Ettersom investering i kryptokurver fortsetter å vokse i popularitet, besøker stadig flere nye og eksisterende handelsmenn noen av de beste børsene for å handle sine favorittmynter. Som med valutaene selv, er det et bredt spekter av børser å velge mellom, hvor hver plattform ofte gir sin egen unike opplevelse. Som et resultat tar vi en titt på handelsskjermene til seks av de beste kryptovaluta-børsene og sammenligner deres ulike handelsfunksjoner.

Handelsskjermer for kryptovaluta

Binance

Binance er den nåværende bransjelederen og tilbyr to versjoner av handelsgrensesnittet. Både Basic- og Advanced-versjonene gjør det mulig for handelsmenn med forskjellige ferdighetsnivåer og erfaring å handle trygt på en plattform som er skreddersydd for deres behov. Binance har gode brukergrensesnitt for handel og er en av de mest responsive plattformene i drift i dag. De to versjonene er som følger:

Grunnleggende modus

Denne versjonen er nybegynnervennlig og krever minimal navigering, med alle de viktigste funksjonene som er lett tilgjengelige fra hovedsiden. Grensesnittet er godt presentert med hovedkartene og ordreboksen sentralt plassert. Bestillingsboksen lar brukerne legge inn begrensnings-, markedsførings- og stoppbegrensningsordrer ganske enkelt.

Høyre side inneholder en liste over BTC-, ETH-, BNB- eller USDT-markeder som brukere kan handle i, mens venstre side av skjermen viser en oppdatert liste over priser for kjøp og salg. Grunnleggende modus er generelt hyggelig og et av de enklere å bruke grensesnitt for plattformer som tilbyr et bredt utvalg av mynter.

Avansert modus

Her er ting plassert litt annerledes med diagrammet som tar opp venstre side av skjermen, mens prisene og ordreboksen finnes til høyre. Samlet sett inneholder hoveddashboardet ordrebøkene, et lysestake-diagram og handelshistorikken. I tillegg er det også et dybdekart over ordrene som kan vises i en egen fane fra lysestaken.

Selv om kartpakken er mer sofistikert, er det ikke stor forskjell mellom de to visningene, og den grunnleggende visningen gir også mye nøkkelinformasjon som kreves av mer erfarne handelsmenn. Begge visningene gir tilgang til historiske data, trendlinjer, ordrebøker, konverteringsfrekvenser og sammenligningskart. Den avanserte visningen tillater imidlertid mer analytisk representasjon, og gir mulighet for mye mer detaljert teknisk analyse og gir alle nødvendige verktøy, indikatorer og MACD .

Binance er en fin, brukervennlig plattform som henvender seg til nybegynnere og middels til avanserte brukere, samtidig som den gir en Windows og Mac Desktop Client og en mobilapp tilgjengelig for både iOS- og Android-brukere.

Besøk Binance Les hele anmeldelsen

GDAX

GDAX fungerer som et litt mer komplekst alternativ til Coinbase og tilbyr en mer avansert handelsopplevelse som et resultat. GDAX tillater marginhandel og mer komplekse ordretyper, og grensesnittet kan se skremmende ut for nye investorer på grunn av den konstante bevegelsen av kjøps- / salgsordrene på skjermen. Grensesnittet er imidlertid godt designet og bruker et intuitivt oppsett som appellerer til både mellomliggende og avanserte brukere.

GDAX gir også brukere kartverktøy og en handelshistorie, samt markedsdata i sanntid med de mest oppdaterte kryptoprisene. Plattformen inneholder også et fleksibelt API som gir mulighet for programmatiske tradingbots, og denne funksjonen bidrar til å tiltrekke både institusjonelle og profesjonelle investorer.

GDAX gir tilgang til et bredt utvalg av fiat- og kryptovalutapar, og brukere kan handle mellom BTC / USD, ETH / USD, ETH / BTC, BTC / GBP og BTC / EUR, så vel som andre. Sentralen bruker også et litt annet grensesnitt ettersom bestillingsboksen er plassert helt til venstre på skjermen; dette følges av ordreboken, mens prisdiagrammet og åpent ordretabellen tar opp den store resten av skjermen. Dybdekartet kan også nås ved å klikke på en fane øverst på skjermen, og GDAX tillater også brukere å markedsføre og begrense kjøp, i tillegg til å benytte stopptap. Evnen til å delta i marginhandel er imidlertid et stort pluss for mer avanserte handelsmenn, og det er en innflytelse på rundt 2x eller 3 ganger avhengig av handelsparet..

