Legolas Exchange Guide

Børser med kryptovaluta er ganske eksklusive når det gjelder investeringskapital. Siden disse kryptobørsene stort sett ikke er regulert, forhindrer det tradisjonelle finansinstitusjoner å involvere seg i kryptovalutaer. Også de fleste ledende kryptobørser godtar ikke fiat-valuta direkte. Ettersom de fleste børser er sentralisert, blir transaksjoner registrert på deres private hovedbøker.

De Legolas Exchange har som mål å endre alt dette ved å skape en børs som er desentralisert og lar deg handle med å holde dine egne private nøkler trygge via et partnerskap med Ledger. Legolas tar sikte på å være børsen for institusjonelle investorer som kan være forsiktige med å bruke mindre sikre og uregulerte børser sammen med å akseptere store fiatoverføringer og også gi sitt eget token som vil bli brukt til å betale alle avgifter på børsen.

Legolas Exchange

Hvordan vil Legolas godta Fiat-valuta?

Andre ledende kryptokursutvekslinger, som Shapeshift og Poloniex, godtar ikke fiat. Legolas har inngått et samarbeid med et investeringshus som heter Makor Capital. Dette er et veldig anerkjent, globalt meglerselskap. Selskapet er regulert av finansinstitusjoner. Dette hever ofte et øyenbryn i kryptosamfunnet, men det er også måten å drive mer utbredt adopsjon i tradisjonelle finansmarkeder..

Med Makor-engasjementet betyr dette at handelsmenn kan sette inn fysiske fiat-kontanter i noen av de tilknyttede bankkontorene. Markor har også tilgang til et helt nettverk av finansinstitusjoner. I denne forstand ønsker Legolas å være den ledende innovatøren når det gjelder sikkerhet og samsvar for alle kryptobørser. Eksisterende børser har også problemer som må løses.

Store Fiat-transaksjoner

Hva er problemene med eksisterende Crypto-utvekslinger?

Da kryptovaluta er et ganske nytt og utviklende felt, blir kunder tvunget til å bruke den begrensede mengden børser som finnes. En stor bekymring for de fleste kunder er sikkerhet. Den beryktede Mt. Gox-hack fra 2011 skaper for øyeblikket overskrifter igjen for angivelig å ha redusert prisen på Bitcoin. I hacket mistet børsen tilsynelatende 7% av alle bitcoins som eksisterte, verdt rundt 473 millioner dollar den gangen.

Utveksling er også avhengig av svake autentiseringsmetoder. Selv tofaktorautentisering (2FA) med sikkerhet er utsatt for phishing. Bruk av en sentral krever også at brukeren stoler på sentralen. Fora og blogger på nettet er fulle av klager fra brukere som har blitt låst ut av pengene sine og er prisgitt børsene for å svare.

Bytte sammenligning

Hvem vil Legolas holde brukerne trygge?

Enkel påloggingstilgang med bare brukernavn og passord er ikke tillatt på Legolas. Det tillater ikke svake 2FA-apper som Google Authenticator eller Authy. Det vil håndheve en sikker 2FA autentiseringsprotokoll FIDO U2F. Denne protokollen ble opprettet av Google og Yubico. Det er en åpen autentiseringsstandard. Dette betyr at brukeren må godkjenne transaksjoner med en Ledger hardware wallet-enhet.

I stedet for en 2FA-passord setter brukeren Ledger-lommeboken inn i datamaskinen via USB og trykker på en knapp på enheten for å godkjenne transaksjonen. Legolas-nettstedet nevner en “smart card wallet based hardware wallet”. Foreløpig tilbyr ikke Ledger en smartkort-maskinvarebok, så jeg antar at det vil være et tilpasset produkt og bruke (nærfeltkommunikasjon) NFC til å kommunisere med mobile enheter.

Sikre

Hva om klienter mister storboken?

Legolas-teamet har allerede tenkt på dette. Kundens Legolas-lommebok vil være en multisignatur (multisig) lommebok. Dette sikrer at to av tre parter trenger å godkjenne transaksjonen – Legolas-utvekslingen når brukeren logger på og deretter Ledger-enheten når de autentiserer for andre gang. Hvis de av en eller annen grunn mister sin Ledger-lommebokenhet, er det en tredje maskinvarekopi oppbevart i en Ledger-lommebok i en banksafe som kan hentes for å låse opp midlene..

Hva som gir Legolas en fordel over andre børser?

Legolas har en smart løsning for å forhindre frontløp. Det er den uetiske praksisen med handel på avansert kunnskap. Det ligner på innsidehandel. Meglere kan omorganisere bestillinger for å være til nytte for seg selv ved å plassere sine egne bestillinger foran markedsbestillinger. Krypto-utveksling er posisjonert best for å dra nytte av denne praksisen. De kan kjøpe en kryptovaluta for seg selv raskt og hemmelig før noen store kjøpsordrer utføres, og deretter selge kryptoen med stor fortjeneste umiddelbart etter at ordren har presset prisene opp. Handleren ender også med å betale mer for transaksjonen, og børsen får fortjeneste. At ordreboken er skjult er en stor hindring for å rekruttere nye investorer.

Hvordan forhindrer Legolas frontløp?

