Ilma-alus

AirCraft Company on ryhmä yrityksiä ja asiantuntijoita matkailualalla. Yrityksen tavoitteena on yhdistää ammattilaisia ​​ympäri maailmaa, joten matkailuala voi hyödyntää heidän yhdistettyä kokemustaan ​​sekä blockchainin voimaa. AirCraftin alustan avulla käyttäjät voivat maksaa yli 30 eri valuutalla, mukaan lukien erilaiset kryptovaluutat.

Ilma-alus

AirCraft pyrkii ratkaisemaan monet matkailualalla tällä hetkellä esiintyvät ongelmat. Projektin tarkoituksena on ratkaista sekä matkailu- että rahoituskysymykset, kuten petokset, ylivaraus, virheet varauksissa, huonolaatuiset palveluntarjoajat ja takaisinperinnät. Tiimin mielestä luomalla yhdistetty järjestelmä erilaisten tietojen keräämiseksi, tallentamiseksi ja päivittämiseksi auttaa välttämään nämä ongelmat sekä verkkokumppaneille että asiakkaille. AirCraftin tavoitteena on varmistaa, että kaikki liput ja varaukset tapahtuvat oikeudenmukaisesti ilman asiakkaan harhaanjohtamista.

Auttaako lentokone vain lentoja?

AirCraft-alusta auttaa käyttäjiä löytämään lentoja, jotta he voivat hyödyntää tätä nopeaa ja mukavaa kuljetusmuotoa. Se ei kuitenkaan ole ainoa alustalla tarjottu palvelu. Voit myös käyttää AirCraftia varaamaan hotelleja, mukaan lukien maailman parhaiden hotellien etsiminen ja heidän palveluidensa tutkiminen. Alusta auttaa myös asiakkaita löytämään autonvuokrauksia useista kohteista ja tutkimaan tapahtumia, joiden avulla voit tutustua kulttuureihin ja muuhun.

Tarjonta ulottuu jopa risteilyaluksiin ja lautoihin, mukaan lukien Aasiassa ja Välimeren alueella, Välimerellä ja Pohjois-Euroopassa. Alusta tarjoaa yli 500 erilaista risteilyä, jotka käyttäjät voivat varata helposti. AirCraft täydentää käytettävissä olevat palvelut vakuutuksilla, kuten matkavakuutuksella, joka sisältää ensiapupalvelun, kadonneet matkatavarat ja peruutuskorvauksen.

ominaisuudet

Onko lentokone vain varausten tekemistä varten?

Vaikka useimmat käyttäjät käyttävät AirCraft-palvelua varaamaan erilaisia ​​palveluja, foorumi voi tehdä paljon enemmän kuin tämä. Ne, jotka haluavat lisäpalvelua, voivat palkata AirCraftilta henkilökohtaisen edustajan, joka auttaa sinua koko matkan ajan. Tämä henkilökohtainen edustaja toimii digitaalisena matkan saattajana, joka valvoo turvallisuutta ja palvelua koko matkan ajan.

Kuinka asiakkaat käyttävät lentokonetta?

Voit käyttää AirCraftia löytääksesi parhaat tarjoukset lennoista, risteilyistä, autonvuokrauksista ja kaikista muista yllä mainituista palveluista. Alusta näyttää tarjouksia useilta kumppaneilta, ja paras hintatarjous riippuu valitsemastasi valuutasta ja AirCraft-matkatoimistojen laatimista monimutkaisista tarjouksista. Kaikki asiakkaat voivat luoda haluamiaan seikkailuja AirCraftilla.

Lentokoneiden tunnus

AirCraft-tunnus on suunniteltu kolikkosuojaksi alustan maksujärjestelmälle. Se suojaa tapahtumia ja tietoja lompakossasi. Käyttäjillä on oltava tunnukset maksamaan eri palveluista. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin pitää ne sovelluksen matkapuhelimessa, joten voit käyttää jotakin pörssin yli 30 valuutasta.

ERC-20 -tunnus perustuu Ethereumiin ja julkaistaan ​​ICO: n aikana. Kun AirCraft-lohkoketjujärjestelmä on vapautettu, voit vaihtaa vanhat rahakkeet uusiin.

