Hashtoro

Hashtoro leverer skybaserte kryptovalutatjenester som bedrifter og kryptoinvestorer kan dra nytte av for å utvide kryptovaluta. Selskapets tjenester er designet for å appellere til de som ønsker å bryte kryptovaluta, men ikke har råd til nødvendig gruveutstyr eller rett og slett ikke har plass til det. Hashtoro har også som mål å appellere til de som bare vil diversifisere porteføljene sine på tvers av forskjellige gruveplattformer.

Hashtoro

Hashtoro føler at infrastrukturen er viktig ettersom den tillater utvikling av blockchain-teknologi. Selskapet føler også at dets evne til å tilby sky mining hjelper til med å redusere hindringene for inngang som hindrer mange første gangs gruvearbeidere fra å kunne delta.

Hashtoro-funksjoner

Hashtoro tilbyr øyeblikkelig aktivering, noe som gjør det mulig å gruve altcoins og bitcoin med sin sky mining-tjeneste så snart selskapet mottar betaling. Brukerne får daglige utbetalinger. I tillegg er uttak fra Hashtoro raskt og enkelt. Disse uttakene inkluderer også muligheten for reinvestering.

For å hjelpe klienter med å holde oversikt over inntektene sine og mer, inkluderer Hashtoro detaljert statistikk som er enkel å bruke og tilgjengelig når en klient ønsker tilgang. Hashtoro er også svært sikker, med beskyttelse for midler og en sterk sikkerhetsprotokoll.

Hashtoro-funksjoner

Hashtoro maskinvare

Hashtoro.com har sin maskinvare i forskjellige europeiske datasentre. Hvert av disse datasentrene er i et land som er lojal mot kryptovalutaindustrien, og plasseringen i flere land er en strategi som diversifiserer risiko. Selskapet oppgir ikke den nøyaktige plasseringen av gruvedriftene på grunn av sikkerhetsproblemer.

Foreløpig er den samlede kapasiteten til Hashtoro.com datasentre 35 MW. Dette gjør det mulig for selskapet å plassere enten 40 000 Bitmain Antminer L3 + s eller 25 000 Bitmain Antminer S9. Programvaren som brukes av Hashtoro er bygget på toppen av de nyeste maskinlæringsalgoritmene sammen med nevrale nettverk. Denne strategien gir økt fortjeneste for gruvearbeidere.

Overvåkning

Som nevnt, er programvaren som Hashtoro bruker basert på nevronnettverksmodeller og maskineringslæringsalgoritmer. Dette hjelper Hashtoro til å ta riktig basseng for å maksimere profitt, noe som fører til maksimal inntjening for den kjøpte hash-frekvensen. Det er lett tilgjengelig statistikk angående inntektsprognoser og daglige vurderinger.

Hashtoro-overvåking

Tilgjengelige kryptovalutaer

Hashtoro tilbyr gruvedrift for fire forskjellige kryptovalutaer, som hver har sine egne metoder, hashrate, avgifter og mer. Disse inkluderer Zcash, Bitcoin, Litecoin og Ethereum.

Hashtoro gruveplaner

Bitcoin Mining

Bitcoin sky mining fra Hashtoro bruker SHA-256 og har en minimal hashrate på 500 GH / s. Det er en servicegebyr på € 0,0180 per 100 GH / s per dag. Den automatiske utbetalingen er i BTC, og Hashtoro bruker Bitmain S9 SHA-256 som maskinvare. Planer er tilgjengelige i ett år, to år eller ubegrenset. Det er et begrenset antall ettårsplaner for € 4 per 100 GH / s, € 6.4991 per 100 GH / s med toårsplaner og € 8.5 per 100 GH / s for ubegrensede planer.

Ethereum Mining

Ethereum-gruvedriften fra Hashtoro har en minimal hashrate på 5 MH / s og en automatisk utbetaling i ETH. Det påløper et servicegebyr på € 0,0100 per 100 kH / s per dag. Hashtoro bruker GPU-rigger for denne gruvedriften. Det er et begrenset antall ettårskontrakter på € 10 for 1 MH / s, to års kontrakter for € 12 for 1 MH / s, og ubegrensede kontrakter for € 15 for 1 MH / s.

Litecoin Mining

Hashtoros Litecoin-skyvedrift gjøres via Bitmain L3 + Scrypt med en minimal hashrate på 20 MH / s. Servicegebyret er € 0,0150 per 10 MH / s per dag, med automatisk utbetaling i LTC. Det er et begrenset antall planer på ett år, to år og ubegrenset, som koster henholdsvis € 10, € 12 og € 15 for 10 MH / s.

Zcash Mining

Zcash-gruvedriften fra Hashtoro bruker Bitmain Asic Z9-maskinvare og har en automatisk utbetaling i ZEC. Den minimale hashhastigheten er 400 H / s med serviceavgifter på € 0,0060 per 100 H / s per dag. Det begrensede antall ett-, to- og ubegrensede planer er priset per 100 H / s til henholdsvis € 10, € 20 og € 30.

betalingsmetoder

Hashtoro godtar betaling for sine skygruvedriftstjenester via enten BTC eller kredittkort. Hvis du velger å betale med kredittkort, må du sjekke kontoutskriften for å finne en bekreftelsesnål. Skriv inn nålen som vises på uttalelsen via bekreftelsessiden for at transaksjonene skal bekreftes. Det er fem dager på deg til å bekrefte en transaksjon.

Reinvestering av fortjeneste

I tillegg til muligheten for å ta ut fortjeneste, lar Hashtoro deg investere det på nytt for å kjøpe ekstra hashrate. For å gjøre dette, klikk “Reinvest On” og velg hvilken gruvekontrakt du vil bruke midlene til å kjøpe. Etter dette punktet vil systemet automatisk kjøpe den valgte hashrate-planen når saldoen din når minimumsbetalingen for den planen. Når som helst kan du klikke “Deaktiver reinvestering” for å slå av dette alternativet.

Hashtoro sikkerhet

Som nevnt avslører Hashtoro ikke de nøyaktige stedene for gruvedriftene som en måte å minimere sikkerhetstrusler. I tillegg er selskapet sertifisert med PCI-DSS-standarden. Alle klientdata har beskyttelse via en pålitelig sikkerhetsprotokoll. Til slutt lagres midler i en kald veske, som ikke kobles til nettverket.

Fornybar energi

På grunn av de enorme mengdene energi som kreves for kryptovaluta-gruvedrift, sørger Hashtoro for å drive selskapets maskinvare med bare fornybar energi. I tillegg flyter den varme luften som gruvearbeidere genererer gjennom et sett med varmevekslere for å nå varmt vann. Dette vannet pumpes deretter inn i nærvarmesystemet. Som sådan er Hashtoro blant de mest økologiske skygruvedriftstjenestene.

Konklusjon

Hashtoro er en sky mining tjeneste som gjør det mulig for alle å begynne å gruve kryptovaluta uten å måtte håndtere de høye kostnadene ved gruveutstyr eller finne plass til den maskinvaren. Hashtoro tilbyr gruvedrift for Bitcoin, Ethereum, Zcash og Litecoin og har flere datasentre i Europa, sammen med et høyt sikkerhetsnivå.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me