Hva er SONM?

SONM er en plattform for desentralisert tåkeberegning. Med SONM har brukerne tilgang til generelle databehandlingstjenester av skylignende karakter, inkludert IaaS og PaaS, som alle har tåkeberegning som backend. Verter over hele verden kan bidra med datakraft som en del av SONM-markedet.

SONM Nettsted

Hvem står bak SONM?

Lederne for SONM er medstifter Sergey Ponomarev og CTO Igor Lebedev. SONM bruker det smidige utviklingsrammeverket med et selvorganiserende tverrfunksjonelt team. Produktstyret definerer markedets behov for å bekrefte at produktene oppfyller forretningskravene. Architecture Board utvikler arkitekturen for ulike SONM-produkter, samtidig som de gir optimale løsninger. Produktleveringskortet synkroniserer leveransen av hver del av systemmodulen eller produktet.

I tillegg har SONM delt sitt utviklingsteam i undergrupper basert på det funksjonelle aspektet ved plattformarkitektur. Disse inkluderer node (kjerne), smarte kontrakter, lommebok (klient) og distribuert enhet og integrering. Hvert av disse teamene har flere utviklere, inkludert en ledelse. Andre lag inkluderer produktet & Analytics og QA team. Andre teammedlemmer inkluderer uavhengige kvalitetssikringsselskaper, tekniske eksperter og domeneksperter.

Hva bør du vite om SONM-arkitekturen?

Ingeniørene bak SONM brukte privat utvikling og klassens beste teknologier, og samlet disse ressursene for å utvikle tåkeberegningstakken. Denne tåkeplattformen er mer effektiv og desentralisert enn cloud computing. Overlay-nettverk gjør det mulig å koble forskjellige containere i et privat nettverk.

SONM Architecture

Bruken av smarte Ethereum-kontrakter skaper et konsensussystem som garanterer sikkerhet og gjennomsiktighet for deltakerne i systemet. Arkitekturen inkluderer også en p2p-nettverksstabel som lar brukere jobbe uten offentlig IP, spesielt med reléer og NAT-penetrasjon. Det er dockercontainere, som er isolerte miljøer som sikrer databehandlingsparallellitet, samt at alle enheter kjører riktig enhet. Til slutt er det Kubernetes, en type åpen kildekode-klyngerorkestrasjonsprogramvare som automatisk administrerer flere forekomster av containere.

Hva er SONM Marketplace?

Tenk på SONM Marketplace som et sted å kjøpe og selge datakraft. Leverandører kan være selskaper og enkeltpersoner med beregningsressurser. Disse leverandørene kan velge å begynne å tjene med disse beregningsressursene eller øke deres nåværende inntekt fra disse aktivitetene. SONM benytter seg av alle typer moderne PC-ressurser, inkludert nettverk, disk, GPU, CPU og RAM, slik at leverandører kan leie ut forskjellige databehandlinger via markedet.

SONM bruker

Kunder på SONM-markedet er enkeltpersoner eller selskaper som trenger datakraft, for eksempel servere, virtuelle maskiner og maskinvare-PCer. De definerer hvilke evner og ressurser de trenger, samt hvilken pris de er villige til å betale for bruk av disse ressursene. Kunder kan også dra nytte av fordelene med tåkeberegning fremfor sentraliserte skytjenester, som fremtidig beredskap, kostnadseffektivitet og skalerbarhet.

Hvordan gagner SONM kunder?

SONM gjør alltid kundetilfredshet sin høyeste prioritet. SONM studerer markedet for utleieressurser for å finne ut nøyaktig hva kundene trenger, og gir fordelene som skalerbarhet som allerede er nevnt. I tillegg vil kundene dra nytte av infrastruktur-som-en-tjeneste-plattformen som støtter alle typer maskinvareressurser, noe som gjør det mulig å finne den nøyaktige ressursen du trenger.

SONM Kunder

I tillegg har SONM generell kompatibilitet med alle eksisterende applikasjoner som kjører i et Docker-miljø på Linux (x64), med svært få begrensninger og begrensninger. På denne måten er det ikke nødvendig å justere databehandlingsprosessen eller noe annet før du bruker ressurser. Den er også kompatibel med eksisterende verktøy for å kontrollere og kjøre oppgaver. SONM fokuserer også på moderne distribusjon ved å bruke Docker-containere, som er den bransjeaccepterte leveringsmetoden.

