Bitmillex

Bitmillex markkinoi itseään seuraavan sukupolven salausvaluuttana ja tarjoaa paljon enemmän palveluja kuin nykyiset pörssit tällä hetkellä tekevät. Bitmillexin takana oleva tiimi pyrkii olemaan maailman kattavin ja turvallisin salausvaihto. Bitmillex asettaa turvallisuuden etusijalle ja tarjoaa laajemman valikoiman sijoitus- ja kauppavaihtoehtoja.

Bitmillex

Bitmillexin tiimiin kuuluu kyberturvallisuuden asiantuntijoita, kokeneita kauppiaita ja blockchain-taloudellisten ratkaisujen asiantuntijoita. Yhdistettyjen taustojen takia joukkue pystyi kehittämään konkreettisia, räätälöitäviä ratkaisuja, jotka täyttävät eri sijoittajien ja kauppiaiden vaatimukset luomaan yhden ekosysteemin, toisin kuin mikään muu markkinoilla. Bitmillex on rekisteröity Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Sosiaalinen kaupankäynti

Bitmillexin kautta on saatavana kolme päätyyppistä sosiaalista kaupankäyntiä. Autokaupan tai kopiokaupan avulla kauppiaat voivat seurata kaikkia sivuston parhaita kauppiaita. Kun käyttäjä seuraa elinkeinonharjoittajaa, jos kyseinen kauppias tulee kauppaan, kopiokoneen tili kopioi sen automaattisesti.

On myös peer-to-peer BTC -markkinat, joiden avulla kauppiaat voivat ostaa tai myydä BTC: tä. Näillä markkinoilla käyttäjät voivat käyttää PayPalia, maksukortteja, suoria tilisiirtoja, lahjakortteja ja Western Unionia..

ominaisuudet

Lopuksi, Bitmillex sisältää vertaislainojen ottamisen ja lainaamisen. Elinkeinonharjoittajat voivat antaa osan tilinsä saldosta lainattavaksi. Muut elinkeinonharjoittajat voivat sitten lainata tämän saldon tehdäkseen kauppoja käyttämällä suurempia saldoja ja lisätä voittojaan. Sillä välin varojen lainaajat saavat lainasta korkoa.

Kartoitusohjelmisto

Kauppiaat, jotka käyttävät Bitmillexiä, löytävät tutut MT4- ja MT5-kartoitusohjelmistot. Bitmillex päätti käyttää uskomattoman suosittua kartoitusohjelmistoa, jonka tarjoaa metakvootit softwareCorp, joka on yksi maailman parhaimmista ja edistyneimmistä kartoitusohjelmistoista. Tämä auttaa Bitmillexiä houkuttelemaan edistyneitä kauppiaita, jotka haluavat pystyä analysoimaan trendejä ja paljon muuta olematta liian hämmentävää aloittelijoille. Ohjelmistolla on monipäätinen ja monitasoinen tuki käytön helpottamiseksi.

Kaupankäyntityökalut

Yksityiskohtaisten, edistyneiden kaavioiden lisäksi Bitmillex tarjoaa myös kaupankäyntisignaaleja. Nämä ovat täysin ilmaisia ​​ja tulevat Bitmillex-analyytikkoryhmältä, joka tutkii perustiedot ja tekniset tiedot. Kaupankäyntisignaalit perustuvat myös testattuihin kaupankäynnin algoritmeihin. Kuten mainittiin, kaupankäyntisignaalit ovat ilmaisia, jos sinulla on BTML-rahakkeita. Tämä on yksinomainen etu Bitmillex-tunnuksen haltijoille.

Kaupankäyntiratkaisut

Kun kryptovaluuttamarkkinat laskevat, Bitmillex tarjoaa käyttäjilleen kolme erityistä kaupankäyntivaihtoehtoa. He voivat vaihtaa BTC: n fiat-valuutaksi, kuten EUR, GBP tai USD. Vaihtoehtoisesti he voivat käydä kauppaa valuuttamarkkinoilla optioiden muodossa. Lopuksi kauppiaat voivat valita lyhyet (myydä) kaupat. MT4- ja MT5-alustojen avulla kauppiaat voivat tehdä kauppoja joko “ostaa” tai “myydä”, jotta he voivat aina hyötyä markkinoiden suunnasta riippumatta.

