Monnaco Crypto Review

Monaco er en utrolig nyttig tilgang på nettbank, som lar brukerne ha flere fiat- og kryptovalutaer på en konto som alltid er gratis, og gir tilgang til VISA-betalingskort som du kan bruke til å bruke valutaene dine hos enhver forhandler som godtar disse debetkortene. Banken gjennomfører alltid børser til den reelle kursen, slik at du ikke taper penger når du konverterer forskjellige valutaer.

I tillegg har Monaco sitt eget kryptovaluta-token med navnet MCO, som du kan tjene bare ved å bruke et av kortene til en hastighet på 2% tilbakebetaling på alle transaksjoner.

Monaco nettsted

I denne guiden vil vi se på dette nye selskapet som tar sikte på å bygge bro over gapet mellom kryptovalutaer og bruk i den virkelige verden.

Hvordan sparer Monaco brukere penger?

Helt fra begynnelsen er det helt gratis å opprette en Monaco-konto, noe som sparer deg for de månedlige avgiftene og minimumssaldokravene som vanligvis finnes i andre banker. Alle som gjør transaksjoner i flere valutaer, vil spare på hver transaksjon som involverer en valutakurs. I stedet for å justere valutakursen til å fungere i sin favør, tilbyr Monaco den reelle valutakursen. Tatt i betraktning at gjennomsnittlig high street bank vil belaste mellom 5 og 8 prosent på transaksjoner med børser, kan dette gi betydelige besparelser. Dette er grunnen til at Monaco appellerer til de med flere valutaer og kryptoaktiva.

For ytterligere å hjelpe brukere med å spare penger, tilbyr Monaco så mye som 2 prosent tilbakebetaling i form av deres MCO-kryptovaluta på alle kjøp. Dette vil øke raskt, spesielt hvis du bruker Monaco for større transaksjoner.

Hvem appellerer Monaco til?

Mens noen kan ha nytte av å bruke Monaco, er det spesielt designet for å appellere til noen få grupper mennesker. En av de største av disse er de som reiser ofte og ikke liker å se ekstra avgifter som gjør turene dyrere. Siden det ikke er noen avgifter, fungerer Monaco-kortet alltid som lokal valuta, og gir de beste interbank-valutakursene uansett hvor i verden du er eller hvor du er fra.

De som kjøper, tjener eller bruker kryptovaluta, vil også sette pris på fordelene med Monaco. Monaco tilbyr tross alt alltid de beste prisene for konvertering og kjøp. Cashback-funksjonen betyr også at hver gang du bruker med Monaco, får du cashback, noe som ikke kan sies om andre cryptocurrency-lommebøker og banker.

Monaco kan også være utrolig nyttig for sending og mottak av penger til interbankrenter uten gebyrer. Både sending og mottak skjer øyeblikkelig, og det er ingen gebyr, for eksempel de som er forbundet med populære pengesendingsalternativer.

Hva kan du gjøre med Monaco?

Når du har åpnet en Monaco-konto, kan du utføre transaksjoner akkurat som du ville gjort med andre kort eller banker. Hold, bruk eller bytt en lang liste med valutaer på en enkelt konto, inkludert de mest populære kryptovalutaene, som Ether og Bitcoin. Bruk Monaco til å administrere pengene dine og fylle opp kontoen din med Bitcoin, Ether, en bankoverføring eller et debet- eller kredittkort. Konverter pengene dine og send dem, eller bare kjøp hvor som helst med kortet ditt. Det er mer enn 40 millioner steder rundt om i verden hvor du kan betale med Monaco.

Via applikasjonen for Android- eller iOS-enheten din kan du også motta øyeblikkelige varsler om utgifter, slik at du ikke trenger å bekymre deg for svindel. Du finner nyttige verktøy, for eksempel et ukentlig eller månedlig budsjett å administrere. Du kan til og med legge til notater i kjøp for å hjelpe deg å huske hva de var for.

Hva er MCO-tokens?

MCO-tokens er Monaco-tokens, og du vil tjene dem hver gang du bruker Monaco-kortet ditt. Hver transaksjon kan la deg tjene så mye som 2 prosent MCO-tilbakebetaling. Du kan finne MCO på minst syv børser, en figur som vokser. Der kan du enkelt bytte den mot din valgte kryptokurrency, og det er spesielt enkelt å bytte den mot Ethereum og Bitcoin. MCO-tokens er basert på Ethereum, det globale desentraliserte verifiseringsnettverket kjent for sin ekstreme sikkerhet.

Monaco poletter

Sammenligning av Monaco-kort

Det er flere typer kort tilgjengelig gjennom Monaco. Den mest grunnleggende er Midnight Blue, som ikke krever noe kjøp av MCO. Selv uten å investere i Monaco via kjøp av MCO, får du alle de grunnleggende funksjonene. Du mottar også null årlige og månedlige avgifter, og gratis frakt av kortet. Det er en grense på $ 200 for gratis uttak av minibanker og en valutakursgrense på mellom 2000 dollar. Dette kortet er av plast.

Ruby Steel-kortet er et begrenset opplag og metall. Det krever et minimumskjøp på 50 MCO, men det øker interbank-valutakursgrensen til $ 4000 gratis, og belaster 0,5 prosent etterpå. Det øker også grensen for gratis minibankuttak til $ 400, og belaster 2 prosent etter. Dette kortet tilfører også $ 500 000 reiseforsikringsdekning og 1 prosent tilbakebetaling ved hvert kjøp.

Monaco-kort

Precious Metal-kortet er et annet begrenset utgave av Monaco-kort laget av metall. Det krever kjøp av minst 500 MCO, men øker cashback til 1,5 prosent. Interbankens valutakursgrense øker gratis til $ 10.000. I tillegg kan du ta ut opptil $ 800 fra minibanker gratis (med de tidligere nevnte prisene etter).

Obsidian Black-kortet, også metall, er en annen begrenset utgave. Det er ingen grense for interbank valutakurser, og den gratis uttaksgrensen for minibank øker til $ 1000. Cashback øker også til 2 prosent. Dette kortet er veldig begrenset, med bare 999 kort tilgjengelig totalt, og det krever minst 50 000 MCO.

Hvordan forblir Monaco sikker?

Monaco inkluderer noen av de viktigste sikkerhetsfunksjonene du forventer fra nettbanksystemer. Det tar bare et trykk for å blokkere eller oppheve blokkeringen av Monaco-kortet ditt. Du kan også slå kontaktløse betalinger og minibankbruk av eller på umiddelbart.

Hva er neste for Monaco?

I fremtiden planlegger Monaco å sende kort til flere brukere for gjennomgang og bruk og en masseutrulling i Europa til rundt 30 land. Deretter vil den kunngjøre to nye produkter som vil påvirke brukerveksten betydelig. Planen for utrulling av Monaco begynner i Asia, før den spres til Europa og deretter Nord-Amerika. Det vil bli gjort i trinn. De som er interessert oppfordres sterkt til å reservere kortene sine tidlig, ettersom teamet forventer en etterspørsel som er større enn kapasitet i utgangspunktet.

Konklusjon

For de som foretrekker å ha flere valutaer eller ofte utfører transaksjoner i en rekke valutaer, både fiat og crypto, vil Monaco være et veldig nyttig verktøy. Fordi det er et VISA-kort, bør det enkelt aksepteres over hele verden. Dette gir enkelhet for brukere uten gebyrer og gjør reiser mindre stressende, i det minste fra et økonomisk perspektiv.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me