Kapal terbang

The Syarikat AirCraft adalah sekumpulan syarikat dan pakar dalam industri pelancongan. Syarikat ini mempunyai tujuan untuk menyatukan para profesional di seluruh dunia, sehingga industri pelancongan dapat memanfaatkan pengalaman gabungan mereka dan juga kekuatan blockchain. Platform dari AirCraft membolehkan pengguna membayar dengan lebih daripada 30 mata wang yang berbeza, termasuk pelbagai cryptocurrency.

Kapal terbang

AirCraft berusaha menyelesaikan banyak masalah yang terdapat dalam industri pelancongan. Projek ini dirancang untuk menyelesaikan masalah pelancongan dan kewangan, seperti penipuan, pemesanan berlebihan, kesalahan dalam membuat tempahan, penyedia perkhidmatan berkualiti rendah, dan tolak bayar. Pasukan merasakan bahawa dengan membuat sistem yang terhubung untuk mengumpulkan, menyimpan, dan mengemas kini pelbagai maklumat akan membantu mengelakkan masalah ini, baik untuk rakan rangkaian dan pelanggan. Matlamat AirCraft adalah memastikan semua transaksi untuk setiap tiket dan tempahan tetap adil tanpa penipuan bagi mana-mana pelanggan.

Adakah AirCraft Membantu Penerbangan?

Platform AirCraft membantu pengguna mencari penerbangan, sehingga mereka dapat memanfaatkan mod pengangkutan yang cepat dan selesa ini. Namun, ia bukan satu-satunya jenis perkhidmatan yang ditampilkan di platform. Anda juga boleh menggunakan AirCraft untuk menempah hotel, termasuk mencari hotel teratas di seluruh dunia dan meneroka perkhidmatan mereka. Platform ini juga membantu pelanggan mencari penyewaan kereta di pelbagai destinasi dan menerokai acara yang membolehkan anda mengenali budaya dan banyak lagi.

Persembahan itu bahkan meliputi kapal pesiar dan feri, termasuk di sekitar dan di Asia, di Mediterranean, dan di Eropah Utara. Platform ini akan menawarkan lebih daripada 500 pelayaran berbeza yang boleh ditempah oleh pengguna dengan mudah. AirCraft melengkapkan perkhidmatannya yang tersedia dengan insurans, seperti insurans perjalanan yang merangkumi rawatan perubatan kecemasan, bagasi yang hilang, dan penggantian untuk pembatalan.

ciri-ciri

Adakah AirCraft hanya untuk Membuat Tempahan?

Walaupun kebanyakan pengguna akan memanfaatkan AirCraft untuk membuat tempahan untuk pelbagai perkhidmatan, platform ini dapat melakukan lebih banyak daripada ini. Mereka yang mahukan perkhidmatan tambahan boleh menyewa ejen peribadi dari AirCraft, yang akan membantu anda sepanjang perjalanan anda. Ejen peribadi ini akan bertindak sebagai pengiring perjalanan digital, memantau keselamatan dan perkhidmatan sepanjang perjalanan anda.

Bagaimana Pelanggan Menggunakan AirCraft?

Anda boleh menggunakan AirCraft untuk mencari tawaran terbaik untuk penerbangan, pelayaran, penyewaan kereta, dan semua perkhidmatan lain yang disebutkan di atas. Platform ini memaparkan tawaran dari pelbagai rakan kongsi, dan tawaran harga terbaik bergantung pada mata wang yang anda pilih dan tawaran kompleks yang disusun oleh ejen pelancongan AirCraft. Semua pelanggan boleh membuat pengembaraan yang mereka mahukan dengan AirCraft.

Token AirCraft

Token AirCraft dirancang untuk menjadi pelindung duit syiling untuk sistem pembayaran di platform. Ia melindungi transaksi dan maklumat di dompet anda. Pengguna mesti mempunyai token untuk membayar pelbagai perkhidmatan. Anda tidak perlu melakukan apa-apa selain menyimpannya di dompet mudah alih aplikasi, jadi anda boleh menggunakan salah satu mata wang 30-tambah di bursa.

