Hvordan Mine Stellite

Stellitt er en kryptovaluta som har som mål å gi den mest desentraliserte opplevelsen. De har sine seed node-filer på IPFS og zeronet, for sikker desentralisert lagring av seed-nodene. De har også som mål å sørge for gruvedrift på alle Internett-tilkoblede enheter som telefoner, fjernsyn osv. Mynten har 21 milliarder maksimalt forsyning.

Når det gjelder Stellites funksjoner, er de en gaffel av Monero. På grunn av dette har Stellite Moneros personvernaspekter som kalles RingCT. Mynten er basert på anti ASIC cryptonight_v7 algoritmen, men endres for å gi anti Nicehash også.

Hvordan Mine Stellite

Nå som vi vet detaljene om Stellite, la oss gå til gruvedrift av XTL!

Noen generelle gruvedriftstips

Så før vi starter denne veiledningen, har jeg to tips for å få mest mulig ut av gruveopplevelsen din. Forsikre deg først om at du har de nyeste driverne for GPU-ene. For det andre vil de fleste gruveprogramvarene bli markert som et virus fra virusscannere. På grunn av dette, vil du ekskludere gruveprogramvaren fra antivirusprogrammet hvis du bruker gruvedrift på vanlig hverdag eller spillcomputer som har et antivirusprogram. Det jeg liker å gjøre er at jeg lager en mappe og deretter legger all gruvedriftprogramvaren min i undermapper. Jeg ekskluderer deretter toppnivåmappen fra antivirusprogrammet, og det ekskluderer all gruveprogramvaren.

Gruvedrift

Det første vi trenger er et gruvedrift. Du kan solo gruve, men utbetalingene kan ta flere måneder, avhengig av hvor kraftig gruvedriften din er, og gruvedriftene krever vanligvis en veldig liten avgift (1% eller mindre). Ved å bruke et basseng kan du motta jevnlige utbetalinger flere ganger om dagen. For Stellite liker jeg å bruke https://xtl.cryptopool.space

Når det gjelder funksjonene deres, et stort basseng De ligger i USA, de tar 0% avgift, de har en SSL-tilkobling tilgjengelig for gruvedrift, de støtter gruvedrift direkte til en sentral, tilpasset vanskeligheter og de har en tilpasset betaling terskel. Dette betyr at du kan angi til hvilket beløp du vil at bassenget automatisk skal betale deg til.

De har også en rekke porter å koble til:

  • Bruk 80 hvis bak en brannmur
  • Bruk 443 for SSL
  • Bruk 3333 hvis du bruker gruvedrift med en CPU
  • Bruk 5555 hvis du bryter med en GPU (en eller to GPUer, for eksempel en spillcomputer)
  • Bruk 7777 hvis du gruver ved hjelp av en GPU-gruvedrift (flere GPUer som 3 eller mer per datamaskin)
  • Bruk 8888 for gruvedrift med Nicehash

Nå som vi har et basseng, kan vi konfigurere gruveprogramvaren!

Konfigurere gruvedriftprogramvaren

For prosessorer for CPU, GPU – Nvidia og GPU – AMD bruker vi xmr-stak. Den er åpen kildekode, den mest tilpassbare, og lar deg gruve ved hjelp av en blanding av Nvidia og AMD GPU’er samt CPUen din, alt fra ett vindu. Den er også tilgjengelig for Windows og Linux.

Du kan laste ned xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases Den siste versjonen er 2.4.7, og det er det vi skal bruke i denne opplæringen. Hvis du trenger å bruke Linux, må du laste ned kildekoden og bygge programvaren. Denne opplæringen vil ikke fokusere på hvordan du bygger xmr-stak fra kilden.

Første gang du kjører xmr-stak, må du konfigurere den litt. Vi vil dekke den opprinnelige konfigurasjonen her, og så kan du lese om hvordan du konfigurerer gruvearbeideren i delen som gjelder deg (CPU, GPU – Nvidia og GPU – AMD)

Når du først kjører xmr-stak, blir du presentert med to cmd-vinduer

Du kan lukke den som sier at den måtte kjøres for å ha administratorrettigheter.

Deretter vil du bli presentert for en rekke trinn som vil lede deg gjennom første gang initialisering av programvaren. Når du har fullført dette, trenger du ikke gjøre dette igjen.

Initieringstrinnene vil stille følgende spørsmål:

Skriv inn en port du vil bruke fjernovervåking på. Vanligvis er 8000 eller 3000 tilgjengelig på de fleste hjemmenettverk. Senere, for å overvåke gruvedatamaskinene dine, kan du skrive ip-adressen og porten du velger for gruvedatamaskinen din, i en nettleser på en hvilken som helst annen enhet som er koblet til nettverket ditt, for å se total hastighet og andre detaljerte rapporter.

