Universell protokoll

Desentraliserte eiendeler som Ethereum tilbyr verden nye måter å skape effektivitet på. Mens potensialet for stor ny teknologi eksisterer, vil det ta plattformer som Universal Protocol for å gjøre potensialet i blockchain til virkelighet.

Universell protokoll har en rekke innovative produkter, samt partnerskap med selskaper som Cred, Bitcoin.com, Uphold, Blockchain at Berkeley og Brave.

Universal Protocol har en visjon. Det ønsker å skape en måte å koble alle deltakere i finansmarkedene med krypto, uansett om de gjør en avtale for børsnotert egenkapital for millioner av dollar, eller bare kjøper noe i den lokale matbutikken..

Mer spesifikt jobber Universal Protocol med å tiltrekke seg 100 millioner nye brukere til kryptovalutaområdet, og gi ethvert selskap eller gruppe å lage en strømlinjeformet plattform for å lage tokeniserte eiendeler. Det kan høres ut som et dristig syn på fremtidens funksjonalitet, men Universal Protocol har allerede gjort fremskritt.

Universal Protocol er en allianse av kryptovalutaselskaper og blockchain-pionererUniversal Protocol er en allianse av kryptovalutaselskaper og blockchain-pionerer

Universal Protocol har en dyp plattform

I henhold til Universal Protocol:

“Universal Protocol Platform løser en av de største utfordringene blockchain-teknologi står overfor ved å tillate øyeblikkelig og sømløs overføring av verdi over forskjellige desentraliserte nettverk. Ved å tilby et felles språk der inkompatible protokoller kan ‘resonnere’ med hverandre, vil UPP redusere tiden, kostnadene og risikoen for å handle digitale tokens og kryptovalutaer. “

Det er liten tvil om at mangfoldet av blokkjeder som eksisterer for øyeblikket utgjør en utfordring for virksomheten, spesielt når varetekt er en bekymring. I tillegg til varetekt er det vanskelig å bruke kryptoer i den virkelige verden. En del av dette skyldes mangel på aksept, men en annen del av problemet er å velge en spesifikk krypto som skal aksepteres som betalingsmiddel.

For øyeblikket velger mange selskaper som velger å godta kryptoer bare å godta en kurv med dem og deretter konvertere tokens til et aktivum som kan holdes trygt. Dette er ikke noe idésystem på noen måte, blockchain som Universal Protocol har opprettet kan hjelpe.

Universal Protocol hevder at:

“Ved å bygge grunnleggende arkitektur for interoperabilitet, vil Universal Protocol Platform tillate brukere å samhandle med flere kryptovalutaer (og en overflod av andre eiendeler) på en enkelt blockchain. UPP kombinerer velprøvde teknologier – smarte kontrakter og reservefunksjonalitet – med ekte innovasjon: svært sikker & konvertible proxy-tokens. ”

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan plattformen fungerer i detalj, sjekk ut Universal Protocols nettsted, eller kontakt selskapet direkte. Den har en rekke løsninger uansett hva slags behov virksomheten din har, og kan opprette nye applikasjoner for å operere i kryptorommet.

Skalert interoperabilitet er ikke eksisterendeProblem: Skalert interoperabilitet er ikke eksisterende

Hvem kan dra nytte av plattformen?

Som nevnt ovenfor, kan omtrent alle i det økonomiske økosystemet dra nytte av plattformen som Universal Protocol har opprettet. Her er noen av måtene Universal Protocol kan brukes til å gjøre kryptoer til en del av det daglige økonomiske systemet som vi alle trenger!

Finansinstitusjoner

Universal Protocol Platform (UPP) gjør forvaringsutfordringene som store finansinstitusjoner står overfor, en saga blott. UPP-modellen skaper systemkompatibilitet via bruk av et proxy-token som kan brukes til å tokenisere enhver finansiell eiendel. Dette fjerner behovet for flere typer forvaringsprogrammer, og det gjør det også mulig for en bedrift å skrive sin forretningslogikk, i Ethereum.

Retail investorer

UPP-modellen lar detaljistinvestorer lage en brukbar kryptobeholding. Det ville være mulig for en kryptoinnehaver å bruke Proxy Tokens som sikkerhet for knyttnevevaluta, som deretter kan brukes i det eksisterende økonomiske systemet. Disse transaksjonene kan fungere som et lån, eller som en enveis transaksjon som deretter vil bli avgjort mot beholdningene som ble brukt til å sikre transaksjonen.