Forbrukerne vil sette pris på muligheten til å velge spesifikk pris, dataressurser og leietid. Vilkårene de legger opp til er gitt sammen med en garanti og deretter håndhevet med automatiserte mekanismer, slik at kundene alltid får det de betaler for og vil ha..

Med SONM kan forbrukerne umiddelbart frigjøre og utvide ressurser i datatåken. I tillegg opprettholdes alltid sikkerhet når det gjelder leverandørens omdømme. For ekstra sikkerhet jobber SONM også mot maskinvarehåndhevet sikkerhet. Til slutt drar forbrukerne fordel av høy markedslikviditet i innkjøp av ressurser og muligheten til å skalere ut applikasjonen.

Hvordan gagner SONM leverandører?

I tillegg til å gi en strøm av inntekter for leverandører, kobler SONM moderne kryptominnearbeidere og tradisjonelle skikunder. Den alternative inntektsstrømmen, gruvedrift av en Proof-of-Stake-kryptokurrency, krever at du velger hvilken valuta du skal bryte, og deretter konstant overvåker avgjørelsen og er begrenset til bare gruveoppgaver. Med SONM kan leverandører imidlertid velge sine lønnsomme oppgaver og vil alltid ha tilgjengelige oppgaver å velge mellom. I hovedsak kan de tjene penger når som helst når en leverandør har en databehandlingsressurs tilgjengelig. Best av alt, inntektene fra å jobbe for applikasjoner i den virkelige verden er nesten alltid større enn for gruvedrift.

SONM-leverandører

I tillegg tilbyr SONM regelmessig gruvedrift for ledige leverandører, så det er ingen nedetid når de ikke tjener penger i bytte for bruk av ressursene. Forskjellen er at i stedet for bare å bryte med ressursene, kan leverandører motta mer penger for andre ressursutleie mesteparten av tiden og nyte denne gruveinntekten resten av tiden. Selv når det gjelder gruvedrift, er det bedre for leverandører å gjøre det gjennom SONM, siden det er en automatisk oppgavevelger for gruvedrift. Det velger den beste prisen for deg som leverandør når du leier maskinvaren.

Hva er noen brukstilfeller for SONM?

Teamet på SONM tilbyr mange bruksområder for plattformen, inkludert generelle applikasjoner med to eller tre nivåer, inkludert mobilapper og plattformer for programvare. Blockchain-baserte og desentraliserte applikasjoner kan nyte den distribuerte, billige SONM IaaS. De som er interessert i maskinlæring kan dra nytte av SONM for løpe- og treningsmodeller via TensorFlow.

Med SONM blir det mulig å gjengi videoer på topp grafikkprosessorer og CPUer av forbrukerkvalitet, som de som for øyeblikket brukes til kryptodrift. Bruk plattformen for video- og CDN-streaming siden de geografisk distribuerte ressursene er tilgjengelige hos enhver ISP over hele verden. SONM kan også brukes til webhotell, vitenskapelige kalkulatorer og spillservere, som CS: GO og Quake.

Hvordan kjøpe SONM-tokens?

Du kan ikke kjøpe SONM med “Fiat” -valuta, så du må først kjøpe en annen valuta – det enkleste å kjøpe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gjøre på Coinbase ved å bruke bankoverføring eller debet / kredittkort, og deretter handle det for SONM på en sentral som viser token. Les videre for å se hvordan du kjøper den.

Forsikre deg om at du bruker lenken vår for å registrere deg. Du blir kreditert $ 10 i gratis bitcoin når du foretar ditt første kjøp på $ 100.

Coinbase nettsted

Kjøp SONM på Binance

Du kan nå sende Ether eller Bitcoin til Binance for å kjøpe SONM. Se gjennomgangen vår av Binance her for å se hvordan du registrerer deg og kjøper på børsen.

Binance lommebøker

SONM er også tilgjengelig på følgende børser

  • COSS
  • Tidex
  • Liqui
  • OKEx
  • Kucoin
  • HitBTC

Konklusjon

SONM tar fordelene av tåkeberegning, som desentralisering og skalerbarhet, og bringer den til massene. Denne markedsplassen tillater de med ekstra databehandlingsressurser å tjene inntekt. I mellomtiden kan de som trenger disse ressursene dra nytte av dem uten å måtte investere i dyre maskiner. Systemet skal være til nytte for både leverandører og forbrukere, med enda flere fordeler når prosjektet utvikler seg.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me