Hva er Bancor?

Bancor er et nettverk som lar brukere konvertere mellom to tokens som en sentral. Nettverket lar deg konvertere mellom to tokens etter eget valg uten motpart. Du kan gjøre dette mens du benytter deg av en automatisk beregnet pris. Systemet har også innebygd likviditet for ekstra bekvemmelighet.

Bancor-nettsted

Hva er Bancor-protokollen?

Bancor-protokollen har som mål å være en ny standard som ERC20-tokens følger. Det lar smarte kontrakter koble til et likviditetsnettverk for kontinuerlig likviditet i kjeden i hele nettverket. På grunn av protokollen og denne likviditeten er det ikke noe krav om å matche selgere og kjøpere.

Bancor-protokollen benytter seg av det den kaller ”koblingsmoduler”. De har saldoen til forskjellige ERC20-tokens i en smart kontrakt. Bancor Formula beregner prisene kontinuerlig som en måte å opprettholde balansen mellom kontakter og smarte kontrakter.

Bancor-protokoll

Protokollen er revolusjonerende på grunn av dens evne til å gjøre det mulig å konvertere tokens uten behov for å matche to parter hvis ønsker fungerer sammen. I stedet for at hver kjøper krever en selger og omvendt, balanserer den enkle formelen bak Bancor-protokollen salg og kjøp for å sikre at hvert token i nettverket opprettholder sitt formelle forhold til andre tokens. Det er dette forholdet som fører til kontinuerlig likviditet uten bekymring for børsnoteringer eller handelsvolum.

Hva er noen av hovedtrekkene i Bancor Network?

Bancor-nettverket er det som gjør at alle disse token-konverteringene kan finne sted. Det er ingen spredning, så brukerne får lave konverteringer med tillatelse fra den automatiserte markedsføreren av en ideell karakter. Prisene er gjennomsiktige takket være Bancor Formula. Den inneholder transaksjonsstørrelse og krever ikke ordrebok. Systemet har også kontinuerlig likviditet, slik at du kan konvertere et token når du vil, uansett om du er kjøper eller selger eller valgt handelsvolum..

Bancor Network

Siden alt kjøp og salg skjer via smarte kontrakter, er det ingen innskudd å foreta og ingen børser eller tredjeparter å stole på. Du trenger ikke engang å registrere deg for å bruke Bancor, siden konverteringen i kjeden foregår rett fra din egen web3-lommebok. Endelig er systemet bakoverkompatibelt og lar ethvert nåværende ERC20-token integreres med nettverket uten gebyrer eller endringer i koden..

Hva er Bancor Network Token?

De Bancor Network Token, eller BNT, er hub-nettverkstokenet. Den ble aktivert i juni 2017. Brukere kan konvertere hvilket som helst token i nettverket til BNT eller omvendt. De kan bruke det er et mellomledd for å konvertere tokens mellom hverandre. Bancor Formula beregner hastigheten for disse konverteringene.

Bancor Network Token

Du kan alltid få BNT ved å sende Ethereum til riktig adresse. Etter det får du øyeblikkelig BNT-tokens tilbake. Den samme metoden gjør det også mulig å avvikle BNT til ETH. Mengden BNT i omløp endres alltid. Tokens opprettes når brukere sender ETH til den smarte kontrakten. Destruksjon av tokens skjer når brukere selger sin BNT til kontrakten.

Hvordan kjøpe BNT Bancor Network Tokens

Du kan ikke kjøpe BNT med “Fiat” -valuta, så du må først kjøpe en annen valuta – det enkleste å kjøpe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gjøre på Coinbase ved å bruke bankoverføring eller debet / kredittkort, og deretter handle det for BNT på en sentral som viser token. Les videre for å se hvordan du kjøper den.

Registrer deg på Coinbase

For første gangs kjøpere av kryptovaluta anbefaler vi at du bruker Coinbase til å gjøre ditt første kjøp – det er enkelt å bruke, fullt regulert av den amerikanske regjeringen, slik at du vet at det er et av de tryggeste og mest anerkjente stedene å kjøpe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyr muligheten til å kjøpe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kreditt- eller debetkort eller ved å sende en bankoverføring. Avgiftene er høyere for kort, men du vil motta valutaen din umiddelbart.

Du må utføre noen identitetsbekreftelse når du registrerer deg, da de må overholde strenge økonomiske retningslinjer.

Forsikre deg om at du bruker lenken vår for å registrere deg. Du blir kreditert $ 10 i gratis bitcoin når du foretar ditt første kjøp på $ 100.

