CEEK VR ICO

CEEK sedang berusaha untuk merevolusikan industri hiburan dengan bantuan dari blockchain. Dengan CEEK VR, pengguna dapat mengalami pertunjukan langsung dan konsert seolah-olah mereka benar-benar berada di khalayak, semuanya berkat kenyataan maya.

CEEK VR ICO

CEEK VR INC, syarikat di belakang CEEK, adalah pembangun perisian dan perkakasan untuk pengedaran omnichannel pengalaman VR yang telah memenangi pelbagai anugerah. CEEK berfungsi untuk membuat, mengurus, dan menyebarkan kandungan VR untuk rakan kongsi yang bertaraf dunia. Ia menawarkan pelbagai saluran kandungan VR, termasuk kandungan berlesen profesional dan dibuat pada asalnya.

Apa Persembahan Yang Boleh Tonton Pengguna dengan CEEK?

Melalui platform CEEK, pengguna dapat menggunakan pelbagai persembahan dan konsert. Ia telah menjalin kerjasama dengan Lady Gaga, U2, Megadeth, dan Katy Perry. Baru-baru ini, mereka mengumumkan perkongsian baru dengan World of Dance. Selain konsert selebriti, CEEK akan menawarkan akses kepada penggalangan dana amal, perdagangan VR, acara sukan, dan bahkan pembelajaran di kelas. Fungsi terakhir ini akan memungkinkan bagi mereka yang berada di kawasan terpencil untuk melanjutkan pendidikan dan mempelajari kemahiran yang lebih mudah dipasarkan, meningkatkan peluang mereka untuk masa depan.

Alat dengar CEEK VR

Tidak seperti projek blockchain lain yang tidak mempunyai produk yang berfungsi dan sebaliknya bergantung pada pengumpulan dana ICO untuk mendapatkan dana yang diperlukan untuk penyelidikan dan pembangunan, CEEK VR sudah memiliki prototaip yang berfungsi. Prototaip ini adalah alat dengar realiti maya yang sudah tersedia melalui Amazon, Target, Best Buy, dan peruncit utama yang lain. Apabila anda membeli alat dengar VR, yang sudah siap bergerak, anda akan mendapat kad hadiah iTunes $ 10 sebagai bonus, supaya anda dapat mendengar muzik dari artis kegemaran anda setiap saat.

Alat dengar VR

Siapa Yang Mendapat Manfaat CEEK?

CEEK memberikan faedah kepada semua orang yang terlibat, terutama para artis dan bakal konsert. Artis dapat meningkatkan pendapatan mereka berkat perkongsian berbayar dengan CEEK. Selain itu, mereka dapat memperluas jangkauan dan meningkatkan pangkalan peminat dengan menawarkan konsert kepada mereka yang sebaliknya tidak dapat hadir. Peningkatan pendedahan dan penggemar ini dapat menyebabkan peningkatan penjualan album dan barang dagangan lain, sehingga meningkatkan keuntungan.

Pengguna juga mendapat manfaat dari CEEK. Mereka kini dapat menonton persembahan dari artis kegemaran mereka tanpa perlu meninggalkan rumah. Pembelian konsert melalui CEEK jauh lebih berpatutan daripada tiket konsert yang sebenarnya, terutamanya apabila anda mengambil kira tempat letak kereta, pengangkutan ke tempat tersebut, mungkin perlu menginap di hotel di tempat tersebut, dan perbelanjaan lain yang berkaitan. Selain itu, CEEK memberi peluang kepada sesiapa sahaja untuk “menghadiri” konsert artis kegemaran mereka, di mana sahaja mereka tinggal. Mereka yang berada di bandar atau negara yang biasanya tidak termasuk dalam lawatan tidak perlu ketinggalan lagi. Orang yang mempunyai masalah pergerakan yang menghalangnya daripada mudah menghadiri konsert juga dapat memperoleh pengalaman sepenuhnya melalui CEEK.

Apa Sistem Operasi Yang Disokong CEEK?

CEEK mempunyai sokongan untuk kedua-dua peranti Apple dan Android. Anda boleh memuat turun aplikasi melalui Google Play atau Apple App Store. Dari sana, anda boleh menggunakan aplikasi untuk membeli konsert dan menontonnya dari keselesaan rumah anda sambil merasa seolah-olah anda berada di khalayak.

Apa itu Token CEEK?

