Criptohub

CriptoHub mempunyai matlamat untuk menjadi cryptocurrency dan pertukaran kewangan teratas di Brazil. Setelah dilancarkan, ia akan menawarkan pelbagai pilihan duit syiling, kad kredit prabayar, pemprosesan pembayaran bersepadu, dan ciri lain untuk membantunya menonjol dari bursa yang ada.

Criptohub

Seperti apa Pasar Crypto di Brazil?

Pada masa ini, pasaran cryptocurrency di Brazil dibebani oleh bayaran yang tinggi, kekurangan aksesibiliti, dan pilihan duit syiling yang terhad. CriptoHub akan menangani masalah ini, bersama dengan yang lain, memudahkan orang Brazil memasuki dunia cryptocurrency. Dengan berbuat demikian, projek ini berpotensi mengubah masa depan kewangan berjuta-juta orang.

Pasaran Brazil bersedia untuk cryptocurrency yang lebih mudah diakses. Forbes menganggarkan bahawa negara ini mempunyai lebih banyak pelabur crypto daripada pelabur saham, menunjukkan minat utama. Sebenarnya, warga Brazil pada masa ini membelanjakan lebih dari 10 bilion sebenar (BRL) setiap bulan untuk Bitcoin. CriptoHub dapat memanfaatkan minat ini dengan menawarkan teknologi terbaik dalam pertukaran cryptocurrency Brazil, yuran terendah di pasaran, dan lebih banyak pasangan perdagangan daripada persaingan. Ringkasnya, pasaran crypto untuk Brazil sangat luas dan menunggu penambahbaikan terhadap isu semasa. Dengan 200 juta orang, 5,000 Bitcoin ditransaksikan setiap hari, dan 1.5 juta pelabur crypto, ini adalah pasaran yang sempurna untuk projek seperti CriptoHub.

Pasar Brazil

Pembangunan Pertukaran

Tidak seperti banyak ICO, yang bertujuan mengumpulkan dana untuk membangunkan sebuah projek, CriptoHub sudah mempunyai pertukaran yang sedang dalam proses dan hampir selesai. Pertukaran sudah dalam fasa pengujian, dan akan siap dilancarkan mengikuti ICO. Ini bermaksud bahawa pelabur tidak perlu menunggu untuk mula menggunakan bursa yang mereka sokong, dan ia akan diuji 100% dan beroperasi.

Alat Pedagang

Pedagang di Brazil dapat mengembangkan perniagaan mereka dengan CriptoHub berkat plugin e-dagang yang unik. Penyelesaian ini dapat membantu pedagang yang sudah menjadi sebahagian daripada pasaran e-dagang Brazil dengan transaksi melebihi R $ 50 bilion setiap tahun. Dengan penyelesaian pembayaran dari CriptoHub, pedagang dapat dengan mudah menerima semua mata wang digital.

Ciri-ciri yang unik

Salah satu ciri CriptoHub yang menonjol adalah kad kredit prabayar, yang membolehkan pemegang cryptocurrency membelanjakan aset mereka seperti mata wang. Kad kredit prabayar ini akan menggunakan real Brazil tempatan (BRL). Dengan kad kredit, tidak perlu mengambil langkah tambahan, seperti menukar crypto menjadi fiat dengan bayaran tinggi atau dalam proses yang memakan masa.

CriptoHub juga menawarkan program rujukan, memberikan hadiah bagi mereka yang membantu menyebarkan jangkauan platform. Ini semestinya membantu pengembangan dan pertumbuhan, yang pada gilirannya akan memberikan CriptoHub sumber yang diperlukan untuk menawarkan lebih banyak ciri dan cryptocurrency. Program rujukan murah hati, membayar 20 peratus daripada bayaran pengguna ahli yang dirujuk. Komisen ini berubah menjadi sumber pendapatan pasif yang mudah bagi pengguna dan sangat berguna bagi mereka yang menyiarkan pautan afiliasi mereka di laman web atau blog mereka. Penting juga untuk diperhatikan bahawa program rujukan menjadikan CriptoHub pertukaran pertama di Brazil yang menawarkan program afiliasi.