Sentraliserte børser

UPP-modellen gjør handel i nye toks en lek for sentraliserte børser. I stedet for å måtte liste hvert nye token på individuell basis, når ERC-20 er lagt til sentralen, kan ethvert nytt token bli oppført via Proxy Tokens. UPP-modellen vil også tillate at omtrent alle tokeniserte eiendeler handles på ERC-20-kompatible børser, noe som også åpner forretningsmodellen for en sentralisert utveksling til ikke-kryptoaktiver..

Innovatører

UPP-modellen er et flott verktøy for innovasjon. Utviklere trenger bare å håndtere en enkelt type nettverk, selv om de vil lage sin egen blockchain. UPP-modellen vil sikre systemkompatibilitet og brukervennlighet med mange dApps og smarte kontrakter og desentraliserte sentraler.

Nye poletter fra Universal Protocol

Teamet til Universal Protocol vet at kryptoer må ha en ressurs som er lett for folk som ikke er kryptokyndige å bruke.

Den nye UPUSD token er en perfekt måte for folk å komme inn på digitale eiendeler, uten å måtte kjøpe det de kan se som eksotiske, risikable tokens.

UPUSD-token er en stablecoin som er knyttet til den amerikanske dollaren, på en-til-en-basis. USD som sikkerhetskopierer verdien av UPUSD-tokens, holdes på FDIC-beskyttede amerikanske bankkontoer.

I følge JP Thieriot, administrerende direktør i Uphold:

“Dette er krypto som endelig leverer varene til massemarkedet … Over hele verden vil over 2,5 milliarder mennesker med bankkontoer ha billigere kreditt og høyere avkastning på sine innskudd. Dette handler ikke om tenkt “verktøy” for noen strekningsbruk. Universal Dollar bør ha bred appell til et bredt utvalg av mennesker, og for noen i utviklingsøkonomier kan det være livsforandrende.

Uten tusenvis av ansatte, milevis av høyt leide eiendommer og bagasjen fra eldre systemer, har selskaper i vår bransje en stor strukturell fordel i forhold til tradisjonelle banker. Denne fordelen må tilegne seg fordelene for massemarkedet, ellers vil industrien forbli det eksklusive domenet til teknofiler og spekulanter. ”

I tillegg til UPUSD har Universal Protocol også opprettet UPEUR. Dette tokenet er mer eller mindre den samme ideen, men Euro sikrer verdien av UPEUR-token.

Universal Bitcoin

Et annet prosjekt som Universal Protocol har lansert er Universal Bitcoin eller UPBTC. Bitcoin-blockchain er uten tvil den mest populære globalt, men den er ikke godt egnet til å bli et globalt betalingssystem.

Bitcoin-blockchain er altfor treg for å håndtere betalinger i detaljhandel, og hvis BTC noen gang kommer til å bli en global valuta, må det være en måte for vanlige folk å bruke den.

Dan Schatt, styreleder for UP Alliance, sa:

“Universal Bitcoin er en viktig innovasjon fordi den gjør Bitcoin tilgjengelig og sømløst konvertibel gjennom et enkelt blockchain-nettverk. Vi tar Bitcoin til Ethereum i form av et sikkert proxy-token som nå kan resonnere med ethvert Ethereum-program. ”

Han fortsatte med å kommentere:

“UPBTC er den trygge, praktiske måten for alle å holde og samhandle med Bitcoin og dra nytte av de samme forbrukerbeskyttelsene, kodeintegriteten, gjennomsiktigheten og interoperable egenskaper som Universal Dollar (UPUSD) og alle andre Universal Token utstedt gjennom Alliansen.”

I utgangspunktet kan UPBTC brukes som alle andre proxy-tokens i UPP-nettverket. Dette er en stor fordel, siden skalerbarhetsproblemer som BTC-blockchain-ansiktene elimineres, og det kan brukes med full smart kontraktsfunksjonalitet, samt mange andre funksjoner som BTC-blockchain ganske enkelt ikke kan støtte.

Bygg nødvendige forbindelser

Verden av desentraliserte eiendeler har vokst opp uten noen form for sentral designfilosofi, og det er en av de største utfordringene for å tilpasse desentraliserte digitale eiendeler til en form som kan brukes mye.

Universal Protocol har adressert disse utfordringene, og den har en rekke partnerskap som kan hjelpe digitale eiendeler med å trenge lett inn i nye markeder.

Det er mye mer informasjon om Universal Protocol og dets prosjekter på nettstedene, som du kan få tilgang til ved å klikke på denne lenken. Det er alltid nye muligheter som dukker opp i blockchain-verdenen, og Universal Protocol er verdt å holde øye med.