Valuta: – Du vil skrive “stellite”

Pool Address – Dette er adressen og porten til bassenget du vil gruve på. For eksempel skrev jeg inn “Pool.XTL.CryptoPool.Space:7777”

Brukernavn – Dette er din offentlige nøkkel for lommeboken din.

For eksempel vil jeg sette

Se2a5MBSwoVehEE7E49pBRapRqvoMm2vSezMwUfuKA8gZg99qGFiEC7c6VLxwAwDAhERt882fSJqxiD5jXW3v1Tx1fCPoLRi4

Passord – skriv “myrigid” eller hvis du vil kunne bruke den tilpassede betalingsterskelen

“Myrigid: [email protected]

SSL-støtte – skriv “n”

Vil du bruke Nicehash – skriv “n”

Vil du bruke flere bassenger – skriv “n”

På dette tidspunktet skal programvaren starte gruvedrift. Vent til det står “logget inn i mining_pool: port”, og lukk deretter gruveprogramvaren. Hvis du ser i mappen der gruvearbeideren er lagret, burde den ha laget tekstfiler til CPUen din og grafikkortet ditt (Nvidia eller AMD). De vil bli kalt cpu.txt, nvidia.txt, amd.txt. Det vil også lage en config.txt og en pools.txt. I de neste avsnittene vil vi vise hvordan du redigerer txt-filene for hver gruvedriftkomponent, samt hvordan du deaktiverer et bestemt GPU-merke eller CPU fra gruvedrift..

Bassengkonfigurasjon

På dette tidspunktet skal pools.txt være konfigurert, men jeg vil vise deg hvordan du også konfigurerer den manuelt. Åpne pools.txt, og du bør se noe slikt

Hvis du noen gang vil endre servere, vil du redigere bassengadressen. For å endre lommebøker redigerer du lommebokadressen. La rigid_id være tom. Endre pool_password avhengig av bassengkonfigurasjonen.

Helt nederst har du valuta. Du må fortelle XMR-Stak hvilken valuta det er gruvedriften din. De støtter de fleste Cryptonight-myntene, så du kan bare skrive inn navnet på mynten, fra listen i txt-filen. Hvis mynten du vil bryte ikke er på listen, må du vite hvilken algoritme den bruker, og bruke algoritmnavnet for valutaen. Hvis deres er en whattomine-kalkulator for mynten din, så viser whattomine vanligvis algoritmen, ellers kan du sannsynligvis finne informasjonen på myntenes nettsted.

CPU gruvedrift

Så langt som CPU-gruvedrift, er Cryptonight-algoritmen den mest lønnsomme algoritmen å bruke en CPU på. For gruvedrift med CPU har vi muligheten til å bruke xmr-stak eller xmrig. xmr-stak har bare forhåndskompilerte binærfiler for Windows, mens xmrig har dem for Windows og Linux. De har begge kildekoden, så du kan kompilere dem selv til å jobbe med Linux hvis du trenger det.

Du kan laste ned xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Du kan laste ned xmrig CPU på https://github.com/xmrig/xmrig/releases

For denne opplæringen vil vi bruke xmr-stak.

Etter at vi hadde gått gjennom det første oppsettet, burde vi være klare til gruvedrift. En ting å gjøre er å prøve å tilpasse cpu.txt-innstillingene som xmr-stak opprettet for oss, for å få høyest mulig hash-rate.

Jeg fant ut at i det minste for CPU genererer programmet vanligvis de beste mulige konfigurasjonsinnstillingene automatisk. Kommentarene i cpu.txt gjør en god jobb med å forklare hver innstilling, og hvordan du kan prøve å få mer ytelse ut av maskinen din.

Etter at du har konfigurert cpu.txt, må vi nå lage en oppstartsbatchfil for å kjøre programmet.

Bare lag en ny batchfil (eller skriptfil hvis du bruker Linux) i mappen der gruvearbeideren er og lim denne inn i batchfilen

xmr-stak.exe valgfritt_flagg

Erstatt “optional_flags” med ingenting hvis du vil at maskinen skal brytes ved hjelp av CPU og annen GPU i maskinen, eller følgende

–NoCPU Dette vil deaktivere prosessoren fra gruvedrift.

–NoNVIDIA Dette vil deaktivere alle Nvidia GPUer i systemet ditt fra gruvedrift.

–NoAMD Dette vil deaktivere alle AMD GPUer i systemet ditt fra gruvedrift.

For eksempel er oppsettet mitt:

xmr-stak.exe –noNVIDIA

Dobbeltklikk på batchfilen for å kjøre gruvearbeideren, og du bør se noe slikt

For å se totalhastigheten når som helst, trykk på “h” -tasten på tastaturet når gruveprogramvaren er i fokus.