Coinbase nettsted

For å komme i gang, klikk på “Registrer deg” -knappen der du blir ført til et registreringsskjema der du må oppgi navn, e-post og velge passord.

Kjøp Ethereum

I Coinbase, besøk “Kjøp / selg” -fanen øverst, velg “Ethereum”, velg betalingsmåte og skriv inn beløpet du ønsker å kjøpe – du kan enten angi et beløp i amerikanske dollar eller et antall Ether.

Kjøp Etherum

Du vil da bli bedt om å bekrefte transaksjonen din. Hvis du betaler med et kort, må du kanskje fullføre en bekreftelse hos kortleverandøren din. Når det er fullført, blir Ethererum lagt til kontoen din.

Kjøp BNT på Binance

Du kan nå sende Etheren din til Binance for å gjøre et kjøp av BNT, se på gjennomgangen av Binance her for å se hvordan du registrerer deg og kjøper på børsen.

Binance lommebøker

BNT er også tilgjengelig på følgende børser

  • Bancor
  • Bittrex
  • HitBTC

Hva er smarte tokens?

Tokens som er i samsvar med Bancor-protokollen har en ideell, innebygd markedsprodusent. Det er to forskjellige typer av disse kompatible tokens. Smart Tokens har en enkelt kontakt (eller BNT) som har en brukerkonfigurert vekt. Brukere som lanserer nye tokens vil gjøre dem smarte. Bancor Formula jobber alltid for å opprettholde det samme forholdet mellom verdien av tokens som er koblet til et Smart Token og det for Smart Token selv. For å gjøre dette justerer den prisene for salg og kjøpsvolum i sanntid. Det er disse smarte tokens som tillater konvertering uten å måtte matche parter. Derfor er det ingen motpartsrisiko, og likviditet er ikke koblet til børsnoteringer eller handelsvolum.

Det andre alternativet er et reletoken som har to kontakter. Disse inkluderer ethvert ERC20-token sammen med BNT, som hver har 50 prosent vekt. Dette muliggjør bakoverkompatibilitet for eksisterende tokens som brukere vil konvertere på nettverket.

Hvordan fungerer Bancors automatiske priser?

Et av nøkkelelementene i Bancor Network er den automatiserte prissettingen. Dette kommer fra Smart Tokens ‘innebygde automatiserte markedsprodusenter. Disse automatiserte markedsprodusentene betyr at tokens smarte kontrakter alltid kjøper eller selger Smart Tokens fra eller til en hvilken som helst bruker i bytte mot et hvilket som helst koblingstoken (så vel som et hvilket som helst token som finnes i nettverket).

Priser

Prisen kommer fra Bancor Formula. Denne formelen som er ansvarlig for å balansere et smart tokens etterspørsel og tilbud, samtidig som det opprettholder forholdet mellom tokens totale verdi med token-balansene. Skaperen av Smart Token konfigurerer disse forholdene, kjent som koblingsvekten. Skaperen kan justere dem med det mål å redusere eller øke likviditetsnivået til tokenet. Koblingsvekten indikerer prisfølsomhet, eller hvor mye som selger og kjøper påvirker prisbevegelsen. Når prisene ikke lenger synkroniseres med prisene som er oppført på eksterne børser, vil arbitrageurs raskt balansere hullene.

Hva er noen brukssaker for Bancor-protokollen?

Teamet bak Bancor-protokollen skisserer flere brukssaker for protokollen, tokens og andre deler av Bancor. Smart Tokens som er en del av protokollen, kan forbedre funksjonaliteten for enhver kryptovaluta, uansett om den er ny eller ikke, både på Ethereum blockchain og i andre situasjoner.

På grunn av den automatiserte likviditeten kan fellestoketter og andre typer komplementær valuta trives. Brukere kan velge å utstede et token for byen, gruppen eller nabolaget og bruke det til samarbeid.

Takket være likviditeten kan bedrifter opprette et token som skal brukes som lojalitetspunkt. Dette symbolet kan da tillate medlemmer av lojalitetsprogrammet å handle innbyrdes og med andre virksomheter på en helt ny måte.

Konklusjon

Bancor Network og Bancor Protocol tillater brukere å konvertere tokens uten å måtte bytte dem med en annen bruker takket være den høye likviditeten i markedet. Protokollen har allerede vist seg å være populær og effektiv takket være dens evne til å eliminere motpartsrisiko og effektivisere hele prosessen med konvertering av tokens. Siden det er mulig å legge til tokens i nettverket, bør nytten av Bancor Network bare utvides i fremtiden.

nyttige lenker