Bitcoin-pris

På onsdag, etter dager med priser som stanset på de lave 9 000 dollar, brøt Bitcoin høyere. Om noen få timer gikk den ledende kryptovalutaen fra de lokale lavprisene på 9100 dollar til så høye 9770 dollar – et område på i underkant av 7,5% – som det fremgår av diagrammet nedenfor.

Prisen på $ 9770 er den høyeste Bitcoin har handlet til i bokstavelige måneder.

BTC / USD, Kilde: Tradingview

Mens det bullish momentum siden har avtatt, med BTC som falt noe til $ 9.600 i skrivende stund, har den sterke reverseringen, som kommer som investorer forventet en større korreksjon til $ 8000-tallet, overbevist mange om at Bitcoin sannsynligvis er på sin måte å teste $ 10.000 i nær fremtid.

Bitcoin er i ferd med å øke enda høyere, konkluderer toppanalytikere

Mike Novogratz, administrerende direktør i kryptokursfirmaet Galaxy Digital og en tidligere partner i Goldman Sachs, postet nedenstående tweet etter Onsdagens galne bølge, oppsummerer tankene ved å skrive “Crypto er bud. Periode.” By, i det minste i denne sammenheng, noe som betyr at det er kjøpere i kryptovalutamarkedet.

Crytpo er bud. Periode. Høre mer og mer henvendelse. Alltid farlig, men høyere priser gjør meg mer bullish. $ eth over 200 i et par dager vil åpne et større trekk. $ btc har 10k truende. Når det går, er vi på løp.

– Michael Novogratz (@novogratz) 6. februar 2020

Han fortsatte at firmaet hans har “hørt mer og mer forespørsel” om kryptovalutaer, og la til at dette kombinert med trenden med høyere og høyere priser gjør ham mer bullish.

Novogratz konkluderte med å skrive at hvis Ethereum holder over $ 200 “i et par dager” (akkurat nå er ETH på $ 204), og hvis Bitcoin overgår nøkkelen til psykologisk og teknisk motstand på $ 10.000, “er vi på vei til løpene.”

Dette kommer kort tid etter at han fortalte Bloomberg i et intervju at han fortsatt er ekstremt positiv til Bitcoin i 2020, med sitering av en mengde faktorer, hvis sammendrag er som følger:

  • Sentralbankene beveger seg for å senke renten og injisere kapital i markeder gjennom kvantitativ lettelse, repo-virksomhet og andre aktiviteter vil sannsynligvis bevise Bitcoins mangel.
  • Ettersom Bitcoin har samlet seg gjennom lokale kriser i geopolitisk målestokk, som koronavirusutbruddet og Iran-US kerfuffle, har det begynt å bevise at det er digitalt gull.
  • Det økende nivået på infrastruktur kan trekke inn flere investeringer, og dermed øke prisene.

Novogratz er ikke den eneste oksen.

Den fremtredende kryptokurrencyanalytikeren Jacob Canfield om at Bitcoin fortsatt er i en klar oppadgående trend, og bemerker at det faktum at kryptovalutaen har snudd prispunktet på $ 9.100 til et støttenivå, er en “big deal” for BTC.

Han sa at med det å være en oppadgående kanal på det daglige diagrammet og en stigende trekant som dannes med RSI-indikatoren, er det sannsynlig at flere gevinster.

Zoom ut og hold det enkelt.

$ 9100-flippen var en stor avtale for #bitcoin. Tidligere støtte fra den ‘synkende trekanten’ og Kina-pumpen.

Stigende trekant som dannes på RSI med en klar opptrendskanal hver dag. pic.twitter.com/h2ZTXdT8uR

– Jacob Canfield (@JacobCanfield) 5. februar 2020

Det er også en fremtredende kryptovalutahandler Filb Filb – analytikeren som i oktober 2019 kalte Bitcoins nøyaktige bane for slutten av 2019 og begynnelsen av 2020 – bemerket i sin Telegram-kanal at indikatoren for tiden viser at BTC er i en oppadgående tendens på kortsiktig, middels langsiktige og langsiktige tidsrammer, noe som tyder på at mer oppside er nært forestående.

Altcoins begynner å skille seg ut, overgå BTC

En interessant trend dette markedet har sett form de siste ukene, er at altcoins, kryptokurver som ikke er Bitcoin, overgår markedslederen. Per data fra Coin360 har Bitcoin økt med 17% den siste måneden.

Selv om dette utvilsomt er imponerende, har et flertall av altcoins overgått dette: Bitcoin Satoshi Vision har økt 163% den siste måneden, Ethereum har fått 43%, til og med XRP (som falt 50% i 2019) så 29% gevinst de siste 30 dager.

På grunn av dette har Bitcoin-dominansen – prosentandelen av kryptovalutamarkedet som består av BTC – falt fra rundt 69% til 64,4% bare de siste ukene.

Mange har sagt at denne økningen i prisen på altcoins sammenlignet med Bitcoin er en forløper for en såkalt “altseason”, når altcoins overgår BTC med hundrevis av prosent på grunn av investorer som ser etter muligheter for høyere avkastning i krypto.

Den siste høysesongen var i 2017, da Bitcoin-dominansen gikk fra over 80% til så lave som 33% i begynnelsen av 2018, med dette rallyet som ble ansporet av høye løfter fra blockchain-prosjekter om hvordan deres kryptokurrency kunne bli vedtatt globalt..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me