Uniworld er en inkluderende AI & Blockchain-økosystem med visjonen om å bringe teknologiene nærmere menneskers liv og heve levestandarden overalt.

For å nå sine mål, gir Uniworld toppmoderne infrastruktur og høyteknologiske applikasjoner og løsninger, som kontinuerlig blir undersøkt, utviklet og renovert av Unilab DAO Network.

Gruppen er en internasjonal organisasjon grunnlagt i 2013 og er aktiv over hele verden, med virksomhet i Japan, Canada, Singapore, Ungarn, Polen og Vietnam.

For øyeblikket ligger Uniworlds hovedbase i Singapore, med den lovlige lisensregistreringslisensen sertifisert av øya byens myndighet. Singapore er et flott sted for enhver form for blockchain-utvikling, og tilbyr et rikt talentbasseng, så vel som intelligente investorer.

Så langt har Uniworld fokusert på to viktige produktlag:

  • Kjerneproduktene til Uniwolrd består av to hovedkomponenter, som er Unichain (en intern blockchain-teknologi med kraft til å utvide omfanget av blockchain-bruk) og Unibot (en AI-plattform med dyp selvlæringsevne).
  • Takket være oppnåelsen av de ovennevnte to kjernelagene har Uniworld studert og produsert en rekke praktiske produkter, hvorav den ene kalles Unime. Dette produktet kombinerer naturen til Unichain og Unibot. Spesielt danner Unime en bro som forbinder mennesker med et smart samfunn.

Flere innovasjoner fra Uniworld kommer

I den nærmeste fremtiden planlegger Uni-gruppen å skaffe penger fra blockchain-samfunnet ved å utstede mynten Unicash (UNW) som kan brukes til alle transaksjoner i økosystemet..

For å få seg til å skille seg ut sammenlignet med andre tjenester som bruker tokens og tilbyr whitepapers, har Uniworld fullført byggingen av et eget nett for å gi næring til “sin egen mynt Unicash / UNW som den opprinnelige kryptovalutaen til UniWorld.io Ecosystem.”

Mer informasjon om Uniworld-økosystemet kan være funnet akkurat her.

Lær mer om UniChain

UniChain er en unik blockchain-plattform som bruker den nyeste teknologiske generasjonen av BC 4.0 i sine funksjoner, for eksempel “TPS opp til millioner, cross chain, multichain” med hastighet og effektivitet.

For øyeblikket tillater UniChain brukere å lage en UNI-lommebok for å få en belønning på 5 UNW og oppleve øyeblikkelige transaksjoner. Transaksjonshastigheter på blockchain-nettverk kan være langsomme, og øyeblikkelige transaksjoner vil være et stort salgsargument for plattformen.

UniChains spesifikasjoner er imponerende – fra antall transaksjoner per sekund (TPS), sperretid, bekreftelsestid og så videre.

Mens de fleste kryptokapitalinnsamlingene blir lansert med tokens og ikke en mainnet, skiller UniChain seg ut for å fullføre sitt eget mainnet i april 2020. Selskapet håper det vil styrke sin evne til å utvikle “grunnleggende verktøy for å bygge en token, sidekjede på hovednettverket ”.

Hvis du vil registrere deg for en konto akkurat nå bare klikk her.

Litt om Unibot

Unibot er en kunstig intelligens (AI) som støtter smart nettlesing ved å produsere AI-bots. Søknader om Unibot kan bli funnet i både kommersiell og innenlandsk sektor.

Bygge broer med unime

Unime er designet for å være en bro som bringer mennesker til en verden som har et smart samfunn. Unime 1.0 uten tilstedeværelse av lommebøker og AI-bots er nå tilgjengelig for nedlasting fra Google Play-butikken, mens en ny oppgradering med integrering av kryptobokser og bots forventes å bli utgitt innen slutten av juli i år.

I likhet med SIGNAL-plattformen er Unime designet for høyt sikret anrop og teksting, uten bekymringer for inngrep fra en tredjepart. Unimes plattform, som er integrert med 3 andre, er i stand til å utføre flere oppgaver samtidig.