Token ERC-20 didasarkan pada Ethereum dan akan dikeluarkan semasa ICO. Setelah sistem blockchain AirCraft dilepaskan, anda boleh menukar token lama dengan yang baru.

Dari semua token yang ada, 10 peratus diperuntukkan untuk pra-ICO, 20 peratus untuk ICO tahap satu, dan 40 peratus untuk ICO tahap dua. Selebihnya merangkumi 20 peratus untuk pasukan, 5 peratus untuk rakan kongsi dan penasihat, 3.5 peratus untuk kempen karunia, dan 1.5 peratus untuk program rujukan.

AirCraft Token ICO

Pra-ICO bermula pada 15 September dan berlangsung hingga 10 Oktober. Semasa bahagian penjualan ini, harga setiap token ditetapkan pada $ 0,60 dan terdapat had $ 5 juta.

ICO

Sepanjang pra-ICO, terdapat bonus berdasarkan masa sumbangan dan ukuran sumbangan. Pada 15 September, penyumbang antara $ 100 hingga $ 1,000 mendapat bonus 10 peratus, mereka yang menyumbang $ 1,000 hingga $ 5,000 menerima bonus 15 peratus, sumbangan $ 5,000 hingga $ 10,000 mendapat bonus 20 peratus, dan mereka yang melebihi $ 10,000 mendapat bonus 30 peratus. Dari 16 hingga 22 September, bonus masing-masing 5 peratus, 10 peratus, 15 peratus, dan 25 peratus. Dari 23 hingga 29 September, bonus turun menjadi 2 peratus, 5 peratus, 10 peratus, dan 15 peratus. Kemudian, dari 29 September hingga 10 Oktober, bonus adalah 0 peratus, 2 peratus, 5 peratus, dan 10 peratus. Perincian ICO dan bonus akan dikeluarkan pada masa akan datang.

Aplikasi AirCraft & Gelang Pembayaran

Aplikasi lengkap dan kompleks merangkumi dompet yang membolehkan anda mencari untuk mencari tawaran terbaik mengenai perkhidmatan pelancongan melalui laman web. Ini kemudian membolehkan anda melakukan pembayaran melalui aplikasi, memberikan keselamatan melalui pengesahan dua faktor untuk kedua-dua transaksi dan akses ke papan pemuka anda.

Aplikasi

Gelang pembayaran AirCraft mempunyai modul NFC yang bertanggungjawab untuk menyediakan pembayaran dalam sistem. Gelang menyambung ke aplikasi dan membolehkan anda membayar perkhidmatan di resort AirCraft. Pelanggan VIP yang menginap di hotel atau resort rakan kongsi bertaraf 5 bintang akan diberikan salah satu gelang ini untuk kemudahan semasa menginap.

Peta Jalan AirCraft

Projek AirCraft dirancang pada Januari 2018 dan diumumkan pada bulan Ogos. Pra-ICO akan berlangsung pada bulan September dengan ICO tahap satu dan pembuatan token ERC-20 pada musim luruh.

Pusingan kedua ICO akan berlangsung pada Q1 2019, begitu juga pelancaran platform. Musim bunga 2019 akan merangkumi pasukan sokongan dan sistem pembayaran. S2 tahun 2019 akan merangkumi pejabat pertama, dompet, dan aplikasi mudah alih. Pada Q3 dan Q4, akan ada lebih daripada 5,000 rakan kongsi, pelepasan blockchain, AI (AirBerry), dan perlombongan PoS.

Peta Jalan

Separuh pertama tahun 2020 akan merangkumi sokongan AirBerry untuk bahasa tambahan dan pelepasan kad plastik. Menjelang separuh kedua 2020, AirCraft akan mempunyai lapan pejabat dan gelang pembayaran.

Kesimpulannya

AirCraft mensasarkan industri pelancongan, bertujuan untuk memberikan jalan bagi mereka yang melakukan perjalanan untuk mencari tawaran yang baik dan membayar dalam mata wang pilihan mereka. AirCraft akan merangkumi kemampuan untuk mencari dan memesan penerbangan, hotel, kereta, kapal pesiar, insurans perjalanan, dan acara, dan ia akan mempunyai pasukan di seluruh dunia untuk menarik basis pelanggan global.

Pautan Berguna

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me