Lendroid

Luotonanto on keskeinen osa rahoitusjärjestelmää. Monet kauppiaat haluavat käyttää vipuvaikutusta vahvistamaan altistumistaan ​​tietyille markkinoille, ja Lendroid on uusi ratkaisu salauksen kauppiaille.

Yksityissijoittajat käyttävät vipuvaikutusta yleensä kehittyneellä tavalla. Välittäjä tarjoaa marginaalilainausvaihtoehtoja, ja kauppias on sitoutunut välittäjän luomiin ehtoihin ja maksuihin.

Lendroid tarjoaa parempia vaihtoehtoja

Tarpeetonta sanoa, että ammattimaiset sijoittajat eivät aio antaa välittäjän sanella sopimuksen ehtoja tai hallita kannan kantamisen kustannuksia. On myös muita syitä, miksi edistyneet sijoittajat haluavat hallita marginaalirahastojensa lähdettä.

Kun sijoittaja ottaa marginaalilainan välittäjältä, asema on vain yhtä hyvä kuin välittäjän luottoriski. Monilla institutionaalisilla sijoittajilla on parempi luottoluokitus kuin kaupankäynnin kohteena olevilla pörsseillä, mikä tekee välittäjän käyttämisestä marginaalinantajana mahdotonta.

Lendroid on hajautettu luotonanto moottori rahoituspalvelujen käyttämiseksi lohkoketjussa. Lendroid-tukitunnus on kryptovaluutta, joka on merkitty symbolilla “LST”.

Alusta keskittyy keskitettyjen pörssien puutteiden korjaamiseen luomalla maailmanlaajuinen jaettu luotonantajapooli, joka koostuu neljästä osapuolesta: luotonantajasta, välittäjästä, marginaalikauppiaasta ja wranglerista.

Katsotaanpa syvemmälle Lendroidia ja mitä se tekee salausmarkkinoille!

Lendroid’s Non-Custodial Margin Trading Protocol

Lendroid on näennäisesti turvallinen, itsenäinen, avoin protokolla, joka helpottaa hajautettua marginaalikauppajärjestelmää. Protokolla ei ole puolueellinen, mikä tarkoittaa, että se ei suosi yhtä osallistujatyyppiä toisen sijaan. Tämän järjestelmän tarkoituksena on luoda täysin uusi rahoitusmahdollisuus sijoittajille.

Jotkut taustat Lendroidista

Lendroidin perusti vuonna 2017 Vignesh Sundaresan, joka on myös BitAccessin perustaja. Sundaresanilla on kehityskokemusta Bitcoinista, Ethereumista ja Lendroid luotiin vastaamaan maailmanlaajuisen luoton tarpeeseen salausmarkkinoilla.

Alusta keskittyy digitaalisen valuutan marginaalikaupan markkinoihin. Lendroidin identiteetti on keskitetty salausmarkkinoille, ja se pyrkii liittymään salausmarginaalikaupan puomiin. Salausmarkkinoiden kehittyessä salaussijoittajat etsivät parempia tapoja käydä kauppaa.

Lendroid-ominaisuudet

 • Tarjoaa vakausjärjestelmän, joka on hauras ja läpinäkyvä riskien suhteen
 • Lendroid tukee monenlaisia ​​vaihtoja ja on yhteensopiva myös lukuisien vaihtoprotokollien kanssa.
 • Mahdollisuus laskea marginaalirahoituksen kustannuksia
 • Neuvoteltavat palkkiovaihtoehdot ja korot
 • Lainausmaksuista voidaan keskustella offline-tilassa
 • Alusta tarjoaa uuden rahoitusekosysteemin
 • Toimita moniketjuisia toimintoja
 • Lendroid-verkossa on 2 tyyppisiä toimintoja – ketjun toiminnot vahvistavat tarkoituksen / ketjun ulkopuoliset toimet tuottavat tarkoituksen

Kuka voi käyttää Lendroidia?

 • Ydinkehittäjät – kehittävät Dapps-protokollan
 • ETH-pohjaiset kauppiaat – käyttävät protokollaa ja lisäävät likviditeettiä
 • Salakirjoittajat – löytävät ja luovat yrityksille mahdollisuuksia protokollasta

Joten miten Lendroid toimii?

Lendroid-markkinapaikka mahdollistaa marginaalilainojen luomisen ja käyttämisen läpinäkyvällä rakenteella, joka varmistaa kilpailukykyisen hinnoittelun.

Jotkut kysymykset voivat kuitenkin tulla mieleen alustan toiminnasta.

Esimerkiksi:

 • Kuka vahvistaa lainan ehdot?
 • Mistä lainanantaja tietää, että lainanottajalla on kannustin maksaa laina takaisin?
 • Entä jos lainanottaja päättää olla maksamatta lainaa takaisin?