Unime kan være et gjennombrudd når det gjelder å forbedre brukernes komfort og bringe nye teknologier nærmere det virkelige liv. Det er også en dør som åpner for nye handelsmenn til kryptomarkedet. Uniworld har gjort et stort arbeid med å etablere et økosystem, som dekker nesten alt, fra “sentraler, lommebøker, otc, dapp, ren blockchain …”

Et aktivt fellesskap

Fordi gruppen forstår publikums sult etter måter å få tilgang til informasjon, har Uniworld utviklet flere kommandokanaler, fra sitt offisielle nettsted til populære sosiale nettverk, som Telegram, Youtube, Twitter og Github.

Uniworld kommuniserer også sine medlemmer ved ofte å oppdatere populære emner på bitcoin eller sin egen nyhetsside.

Brukere kan også dele ideene sine med gruppen via støttekanaler. Uniworld har et virksomhetsregistreringsnummer Singapore, som hjelper til med å demonstrere at det er oppriktig med å gi verdi og innovasjon.

Unicash og forhåndssalgslanseringen

Unicash kommer snart, og det er måter å delta i pre-lanseringen og lanseringen av tokenet. Her er noen detaljer hvis du er interessert i å få et forsprang på salget.

Spesifikasjoner og registrering

Unicash (UNW) er Uniworlds egen mynt som fungerer på samme måte som andre eksisterende kryptovalutaer. Myntenes totale forsyning er ikke utvidbar med 1 milliard UNW.

Akkurat nå er all informasjon relatert til Unicash forhåndssalg, privat salg og offentlig salg blitt avslørt slik at investorer kan delta hvis de velger å gjøre det.

Offisielt har UniChain-plattformen ansvaret for den første sirkulasjonen av Unicash, med det frigjorte beløpet på 300 millioner UNW. Den private salgsprisen er $ 0,15 per enhet, det tildelte antallet er 5%, tilsvarende 5.000.000 UNW, og opplåsningshastigheten er 17% per måned.

Forsalget og det offentlige salget vil ha et maksimalt volum på henholdsvis 12.200.000 UNW og 240.000.000 UNW, tilsvarende 1,22% og 24% av den totale forsyningen.

Enhetsprisen i pre-salg perioden er ca $ 0,24 og opplåsingsraten er 17% / måned, mens det offentlige salget tilbys til $ 0,34 / UNW og vil bli låst opp til 50% i måneden.

Hver handelsmann fra hele verden kan starte nå ved å registrere en konto på:

https://accounts.uniworld.io/

Du må opprette en ny UNI-lommebok som fungerer på samme måte som andre blockchain-plattformer, for eksempel blockchain.com eller TRUST.

Unicash Pre-salg Detaljer

Unicash-tokens blir tilbudt tidlig til en attraktiv pris. Forsalgsrunden er delt inn i 3 økter, som finner sted 28. juli, 30. juli og 1. august.

De første kjøperne får den mest konkurransedyktige prisen, på $ 0,22 / UNW i 1. runde, og stiger opp til $ 0,24 og $ 0,26 per UNW for de neste 2 rundene.

Det frigjøres et spesifikt beløp, som vil være omtrent 2 millioner UNW ved første forhåndssalg, med tallet for 2. og 3. runde stiger til 4 millioner og 6 millioner UNW.

Rundt 40% av Unicash forventes å distribueres i Uniworld-økosystemet, mens 25% vil spres gjennom det offentlige salget. Andre proporsjoner vil bli tildelt prosjektgruppen (12%), for markedsføring (10%), R&D (8%), rådgiver (3%) og privat salg (2%).

Den eneste måten å kjøpe Unicash på er å bruke Binance-mynten (BNB). BNB er lett å kjøpe på Binance eller andre børser som støtter tokenet.

Uniworld tilbyr også et fantastisk henvisningsprogram, som belønner en vellykket henviser med ekstra 5% av UNW. Det er 3 forskjellige rangeringer (VIP1, VIP2, VIP3) for å belønne folk for å anbefale prosjektet til folk de kjenner.

Lær mer om forhåndssalg, eller tilknyttet program.