iExec er en kryptovaluta som løser problemet med desentralisering av skyen. Våre daglige databehandlingsbehov fortsetter å stole mer på at store skybedrifter skal være vert for og fungere som portvoktere for våre egne data. Risikoen forbundet med denne sentraliserte modellen vokser. iExec bruker blockchain-teknologi for å skape en markedsplass for dApps hvor alle kan få tilgang til skyressurser til en brøkdel av kostnaden for tradisjonelle skyleverandører.

iExec-nettstedet

Når etterspørselen innen cloud computing-tjenester vokser, vil vi se en enda større etterspørsel etter distribuert databehandling. Internet of Things (IoT) -enheter trenger ekstra ressurser når som helst. Dette kan automatiseres av smarte kontrakter og tillate at disse enhetene kobles til en ressursleverandør på forespørsel og betaler for anlegget automatisk ved hjelp av kryptovaluta.

Hvorfor er Cloud Centralization et problem?

En rekke store cloud hosting-leverandører dominerer markedet. Deres hostingløsninger er stort sett sentraliserte. En stor nettverksinfiltrasjon av en enkelt enhet kan sette dine personlige data i fare. Desentralisering betyr at selv om et enkelt nettverk er kompromittert, er de fleste av dine digitale eiendeler fortsatt trygge ettersom risikoen er spredt over flere nettverk. Distribuert Denial of Service (DDoS) -angrep kan også gjøre et enkelt nettverk maktesløst, men en desentralisert sky av ressurser er immun mot denne typen angrep. Hvis en enkelt nettverksressurs går offline, kan alle bare be om bruk av en annen ressurs.

Hvilken type transaksjoner kan iExec romme?

Den er bygget for å kjøre på Ethereum-protokollen og skaper et lag for DApps (Distribuerte apper) for å utføre smarte transaksjoner eller kontrakter som det er kjent i Ethereum-universet. Disse smarte kontraktene er forhåndsbestemte parametere som er programmert i applikasjonen og vil utføres når visse betingelser er oppfylt. iExec tilbyr to alternativer – å leie ressurser eller å være ressursleverandør. Dette gjør at alle kan fullføre oppgaver som krever enorm datakraft, for eksempel å analysere massive datasett, gjengi 3D-opptak eller bygge AI og maskinlæringsalgoritmer. IExec-teamet kommer fra forskningsbakgrunn og har selv vært involvert i forskning som krevde bruk av slike ressurskrevende tjenester.

Hvordan bruker du nettverket?

Du kan bruke iExec-nettverket som ressursleverandør eller som forbruker av ressurser. Utviklere kan registrere seg som app-leverandører og publisere appene sine i iExec blockchain dApp-butikk.

iExec dApp Store

Alle kan også tjene penger ved å leie ut serverne sine til nettverket når de ikke brukes, og ved å tjene penger på sin eksisterende infrastruktur. Selv datasett kan tjene penger på iExecs fremtidige veikart.

Hvordan ser veikartet ut?

Nettstedet til iExec har en klar veikart av fem hovedmål. Lanseringen av iExec DApp-butikken ble oppnådd som den første milepælen. Den neste milepælen er inntektsgenerering av ressurser. Dette er når iExec-nettverket vil komme til sin rett, og vi vil se en markant økning i verdien av RLC-token, samt større handelsvolumer. Neste fase er evnen til å kontrollere offentlig og privat bruk av ressurser. Dette vil gi leverandører muligheten til å opprette brukerrettigheter som vil gi organisasjonene eksklusive rettigheter til en bestemt blockchain-tjeneste. Etter denne fasen er HCP-målet nøkkelen til å oppnå tilgang til dyp læring og GPU-renderingstjenester. Dette vil bli støttet av et omfattende nettverk av gruvebruk for å sikre blockchain-integriteten. Det siste målet er å imøtekomme nye forretningssaker. Det mest bemerkelsesverdige resultatet her er Proof of Contribution (PoC) -rammeverket som vil støtte transaksjoner som er gjort på sidekjeder..

Veikart

Er iExec-teamet pålitelig?

Teamet som leder iExec har alle rettighetene. Virksomheten ble grunnlagt av en gruppe forskere og akademikere. Seks av teammedlemmene har oppnådd en doktorgrad og støttes av et team av erfarne utviklere og markedsførere.

Teamet

Hvilke andre fordeler gir iExec?

Den største fordelen med iExec er at det er mye mer kostnadseffektivt enn skyleverandører på bedriftsnivå. High Performance Computing (HCP) blir tilgjengelig for mindre selskaper og enkeltpersoner. Den underliggende teknologien er basert på XtremWeb-HEP, en åpen kildekode-distribuert programvare som har vært i offentlig bruk i mer enn 10 år. Tjenesten er også energieffektiv som ressurser som tildeles bare når det er nødvendig og ikke alltid på. Dette gjør det mulig for selskaper å skalere til en relativt lavere kostnad. Å kjøpe dyr maskinvare for å kjøre en programvare er mulig når midlene er tilgjengelige, men når virksomheten er treg, sitter de fast med gjentatte maskinvarekostnader og programvarelisensavgifter. Det er derfor fornuftig å leie den ekstra beregningskraften bare når det er nødvendig.

