Bitcoin Moon

Bitcoin on ollut absoluuttisessa kyynelessä vuoden alusta lähtien. 1. tammikuuta lähtien johtavan kryptovaluutan hinta on noussut hieman yli 35% ja noussut 7100 dollarista 9600 dollariin tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan..

Vaikka jotkut analyytikot ovat sanoneet, että tämä on liian kaukaa, liian nopeaa kryptovaluutan nousemiseksi, Bloombergin vanhempi hyödykeanalyytikko Mike McGlone paljasti äskettäin, että hän on edelleen optimistinen kryptovaluutan näkymistä vuonna 2020 kutsumalla trendi “suotuisaksi” valloitetulle omaisuudelle.

Miksi johtava Bloomberg-analyytikko on nouseva Bitcoinissa

Bloombergin Crypto Outlook for February 2020 -analyytikko Mike McGlone kirjoitti että Bitcoin pysyy positiivisena, vedoten siihen, että “esikoisen salauksen merkinnät pysyvät suotuisina tärkeimmässä mittarissa, jolla on merkitystä omaisuudelle, jossa tarjonta on yhä rajoitetumpaa – käyttöönotto”.

McGlone, tukemalla näkemystään siitä, että Bitcoinin käyttöönotto on lisääntymässä, katsoi verkon aktiivisten osoitteiden kasvavaa määrää, joka on ketjun metriikka, jonka monet sanovat olevan indikaattori sijoittajien kysynnästä:

Osoitteiden kokonaismäärät viittaavat siihen, että Bitcoin todennäköisesti ylläpitää yli 9000 dollaria, kuten näemme. Yksi vuoden 2018 hintojen laskun ja vuoden 2019 elpymisen vankimmista indikaattoreista – Coinmetricsin Bitcoin-aktiivisten osoitteiden 30 päivän keskiarvo on korkein heinäkuusta lähtien, jolloin hinta oli korkeimmillaan noin 14000 dollaria.

Muita lisääntyneeseen käyttöönottoon viittaavia tekijöitä ovat Bakktin, Fidelity Investmentsin ja muiden rahoituslaitosten suuntaus alkamaan vakavasti sekoittua Bitcoin-rahoituspalveluihin, ja kaivostilassa on tapahtunut voimakasta kehitystä.

Analyytikko kirjoitti myös, että Bitcoinin vahva hajautusnopeuden kasvu – mittaus siitä, kuinka paljon laskentatehoa kohdennetaan kryptovaluutan verkkoon – on toinen positiivinen merkki.

Kaikki Bloombergista ei ole nouseva

Vaikka McGlone on nouseva, on tärkeää huomata, että on ristiriitaisia ​​näkemyksiä Bloombergin organisaation kanssa, joka palkkaa tuhansia analyytikkoja ja kirjailijoita.

Vain muutama päivä sitten julkaistu artikkeli sisälsi alla olevan kaavion, joka osoittaa, että GTI Global Strength Indicator tulostaa myyntisignaalin, mikä viittaa todennäköisesti haittapuoleen.

Bitcoin leijuu lähellä $ 9500, mutta kamppailee läpi

Ja Bloombergin toimittaja Joe Weisenthal mainitsi Bitcoinin nousun äskettäisessä uutiskirjeessä kirjoittamalla, että BTC: n heikko suorituskyky altcoineja vastaan ​​osoittaa, että “keskeiset kertomukset, joita uskovat haluavat ajaa pitkällä aikavälillä, eivät ole vielä täyttyneet”, viitaten näkemykseen, jonka Bitcoinin pitäisi ylittää kaikki muut kryptovaluutat johtuen tulevasta lohkopalkkion puolittumisesta tai sen kasvavasta luokituksesta turvasatamavaraksi.

TÄTÄ MIKSI ON OLTANUT RUMPA VUOSI BITKOININ KAUTTA

(Tänään @Markkinat uutiskirje https://t.co/e5TYtjIuOw) pic.twitter.com/sXo01ct33a

– Joe Weisenthal (@TheStalwart) 4. helmikuuta 2020

Kaukana yksin olemisesta nouseva

McGlone ei ole kaukana ainoasta kriittisen valuutan tilassa työskentelevästä analyytikosta, joka on mainostanut tällaista ylellistä mielipidettä.

Blockonomin aiempien raporttien mukaan Tom Lee – New Yorkin markkinatutkimusyrityksen Fundstrat Global Advisors -yrityksen perustaja – sanoi, että Bitcoinilla on erittäin vahva trendi vuonna 2020 seuraavien kolmen tekijän vuoksi:

  1. Tulevat Yhdysvaltain vuoden 2020 presidentinvaalit, jotka hänen mukaansa vähentävät Bitcoiniin kohdistuvaa sääntelyä.
  2. Tuleva Bitcoin-palkkion alennus, joka tunnetaan nimellä “puolittuminen”, vähentää omaisuuden inflaatiota 50%.
  3. Kasvavat geopoliittiset jännitteet, erityisesti Iranissa.

Lee sanoi myös anekdotisesti, että hänen yrityksensä on nähnyt asiakkaiden kasvavan kiinnostuksen kryptovaluutta kohtaan, toistaen Goldman Sachsin entisen kumppanin Mike Novogratzin keskiviikkona tekemän kommentin samasta aiheesta.

Lisäksi Novogratz kertoi Bloombergille viime viikolla, että lisääntyvät keskuspankkien injektoinnit markkinoilla, Bitcoin todistaa olevansa digitaalinen kulta, ja suuntaus siitä, että salausinfrastruktuuria on enemmän kuin koskaan ennen, lupaavat BTC: n hintoja vuonna 2020.

Hän ei antanut ennustetta ilmasta, mutta kirjoitti sen “2020-ennustus” -viestissä hän odottaa Bitcoinin lopettamiseksi tänä vuonna yli 12 000 dollaria, mikä on huomattavasti mykistetty verrattuna 20 000 dollarin puheluun vuoden 2021 alussa, jonka hän soitti Bloombergille viime vuoden lopulla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me