Cortex Guide

Cortex er et desentralisert og autonomt AI-system som bruker blockchain. Målet med Cortex er å tilby toppmoderne maskinlæringsmodeller via blockchain. Brukere vil kunne utlede disse modellene via smarte kontrakter som finnes på Cortex blockchain. I tillegg ønsker Cortex å implementere en maskinlæringsplattform som lar brukerne legge ut oppgaver på plattformen og sende kunstig intelligens desentraliserte applikasjoner (AI dapps)..

Cortex Guide

Hvem som er bak cortex?

Konsernsjef Ziqi Chen har en Master of Science i både anleggsteknikk og maskinlæring og er medstifter av Waterhole.io. CTO Weiyang Wang har en Master of Science i statistikk og er en sertifisert finansiell risikosjef med erfaring og interesse for kryptografi og dyp læring. Yang Yang, sjefingeniør i blockchain, har en Master of Science i datavitenskap, har erfaring med blockchain og kryptovaluta, og er den andre medstifteren av Waterhole.io.

Cortex Team

Sjef for dyp læring, Xiao Yan, er en doktorgrad. kandidat, quantum computing forsker, og AI og blockchain forsker med erfaring i kryptovaluta kvantitativ handel. Operasjonsoffiser Amy Chen har en Master of Science i elektroteknikk og organisert en del av EcoMobility World Festival 2017. Til slutt er Wentao Tian, ​​senior AI og blockchain engineer, en Master of Science i informatikk, er en ekspert på forsterkningslæring, og har erfaring med distribuerte systemer og kvantitative handelsalgoritmer.

Samfunnsutviklere inkluderer AI-eksperter på akustikk, AI-forskningsassistenter og forskere og AI-rammeforsknings- og utviklingseksperter. Rådgivere har investert, grunnlagt og ellers vært involvert i slike prosjekter som Bitfinex, Bitfund, ZhenFund, World Financial Desk, FBG Capital, Beijing Kunlun Tech Co., DAGlabs og China Metallurgical Group Corporation. En rådgiver, professor Whitfield Diffie, var oppfinneren av offentlig nøkkelkryptografi.

Hva gjør Cortex?

Ved å tilby AI-smarte kontrakter i Cortex-blockchain, gjør plattformen det mulig for enhver utvikler å bruke Cortex for å legge til kunstig intelligens til smarte kontrakter. Dette kan dramatisk utvide potensialet for smarte kontrakter og relaterte prosjekter på blockchain. Evnen til å bruke AI vil gjøre det mulig for smarte kontrakter å autonomt svare på eksterne signaler, inkludert de som programmerere ikke kan forutse.

I tillegg har Cortex en insentivmekanisme for å oppmuntre til kollektivt samarbeid. Alle kan sende inn modeller i Cortex og optimalisere eksisterende modeller. De som bidrar til modeller får også belønninger, og skaper et miljø der alle blir oppfordret til å delta som en måte å generere best mulig løsninger.

Hva er noen viktige komponenter i Cortex?

Den smarte AI-kontrakten er en veldig viktig del av Cortex, da den lar brukerne skrive maskinlæringsprogrammene sine på toppen av blockchain. De kan også sende interaksjoner via disse smarte AI-kontraktene som avhenger av andre kontrakter, og legger til et lag med kompleksitet.

Smart kontrakt

I tillegg har Cortex en virtuell maskin, ikke overraskende kjent som Cortex Virtual Machine, CVM. Instruksjonssettet til CVM er fullt kompatibelt med EVM og inkluderer referanseinstruksjonsstøtte.

Hvilke avanserte funksjoner inkluderer Cortex?

Forskere innen maskinlæring fra hele verden kan laste opp tilsvarende datamodeller med trening til lagringslaget i Cortex Intelligent Inference Framework. Så, andre som ønsker å bruke AI-modellene, kan gjøre slutninger via moduler og betale leverandørene av disse modulene i retur.

Det er også Cortex Inference Consensus Criteria. Når en bruker starter en transaksjon med en kontrakt, må hele noden utføre koden for smartkontrakten. I motsetning til vanlige smarte kontrakter, kan Cortex AI-smarte kontrakter inneholde instrukser om inferens. I tilfelle avledet resultat, må alle noder være enige.

Konsensus

Brukere må også følge Model Submission Framework, som er enkelt takket være innsendingsgrensesnittet designet for off-chain opplæring. Denne off-chain opplæringen inkluderer instruksjonstolking virtuelle maskiner for modeller. Innleveringsrammeverket skal koble leverandører av datakraft med de som gir algoritmen, slik at det kan samarbeides og handles.

Hvordan bruker du Cortex?

Cortex vil gjøre det mulig å legge til kunstige intelligenssystemer i blockchain ved å la forskere innen maskinlæring over hele verden laste opp tilsvarende datamodeller som er godt trente. Disse går inn i lagringslaget i Cortex offentlige kjede. Derfra kan enhver bruker som ønsker å bruke modellene gjøre konklusjoner ved å bruke dem og betale utvikleren av modellen.

For hver slutning synkroniserer fulle noder data og modell på lagringsnivået med det lokale nettstedet. Det er også muligheten til å gjøre slutninger med CVM, som synkroniserer resultatene over nettverket.

Når brukere initierer transaksjoner, foretar en intelligent slutning eller åpner en smart kontrakt, må de betale Endorphin-tokens. Disse tokens er designet for alle transaksjoner innen Cortex.

Hva er CTXC?

CTXC er Cortex-tokenet, og token-salget er allerede fullført. Den private runden begynte 7. februar, varte til 7. mars, og hadde tokens solgt til 1 ETH for 1500 CTX. Dette ble fulgt av det offentlige toksalget, som ble avsluttet i mars da målgrensen ble nådd. Den solgte 60 millioner CTXC via bidrag på 40.000 ETH, og utgjorde 20,01 prosent av den totale distribusjonen av tokens. Under salget var ledende investorer Bitmain og FBG Capital.

Den totale tokenforsyningen er 299792458. 150 millioner av disse, eller 50,03 prosent, vil bli brukt som belønning for gruvearbeidere av CTXC. 74 792 458, eller 24,95 prosent, er for prosjektets grunnlag via genese-blokken. Dette totale tallet inkluderer 0,93 prosent for bounties, 9,01 prosent for prosjektmarkedsføring og 15,01 prosent for Cortex Lab. Til slutt går de fem fem prosent av tokens til fellesskapet av genese-blokken, rådgivere og akademia.

Hvordan kjøpe Cortex CTXC

Du kan ikke kjøpe CTXC med “Fiat” -valuta, så du må først kjøpe en annen valuta – det enkleste å kjøpe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gjøre på Coinbase ved å bruke bankoverføring eller debet / kredittkort, og deretter handle det for CTXC på en sentral som viser token.

Forsikre deg om at du bruker lenken vår for å registrere deg. Du blir kreditert $ 10 i gratis bitcoin når du foretar ditt første kjøp på $ 100.

Coinbase nettsted

Når du har kjøpt Ethereum, kan du handle for CTXC-tokens på følgende børser:

  • Huobi
  • OKEx
  • CoinTiger

Konklusjon

Cortex er en AI-plattform som er desentralisert og bygget på en ny offentlig blockchain, Cortex. Kjeden har smarte AI-kontrakter, noe som gjør det mulig for brukere å enkelt legge til AI i smarte kontrakter. De som er interessert i AI, bør finne Cortex som et interessant prosjekt å se på i fremtiden. Ettersom dette prosjektet er samarbeidende, vil det være enkelt for utviklere og kunstig intelligensforskere å bli involvert og motta insentiver for deres bidrag.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me