GPU Mining – Nvidia

Så langt som GPU-gruvedrift med Nvidia GPU-er, har vi muligheten til å bruke xmr-stak eller xmrig. xmr-stak har bare forhåndskompilerte binærfiler for Windows, mens xmrig har dem for Windows og Linux. De har begge kildekoden, så du kan kompilere dem selv til å jobbe med Linux hvis du trenger det.

Du kan laste ned xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Du kan laste ned xmrig Nvidia på https://github.com/xmrig/xmrig-nvidia/releases

For denne opplæringen vil vi bruke xmr-stak.

Etter at vi hadde gått gjennom det første oppsettet, burde vi være klare til gruvedrift. En ting å gjøre er å prøve å tilpasse nvidia.txt-innstillingene som xmr-stak opprettet for oss, for å få høyest mulig hash-rate.

Jeg fant ut at for GPU kan du justere innstillingene for å få litt mer ytelse, men generelt genererer programmet vanligvis de beste mulige konfigurasjonsinnstillingene automatisk. Kommentarene i nvidia.txt gjør en god jobb med å forklare hver innstilling, og hvordan du kan prøve å få mer ytelse ut av maskinen din.

Etter at du har konfigurert nvidia.txt, må vi nå opprette batch-startfil for å kjøre programmet.

Bare lag en ny batchfil (eller skriptfil hvis du bruker Linux) i mappen der gruvearbeideren er og lim denne inn i batchfilen

xmr-stak.exe valgfritt_flagg

Erstatt “optional_flags” med ingenting hvis du vil at maskinen skal brytes ved hjelp av CPU og annen GPU i maskinen, eller følgende

–NoCPU Dette vil deaktivere prosessoren fra gruvedrift.

–NoNVIDIA Dette vil deaktivere alle Nvidia GPUer i systemet ditt fra gruvedrift.

–NoAMD Dette vil deaktivere alle AMD GPUer i systemet ditt fra gruvedrift.

For eksempel er oppsettet mitt:

xmr-stak.exe –noCPU

Dobbeltklikk på batchfilen for å kjøre gruvearbeideren, og du bør se noe slikt

For å se totalhastigheten når som helst, trykk på “h” -tasten på tastaturet når gruveprogramvaren er i fokus.

GPU Mining – AMD

Så langt som GPU-gruvedrift med AMD GPU-er, har vi muligheten til å bruke xmr-stak, xmrig, Cast XMR eller Claymore’s Cryptonote AMD-miner.

Du kan laste ned xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Du kan laste ned xmrig Nvidia på https://github.com/xmrig/xmrig-nvidia/releases

Du kan laste ned Cast XMR på https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256917.0;all

Du kan laste ned Claymores Cryptonote AMD-gruver på https://bitcointalk.org/index.php?topic=638915.0

For denne opplæringen bruker vi xmr-stak.

Etter at vi hadde gått gjennom det første oppsettet, burde vi være klare til gruvedrift. En ting å gjøre er å prøve å tilpasse amd.txt-innstillingene som xmr-stak opprettet for oss, for å få høyest mulig hash-rate.

Jeg fant ut at for GPU kan du justere innstillingene for å få litt mer ytelse, men generelt genererer programmet vanligvis de beste mulige konfigurasjonsinnstillingene automatisk. For Vega-systemet mitt måtte jeg legge til doble tråder per GPU. Kommentarene i amd.txt gjør en god jobb med å forklare hver innstilling, og hvordan du kan prøve å få mer ytelse ut av maskinen din.

Etter at du har konfigurert amd.txt, må vi nå opprette batch-startfil for å kjøre programmet.

Bare lag en ny batchfil (eller skriptfil hvis du bruker Linux) i mappen der gruvearbeideren er og lim denne inn i batchfilen

xmr-stak.exe valgfritt_flagg

Erstatt “optional_flags” med ingenting hvis du vil at maskinen skal brytes ved hjelp av CPU og annen GPU i maskinen, eller følgende

–NoCPU Dette vil deaktivere prosessoren fra gruvedrift.

–NoNVIDIA Dette vil deaktivere alle Nvidia GPUer i systemet ditt fra gruvedrift.

–NoAMD Dette vil deaktivere alle AMD GPUer i systemet ditt fra gruvedrift.

For eksempel er oppsettet mitt:

xmr-stak.exe –noCPU

Dobbeltklikk på batchfilen for å kjøre gruvearbeideren, og du bør se noe slikt

For å se totalhastigheten når som helst, trykk på “h” -tasten på tastaturet når gruveprogramvaren er i fokus.

Hvis det er problemer, har du kanskje ikke nok virtuelt minne. Du trenger kanskje 16 GB virtuelt minne (for Vega GPU-er trenger du mer som 16 GB per GPU) for å endre dette, gå til Kontrollpanel -> System og sikkerhet -> System og klikk på Avanserte systeminnstillinger til venstre. Derfra klikker du på innstillinger under den avanserte fanen. Klikk deretter på Endre, og fjern deretter merket for automatisk administrering på tredje skjerm, velg tilpasset størrelse og skriv inn størrelsen (i MB) for begge tekstfeltene. Trykk deretter på Set-knappen, og deretter på OK-knappen.

