Produsent DAO

Produsent DAO er en desentralisert autonom organisasjon innen Ethereum blockchain. Maker jobber for å minimere volatiliteten til DAI, dets stabile token, sammenlignet med den amerikanske dollaren, med innehavere av MKR-tokens som styrer DAI.

Produsent DAO

Som nevnt er DAI et stabilt token, som Tether. Dette betyr at det er en kryptovaluta som har prisen stabilisert seg i forhold til den amerikanske dollaren. Dai Stablecoin System er en desentralisert plattform som kjører på Ethereum blockchain som skaper Dai. Maker håper å bruke Dai for å gi alle muligheten til å holde penger som vil opprettholde kjøpekraften siden den er stabil mot USD.

Med Maker kan hvem som helst utnytte eiendelene til Ethereum for å generere Dai. Etter generasjon kan du bruke Dai akkurat som du ville gjort med annen kryptovaluta, inkludert å sende og motta den eller holde den for langsiktig besparelse. Prosessen med å generere Dai utvikler også komponentene som er nødvendige for en desentralisert marginhandelsplattform av robust karakter.

Hva er MKR?

I motsetning til Dai har MKR en ustabil pris på grunn av sin avgjørende rolle innen Maker-plattformen og dens forsyningsmekanikk. MKR er viktig for at Maker-plattformen skal fungere ordentlig, siden den er et verktøy- og styringstoken sammen med en rekapitaliseringsressurs. MKR brukes til å betale avgifter på Collateralized Debt Positions (CDPs) som brukes til å generere Dai. Når gebyrene er betalt, blir MKR brent. Innehavere av MKR er i stand til å stemme på forretningslogikk og risikostyring for Maker-systemet.

Plattformdata

Hvilket problem håper Dai å løse?

Med Dai håper teamet på MKR å overvinne de ekstremt ustabile prisene på kryptovaluta. I whitepaper, siterer teamet eksempler som at Bitcoin faller 25 prosent på en dag eller stiger mer enn 300 prosent på bare en måned. Teamet på Maker DAO føler at stabile digitale eiendeler er nødvendige for å la blockchain-teknologien nå sitt fulle potensiale. På grunn av dette introduserte den Dai, som er støttet av sikkerhet.

Hvordan forblir Dai stabil?

Teamet bak prosjektet har flere verktøy som kan bidra til å stabilisere Dai i forhold til den amerikanske dollaren. En stor del av dette er via Maker, den smarte kontraktplattformen. Maker bruker CDP, incentiviserte eksterne aktører og autonome tilbakemeldingsmekanismer for å stabilisere Dais verdi.

Hva er CDPer, og hvilken rolle spiller de når de genererer Dai?

Siden den gjennomsnittlige personen ikke er kjent med gjeldsposisjoner, er det verdt å gå nærmere inn på disse CDP-ene. CDP-er holder på sikkerhetsmidler som en bruker deponerer og lar brukeren generere Dai, en prosess som også påløper gjeld. Tilstedeværelsen av gjelden betyr at sikkerhetsmidlene er låst i CDP til eieren betaler tilbake samme mengde Dai. På dette punktet kan de trekke sikkerheten. En aktiv CDP har alltid høyere sikkerhetsverdi enn gjeldsverdi.

DAI Dashboard

Denne prosessen begynner med at brukeren sender Maker en transaksjon som vil opprette CDP etterfulgt av en transaksjon for å finansiere den. Når CDP er “kollateralisert”, kan CDP-brukeren sende en transaksjon som henter mengden Dai fra CDP-en. CDP får samme gjeld i retur, noe som gjør det umulig å få tilgang til sikkerheten. For å hente sikkerheten, må brukerne betale gjelden, samt et stabilitetsgebyr som påløper over tid og betales i MKR. Når gjelden er gratis, kan CDP-brukeren ta ut så mye sikkerhet som de vil.

I utgangspunktet vil Dai bare støtte Pooled Ether som sikkerhet, men i fremtiden vil det støtte et større antall CDP-typer.

Hva er mekanismen for tilbakemelding av målfrekvensen?

Target Rate Feedback Mechanism er den autonome tilbakemeldingsmekanismen som arbeider for å holde Dai stabil med USD. Det vil bli forlovet hvis alvorlig markeds ustabilitet oppstår og bryter Dais faste knagg. I hovedsak justerer denne mekanismen automatisk Dai Target Rate, slik at markedskreftene holder Dai-markedsprisen nærmere målprisen. Siden målraten justerer hvor mye målprisen vil endre seg, kan den være positiv og stimulere til å holde Dai eller negativ og stimulere til å låne Dai. Når Dai ikke er forlovet, holder han seg fast og har en 0 prosent målrate.

Hva er global bosetting?

Global Settlement er den siste utveien for kryptografisk garanti for at Dai holder målprisen. Det vil stenge Maker-plattformen og sikre at CDP-brukere og Dai-innehavere får riktig mengde eiendeler (når det gjelder nettoverdi). Prosessen er desentralisert og kontrollert av MKR-velgere, så den vil bare brukes i kriser. Eksempler inkluderer systemoppgraderinger, sikkerhetsbrudd, hacking og langsiktig markedsrationalitet.

Hva er stabilt fond?

Stabilt fond er en kombinert innsats fra Maker DAO og L4. Det er et investeringsfond designet for å hjelpe nystartede selskaper som bruker Dai Stablecoin System. Stable Fund bistår med strategiske introduksjoner, finansiering og forretningsutvikling.

Stabilt fond

Den søker etter selskaper som har en sterk teknisk grunnlegger og sterk ide som er mulig med dagens blockchain-teknologi som også bruker enten Maker eller Dai-infrastruktur som en av kjernekomponentene. Stabile fondet tilbyr både aksjefri tilskudd og kapitalfinansiering.

Hva er noen brukstilfeller for Dai?

I hvittboken om Dai Stablecoin System skisserer teamet mange mulige bruksområder for Dai, referert til som det “adresserbare markedet.” De i spådomsmarkeder eller som bruker spillapplikasjoner vil allerede møte en stor mengde risiko på grunn av deres spådommer og kan minimere den potensielle tilleggsrisikoen ved å gjennomføre transaksjoner med en stabil token i stedet for en ustabil kryptovaluta..

CDP-ene i systemet vil gi mulighet for tillatelsesfri handel med sikring, gearing, derivater og finansmarkeder. Regjeringer og veldedighetsorganisasjoner kan se forbedret effektivitet og mindre korrupsjon med Dai på grunn av det gjennomsiktige regnskapssystemet.

Konklusjon

Produsent DAO introduserte Dai Stablecoin System, som gir mulighet for en kryptovaluta (Dai), med en stabil verdi knyttet til den amerikanske dollaren. Det tillater brukere å investere i og dra full nytte av kryptovaluta uten å bekymre seg for markedsvolatilitet i samme grad som de ville gjort med ustabile kryptovalutaer. Det er mange strategier i spill for å holde verdien av Dai stabil. Meldingsboken viser gjennomtenkte reaksjoner på potensielle problemer systemet kan støte på, sammen med trinn for å redusere risikoen.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me