Troy Trade Review

Verden for kryptovalutahandel utvides, og nye selskaper liker det Troy Trade jobber med å utvide førsteklasses meglertjenester til etablerte finansielle selskaper, samt kryptohandelsoperasjoner som trenger en tier 1-likviditetsleverandør som opererer i mange krypto-likviditetsbassenger.

Troy Trade er fokusert på profesjonelle. I stedet for å drive en kryptobørs er selskapet spesialbygget for profesjonelle handelsmenn og store pengeforvaltere. Hvis du lurer på om en førsteklasses megling er det neste logiske trinnet for din kryptofokuserte handelsoperasjon, kan Troy Trade være verdt å lære mer om.

Det er mange kryptobørser der ute, men få av dem tilbyr den typen tjenester som en førsteklasses megler kan levere. Hvis du tenker på hva slags innflytelse som er tilgjengelig fra noen av de eksisterende handelsplattformene, er det viktig å forstå måten eksponeringen er strukturert på, og hvordan eierkjeden er utformet.

Troy Trade Review

Troy Trade kan være den første sanne krypto prime meglingen i verden, og det har absolutt en god ide når det gjelder å bringe samme servicenivå som et selskap som Goldman Sachs tilbyr for å sikre hedgefond til kryptos verden.

Besøk Troy Trade

Hvordan er en hovedmegler forskjellig fra en børs??

Du lurer kanskje på … hvordan er en hovedmegling forskjellig fra en børs??

Forskjellene mellom de to er store. En sentralisert utveksling tar tokens og gir deg muligheten til å handle basert på innskuddet. En førsteklasses megling kan eller ikke opptrer som depot for sine kunders midler, og vil kunne garantere sine kunder at de vet hvem som er depotmottaker for deres digitale eiendeler.

De fleste tenker ikke mye på motpartsrisiko. Desentraliserte digitale eiendeler som Bitcoin ble opprettet for å fjerne behovet for banker fra den økonomiske ligningen, men sentraliserte kryptobørser har en tendens til å tilby mye høyere likviditet (og dermed lavere priser) for tokens.

Et av problemene for større finansinstitusjoner i kryptoverdenen er varetekt, ettersom en sentralisert børs blir deres motpart. Når de setter inn tokens med en sentralisert kryptobørs, er gjelden bare verdifull som børsens økonomiske stilling.

Handelsplattform

Troy Trade er godt finansiert og klar til å gå

I tillegg til et team i verdensklasse, fullførte Troy Trade nettopp en innsamling på 10 millioner dollar, som investerte av BlockVC, NGC Ventures, Consensus Labs, Bixin Invest. Det har også utviklet en infrastruktur som er perfekt for enhver stor handelsvirksomhet som trenger å håndtere eksponering mot eiendeler og motparter.

I følge Troy Trade tilbyr de sine kunder følgende fordeler (informasjon gjengitt direkte fra selskapet):

  • Handelsplattform på masternivå

    Én konto med enkelt grensesnitt gir full tilgang til den samlede likviditeten til alle kryptobørsene. Noen viktige funksjoner inkluderer smart ordrerute, fleksibel kontoadministrasjon, avregningstjeneste og automatisk risikokontroll.

  • Sofistikert dataanalyse Gjør kundens beslutningsprosesser sterkere med et sofistikert rammeverk for datamatriks inkludert blockchain-data, handelsdata, markedsdata, sosiale data og mediedata optimalisert av AI og kvantitative modeller.
  • Diversified Brokerage Service Konkurransedyktig gebyrsats og overlegen ordrehåndteringshastighet. Fondoverføring og oppgjørstjeneste i sanntid. Gi marginhandel og OTC-tjenester med avansert bekvemmelighet.
  • Full Stack kvantitative løsninger Infrastruktur drevet av samlokaliseringstjeneste for å forbedre ytelsen til høyfrekvente handelsalgoritmer. Tilbyr klassens beste eksponeringer for kvantitative løsninger med direkte bearbeiding, presise krysshistoriske data og strategivurderingssystemer.

Troy Trade er ikke ideen om en flott kryptovaluta-megler, den er klar til å hjelpe profesjonelle kryptohandelsoperasjoner med å vokse med god service og bedre tilgang til den beste likviditeten på markedet. Eksisterende finansinstitusjoner skal kunne dra nytte av en struktur de allerede forstår og trenger å overholde.

La oss snakke om utnyttelse

Det er kryptokursutvekslinger som gir høy gearing, men profesjonelle handelsmenn har ikke en tendens til å bruke gearing fra en CFD-børs på samme måte som detaljhandlere. En førsteklasses megler er en viktig del av hvordan fagpersoner strukturerer gearing og Troy Trade er i en god posisjon for å hjelpe større handelsoperasjoner til å bruke gearing i kryptomarkedene..