Lendroid-protokollassa on neljä pääroolia:

 1. Relay: Tarjoaa ketjun ulkopuoliset käyttöliittymät vuorovaikutukseen alustan kanssa sekä hallita tilauskirjoja ja tarjota kirjoja. Relay yhdistää alustan kulissien takana. Ne korvataan luotonantajien tallettamalla LST: llä
 2. Lainanantaja: Lainaa rahakkeita ja asettaa lainaehdot. Luotonantaja on likviditeetin lähde, ja heidän etujaan puolustaa protokolla.
 3. Lainanottaja: Saa luottoa tallettamalla vakuuden ja LST: n toimimaan Wranglersin palkkiona selvitystilassa. Lainanottomekaniikka on suunnilleen sama – määritellä ehdot, luoda lainasopimuksia, toteuttaa – lisäämällä kerroksia lainan todentamiseen ja sen kunnon seurantaan.
 4. Wrangler: Seuraa ketjun ulkopuolista toimintaa huutokaupan aloittamiseksi, jos vakuudet laskevat alle selvitystilan. Wrangler voi hyväksyä lainapyynnön, asettaa marginaalitasot ja seurata lainan kuntoa.

Lendroid-tekniikka

Lendroid-arkkitehtuuri on rakennettu helpottamaan salaustoimijoiden uutta tapaa löytää marginaalilainan likviditeetti. Projektin marginaalikaupan eteneminen hoidetaan ketjun ulkopuolella ja liiketoimet toteutetaan sen ketjussa.

Lendroid-protokolla koostuu seuraavista osista:

 • Protokolla-älykkäät sopimukset (Ethereum-sopimukset)
 • Lendroid Relayer kattilakoodi (reloanr)
 • Asiakaspuolen kirjastot (lendroid-js)
 • Lendroid Wrangler -paketti (pywrangler)

Lendroid-ekosysteemi

Lendroid haluaa tukea dApps: n ja rahakkeiden kasvua Ethereum-alustalla. Sillä on jo yli 5000 sähkejäsentä 9000 Twitter-seuraajaa. Kun järjestelmä saa yhä enemmän tunnettuutta, se voi pystyä luomaan kokonaisen merkkilainan ekosysteemin monipörssijärjestelmälle, joka muuttaa sitä, miten kauppiaat turvaavat rahoituksen.

Lendroid – Rundown

Lendroidilla on kyse yhteistyöinfrastruktuurin ja kauppaympäristön luomisesta. Rahoitusmarkkinoilla marginaalilainojen hankinta on tärkeä osa kaupankäynnin helpottamista ja markkinoiden riittävän likviditeetin varmistamista..

Lendroid on luonut alustan, joka voi auttaa kaikkia marginaalikaupan ekosysteemejä saamaan kaiken irti rahastaan ​​ja lisäämään likviditeettiä koko markkinapaikkaan. Alusta on vielä uusi, mutta sillä on hienoja ominaisuuksia.

Lendroid-saavutukset:

 1. Onnistunut Token Generation -tapahtuma ja Lendroid Support Token (LST) käyttöönotto helmikuussa 2018 (enintään 50 000 ETH)
 2. Yksi ensimmäisistä hankkeista siirtyä kokonaan Vyperiin täysin tarkastetulla älykkäiden sopimusten kielellä.
 3. Reloanrin lanseeraus, joka on mahdollisesti jälkimarkkinat laajalle valikoimalle rahakkeita, todistuskonsepti dApp Lendroid-protokollalla
 4. Lendroid on Mainnetissa elokuussa 2019
 5. Otettiin käyttöön monikäyttöinen tuki merkkien sijoittamiseen ilman ERC-20: tä vuonna 2018.

Lendroid-tunnus

Lendroid – hyvät ja huonot puolet

Lendroidilla on paljon menossa siihen, mutta kuten minkä tahansa uuden idean, alustan on toimittava menestyäkseen. Tässä on joitain asioita, jotka tekevät Lendroidista upean, ja muutamia asioita, joita voitaisiin parantaa.

Plussat

 • Mahdollisuus määrittää uudelleen, miten marginaalien likviditeetti syntyy salausmarkkinoilla
 • Perustuu Ethereum-ketjuun ja avoin jatkokehitykselle
 • Yhteensopiva monenlaisten pörssien kanssa
 • Lendroid vähentää suuresti vastapuoliriskejä
 • Antaa yhtäläiset mahdollisuudet lainanottajille ja lainanantajille
 • Marginaalilainausoperaatioiden avoimuuden lisääminen
 • Uudet lainausmahdollisuudet salauksen haltijoille

Haittoja

 • Täysin uusi alusta – saattaa tarvita vianetsintää
 • Pieni olemassa oleva käyttäjäkunta

Lendroid voi luoda uuden likviditeettiympäristön

Lendroid ottaa kasvavat markkinat hyvällä idealla. Yhtiö on luonut vankan arkkitehtuurin, joka voi auttaa sekä salauksen haltijoita että salauksen kauppiaita syventämään likviditeettipooleja, jotka saavat edistyneet kaupankäyntistrategiat toimimaan laajemmassa mittakaavassa..

Jos haluat oppia lisää Lendroidista, vain napsauta tätä ja vieraile sen verkkosivustolla. Jos foorumi pystyy houkuttelemaan luoton pääomaa menestyksekkäästi, siitä voi tulla ydinosa salakirjoitusympäristössä globaalisti.

Salausmarkkinat ovat täydellinen paikka alustalle, jonka Lendroid on luonut, ja se voi olla uuden aikakauden alku salaustoiminnassa ja sijoittamisessa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me