Dompet Infinito

Dompet Infinito mendakwa sebagai dompet sejagat pertama dengan sokongan untuk pelbagai aset. Ia mempunyai sokongan untuk cryptocurrency teratas, termasuk Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Dogecoin, NEO dan GAS. Selain itu, Infinito Wallet menyediakan akses kepada token blockchain kontrak pintar teratas, termasuk ETH ERC-20 dan NEO NEP-5. Senarai token dan cryptocurrency yang disokong terus berkembang, memperluas jangkauan Infinito Wallet.

Dompet Infinito

Siapa Di Balik Dompet Infinito?

Syarikat di belakang Infinito Wallet adalah Infinity Blockchain Labs, sebuah syarikat penyelidikan dan pembangunan terkemuka yang bekerja pada blockchain dan memberi tumpuan kepada perkhidmatan, produk, dan kolaborasi yang mematuhi sepenuhnya.

Selama bertahun-tahun, ia telah memenangi banyak penghargaan dan menganjurkan bersama Program Pendidikan Blockchain Asia, inisiatif pendidikan blockchain formal pertama di Asia. Syarikat ini mempunyai lebih daripada 150 penyelidik dalaman, pemaju blockchain, perancang strategik, dan pemasar. Ia mempunyai rakan kongsi di seluruh dunia, termasuk di Poland, Kenya, Hong Kong, Jepun, UK, dan Vietnam dan merupakan sebahagian daripada Vietnam Banks Association.

Infinito Wallet sendiri mempunyai lebih daripada 70 anggota pasukan yang komited, termasuk pereka, pemaju, penyelidik, pegawai perkhidmatan pelanggan, dan eksekutif pemasaran dan perniagaan. Dompet tersebut didaftarkan di Isle of Man di UK dan merupakan sebahagian daripada Infinity Blockchain Labs Europe.

Apakah Cryptocurrency dan Token yang Disokong oleh Infinito Wallet?

Salah satu cabutan terbesar dari Infinito Wallet adalah jumlah token yang disokongnya. Sebenarnya, dompet itu bangga menyokong sebahagian besar token yang ada, membiarkan pengguna mencari, menghantar, menerima, atau menyimpan token tersebut. Terdapat juga sokongan untuk beberapa syiling dalam senarai cryptocurrency yang sudah lama yang selalu dikembangkan oleh Infinito Wallet.

Apakah Beberapa Ciri Utama Dompet Infinito?

Sebagai tambahan kepada sokongan untuk sejumlah token dan koin kripto yang kompetitif, Infinito Wallet menawarkan sokongan ID sentuh, yang memungkinkan untuk mengakses aplikasi dengan cepat dan mudah tanpa harus mengorbankan keselamatan. Untuk membuat transaksi bebas dari kerumitan, dompet ini juga merangkumi pengurusan kenalan, menyimpan alamat yang kerap. Bahkan ada pilihan untuk menambahkan mesej ke transaksi untuk membantu penyimpanan rekod. Untuk penyimpanan rekod lebih lanjut, dompet tersebut menyokong kemampuan untuk mengeksport keseluruhan sejarah transaksi anda melalui fail .csv kemudian menghantar e-mel kepada anda sendiri.

ciri-ciri

Mereka di seluruh dunia dapat memanfaatkan Infinito Wallet berkat kemampuannya menyokong lebih dari 10 bahasa, pada akhir Q3 tahun 2018. Ini termasuk bahasa Inggeris, Cina, Jepun, Korea, Perancis, Jerman, Thai, Hindi, Vietnam, Rusia, Itali dan Portugis. Mereka yang mengakses pelbagai cryptocurrency dan token dengan Infinito Wallet akan menghargai keupayaan untuk melakukan peralihan antara pelbagai dompet dengan lancar untuk meningkatkan pengurusan portfolio dan memberikan perdagangan yang mudah. Anda bahkan dapat mengimbas kod QR pasangan untuk menunjukkan token melalui Verisign.

Mereka yang menggunakan dompet untuk menyelesaikan transaksi akan menghargai teknologi pengoptimuman harga revolusioner yang memberikan kos transaksi serendah mungkin. Transaksi ini juga sangat cepat berkat gerbang yang dikemas kini secara berkala ke blockchain yang dikekalkan 24/7.

Ciri utama lain membantu anda menguruskan Infinito Wallet dan portfolio anda secara keseluruhan, termasuk gambaran keseluruhan portfolio anda, yang akan segera bergabung dengan dompet. Ini datang melalui carta yang memaparkan keseluruhan nilai portfolio anda dalam mata wang fiat dalam masa nyata. Di samping itu, terdapat petunjuk yang menunjukkan perbezaan harga semasa dalam 24 jam terakhir. Satu lagi ciri yang akan datang adalah amaran perubahan harga, yang memantau perubahan harga untuk anda sebagai pengguna.