La oss begynne med en Contract for Difference (CFD), som er den typen instrument som de fleste handelshandlere kommer til å være kjent med. Crypto CFD-er er den vanligste formen for leveraged kontrakt som vil gi en næringsdrivende eksponering for tokens, men de skaper også et motpartsrisikoproblem for en institusjon som har depotrisikoparametere.

Når en detaljhandler tenker på risiko, bruker de generelt den risikolikningen på handelen, og ikke børsen (motparten) de handler med. En hovedmegler kan strukturere gearing med lånte midler, som brukes til å kjøpe eiendeler direkte, i stedet for å bruke en CFD-børs som motpart.

Nettoresultatet for den næringsdrivende er det samme når det gjelder eksponering, men motpartsrisikoen elimineres, ettersom de digitale eiendelene kan kjøpes og oppbevares i kjølerom i hele handelen. Det kan virke som om det ville være tregere å selge kryptoene raskt, men igjen, dette kan løses ved bruk av kryptofutures som kan dekkes av kryptoene som ble kjøpt på kontantbasis.

Data

Hvorfor betyr forvaring igjen??

Alle som forstår hvordan finansmarkedene fungerer, vil umiddelbart vite hvorfor motpartsrisiko er en av de viktigste tingene for enhver institusjon. Det har vært noen få kryptoutvekslingsfeil de siste årene, men Mt. Gox er en av de mest beryktede.

Handlere som hadde sine tokens innskudd hos Mt. Gox venter fortsatt på å gjenvinne kryptoene, og i mellomtiden sitter de på stasjoner som holdes av det japanske rettssystemet. Fordi det ikke er noen utviklede juridiske rammer for konkurs for en kryptobørs, kan det ta mange år før noen får tilbake Bitcoins.

Denne situasjonen er helt uakseptabel for en institusjonell investor, og det er garantier på plass for å forhindre at den noen gang oppstår i de etablerte finansmarkedene. Enhver hovedmegler vil være kjent med disse prosedyrene og ha motpartsrisiko i sentrum av forretningsmodellen.

Møt teamet på Troy Trade

En førsteklasses megler er bare så god som de som får den til å fungere fra dag til dag, og teamet på Troy Trade har lang erfaring i finansmarkedene. Med alle handelsopsjonene der ute, er det viktig å vite hvem som vil jobbe for at handler blir utført til de beste prisene, og kapital holdes trygg via effektiv motpartsanalyse.

I følge Troy Trade er dette menneskene som skapte, og får det til å løpe:

  • Kira Sun, medstifter av Troy Bachelor of Finance ved Peking University og Tsinghua-MIT Global MBA. Før BlockVC var Kira en trustfondforvalter av CITIC Trust og ekspertise innen REITS / ABS / PPP og alternativ kapitalforvaltning. Kira har rik erfaring med å designe krypto kapitalforvaltningsprodukter som BVC16 indeksfond, Pure Alpha Fund osv.
  • Qihan Lin, medstifter av Troy, Chief Product Officer Qihan er utdannet fra Shanghai Jiaotong University og har hovedfag i beregning av matematikk, og er ekspert på derivathandel og prising. Qihan jobbet som produktsjef i Eastmoney, Tiger Brokers og OKEx, han har en rik erfaring innen aksjemegler og kryptohandel, spesielt kjent med risikostyring og klarering av marginer. Qihan fungerte som et sentralt medlem i fremtidig derivathandelsprosjekt i Tiger Brokers, og designet også OK06-indeksen og den relative ETF i OKEx.
  • Clark Tong, medstifter av Troy, teknologidirektør Master i Beijing Institute of Technology, med erfaring innen økonomi, handel, e-handel, blockchain og andre næringer. Arbeidet suksessivt i daglig leder for R&D, Haiyin Group, teknisk direktør for China Building Materials Group, som er topp 500, etc. Et team på mer enn 200 personer har blitt administrert. Transaksjonsverdien av handelssystemet overstiger 15 milliarder dollar, den totale mengden midler forvaltet av konsernet er nesten 50 milliarder dollar.

Kryptomarkedene trenger solide prime meglere

Å ha førsteklasses meglere i et nytt marked handler om mye mer enn bare nye alternativer for profesjonelle handelsmenn. Tilgang til avanserte meglingstjenester kan bidra til å tiltrekke større, mer likvide finansinstitusjoner til et marked, noe som er bra for kryptorommet.

Et marked lever og dør av likviditet, og prime meglere er nervesenteret for den likviditeten i etablerte markeder. Det samme kan bli tilfelle i kryptosfæren, og Troy Trade jobber for å bli en av de første viktigste meglerne i kryptorommet.

I tillegg til en solid plattform opprettet Troy Trade også Troy Token (TROY), som kan brukes til mange ting på Troy Network. Hvis handelsvirksomheten din trenger tjenestene til en førsteklasses megler, kan Troy Trade være verdt en dypere grave.

Teamet i selskapet vil kunne gi kundene tilgang til kunnskap som vanlige detaljkontoer på andre børser ikke kan berøre, noe som er viktig for en profesjonell handelsoperasjon..

Besøk Troy Trade