En nybegynnerguide til Stratis

Det er over 800 kryptokurver i markedet akkurat nå. Mens næringen ledes av Bitcoin, Ethereum og resten av pakken, viser flere fremtidsmynter gode løfter for fremtiden. Stratis er en av disse myntene. Stratis handles til nr. 15 i kryptokurrencyhandelsdiagrammene akkurat nå, og tilbyr stort potensial for en langsiktig og langsiktig investering på grunn av dets fantastiske potensial..

Hovedmålet med Stratis-plattformen er å gi alle en tilpassbar blockchain. Det er ikke så mye av en vanlig mynt at det er en plattform og et token ($ strat) som andre organisasjoner selv enkeltpersoner kan ha nytte av. Men hva er filosofien bak selskapet, og hvorfor det er mye mer enn bare en handelsvaluta? I denne guiden vil vi se på hva som gjør Stratis spesiell.

Når ble det startet og hvordan fungerer det?

Stratis ble utviklet som en end-to-end blockchain-utviklingsplattform eller “blockchain-as-a-service”. Det gir folk kontroll over blockchain og tillater distribusjon av automatiserte desentraliserte apper på sin egen tilpassede blockchain. Det tilbyr direkte konkurranse til Ethereum og NEO i denne forbindelse.

Ethereums blockchain har gjort positive fremskritt for å gjøre blockchain tilgjengelig eller nye apper gjennom sine smarte kontrakter. Stratis har som mål å gå enda lenger på veien og tilbyr enda flere muligheter for å bruke blockchain til vår fordel.

Stratis kan programmeres med C #

I juli 2017 lanserte plattformen Stratis Development Framework (SDF) som muliggjort utvikling av blockchain på både C # og .NET språk. Bruk av Stratis-utviklere kan programmere koden sin i blockchain ved hjelp av enkle disse ekstremt kraftige, universelt anvendelige språkene.

Flyttingen åpner en ny dør av muligheter for alle C # -programmerere til å prøve hendene med sin blockchain med minimal tilpasning til det nye systemet, i motsetning til Ethereum som bruker sitt eget tilpassede programmeringsspråk “Solidity”. Dette blir sett på som et ekstremt nyttig tillegg og et potensiale for å bringe blockchain inn i vanlige apper og databehandling, ettersom det vil begynne med et bredere utvalg av utviklere som er kjent med språket..

Uten tvil, kom fra beste brukstilfeller for Stratis er selskaper innen fintech-bransjen, medisinske institusjoner og internett på ting. De vil kunne nyte fordelene med den fantastiske utviklingen av blockchain-hovedboken ved hjelp av Stratis, og dette kan være en spillveksler for dem.

Med Stratis kan disse finansinstitusjonene og andre organisasjoner få tilgang til sine egne sidekjeder som er en del av den opprinnelige blockchain. De kan gjøre det ved hjelp av Lite klienter og applikasjonsprogrammerbare grensesnitt (APIer).

Med enkle ord, med Stratis, blir ting mye enklere og sikrere. Stratis, plattformens token ble lansert for å gi drivstoff til disse blokkjedene og skape likviditet i dem.

ICO detaljer

Prosjektet lanserte sin første ICO i juni-juli 2016. Prosjektet trengte crowdfunding for å fremme de betydelige fremgangene de allerede hadde gjort. Mer enn 915 bitcoin ble samlet under ICO, og 98 millioner mynter ble opprettet i denne fasen. 84,7% av disse ble gjort tilgjengelig for ICO og resten 14,3% ble holdt av skaperne for å investere i insentiver, markedsføring og partnerskap.

Bevis for innsats

Stratis jobber med en Proof of Stake-metode, forskjellig fra Bitcoin og Ethereums Proof of Work, som krever at gruvearbeidere skal sikre nettverket. (PoS) er en type algoritme som et blockchain-nettverk med kryptokurrency har som mål å oppnå distribuert konsensus. I PoS-kryptovalutaer (som Stratis) sies det ofte at blokkene er “staked” eller “smidd”, i stedet for å utvinne.