Bagaimana Anda Boleh Menggunakan Dompet Infinito?

Infinito Wallet sudah tersedia untuk kedua-dua peranti Android dan iOS. Untuk mula menggunakannya, cari “dompet infinito” dan muat turun aplikasi dari kedai aplikasi yang berkaitan.

Muat turun aplikasi untuk Peranti iOS di sini.

Atau muat turun aplikasi untuk Peranti Android di sini.

Setelah aplikasi dipasang, anda boleh membuat dompet baru dan menamakannya. Pada ketika ini anda boleh menyimpan frasa sandaran anda sehingga anda dapat mengembalikannya pada masa akan datang jika diperlukan.

Tuliskan benih pemulihan anda dan simpan ini di tempat yang selamat, aplikasinya kemudian akan meminta anda untuk mengesahkan bahawa dia memilih perkataan daripadanya. Setelah selesai, anda boleh menetapkan kata laluan anda.

Aplikasi ini akan menunjukkan duit syiling yang diaktifkan secara lalai dan anda boleh menekan butang “+” untuk menambah syiling dan token lain yang disokong.

Anda sekarang siap menerima pembayaran, pilih tab “kirim” atau “terima” untuk memasukkan alamat untuk dikirim atau melihat alamat penerima Anda.

Bagaimana Dompet Infinito Menyediakan Privasi dan Keselamatan?

Sebagai dompet crypto, Infinito Wallet memandang serius privasi pengguna, termasuk beberapa ciri untuk keselamatan. Kunci peribadi tetap sepenuhnya peribadi, dengan hanya pengguna yang berkenaan dapat mengaksesnya. Untuk memastikannya tetap seperti ini, kunci peribadi dan frasa laluan disulitkan sepenuhnya. Infinito Wallet tidak akan menyimpan data pengguna dari jenis apa pun, untuk menghilangkan risiko penggodam memilikinya.

Keselamatan

Keselamatan tambahan hadir melalui ketelusan dan kepatuhan Infinito Wallet. Ia didaftarkan di Isle of Man, jadi anda boleh bergantung pada dompet mengikuti peraturan. Kod sumber juga akan tersedia, memungkinkan untuk audit luaran.

Seperti apa Peta Jalan Dompet Infinito?

Infinito Wallet dilancarkan secara rasmi pada 8 Disember 2017, dengan sokongan token ERC20, ETH, BTC, dan BCH. Pada 30 April 2018, dompet itu menambah kontrak pintar baru dan blok duit syiling. Pada ketika ini, ia menjadi dompet universal pertama di dunia dengan sokongan untuk token ETH20 dan NEO NEP-5. Ini juga berlaku ketika integrasi untuk DOGE dan DASH berlaku.

Semasa Q2, Q3, dan Q4 tahun 2018, Infinito Wallet terus menambahkan lebih banyak ciri dan mengembangkan rangkaian perkongsiannya. Fasa ini adalah ketika integrasi perkhidmatan blockchain praktikal berlaku, termasuk penyelesaian dan pertukaran ID / KYC. Paparan portfolio juga akan ditingkatkan, dan biaya transaksi akan dioptimumkan. Beberapa ciri yang akan datang akan atau sudah dirilis dalam jangka waktu ini, termasuk memo sejarah dan kemampuan untuk menjelajahi sejarah transaksi. Menjelang akhir tahun, kod sumber dompet juga akan diterbitkan dalam talian.

Peta Jalan

Pada tahun 2019 dan seterusnya, Infinito Wallet akan menambah sokongan untuk platform cryptocurrency teratas, seperti RSK, ADA, EOS dan ETC. Ia juga akan mengembangkan dan menerapkan pertukaran dalam aplikasi yang sepenuhnya sesuai, menambahkan kemampuan untuk mengimpor dana yang ada dan mengeksport dana untuk menabung, dan meningkatkan tema.

Kesimpulannya

Walaupun banyak dompet mengaku universal, kebanyakan hanya menerima cryptocurrency atau pelbagai jenis token. Infinito Wallet menonjol dengan kemampuannya untuk menyokong jenis token yang paling biasa, termasuk NEO NEP-5 dan ETH ERC20, selain pelbagai cryptocurrency. Dompet sudah berguna bagi mereka yang mempunyai banyak aset crypto, dan ia akan menjadi lebih berguna setelah pasukan menambahkan sokongan untuk lebih banyak mata wang dan token dan menyelesaikan pelaksanaan ciri yang dirancang.

Pautan Berguna

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me