Kaikista käytettävissä olevista rahakkeista 10 prosenttia kohdennetaan ennakko-ICO: lle, 20 prosenttia ICO-ensimmäiselle vaiheelle ja 40 prosenttia ICO-toiselle vaiheelle. Loput sisältävät 20 prosenttia tiimille, 5 prosenttia kumppaneille ja neuvonantajille, 3,5 prosenttia palkkakampanjalle ja 1,5 prosenttia viiteohjelmalle.

AirCraft Token ICO

Ennakkomaksujärjestelmä alkaa 15. syyskuuta ja kestää 10. lokakuuta asti. Myynnin tämän osan aikana tunnuksen hinta on 0,60 dollaria ja kova korkki on 5 miljoonaa dollaria..

ICO

Koko pre-ICO: ssa on bonuksia, jotka perustuvat sekä maksun aikaan että maksun kokoon. Syyskuun 15. päivänä 100–1 000 dollarin avustajat saavat 10 prosentin bonuksen, 1000–5000 dollaria maksavat 15 prosentin bonuksen, 5 000–10 000 dollaria 20 prosentin bonuksen ja yli 10 000 dollarin 30 prosentin bonuksen. 16. – 22. Syyskuuta bonukset ovat vastaavasti 5 prosenttia, 10 prosenttia, 15 prosenttia ja 25 prosenttia. Bonukset laskevat 23. – 29. Syyskuuta 2, 5, 10 ja 15 prosenttiin. Sitten 29. syyskuuta – 10. lokakuuta bonukset ovat 0 prosenttia, 2 prosenttia, 5 prosenttia ja 10 prosenttia. Tiedot ICO: sta ja sen bonuksista julkaistaan ​​tulevaisuudessa.

AirCraft-sovellus & Maksuranneke

Täydellinen ja monimutkainen sovellus sisältää lompakon, jonka avulla voit etsiä parhaat palvelut matkailupalveluista verkkosivuston kautta. Sen avulla voit suorittaa maksun suoraan sovelluksen kautta, mikä tarjoaa turvallisuuden kahden tekijän todennuksen kautta sekä tapahtumien että pääsyn hallintapaneeliin.

Sovellus

AirCraft-maksurannekkeessa on NFC-moduuli, joka vastaa maksujen suorittamisesta järjestelmässä. Ranneke muodostaa yhteyden sovellukseen ja antaa sinun maksaa palveluista AirCraft-lomakohteissa. VIP-asiakkaille, jotka yöpyvät viiden tähden kumppanihotellissa tai -lomakeskuksessa, annetaan yksi näistä rannekorista mukavuuden vuoksi oleskelunsa aikana.

Lentokoneiden tiekartta

AirCraft-projekti aloitettiin tammikuussa 2018 ja ilmoitettiin elokuussa. Ennen ICO: ta järjestetään syyskuussa ICO: n ensimmäisen vaiheen ja ERC-20-tunnuksen luominen syksyllä.

ICO: n toinen kierros järjestetään vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä, samoin kuin alustan käynnistäminen. Kevät 2019 sisältää tukitiimin ja maksujärjestelmän. Vuoden 2019 toinen vuosineljännes sisältää ensimmäiset toimistot, lompakon ja mobiilisovelluksen. Q3: lla ja Q4: llä on yli 5000 kumppania, blockchain-julkaisu, AI (AirBerry) ja PoS-kaivos.

Tiekartta

Vuoden 2020 alkupuolisko sisältää AirBerry-tuen uusille kielille ja muovikorttien vapauttamisen. Vuoden 2020 jälkipuoliskolla AirCraftilla on kahdeksan toimistoa ja maksurannekkeet.

Johtopäätös

AirCraft on kohdennettu matkailualalle ja pyrkii tarjoamaan tavan matkustaville löytää hyviä tarjouksia ja maksaa valitsemallaan valuutalla. AirCraft sisältää kyvyn etsiä ja varata lentoja, hotelleja, autoja, risteilyjä, matkavakuutuksia ja tapahtumia, ja sillä on tiimejä ympäri maailmaa vetoamaan maailmanlaajuiseen asiakaskuntaan.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me