Suorituskyky ICO

Sujuvuus käsittelee kryptovaluutanvaihdon yleisiä ongelmia, kuten kyvyn muuntaa fiat- ja kryptovaluutat nopeasti ja turvallisesti. Streamityn tiimi tunnistaa, että tällä hetkellä on saatavilla useita kryptovaluutanvaihtoja, mutta huomaa niiden kanssa suuria puutteita, kuten korkeat palkkiot, turvallisuuden puute ja käytön vaikeudet. Tämän ongelman ratkaisemiseksi Streamityllä on minimaaliset palkkiot ja se tarjoaa kohtuulliset markkinahinnat pörsseille.

Sujuvuus

Mitkä ovat selkeyden edut muihin vaihtoihin verrattuna?

Streamity käyttää StreamDesk-alustaa, joka on mukava ja helppokäyttöinen, mikä tekee siitä suoraviivaisen asiantuntijoille, aloittelijoille ja kaikille keskenään muunnettaessa valuuttoja. Jos ongelma tai huolenaihe ilmenee, tekninen tuki on käytettävissä vuorokauden ympäri Streamitystä, ja se on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja ratkaisemaan ongelmia. Palvelulla on myös laajamittaista rajoituksia maailmanlaajuisen läsnäolonsa ansiosta.

Verrattuna muihin pörsseihin StreamDeskin avulla voit säästää rahaa ostaessasi tai myymällä kryptovaluuttoja. Säästöt johtuvat piilotettujen palkkioiden puuttumisesta, alhaisesta palkkiosta ja kiinteistä koroista.

StreamDeskin avulla on myös turvallisuushyötyjä sekä kryptovaluutan ostajalle että myyjälle. Myyjän kryptovaluutta estetään älykkäällä sopimuksella. Kun fiat-raha tulee myyjän tilille, maksujärjestelmä lähettää signaalin älykkään sopimuksen avaamiseksi, ja ostaja saa kryptovaluutan. Turvallisuuden lisäämiseksi, jos ostaja ei lähetä fiat-rahaa myyjän tilille tietyn ajan kuluessa, älykäs sopimus avautuu ja lähettää salausvaluutan takaisin myyjälle, jotta he eivät menetä rahaa petoksesta.

Mikä on StreamDesk?

StreamDesk on vertaisverkkoalusta, joka on tärkeä Streamitylle, ja se on hajautettu sovellus. Tällä alustalla molemmat osapuolet ovat yksityishenkilöitä, etkä löydä suoraa vertailua perinteisiin laitoksiin, koska pankkeja ei ole mukana; sen sijaan valuutat kulkevat henkilöiden välillä ilman minkäänlaista rahoituslaitosta ja ottavat leikkauksen rahasta.

Stream Desk

StreamDesk perustuu blockchain-tekniikkaan, ja sen pitäisi houkutella käyttäjiä sen suotuisien kauppaehtojen ja turvallisuuden vuoksi. Koska koko prosessi on etäinen, ajanhallinta muuttuu yksinkertaiseksi.

Mitkä ovat StreamDeskin tärkeimmät ominaisuudet?

Kuten mainittiin, Streamityn avulla tiimi pyrkii ratkaisemaan joitain nykyisen kryptovaluutanvaihdon ongelmia, kuten volatiliteetti, korkeat palkkiot ja kyseenalainen turvallisuus ajoittain. Älykkäiden sopimusten käyttö lisää Streamityn ja StreamDeskin tietoturvaa. Sujuvuus noudattaa myös KYC-politiikkaa ja reiluun kumppanuuteen liittyviä periaatteita, mikä tekee toiminnasta täysin laillista, mikä joillakin muilla pörsseillä puuttuu tietyillä markkinoilla.

Streamdeskin ominaisuudet

Käyttäjät arvostavat vähäisiä palkkioita, jotka eivät ehkä edes sisällä mitään maksuja ja fiat-valuuttaa. Salausvaluutan palkkiot voivat olla niinkin pieniä kuin nolla ja maksimi 2 prosentilla, jolloin käyttäjät voivat säästää rahaa. Säästöjen lisäämiseksi StreamDesk tarjoaa reilun palvelun, jonka kryptovaluutta-arvo on asetettu mahdollisimman lähelle nykyistä valuuttakurssia. Itse asiassa järjestelmä asettaa keskimääräisen markkina-arvon automaattisesti suurten pörssien tietojen perusteella.