Hva er RLC?

iExec introduserer sine egne RLC-token som er betaling på nettverket og står for “Kjør på mange datamaskiner”. Det er en kryptovaluta i Ethereum-nettverket som er ER20-kompatibel. Dette betyr at RLC-kryptovalutaen overholder Ethereum-programmeringsprotokollene og er kompatibel med Ethereum-lommebøker. Dette er bra for utviklere, da iExec kan stole på eksisterende infrastruktur. Selskapet er også medlem av Enterprise Ethereum Alliance (EEA) som bygger tillit til en overfylt kryptovalutamarked. IExec-nettverket har lagt til infrastruktur kalt sidekjeder for å utføre transaksjoner utenfor Ethereum blockchain.

RLC Token

Hvilke fordeler tilbyr sidekjeder fra å være bygget på RLC Blockchain?

Ethereum blockchain har svært begrenset lagringsplass som er begrenset til bare noen få byte som DApps kan bruke til applikasjonene sine. Ved å bruke sidekjeder åpner iExec nye muligheter for hva som kan bygges på Ethereum-nettverket. En sidekjede er en blockchain som er spesifikk for iExec-nettverket som kjører uavhengig av Ethereum blockchain. Dette betyr at mye av tunge løft gjøres på iExec-infrastrukturen og skaper et parallelt nettverk som er mer robust og skalerbart. Dette gir også veldig raske transaksjonstider, da bare viktige transaksjoner utføres på Ethereum-nettverket.

RLC lommebøker

Det er en rekke lommebøker tilgjengelig for lagring av RLC-mynter. Ethereum lommebøker som Jaxx, MyEtherWallet, Metamask og imToken. Maskinvare lommebøker inkludert Ledger eller Trezor støttes også.

Ethereum lommebøker

Hvordan kjøpe RLC

Du kan ikke kjøpe RLC med “Fiat” -valuta, så du må først kjøpe en annen valuta – det enkleste å kjøpe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gjøre på Coinbase ved å bruke bankoverføring eller debet / kredittkort, og deretter handle det for RLC på en sentral som Binance.

Registrer deg på Coinbase

For første gangs kjøpere av kryptovaluta anbefaler vi at du bruker Coinbase til å gjøre ditt første kjøp – det er enkelt å bruke, fullt regulert av den amerikanske regjeringen, slik at du vet at det er et av de tryggeste og mest anerkjente stedene å kjøpe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyr muligheten til å kjøpe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kreditt- eller debetkort eller ved å sende en bankoverføring. Avgiftene er høyere for kort, men du vil motta valutaen din umiddelbart.

Du må utføre noen identitetsbekreftelse når du registrerer deg, da de må overholde strenge økonomiske retningslinjer. Forsikre deg om at du bruker lenken vår for å registrere deg. Du blir kreditert $ 10 i gratis bitcoin når du foretar ditt første kjøp på $ 100.

Coinbase nettsted

For å komme i gang, klikk på “Registrer deg” -knappen der du blir ført til et registreringsskjema der du må oppgi navn, e-post og velge passord.

Kjøp Ethereum

For denne veiledningen vil vi kjøpe Ethereum for å bytte mot målkryptovaluta. Årsaken til dette er at den har langt billigere avgifter enn bitcoin for sending, og transaksjonen skjer også mye raskere. Så i Coinbase, besøk “Kjøp / selg” -fanen øverst, velg “Ethereum”, velg betalingsmåte og skriv inn beløpet du ønsker å kjøpe – du kan enten angi et US-dollarbeløp eller et antall Ether.

Kjøp Etherum

Du vil da bli bedt om å bekrefte transaksjonen din. Hvis du betaler med et kort, må du kanskje fullføre en bekreftelse hos kortleverandøren din. Når det er fullført, blir Ethererum lagt til kontoen din.

Kjøp RLC på Binance

Du kan nå sende Etheren din til Binance for å kjøpe RLC, ta en titt på vår anmeldelse av Binance her for å se hvordan du registrerer deg og kjøper på børsen.

Binance lommebøker

RLC er også tilgjengelig å handle på Bittrex, UpBit, Bitfinex, Liqui og HitBTC.

Hvordan tjener iExec penger?

Kjøreplanen nevner tre nivåer av iExec – Community, Enterprise og Research Editions. Selv om det ikke er nevnt noen kostnader, kan vi anta at det vil være et gebyr involvert for å ha alle funksjonene som tilbys aktivert.

Hva koster det å bruke RLC?

RLC-mynten bruker standard Ethereum-nettverksavgift. Kostnaden for å gjennomføre en transaksjon på Ethereum-nettverket kalles gass. Det er et veldig lite transaksjonsgebyr på omtrent 1 / 100.000 av en Ether. Dette transaksjonsgebyret går til å betale gruvearbeidere for behandling av transaksjonen.

Konklusjon

iExec gir en unik blockchain-løsning for det stadig voksende behovet for distribuert cloud computing. Det har et solid team som har et godt omdømme, samt den ekstra tilknytningen til Ethereum Alliance. Dette gjør dem pålitelige i den mørke fremvoksende verdenen av kryptovalutaer og ICOer. De lave kostnadene ved transaksjoner, samt programvaren med åpen kildekode, bidrar til at iExec er et selskap som vil forstyrre hele cloud computing-industrien.

Nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me