Luftfartøy

De AirCraft Company er en gruppe selskaper og spesialister innen turistnæringen. Selskapet har som mål å forene fagfolk over hele verden, slik at turistnæringen kan utnytte deres kombinerte erfaring så vel som kraften i blockchain. Plattformen fra AirCraft lar brukerne betale med mer enn 30 forskjellige valutaer, inkludert forskjellige kryptovalutaer.

Luftfartøy

AirCraft arbeider for å løse mange av problemene som for tiden finnes i turistnæringen. Prosjektet er designet for å løse både turisme- og økonomiske problemer, som svindel, overbooking, feil i reservasjoner, tjenesteleverandører av lav kvalitet og tilbakeføringer. Teamet føler at ved å lage et tilkoblet system for innsamling, lagring og oppdatering av den forskjellige informasjonen, vil det bidra til å unngå disse problemene, både for nettverkspartnere og kunder. Målet med AirCraft er å sikre at alle transaksjoner for hver billett og reservasjon forblir rettferdig uten noe bedrag for noen kunder.

Hjelper AirCraft bare med flyreiser?

AirCraft-plattformen hjelper brukere med å finne flyreiser, slik at de kan dra nytte av denne raske og komfortable transportmåten. Imidlertid er det ikke den eneste typen tjenester som vises på plattformen. Du kan også bruke AirCraft til å reservere hotell, inkludert å finne topphoteller over hele verden og utforske tjenestene deres. Plattformen hjelper også kunder med å finne bilutleie på en rekke destinasjoner og utforske arrangementer som lar deg bli kjent med kulturer og mer.

Tilbudene strekker seg til og med til både cruiseskip og ferger, inkludert rundt og i Asia, i Middelhavet og i Nord-Europa. Plattformen vil tilby mer enn 500 forskjellige cruise som brukerne enkelt kan bestille. AirCraft avrunder tilgjengelige tjenester med forsikring, for eksempel turforsikring som inkluderer akuttmedisinsk behandling, tapt bagasje og refusjon for kansellering.

Egenskaper

Er AirCraft bare for å gjøre reservasjoner?

Mens de fleste brukere vil benytte seg av AirCraft for å reservere forskjellige tjenester, kan plattformen gjøre mye mer enn dette. De som ønsker ekstra service, kan ansette en personlig agent fra AirCraft, som vil hjelpe deg gjennom hele reisen. Denne personlige agenten vil fungere som en digital tur eskorte, overvåke sikkerhet og service gjennom hele turen.

Hvordan bruker kunder AirCraft?

Du kan bruke AirCraft til å finne de beste tilbudene på flyreiser, cruise, bilutleie og alle de andre tjenestene som er nevnt ovenfor. Plattformen viser tilbud fra forskjellige partnere, og det beste pristilbudet vil avhenge av valutaen du velger og komplekse tilbud som AirCraft-reisebyråene samlet. Alle klienter kan lage de eventyrene de ønsker med AirCraft.

AirCraft Token

AirCraft-token er designet for å være et myntskjold for betalingssystemet på plattformen. Det beskytter transaksjonene samt informasjon i lommeboken. Brukere må ha tokens for å betale for ulike tjenester. Du trenger ikke gjøre noe annet enn å beholde dem i applikasjonens mobile lommebok, slik at du kan bruke en av de 30 pluss-valutaene på børsen.

ERC-20-token er basert på Ethereum og vil bli utgitt under ICO. Når AirCraft blockchain-systemet er utgitt, kan du bytte ut de gamle tokens med de nye.

Av alle tilgjengelige tokens er 10 prosent tildelt for pre-ICO, 20 prosent for ICO trinn ett og 40 prosent for ICO trinn to. Resten inkluderer 20 prosent for teamet, 5 prosent for partnere og rådgivere, 3,5 prosent for dusørkampanjen, og 1,5 prosent for henvisningsprogrammet.

AirCraft Token ICO

Pre-ICO begynner 15. september og løper til 10. oktober. I løpet av denne delen av salget er prisen per token satt til $ 0,60 og det er en hard cap på $ 5 millioner.

ICO

Gjennom pre-ICO er det bonuser basert på både tidspunkt for bidrag og bidragsstørrelse. 15. september får bidragsytere på mellom $ 100 og $ 1.000 en 10 prosent bonus, de som bidrar med $ 1000 til $ 5.000 får en 15 prosent bonus, $ 5.000 til $ 10.000 bidrag får en 20 prosent bonus, og de over $ 10.000 får en 30 prosent bonus. Fra 16. til 22. september er bonusene henholdsvis 5 prosent, 10 prosent, 15 prosent og 25 prosent. Fra 23. til 29. september faller bonusene til 2 prosent, 5 prosent, 10 prosent og 15 prosent. Fra 29. september til 10. oktober er bonusene 0 prosent, 2 prosent, 5 prosent og 10 prosent. Detaljer om ICO og dets bonuser vil bli utgitt i fremtiden.

AirCraft-app & Betalingsarmbånd

Den komplette og komplekse appen inkluderer en lommebok som lar deg søke for å finne de beste tilbudene på turisttjenester via nettstedet. Deretter lar du deg betale direkte gjennom applikasjonen, og gir sikkerhet via tofaktorautentisering for begge transaksjoner og tilgang til dashbordet ditt.

App

AirCraft betalingsarmbånd har en NFC-modul som er ansvarlig for å levere betalingene i systemet. Armbåndet kobles til applikasjonen og lar deg betale for tjenester på AirCraft resorts. VIP-klienter som bor på et 5-stjerners partnerhotell eller feriested vil få et av disse armbåndene for enkelhets skyld under oppholdet.

AirCraft-veikart

AirCraft-prosjektet ble unnfanget i januar 2018 og kunngjort i august. Pre-ICO vil finne sted i september med ICO trinn ett og ERC-20 tokenopprettelse om høsten.

Runde to av ICO vil finne sted i 1. kvartal 2019, og det samme vil lanseringen av plattformen. Våren 2019 inkluderer supportteam og betalingssystem. 2. kvartal 2019 inkluderer de første kontorene, lommeboken og mobilapplikasjonen. I Q3 og Q4 vil det være mer enn 5000 partnere, blockchain-utgivelsen, AI (AirBerry) og PoS-gruvedrift.

Veikart

Første halvdel av 2020 vil omfatte AirBerry-støtte for flere språk og utgivelse av plastkort. I andre halvdel av 2020 vil AirCraft ha åtte kontorer og betalingsarmbånd.

Konklusjon

AirCraft er målrettet mot turistnæringen, med sikte på å levere en måte for de som reiser å finne gode tilbud og betale i den valutaen de ønsker. AirCraft vil inkludere muligheten til å lete etter og bestille flyreiser, hoteller, biler, cruise, reiseforsikring og arrangementer, og det vil ha team rundt om i verden for å appellere til en global kundebase.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me