Kaikilla taitotasoilla arvostavat StreamDeskin mukavuutta ja yksinkertaisuutta sekä salausyhteisön vapautta. Loppujen lopuksi salausvaluutat ja fiat-valuutat eivät ole estetty alustan kanssa, mikä antaa sen toimia laillisesti useimmilla alueilla.

Kuinka suoratoisto on enemmän kuin vain vaihto?

Sen sijaan, että Streamity tarjoaisi vain kryptovaluutanvaihtopalveluja, se myös edistää salausyhteisön turvallisuuden edistämistä. Se tarjoaa tietoja ja teknisiä resursseja lohkoketjutekniikalle, mikä auttaa koko yhteisöä. Keskeisiä näkökohtia ovat tietojenkäsittely, investoinnit ja koulutuspalvelut.

Suorituskyvyn edut

Streamity tarjoaa erityisesti analyyseja, uutisia, koulutusresursseja ja investointiresursseja. Jokainen näistä on omassa liiketoimintaympäristössään. Lopullinen tavoite on luoda portaali, jossa on blockchain-tekniikoita ja kryptovaluuttoja. Siinä on laadukkaita analyyseja, ideoita ja uutisia yhdellä henkilökohtaisella tilillä sekä mahdollisuus ainutlaatuisiin asiantuntijakursseihin. Tulee myös foorumeita, joissa on merkkipalkkioita.

Mitä sinun pitäisi tietää STM-tokenista ja ICO: sta?

STM-tunnukset ovat osa Ethereum-alustaa ja täyttävät ERC 20 -standardin. Tunnusten määrä on tiukasti rajoitettu vain 186 miljoonaan, eikä niitä enää julkaista tulevaisuudessa. Kun niin monta rahaketta myydään, ICO valmistuu, eikä enää keräysvaiheita tapahdu.

Sijoittajat voivat ostaa tunnuksen BTC: llä, ETH: lla, LTC: llä, ETC: llä, EUR: lla tai USD: llä. Tunnuksen arvo on 0,20 dollaria, ja jakelu on verrannollinen ICO-kampanjan aikana tehtyjen investointien määrään, mikä kattaa palkkiot ja bonukset.

Suoratoistomerkkien myynti

Ennen ICO: ta kestää 22. – 28. Tammikuuta 2018. Tänä aikana 20 miljoonaa STM: ää on saatavana 30 prosentin alennuksella, ennen ICO: n tavoitetta 2,8 miljoonaa dollaria. Tunnusmyynti alkaa 12. maaliskuuta 20 prosentin alennuksella 1. päivänä ja 15 prosentin alennuksella loppuvaiheesta 1 (25. maaliskuuta asti). Tässä vaiheessa on käytettävissä 100 miljoonaa rahaketta. Vaihe 2 saa 10 prosentin alennuksen ja kestää 16. – 29.4.

Miksi sinun pitäisi ostaa STM-tunnus?

STM-tunnus on avain Streamityn käyttöön ja sen etujen hyödyntämiseen. STM-rahakkeiden hankkimisen tai myynnin yksinkertaistamiseksi ne listataan ICO: n jälkeen tärkeimpiin kryptovaluutanvaihtoihin. Tunnuksen haltijat hyödyntävät myös vähäistä riskiä, ​​koska tunnuksen hinnat ovat suojattu sekä fiat- että STM-rahakkeiden varoilla.

Ne, joilla on yli 1250 STM, saavat lisäoikeuksia, mukaan lukien alennetut palkkiot, kun he käyttävät StreamDesk-alustaa.

Miltä tiekartta näyttää?

Streamity-projekti-idea alkoi toukokuussa 2017, ja StreamDesk-prototyyppi valmistui kyseisen vuoden elokuun loppuun mennessä. ICO järjestetään vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, samoin kuin StreamDesk. Toisella vuosineljänneksellä joukkue käynnistää Streamity-resurssit koulutukseen ja tietoon.

Sujuvuuden etenemissuunnitelma

Salausvaluuttamuunnin käynnistyy viimeisellä vuosineljänneksellä. Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä käynnistetään mobiili Streamity-versio Androidille ja iOS: lle, ja sijoitusresurssi käynnistyy vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä..

Johtopäätös

Vaikka salausvaluutanvaihtoa on jo paljon, Streamity näyttää tarjoavan mukavan vaihtoehdon alemmilla palkkioillaan ja kohtuullisilla markkinakoroilla. Todellinen etu saavutetaan, kun lisäresurssit käynnistetään ja käyttäjät voivat saada kaikki tarvitsemansa tiedot samasta paikasta kuin vaihto, mikä sujuvoittaa kryptovaluuttaan sijoittamista..

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me