Generell feilsøking

En ting å overvåke for er foreldede eller avviste aksjer. Hvis du ser mange foreldede aksjer, kan det være lurt å prøve en server som er nærmere deg. Hvis du ser mange avviste aksjer, prøv å senke intensiteten til gruvearbeideren hvis tilgjengelig.

Konfigurere den tilpassede betalingsterskelen

Hvis du har valgt å inkludere en e-post i passordfeltet for gruvedatamaskinene dine, kan du endre hvilket beløp gruvebassenget skal betale deg. For å gjøre dette, klikk på innstillingsknappen øverst til høyre på nettstedets dashbord. En boks skal åpne slik

Deretter vil du skrive inn beløpet på betalingsgrensen i tekstboksen, og deretter klikke på OPPDATER Terskel-knappen.

Hvor mye XTL vil jeg tjene per dag?

For å finne ut av dette, vil du gå til https://www.coincalculators.io/coin.aspx?crypto=stellite-mining-calculator Kalkulatoren gir et grovt estimat, så du kan få betalt et høyere eller lavere beløp enn hva kalkulatoren faktisk sier.

De fleste verdiene er allerede riktig angitt, og du trenger bare å redigere noen få verdier.

Hash rate: Angi total hastighet (i hashes per sekund) for alle gruvedatamaskinene dine. Dette vil være “total hastighet” -verdien i gruvedriftprogramvaren din. Jeg ville brukt 15-minutters totalhastighet, siden dette ville være en bedre gjennomsnittlig totalhastighet. Sørg for å legge sammen alle datamaskinene du bruker til Stellite-gruvedrift.

Makt: Angi den totale mengden kraft (i watt) som gruvedriften din bruker. Noen gruveprogramvare vil måle dette for deg. Du kan også måle total strømforbruk for datamaskinen din ved hjelp av spesiell programvare, eller en kilowattmeter. Jeg foretrekker å bruke en kilowattmeter, fordi jeg synes den er den mest nøyaktige. Sørg for å legge sammen alle datamaskinene du bruker til Stellite-gruvedrift.

Koste: Angi kostnaden per kilowattime som du betaler til elselskapet. Jeg var i stand til å finne denne informasjonen i den månedlige regningen min, samt på deres nettsider.

Bassengavgift: Angi bassengavgiften + avgiften for gruveprogramvaren. For vårt eksempel vil du skrive inn 0 + 2 = 2

Maskinvarekostnad: Angi den totale kostnaden for all maskinvaren din.

Ved å bruke AMD Vega-systemet mitt som et eksempel, vil jeg vise deg hvordan du leser dataene. På bildet ovenfor er det virkelig 3 ting jeg ser etter.

# 1 Se på Vanskeligheter 24 timer i døgnet og Vanskelighetsgrad 7 dager. Vi vil at disse skal være omtrent det samme som de er. Dette forteller oss at beregningene vi vil se på i det andre bildet nedenfor, vil være nøyaktige i dagene som kommer, så lenge prisen ikke er ustabil.

# 2 Se på EX. volum 24h og Markedsverdi. Generelt, jo større disse er, desto mindre ustabil vil prisen være. Vi vil at prisen ikke skal være ustabil, så beregningene våre vil være nøyaktige i dagene som kommer. I dette eksemplet er markedsverdien liten.

# 3 Se på Opprett 1 BTC i og Bryt selv. Det er alltid interessant å se hvor lang tid det tar gruvedrift å lage 1 BTC. Pausen i, vil vise deg et grovt estimat av hvor lang tid det vil ta å betale ned gruvedrifta din, ved å gruve denne spesielle mynten. Dette er flott å bruke før du bygger gruvedriften din, for å se hvor lang tid det tar før du vil se fortjeneste.

I dette bildet kan vi raskt se hvor mange mynter og USD-verdi vi vil lage i bestemte tidsrammer. Du vil se på Profit-kolonnen, siden dette er verdien etter at du har betalt for strømforbruket. Jeg fokuserer vanligvis bare på den daglige utbetalingen i USD. Ved å bare fokusere på dette tallet, kan du kjøre kalkulatoren for noen forskjellige mynter, og raskt se hvilken mynt som er mest lønnsom for oppsettet for gruvedrift. Husk at du også vil veie den daglige utbetalingen med markedsverdi. En mynt med lav markedsverdi kan være veldig lønnsom en dag, og kan da ha halv utbetalingen i morgen.

Det er det. Du burde nå bryte Stellite! Sørg for å skrive inn den offentlige nøkkelen i dashbordet for gruvedammen for å holde oversikt over statistikken din.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me