Daneel

Daneel er en fransk oppstart som nettopp lanserte sin aller første kunstige intelligens. Daneel har som mål å hjelpe investorer og nykommere til kryptovaluta med avansert markedsanalyse. Daneel’s Smart Assistant, AI som fungerer som personlig assistent, er tilgjengelig for både Android og iOS. I skrivende stund bruker 1000 handelsmenn allerede systemet til tross for en nylig lansering, og det støtter 2150 eiendeler.

Daneel

Teammedlemmene ble inspirert av sin egen erfaring som investorer i kryptovaluta og kunnskapen om hvilke ressurser som ville ha hjulpet dem med tidligere investeringer. Teamet ønsket å ta seg av et reelt markedsproblem, som er overbelastning av informasjon, inkludert upålitelig informasjon. Dette førte til ideen om å lage en intelligent assistent som kunne samle, filtrere og analysere informasjon og deretter presentere den tydelig.

Daneel’s Partnerskap med IBM

Siden Daneel’s Smart Assistant er avhengig av bruk av kunstig intelligens, valgte selskapet å inngå et partnerskap med IBM for å bruke den tekniske giganten Watson. Dette var mye mer fornuftig enn å begynne å lage et AI-system fra bunnen av, spesielt siden Watson er blant de kraftigste AI-ene som er tilgjengelige. Ved hjelp av Watson kan Daneel administrere nyheter optimalt for å bringe subjektiv informasjon ut i en tekst.

Hvilken informasjon kan Daneel gi?

Med Daneel får investorer på alle ferdighetsnivåer tilgang til de mest relevante kryptomarkedsdataene. Dette inkluderer en kurert nyhetsfeed som filtrerer basert på brukernes behov og unngår rykter og falske nyheter. Smart Assistant kan også analysere millioner av data fra forskjellige kryptonettsteder, fora og sosiale mediesider for å bestemme markedssentimentet.

Hva er noen funksjoner i Daneel?

Daneel tilbyr kryptovalutarelatert informasjon i en rekke kategorier, som hver har en annen funksjon. Når det gjelder kuratering av nyheter, kan Daneel’s Smart Assistant kuratere både globale nyheter og nyheter som er spesifikke for hver valuta. Det kan også analysere markedssentiment, både globalt og for hver valuta.

Egenskaper

Det er markedsinnsikt, inkludert prisforutsigelser og aktuelle trender. Smart Assistant tilbyr også markedsdata, inkludert priser, volumer og annen grunnleggende informasjon for kryptovalutaer. Andre markedsdata inkluderer de beste kursene på børsene, de største gevinster og tap, hendelser og rangeringer.

Smart Assistant tilbyr mer utdannelse på flere måter. Brukere kan stille Daneel et spørsmål rett i chat-boksen i applikasjonen. Eller de kan delta i det daglige læringsprogrammet.

Personlig nyhetsfeed

En av de store fordelene ved å bruke Daneel er brukernes evne til å tilpasse nyhetsfeeden. Daneel’s algoritmer betyr at brukerne bare mottar relevant markedsinformasjon for å spare tid. Alle artikler om nyhetsfeeden blir analysert og deretter vurdert med pålitelighet og følelsespoeng for å hjelpe deg. Daneel skjuler også repeterende informasjon så vel som falske nyheter for å hjelpe nyhetsfeeden din med å forbli relevant og effektiv. Det er også flere tilpasningsalternativer, for eksempel muligheten til å se nyheter som bare er relatert til en bestemt kryptovaluta.

Hvilken type analyse gir Daneel?

Daneel leverer kraftig analyse og innsikt. For eksempel analyserer den trender på forskjellige sosiale medieplattformer for å fortelle handelsmenn om hvilken teknologi eller valuta som er mest sitert.

Søknaden inkluderer også en markedssentimentpoeng basert på analyse fra sosiale medier, kryptorelaterte nettsteder og fora. Denne poengsummen kan gi brukerne en ide om hvordan markedet føler seg om en bestemt kryptovaluta eller det globale markedet. Det gir handelsmenn tillit når de investerer.

Hvor får Daneel data fra?

For å sikre at den oppgitte informasjonen er nyttig, samler innlæringsmodellene og algoritmene for kunstig intelligens data fra mer enn 500 kilder. Hver dag samler Daneel 2 millioner unike datapunkter. Dette er en avgjørende funksjon siden det er umulig for et menneske å behandle alle datapunktene som produseres hver dag, mellom ting som tweets, andre sosiale nettverksinteraksjoner, forumdiskusjoner og artikler..

Informasjon

Teamet utviklet Daneel spesielt for å lykkes med forskjellige eksisterende plattformer. Dette burde gjøre Daneel enda mer nyttig for brukere over hele verden og la Smart Assistant få innvirkning på makronivået.

Hvem kan dra nytte av Daneel?

Daneel er designet for å hjelpe alle typer kryptovalutahandlere, fra nybegynnere til eksperter, uavhengig av investeringsstørrelse. Plattformen vil også hjelpe viktige interessenter som jobber som profesjonelle handelsmenn eller for banker eller børser.

Hvilke andre verktøy tilbyr Daneel bedrifter?

Det er mulig å integrere Daneel API i plattformen din, slik at brukere av plattformen kan dra nytte av relevante data. Det finnes også en Daneel-widget som er enkel å integrere som en alt-i-ett-løsning.

Daneel veikart

I løpet av 4. kvartal 2018 fullførte Daneel nettopp lanseringen av beta-applikasjonen for Android og iOS og til slutt offentlig utgivelse 1. desember.

Q1 av 2019 vil fokusere på full innsikt og analyse: risikoscore på sentimentpoeng, detaljer om prosjekter, ICO, utveksling, full tilgang til nyheter og innhold på sosiale medier. Abonnementsplaner og betaling.

Q2 vil fokusere på profesjonell webapplikasjon og porteføljeovervåking for mobilapplikasjonen, inkludert en ny porteføljevisning.

I 3. kvartal vil Daneel legge til muligheten til å lage prisvarsler, beregne handelsindikatorer og oppdage uregelmessige bevegelser i volum og pris via API. Selskapet vil også legge til muligheter for oversettelse av språk.

4. kvartal 2019 vil fokusere på å forbedre brukeropplevelsen på tvers av plattformene. Dette inkluderer etableringen av en hybrid AI som vil kombinere den eksisterende kunnskapsbasen med flere sosiale bidrag. Teamet vil også legge til tale-til-tekst-funksjoner i mobilapplikasjonen. I tillegg vil Daneel legge til muligheten til å stemme på innhold basert på aktualitet, relevans og pålitelighet.

Konklusjon

Daneel er en applikasjon for kunstig intelligens som hjelper kryptovalutainvestorer. Applikasjonen kan gi informasjon om et vell av faktorer, fra markedsdata til markedsnyheter til generell følelse. Bruk av kunstig intelligens bør gjøre investering i kryptovaluta mer effektiv for handelsmenn og gi den informasjonen de trenger.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me