Bitmillex ei tarjoa vain kaupankäyntivaihtoehtoja laskeville markkinoille. Markkinakauppaa käydään myös MT4- ja MT5-kaupankäyntiohjelmistojen avulla. Nousevilla markkinoilla kauppiaat voivat ostaa helposti.

Vertailu

Bitmillex Security

Bitmillex-vaihto käyttää pilvipalvelimia, jotka muodostavat yhteyden suojausmalleihin, jotka ovat räätälöityjä laitteita. Paikalla on myös muita suojakerroksia, mukaan lukien online: offline-suhteen ylläpito, joka tasapainottaa itsensä. Tämä suhde varmistaa, että korkeintaan 2 prosenttia vaihto-varoista pysyy verkossa milloin tahansa, ja 98 prosenttia on tallennettu offline-kylmiin lompakkoihin.

Bitmillex-maksukortti

Lisämukavuuden lisäämiseksi Bitmillex tarjoaa myös maksukortin kaikille alustan kauppiaille. Tämä maksukortti linkittää suoraan käyttäjän Bitmillex-lompakkoon. Se toimii kuten mikä tahansa muu pankkikortti, joka tarjoaa välittömän pääsyn Bitmillex-saldoonsa pankkiautomaateissa tai myyntipisteissä ympäri maailmaa.

Tämä maksukortti on jonkin verran vallankumouksellinen, koska se antaa Bitmillex-tilinhaltijoille mahdollisuuden käyttää välittömästi lompakonsa saldoa. Tämän saavuttamiseksi kortti perustuu täydennysprosessiin, joka muuntaa tilien BTC: n fiatiksi, joten sitä voidaan käyttää pankkiautomaateissa tai verkossa maksamiseen ympäri maailmaa..

ICO- ja BTML-tunnukset

BTML on tunnus Bitmillex-vaihdon takana. Tämän Ethereum-pohjaisen tunnuksen enimmäistarjonta on 75 miljoonaa yksikköä. Tunnusmyynnin aikana tarjotaan 50 miljoonaa yksikköä, jaettu tasan ICO: ta edeltäneelle ja neljälle vaiheelle. Nämä 50 miljoonaa yksikköä edustavat 67 prosenttia rahakkeista. Loput 33 prosenttia jaetaan 20 prosenttiin perustajille ja tiimille, 11 prosentille markkinointiin ja 2 prosenttiin lento- ja palkkio-ohjelmille..

ICO

Hinta vaihtelee vaiheittain siten, että yksi BTML on 0,25 dollaria edeltävässä ICO: ssa, 0,35 dollaria vaiheessa 1, 0,40 dollaria vaiheessa 2, 0,45 dollaria vaiheessa 3 ja 0,50 dollaria vaiheessa 4. Pehmeä korkki on asetettu 1,5 miljoonaan dollariin, kun taas kova korkki on 10 miljoonaa dollaria.

Kirjoitushetkellä pre-ICO oli jo valmistunut ja Bitmillex oli saavuttanut pehmeän korkin. ICO: n ensimmäisessä vaiheessa oli vielä neljä päivää jäljellä, mikä antoi sijoittajille runsaasti aikaa osallistua.

Bitmillexin asiakastuki

Vaikka monilla kryptovaluutanvaihdoilla ei ole asiakastukea, Bitmillex tekee siitä erottuvan. Sen lisäksi, että se tarjoaa ympärivuorokautisen asiakaspalvelun, se on myös kaksikielinen houkutellakseen ihmisiä ympäri maailmaa. Jopa valkoinen kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi, espanjaksi ja japaniksi, useammalla kielellä kuin mitä keskimääräinen salausprojekti tarjoaa.

Johtopäätös

Bitmillex on uusi kryptovaluutanvaihto, jonka tarkoituksena on tarjota paljon enemmän kuin keskimääräinen vaihto. Se on tällä hetkellä ICO-vaiheessa ja sitä johtaa tiimi, jolla on paljon kokemusta. Pörssi sisältää edistyneitä kaavioita, ilmaisen kaupankäynnin signaaleja, kopiointikaupan, vertaislainauksen, forex-optiot ja monenlaisia ​​kauppoja älykkään kaupankäynnin mahdollistamiseksi riippumatta siitä, ovatko markkinat laskevat tai nousevat..

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me