Kowala guide

Kowala leverer en stabil kryptovaluta som eliminerer volatiliteten og uforutsigbarheten knyttet til tradisjonelle kryptovalutaer. Token, kUSD, er den aller første autonomt stabiliserte kryptovalutaen i verden, og det skjer også å bruke en effektiv og rask blockchain. kUSD er avhengig av Kowala-protokollen for å bruke avanserte stabilitetsalgoritmer, som sørger for at den alltid er knyttet til USD-verdien ved å opprette og ødelegge mynter etter behov for å opprettholde den samme dollarverdien.

Kowala nettsted

Med en stabil, autonom og desentralisert kryptovaluta som kUSD, kan du utføre normale hverdagstransaksjoner ved hjelp av krypto, uten å bekymre deg for volatiliteten..

Hvordan forblir kUSD knyttet til USD?

En av nøkkelkomponentene i kUSD er dens evne til å forbli knyttet til den amerikanske dollaren. Dette er mulig fordi kUSD-blockchain legger til eller eliminerer valuta basert på etterspørselen. Dette skjer automatisk og transparent for å bekrefte valutaens stabilitet og verdi, samt dens sikkerhet.

Stabil mynt

K-protokollen bruker faktisk tre separate mekanismer for å holde verdien regulert. Mekanisme 1 er prosessen beskrevet ovenfor, som skyver markedsprisen mot $ 1, målet. Hvis prisen faller under $ 1 og Mechanism 1 ikke gjør nok for å få den opp igjen, vil alle transaksjoner ha et variabelt gebyr til markedsprisen begynner å stige. Takket være en selvregulerende mekanisme gjøres transaksjoner mot en “brennebok” for å bringe mynten tilbake til $ 1. Til slutt innebærer Mekanisme 3 assistanse fra handelsmenn som vil delta i aktiviteter som hjelper kUSDs verdi å komme tilbake til $ 1.

Hva annet bør du vite om kUSD?

kUSD eller kCoins er de stabile verdilagrene, og det kan være andre kCoins i fremtiden etter at kUSD har vokst og folk anerkjenner verdien. Husk at fordi kUSD er knyttet til amerikanske dollar, er utsiktene ikke avhengig av selskapet bak det, noe som vanligvis er tilfelle med kryptovaluta. Dette er veldig uvanlig i kryptovalutaverdenen og noe som kan appellere til investorer på jakt etter stabilitet selv om de er usikre på prosjektet. Selv om det vanlige Tether er nyttig, føler teamet på Kowala at alternativer kan være nyttige. Teamet føler at det er umulig å satse og sentralisere markedet med bare en stabil mynt; i stedet vil det være behov for mer enn en.

Hvordan er Kowalas gruvedrift annerledes?

I stedet for å ha gruvearbeidere konkurrere mot hverandre som i tradisjonell kryptokurrency, samarbeider gruvearbeidere av kUSD og fremmer blockchain sammen. Kowala bruker Yap Consensus, som fikk sin inspirasjon fra det japanske folket og deres bruk av faste Rai-steiner for valuta. Takket være kooperativ gruvedrift kan kUSD-blokkjeden fullføre blokkene robust, raskt og effektivt, og minimere energisvinn.

Gruvedrift fungerer på en mekanisme for bevis på kontroll. For å bryte må du ha mUSD, en faktor som er avgjørende for lavt energiforbruk, minimale maskinvarekrav og raske transaksjoner. Innehavere av mUSD driver og eier nettverket. Til gjengjeld får de blokkbelønninger. Du må ha en gitt mengde av disse mUSD-ene for å få eksklusive gruverettigheter innenfor en sektor. Med kUSD-applikasjonen kan du autorisere andre gruvearbeidere på dine vegne. Enda viktigere, gruvearbeidere trenger ikke fancy maskineri; en billig skyserver eller en bærbar datamaskin vil gjøre. Fordi gruvedrift er så billig, vil gruvearbeidere være motiverte selv om blokkbelønningen midlertidig når $ 0. I tillegg bør konsensusmekanismene til kUSD gi mer konsistente belønninger enn de mekanismene som brukes av andre store kryptovalutaer.

Kowala Mining

Hva bør du vite om Kowala Wallet?

Teamet bak Kowala forstår at en app for profesjonell lommebok er nødvendig for at folk skal kunne bruke kryptovaluta. Kowala-appen tilbyr en brukeropplevelse i verdensklasse og muligheten til å støtte P2P-handel umiddelbart, pluss push-varsler. Med applikasjonen kan alle bruke krypto uten sikkerhetsproblemer, uavhengig av teknisk kunnskap.

Hvordan gir Kowala mening for den gjennomsnittlige personen?

Den gjennomsnittlige personen som ønsker å investere i kryptovaluta, vil mest tiltrekkes av mangelen på volatilitet i kUSDs verdi. Du kan unngå denne volatiliteten mens du kjøper i virkeligheten, og også unngå volatiliteten knyttet til mindre stabile fiat-valutaer, som de fra Venezuela eller Zimbabwe. kUSD leverer også en stabil butikk med verdi for de som har tokens, og for forbrukere uten tilgang til bankkontoer i en stabil fiat-valuta, gir den muligheten til å få tredjeparts banklignende tjenester.

Hvordan hjelper det selgere?

Selgere vil også se sitt eget sett med fordeler, hvorav mange overlapper de som gjennomsnittlig person opplever. De trenger ikke å bekymre seg for kryptovalutas volatilitet når de selger sine tjenester eller produkter og får tilgang til banklignende tjenester der de ellers ikke ville være mulig.

Hvordan drar investorer og handelsmenn fordel?

Investorer vil sette pris på muligheten til å investere i en eiendel som er både desentralisert og stabil, en sjeldenhet. I mellomtiden vil handelsmenn kunne bruke mynten til å forfølge arbitrasjemuligheter i de nye kryptomarkedene, muligheten til å handle inn eller ut av stabile eiendeler raskt og til en lav kostnad, og muligheten for å parkere midler i en desentralisert eiendel som også har en stabil verdi.

Hvem annet har Kowala fordeler?

Gruvearbeidere vil sette pris på muligheten til å gruve uten å måtte investere store mengder penger i strømforbruk eller maskinvare. De vil også like det faktum at de konsekvent får belønninger uavhengig av om maskinen deres løser blokken på grunn av samarbeidsvilkår og at de kan leie eller selge sine ervervede gruvedrift.

Utviklere vil kunne bruke Kowala til å innlemme betalinger i sine nettsteder og apper uten å måtte opprette en selgerkonto. De kan også gjøre dette uten å bekymre seg for kryptovalutas volatilitet.

Konklusjon

Kowala og kUSD ser ut til å være veldig velkomne tillegg til kryptovalutaverdenen. De kan gi fordelene med kryptovaluta, for eksempel raske transaksjoner, desentralisering og lave avgifter, med stabiliteten til fiat-valutaene. Med tre mekanismer som arbeider for å knytte kUSD til USD, bør målet om stabilitet være rimelig å oppnå. Dette betyr at kUSD med hell skal levere alle fordelene med kryptovaluta sammen med stabiliteten til fiat-valutaer.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me