Token CEEK adalah token pintar realiti maya baru yang meningkatkan pengalaman pengguna untuk CEEK dan menyediakan fungsi eksklusif. CEEKERS, atau pemegang token CEEK, mendapat akses khas ke pengalaman VR yang mengasyikkan. Mereka juga mendapat akses ke pertukaran ganjaran token dalam tempat VR eksklusif di seluruh dunia yang diaktifkan CEEK. CEEKERS juga mendapat hak mengundi, dan anda dapat mencari carta yang menggariskan cadangan dan proses pengundian di laman web CEEK.

Token CEEK

Persekitaran realiti maya CEEK mempunyai tadbir urus melalui Kontrak Pintar Ethereum. Tadbir urus berasaskan Ethereum inilah yang memberi pemegang token kemampuan untuk melakukan interaksi “dalam-dunia” yang fleksibel yang diberi tanda, termasuk ganjaran, pengundian, barang maya, dan peraduan.

Bagaimana CEEK Menggunakan Blockchain?

Seperti disebutkan, persekitaran VR CEEK mendapat tadbir urus melalui Kontrak Pintar Ethereum, menjadikan aspek teknologi blockchain ini digunakan dengan baik untuk mewujudkan pengalaman pengguna sebaik mungkin. Dengan menggunakan blockchain, CEEK juga dapat meningkatkan urus niaga, menambahkan keselamatan dan ketelusan sambil juga memberikan rekod yang tidak berubah dari semua pertukaran.

VR dan Blockchain

Menggunakan blockchain membolehkan CEEKERS mengakses, menukar, dan mengurus aset digital mereka dengan sebahagian kecil kos. CEEK merangkumi standard khas untuk pemindahan banyak token, mengurangkan kos gas sehingga hanya sekitar 1/10 sen, bayaran yang sangat kecil untuk pemindahan atau pengalaman seperti CEEK. Kerana standard terbuka blockchain, CEEKERS benar-benar dapat memiliki pelbagai item digital di pelbagai persekitaran yang sudah siap digital.

Apa Itu Tempat CEEK?

Sudah ada beberapa pengalaman realiti maya yang mengasyikkan yang dikenali sebagai CEEK Venues. Ini berada di dalam “CEEK CITY” dan menyediakan akses ke hiburan melalui sistem yang sudah ada. Sebilangan tempat CEEK di CEEK CITY merangkumi arena konsert, kompleks sukan, ruang nongkrong, dan teater.

Apa Yang Harus Anda Ketahui Mengenai Jualan Token CEEK?

Jualan token CEEK hanya dibuka untuk mereka yang bukan penduduk A.S. Minggu presale satu berlangsung dari 26 Mac hingga 1 April dengan bonus 30 peratus. Minggu kedua dari penjualan semula, dari 2 hingga 8 April, mendapat bonus 20 peratus. Pada minggu ketiga, 9 hingga 15 April, turun menjadi 10 peratus. Tidak ada bonus semasa penjualan dari 16 hingga 27 April. Dari 28 April hingga 3 Mei, penjualan biasa dilakukan tanpa bonus dan harga token $ 0.50 USD. Token akan diedarkan pada 1 Jun.

Apa itu Cetakan Duit Selebriti?

Melalui CEEK Virtual Mint, pengguna dapat mencetak token, barang maya, syiling atau barang dagangan mereka sendiri, dengan kos gas yang 10 kali lebih rendah. Ini adalah melalui CEEK Coin Cast, yang merupakan alat pencetakan khusus yang memungkinkan mereka dalam industri hiburan “membuat” (membuat) tiket maya, token jenama peribadi, koin tempat, dan barangan maya lain. Ini memberikan kaedah lain bagi mereka dalam industri untuk meningkatkan pendapatan mereka melalui CEEK.

Pencetakan Duit Selebriti

Kesimpulannya

CEEK adalah platform realiti maya yang memberi pengguna keupayaan untuk mengalami konsert dan lebih banyak lagi di mana sahaja mereka berada. CEEK sudah mempunyai banyak perkongsian dengan nama utama dalam industri, serta prototaip yang berfungsi dengan ulasan pengguna yang kuat. Potensi untuk CEEK sangat besar, terutamanya kerana ia telah memantapkan dirinya sebagai pemimpin untuk VR dan menggunakan teknologi blockchain untuk meningkatkan penawarannya.

Pautan Berguna