Plattformen er generelt ganske grei å bruke, selv om den ligger litt bak et nettsted som Kraken når det gjelder avansert brukeropplevelse og plattformfunksjonalitet. GDAX er best egnet for Coinbase-brukere som leter etter tilleggsfunksjoner eller mer erfarne handelsmenn som er kjent med å navigere i kryptovalutahandelsskjermbilder.

Besøk GDAX Les hele anmeldelsen

Bittrex

Bittrex tilbyr et bredt utvalg av forskjellige mynter med over 250 handelspar som for øyeblikket er tilgjengelige på nettstedet, og det er både USD og Bitcoin-markeder tilgjengelig på plattformen. Bittrex har som mål å være en neste generasjons kryptovaluta-utveksling; men det har fortsatt arbeid å gjøre for å gjøre grensesnittet til et av de beste i virksomheten.

Bittrex tilbyr en nettbasert plattform som er ganske enkel å bruke, men grensesnittet er ikke så intuitivt som et nettsted som Krakens, og for å kjøpe eller selge en mynt kan brukere klikke på markedsnavnet fra hjemmesiden eller besøke lommeboksiden og Klikk på myntenavnet.

Bestillingsboken er ganske intuitiv, og det er en stjernesøyle på innsiden av både bud- og spørretabellene som fylles opp med en stjerne når en bestilling er plassert. Dette gjør det enkelt å spore prisnivåer og gjenkjenne på hvilket tidspunkt du er villig til å kjøpe eller selge.

Det finnes en rekke diagrammer på markedssiden, og disse inkluderer ordrebok og pris tidslinje som er plassert over inntaksboksen for ordrer. Som et resultat kan mynter enkelt analyseres før du bestiller, men den samlede kartpakken er noe gjennomsnittlig, med noen handelsmenn som føler at grensesnittet som er gitt er ganske klumpete. Når det er sagt, er det flere tekniske indikatorer tilgjengelig, med fanene Chart, Studies og Select Tool som gir tilgang til alle de viktigste aspektene ved teknisk analyse..

Bittrex er et levedyktig alternativ for alle som ønsker å handle med et bredt utvalg av mynter, og grensesnittet er funksjonelt og relativt enkelt å bruke uten å være spesielt inspirerende sammenlignet med andre plattformer.

Besøk Bittrex Les hele anmeldelsen

Bitfinex

Bitfinex er en av de største Bitcoin-børsene, volummessig og gir også marginhandel. Børsen tillater både marginhandel og kortsalg av kryptovalutaer, med maksimal gearingsgrad på 1: 3. Som et resultat appellerer Bitfinex til mer erfarne tradere, og børsen gir en nettbasert plattform og en mobilapp.

Det er også en peer to peer margin finansieringsanlegg, og plattformen gir handelsmenn et omfattende utvalg av forskjellige ordretyper, for eksempel begrensning, marked, stoppordrer, i tillegg til etterfølgende stopp, fyll eller drep, isfjell, OCO, og kun postordrer.

Bitfinex-grensesnittet kan være litt overveldende ettersom det er flere alternativer og faner på hoveddashboardet som kan forvirre nyere handelsmenn. Imidlertid har Bitfinex integrert TradingView-kart, sand gir en komplett pakke med verktøy for å tegne, kommentere, laste ned og dele diagrammer..

Handelsgrensesnittet viser flere deler av analytisk informasjon og viktige tekniske analyseverktøy, for eksempel et lysestakediagram, grafisk ordrebok og de siste handelsdataene. I tillegg er funksjoner som trendindikatorer, Fibonacci-verktøy og trendlinjer også tilgjengelige.

De avanserte kartverktøyene gir også brukerne en grafisk handelsopplevelse, og handler kan utføres direkte fra Bitfinex-kartene, ettersom brukere kan visualisere sine ordrer, posisjoner og prisvarsler, og manipulere diagrammer for å endre priser og for å endre ordreegenskaper..

Ordreboken hos Bitfinex er fullstendig gjennomsiktig, og plattformen er ganske omfattende sammenlignet med andre børser. Med det brede utvalget av tilgjengelige ordretyper, i tillegg til Trading View-diagrammer og muligheten til å handle på margin, er Bitfinex et nettsted som er best egnet for tradere med større volum som har muligheten til å navigere på nettstedet og utnytte all den beste tilgjengelige funksjoner.

Besøk Bitfinex Les hele anmeldelsen

Kraken

Kraken tilbyr tre forskjellige måter å kjøpe og selge kryptovalutaer på; Enkelt, middels og avansert. Ved å bruke fanen Enkel kan brukere plassere markeds- og begrense bestillinger, mens avanserte ordretyper som stopp-tap-ordrer og automatisert handel også er tilgjengelige.

