henkilökohtaisten tietojen paljastamista kuin yksinkertainen vertaismyynti, kehittäjät totesivat.

Kerro lisää EBY: stä

EBY on Ethbayn luominen, ja kehitystiimi toivoo, että siitä tulee lopulta yksi suosituimmista vaihtovälineistä itse Ethbaylle. Joukkue aikoo järjestää ensimmäisen kolikoiden tarjoamisen 7. kesäkuuta, jolloin kukin EBY on noin 1/5000 ETH. Myynnissä on 80 000 rahaketta 100 000 kokonaispaketista. Kaikki rahakkeet, jotka ovat myynnin jälkeen myymättömiä tai jakamattomia, tuhotaan.

EBY-tunnukset

Entä tiekartta?

Ethbayn etenemissuunnitelma alkaa hankkeen käynnistämisestä marraskuussa 2018. Helmikuuhun 2019 mennessä yhtiö aikoo saada alfa-pääverkonsa käytettäväksi, ja mobiilialustat tulevat maaliskuussa. Huhtikuussa Ethbay aikoo lisätä Ethbay Servicesin olemassa olevaan tavaramyyntialustaansa. Heinäkuussa yhtiö alkaa hyväksyä EBY: n maksuvaihtoehtona, ja lokakuuhun mennessä sivuston lokalisoitu muoto, nimeltään Ethbay Classifieds, otetaan käyttöön.

Tiekartta

Mistä voin oppia lisää?

Voit tarkistaa Ethbay-tuotesivun tässä tai lue valkoinen kirja tässä.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me