Innsats kan gjøres fra offisiell Stratis Wallet-klient, som krever en permanent tilkobling til internett og lommeboken din er åpen med myntene dine. Vi vil snart skrive en komplett guide om hvordan du kan satse med Stratis.

Store backing og nye prosjekter

En oppmuntrende utvikling var da Microsoft integrerte Stratis i Azure BaaS-programmet som tillater levering av Stratis blockchain-noder på Microsoft Azure-plattformen.

Breeze Wallet med Tumblebit

Et annet viktig prosjekt kunngjort av Stratis er kryptovaluta-lommeboken som heter “Breeze Wallet”. The Breeze Wallet er et forsøk på å øke privatlivet til altcoinhandlere, spesielt bitcoin og Ethereum, ved å implementere Tumblebit, det vil være den første lommeboken som inneholder denne teknologien, som vil tillate fullstendig privatliv for transaksjoner ved bruk av blandingsmetoden.

Det forventes at Breeze Tumbler vil bli brukt i kommersielle scenarier, inkludert virksomheter som av konkurransemessige grunner ikke ønsker å avsløre kunden eller sensitive data..

Tumblebit-integrasjonen er for tiden i alfa med full utgivelse forventet snart – kan denne nye utviklingen bidra til å øke prisen på Stratis?

En ting som kryptovaluta ikke kan sikre akkurat nå, er 100% private transaksjoner. Denne Breeze Wallet vil sikte på å løse dette problemet, og når den slippes, vil valutaen sikkert oppleve en sunn prisøkning.

Partnerskap med Earthtwine

Nylig Stratis kunngjorde et partnerskap med Jordvine for å skape verdens første blockchain for sjømat. Det høres kanskje rart ut til du innser at sjømat er verdens nest største handelsvare på anlegget etter olje med en total omsetning på 158,1 milliarder dollar i 2015.

Stratis vil etablere distinkte, dedikerte blokkjeder, tokens og applikasjoner for å integrere Earth Twines globale sjømatsporingsløsning i blockchain. Denne raske innovasjonen og utviklingen vil transformere sjømatindustrien ved å innføre enestående nivå av tillit, samarbeid og bosetting, som igjen øker produktiviteten og bærekraften..

Formålet med denne blokkjeden skyldes at fra og med januar 2018 krever sjømatimportovervåkningsprogrammet at spesifikke data relatert til sjømatimport skal leveres elektronisk til amerikanske toll- og grensevern. Prosjektet vil forsøke å løse overholdelsesproblemer på grunn av ulovlig og urapportert fiske og feil representert sjømat som har påvirket globale sjømatmarkeder..

Konklusjon

Stratis er fremdeles i de aller tidlige stadiene av utviklingen første blokk ble utvunnet for litt over et år siden den 9. august 2016. Det har gjort store fremskritt på den tiden som du har sett ovenfor. Hvis du ønsker å investere i en kryptovaluta med et solid team og gode langsiktige utsikter, vil vi anbefale Stratis – det er handler for øyeblikket rundt $ 5, som er halvparten av den høye tiden, så det er et godt poeng å investere, vi nylig kjørte en avstemning på Twitter for å se hva folk trodde prisen kunne nå i år, og flertallet sa $ 50+.

Hvem elsker Stratis? Prediksjoner for pris ved utgangen av 2017? #stratis $ STRAT @stratisplatform @ Khil0ne

– Blockonomi (@blockonomi) 17. august 2017

Vi tror kanskje det er litt ambisiøst for dette året, så vil vi si rundt $ 25 i år og $ 50 – $ 100 neste år. Hvis du er interessert i et prosjekt med gode grunnleggende, virkelige brukspotensial og evne til å generere ekstra poletter via innsats, anbefaler vi at du ser på Stratis – et godt solid, langsiktig hold for porteføljen din.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me