Kelebihan CriptoHub

CriptoHub juga membanggakan memberikan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik, termasuk kelulusan cepat untuk akaun dan juga pengesahan untuk deposit dan pengeluaran. Seperti yang telah disebutkan, CriptoHub akan mempunyai senarai pasangan perdagangan yang paling luas di Brazil serta pelbagai cryptocurrency terbesar. Superlatif ini akan berlaku semasa pelancaran, dan ketika CriptoHub berkembang, semakin banyak cryptocurrency dan pasangan perdagangan akan ditambah.

Selain itu, perkhidmatan kewangan yang disediakan oleh CriptoHub inovatif, yang memungkinkan penyatuan cryptocurrency dengan lancar ke dalam kehidupan seharian. Orang Brazil yang menjual item dalam talian boleh menerima Bitcoin dan cryptos lain menggunakan platform. Pengguna kemudian dapat menarik balik kripto mereka pada bila-bila masa, menukarnya menjadi mata wang fiat dengan kad kredit prabayar, sistem yang lengkap.

Token CHBR

Token CHBR adalah salah satu aspek unik CriptoHub kerana memberikan potongan dan faedah lain untuk pengguna. Duit syiling asli ini menguatkan pertukaran dan dicipta dengan teknologi Ethereum ERC20. Token CHBR akan selamat ketika permintaan dan transaksi meningkat. Terdapat 100 juta token CHBR, dengan 55 peratus diedarkan kepada masyarakat.

Token CHBR

Salah satu kelebihan terbesar untuk memegang token CHBR adalah potongan yang luar biasa. Potongan harga berbeza-beza berdasarkan jumlah token yang dipegang tetapi boleh mencecah 90 peratus daripada yuran yang berkaitan dengan perdagangan anda. Apabila pertukaran CriptoHub dilancarkan pada 25 Jun, anda juga akan dapat memperdagangkan token CHBR di sana.

Butiran Jualan Token

CriptoHub kini dalam ICO. Pada masa penulisan, projek itu telah menjual 79 peratus token yang diperuntukkan untuk tahap pertama, yang dilengkapi dengan bonus 40 persen. Token CHBR bernilai 0.0005 ETH. Semasa ICO, CriptoHub menerima BTC, XRP, ETH, DASH, BCH, LTC, dan banyak lagi cryptocurrency. Tidak ada soft cap untuk ICO kerana pertukaran hampir selesai. Cap keras ditetapkan pada $ 10 juta USD. Presale sudah dilakukan pada bulan April, dan ICO akan berlangsung selama lapan minggu. Seiring berjalannya tahap, potongan akan berkurang.

Jualan Token

Pematuhan

Pasukan di CriptoHub bekerja keras untuk memastikan platform ini 100% patuh. Ia memenuhi semua peraturan perundangan dan undang-undang Brazil. Untuk memastikan perkara ini tetap berlaku sepanjang masa, juruaudit bebas akan mengaudit projek tersebut dua kali setiap tahun.

Peta Jalan CriptoHub

Pertukaran CriptoHub akan dilancarkan di pasaran Brazil pada 25 Jun. Ia akan menawarkan 200 juta orang Brazil kemampuan untuk berdagang, sementara juga menawarkan perdagangan ke seluruh dunia. Pada bulan September, CriptoHub akan melancarkan modul pembayaran e-dagang, dengan sokongan terbina dalam untuk semua koin crypto utama. Menjelang Oktober, CriptoHub akan mempunyai jabatan pelanggan khusus yang ditujukan untuk pelabur institusi dan besar. Kad kredit prabayar akan dilancarkan pada April 2019. Kemudian, pada bulan Ogos 2019, CriptoHub akan mula tersebar ke negara-negara Amerika Latin yang lain dan meningkatkan penawaran perkhidmatan blockchain.

Kesimpulannya

CriptoHub akan memudahkan orang Brazil memasuki dunia cryptocurrency. Pertukaran sudah hampir selesai, dengan pasukan baru menyelesaikan ujian akhir sehingga siap untuk dilancarkan pada 25 Jun. Platform ini harus menjadi penambahan yang baik untuk pasaran Brazil dengan menawarkan yuran terendah dan kripto dan pasangan perdagangan paling banyak.

Pautan Berguna

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me