I tillegg til Bitcoin og Ethereum til kontantmarkeder, er det også et godt utvalg av altcoins tilgjengelig, og Kraken tillater også handel med Bitcoin-margin med leveraged trading på opptil 5 ganger med shorting tilgjengelig på nettstedet.

Kraken bruker et intuitivt grensesnitt og er også avhengig av TradingView for kartlegging; det er også detaljert tilgang til kortsiktig markedsdynamikk, og båndet inneholder et historisk bud / spør-diagram.

Pristabellene og dybden til markedskartene er godt presentert og enkle å forstå for brukere på alle nivåer.

Kartene, levert av TradingView, er et flott verktøy for alle som er interessert i teknisk analyse. De dukker opp som et lite eksternt vindu, som du kan flytte og endre størrelse på, og blir gjort tilgjengelig ved å klikke på knappen ved siden av instrumentlisten.

Kraken gir et grunnleggende grensesnitt for å hjelpe nybegynnere i tillegg til å tilby kart- og analytiske verktøy rettet mot mer avanserte handelsmenn. Som en fiat-inngangsport til kryptovalutaverdenen konkurrerer Kraken med både Gemini og GDAX, og plattformen er et godt alternativ for handelsmenn på alle nivåer. Børsen har også en iOS-mobilapp som gjør plattformen lett tilgjengelig på en rekke enheter.

Besøk Kraken Les hele anmeldelsen

Poloniex

Poloniex er kjent for å gi tilgang til et stort utvalg av altcoins, og var en fremste destinasjon for handelsmenn som leter etter alternative mynter før fremveksten av nettsteder som Binance.

Poloniex tilbyr også marginhandel med et maksimalt gearingsgrad på 1 til 2,5; dette er en av mange funksjoner som appellerer til erfarne handelsmenn. Det er også en rekke effektive dataanalyseverktøy og detaljerte diagrammer som muliggjør dyp teknisk analyse.

Den nettbaserte plattformen gir alle nødvendigheter for handel på høyt nivå. Nettstedet er imidlertid ganske funksjonelt og kan noen ganger føles ganske klumpete. Plattformen er ikke den mest responsive, og diagrammer kan ikke flyttes, endres eller forstørres til fullskjerm. Det er også vanskelig å bla og zoome inn i diagrammer, og handelsvolumene utgjør en stor del av diagrammet. Indikatorene er også begrenset til Bollinger Bands, Moving Averages og MACD, og ​​plattformen ligger noe bak alternativene fra Binance, Bitfinex og Kraken.

Ordreboken og pristabellene er enkle å navigere, og ting presenteres generelt på en måte som de fleste handelsmenn vil kunne forstå. Til tross for erfarne store handelsvolum og marginhandel er plattformen ikke den mest responsive, og dette er nøkkelen for alle som ønsker å utføre tidskritiske handler.

Besøk Poloniex Les hele anmeldelsen

Konklusjon

Alle nettstedene er egnet for mer mellomstore og erfarne brukere, da de alle inneholder de viktigste funksjonene som kreves av kryptovalutahandlere. Imidlertid har Binance og Kraken funksjoner som er spesielt designet for å imøtekomme nybegynnere. Grunnleggende modus som brukes av Binance, er nybegynnervennlig og krever minimal navigering, og alle de viktigste funksjonene som er lett tilgjengelige, da oppsettet er enkelt nok og ganske intuitivt. Kraken gir et grunnleggende grensesnitt for å hjelpe nybegynnere, og det enkle alternativet for kjøp og salg av kryptovaluta er skreddersydd for nye aktører i markedet..

For handelsmenn som ser etter mer avanserte alternativer, gir Binance, Bitfinex og Kraken et godt utvalg av avanserte funksjoner. Binance er fortsatt en ekstremt responsiv utveksling og er en av de raskeste med hensyn til ordreutførelse; børsen tilbyr også en avansert versjon som er rettet mot erfarne handelsmenn. Bitfinex inneholder TradingView-diagrammer og inkluderer et omfattende sett med funksjoner, inkludert tekniske verktøy, ordretyper og marginhandel. Kraken tilbyr en avansert versjon av plattformen som gir mulighet for komplekse ordretyper og automatisert handel. I likhet med Bitfinex bruker Kraken også TradingView-diagrammer og tilbyr et omfattende utvalg av funksjoner, inkludert avanserte tekniske verktøy og marginhandel..

Det er alltid best å eksperimentere med en rekke nettsteder, ettersom forskjellige handelsmenn rapporterer om forskjellige opplevelser når de bruker forskjellige børser. Mens noen foretrekker mer forenklede og intuitive oppsett, foretrekker andre svært responsive nettsteder med mer avanserte funksjoner.