Den uforanderlige naturen til blockchain kan brukes til å låse transaksjoner i riktig rekkefølge. Hver ordre får en tidsstempel og blir kryptert og sendt til blockchain. Når blokker er bekreftet, etses ordren i blokkjeden. Det blir umulig å sette inn ordrer eller endre ordrenes posisjon. Den private nøkkelen til hver ordre er offentlig tilgjengelig i blockchain. Dette gjør bestillingsprosessen rettferdig og gjennomsiktig.

Hvordan matches bestillinger?

Bestillinger matches utenfor kjeden. Dette forhindrer Ethereum-blokkjeden fra mer overbelastning. Det øker også gjennomstrømningen, noe som betyr at flere transaksjoner kan utføres enn Ethereum blockchain kunne imøtekomme.

Hva Blockchain bruker Legolas?

Den gode ideen bak Legolas Exchange er at den skal være agnostisk, slik at den enkelt kan integreres med hvilken som helst blockchain. Betaversjonen av Legolas vil grensesnittet med Ethereum blockchain. For den live versjonen ser teamet etter den beste mulige blockchain. De forsker for tiden på et bestemt system kjent som Byzantine Fault Tolerant.

Er Legolas Exchange desentralisert?

Det tar sikte på å være en hybrid av både sentralisert og desentralisert teknologi. Desentralisert databehandling bruker mye energi. Sentralisering kan brukes utenfor kjeden for å øke transaksjonshastigheten og kostnadene. I stedet for å ha en privat, sentralisert hovedbok for alle transaksjoner, vil Legolas Exchange bruke en desentralisert hovedbok for å skape gjennomsiktighet. Det vil føre til større tillit. Alle kan se kontosaldoen eller transaksjonshistorikken til hvem som helst.

Er alle transaksjoner utført på den offentlige Ethereum Blockchain?

Nei. For å øke hastigheten og ytelsen vil sentralen bruke sitt eget Order Pool System. I stedet for å sende separate bestillinger til blockchain vil Order Pool sende en enkelt hash av alle ordrene til blockchain. Dette betyr at bare en hash-kode sendes til blockchain per blokk. Videre skaper det muligheten for et ubegrenset antall bestillinger per blokk. Dette også Ethereum-nettverket for å skalere utover dets nåværende evner. Denne sidekjeden vil bruke LGO-tokenet.

Hva er LGO Token?

Som med andre Ethereum-baserte tokens, er LGO et ERC-20-token som er kompatibelt med Ethereum blockchain. Det er verdioverføring på Legolas Exchange. I motsetning til andre børser vil Legolas ikke belaste andre avgifter i kryptovalutaer enn sitt eget LGO-token. For å øke verdien av LGO-token, har sentralen en interessant implementering.

LGO Token

Hvordan vil Legolas øke verdien av LGO-tegnet?

I tråd med deflasjonsmodeller for kryptokurrency har Legolas som mål å redusere tilgangen på LGO-token i deres beholdning. For hver handel som skjer på børsen vil Legolas ødelegge 25% av transaksjonsgebyrene de mottar. Dette vil være gjennomsiktig, og brukerne vil kunne bekrefte dette. På denne måten reduseres tilbudet av LGO mens transaksjonene på børsen øker. Dette skaper en større etterspørsel etter LGO-tokens og bør presse prisene opp ved å bruke loven om tilbud og etterspørsel.

Token Destruction

Hvordan kan du kjøpe LGO-tokens?

Du kan kjøpe Ethereum … Ethereum (ETH) brukes for tiden i den første fasen av børsen. Siden det er et ERC-20-token, vil LGO-kryptokurrency være umiddelbart tilgjengelig for utveksling på desentraliserte børser. I henhold til nettstedets FAQ-seksjon forhandler de fremdeles med sentraliserte børser for å liste LGO og vil kommunisere når token er oppført.

I skrivende stund er LGO tilgjengelig for handel på IDEX-utveksling.

Belønninger for Hodlers

En annen ting å merke seg om LGO-tokenet er at Legolas har bestemt seg for å belønne ICO “Hodlers”, det vil si folk som deltok i ICO og ikke flytter tokens fra sin opprinnelige lommebok, vil bli belønnet med en holdebonus. 5% av den første utstedelsen vil bli utstedt hver 6. måned i løpet av de første to årene (totalt 20%). Tokene vil bli belønnet til folk som fremdeles holder tokens på den opprinnelige adressen.

Dette er gode nyheter for ICO-deltakere, men også for kjøpere av symbolet, da det kan redusere tilgjengelig tilbud som sirkulerer, noe som kan presse opp prisen.

Konklusjon

Legolas Exchange har store ambisjoner og tar sikte på å forstyrre det allerede forstyrrende kryptorommet ved først å rette seg mot institusjonelle investorer og gi et nivå av sikkerhet og åpenhet som ennå ikke er sett med tradisjonelle børser. Ved å ta de beste delene av sentraliserte og desentraliserte børser og kombinere dem med bransjeledende sikkerhet og sitt eget symbol, designet for å belønne innehavere, er de godt posisjonert til å storme børsenisje hvis de lykkes med å få full lansering senere i år.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me