OKEx gjennomgang

OKEx er en Malta-basert verdensledende kryptovaluta-utveksling som lar brukerne handle på hundrevis av tokens og futures trading par.

OKEx ble grunnlagt i 2017 med hovedkontor på Malta og Seychellene. Administrerende direktør i OKEx, JayHao, hadde bakgrunn fra spillutvikling og halvlederindustrien før han begynte i kryptovalutaområdet.

I 2018 utvidet den kryptooperasjoner til Malta ettersom den maltesiske regjeringen har vedtatt en generell vennlig tilnærming til handel med kryptovaluta.

Da kryptovalutamarkedet tok en enestående sving i mars 2020, klarte OKEx å toppe sektoren med det største handelsvolumet på toppnivå. Med betydelig kompetanse på markedet for digitale eiendeler, er OKEx nå hjem til et enestående antall erfarne handelsmenn.

Gitt hypen rundt plattformen når den fortsetter å vokse, her diskuterer vi ytelsen og påliteligheten til OKEx som en kryptovaluta-utveksling.

I vår OKEx-gjennomgang dekker vi alt du trenger å vite for å vurdere om plattformen passer for deg. Dette inkluderer beregninger rundt gebyrer og provisjoner, omsettelige kryptovalutaer, funksjoner, sikkerhet og mer.

Besøk OKEx

Hva er OKEx?

OKEx er en handelsplattform for digital valuta spesielt designet for å styrke kryptovalutahandlere. Det gir avanserte finansielle tjenester for kryptovaluta til millioner av brukere i over 100 land.

Plattformen har for tiden en av de mest omfattende lister over støttede kryptovalutaer, sammen med over 448 handelspar.

Som en handelsplattform tilbyr OKEx både spot- og derivathandel. Dette sikrer at brukerne har betydelig fleksibilitet når de distribuerer sine investeringsstrategier.

OKEx hjemmesideOKEx hjemmeside

Hva kan du gjøre på OKEx?

OKEx fungerer i hovedsak som en tredjeparts utveksling som letter kryptovalutahandel.

Hovedfunksjonene til plattformen lar brukerne:

Kjøp / selg Crypto

OKEx lar deg konvertere over 30 fiat-valutaer til et antall kryptovaluta-mynter og tokens – inkludert Bitcoin, USDT og Ethereum.

Raskt kjøp & amp; SelgeKjøp raskt & Selge

Daghandel

Investorer kan bruke OKEx som en dags handelsplattform for kryptovalutaer og derivater – 24/7. Dette kan gjøres gjennom spot- eller marginhandel med kryptovalutaer, futureskontrakter og andre digitale tokens.

Dra nytte av Crypto-verktøy

Med OKEx kan brukerne diversifisere investeringsporteføljen ved hjelp av avanserte verktøy for gruvedrift, beholdning og lommebokadministrasjon.

Utdanningsakademi

Handlere kan også få tilgang til OKEx Academy for å lese guider og analyser fra bransjeeksperter og øke sin kunnskap om kryptomarkeder.

OKEx Cryptocurrency Accounts

Før du registrerer deg hos OKEx, er det noen verktøy og funksjoner du bør gjøre deg kjent med, som beskrevet nedenfor.

Min lommebok

Den viktigste OKEx-lommeboken viser alle tokenene dine som siden har blitt deponert eller trukket tilbake til og fra sentralen. For å gjøre pengene dine sikrere har OKEx lommebøker også muligheten til en fraseuttrykk. OKEx oppretter en egen lommebok for hver mynt og lagrer den i sin respektive lommebok så snart du velger den.

OKEx lommebokOKEx lommebok

Finansieringskonto

En finansieringskonto fungerer primært som en digital bankkonto for kryptovalutaene dine. Herfra kan du sende, motta og handle dine digitale eiendeler til og fra andre lommebøker.

Eventuelle innskudd eller uttak vil bare skje via denne kontoen. Derfor må du først overføre pengene dine fra “Finansieringskontoen” til den respektive handelskontoen.

Handelskontoer

Du finner alle handelskontoer kategorisert i denne kategorien. Her har du spotkontoen, fiat-kontoen, futures-kontoen, indekshandelskontoen og C2C-handelskontoen.

På toppen av det ovenstående er det også en OKEx-sparekonto og en gruvekonto.

Hvordan begynne å bruke OKEx

For å dra nytte av funksjonene, krever OKEx først at du har en bekreftet brukerkonto.

Trinn 1: Opprett en konto

Registrer deg for en ny konto med e-postadressen og passordet ditt. Hvis du ønsker å sette inn, kjøpe eller utføre en annen funksjon, må du oppgi personlig informasjon og bekrefte den med en gyldig utstedt ID.

Trinn 2: Innskuddsmidler

Du kan fortsette å sette inn cryptocurrency-eiendeler ved å enten kjøpe digitale mynter med fiat eller overføre dine digitale eiendeler fra en ekstern lommebok. Når du kopierer din unike lommebokadresse fra OKEx, må du sørge for at den er relatert til den respektive kryptovalutaen. Når de er behandlet, vil myntene være tilgjengelige på ‘Finansieringskontoen’.

OKEx innskuddOKEx innskudd

Trinn 3: Start handel

Brukere kan deretter fortsette å overføre pengene sine til den tilsvarende “Handelskontoen” for å begynne å handle.

Hvordan kjøpe eller selge kryptovaluta gjennom OKEx?

En av de beste funksjonene i OKEx er enkel å konvertere fiat-valutaen din til kryptovaluta. For øyeblikket samarbeider OKEx med 9 fiat-leverandører som kan legge til rette for fiat-til-kryptokonvertering for deg. De tilbyr en rekke betalingsmåter som:

 •     bankoverføring
 •     Kreditt- og debetkortbetalinger
 •     Kryptooverføring fra andre plattformer

Kjøpsprosessen er rimelig når du oppretter kontoen din, og kan fullføres i løpet av få minutter.

Alt du trenger å gjøre er:

 • Trinn 1: Velg kryptovalutaen du vil kjøpe, sammen med den nøyaktige mengden.
 • Steg 2: Velg din foretrukne betalingsmåte og fortsett med å fullføre betalingen
 • Trinn 3: Dine kryptovalutaer blir automatisk lagt til lommeboken din når betalingen er behandlet.

Rask kjøp & amp; SelgeRask kjøp & Selge

Hvordan handle gjennom OKEx?

For å starte handel på OKEx, velg det respektive handelsalternativet fra hovedmenyen. Når du er omdirigert til handelssiden, kan du velge basale aktiva.

OKEx vil umiddelbart vise deg en liste over tilgjengelige par, hvorfra du kan velge den du vil handle. Hvis du allerede har et par i tankene, kan du også bruke søkefeltet.

I stedet for alternativet tillater OKEx

 • Spothandel, hvor handelen avgjøres til spotprisen. Ingen markedsvolatilitet vil påvirke fortjenesten du får fra denne handelen.
 • Marginhandel, hvor du handler ved å låne et forhåndsdefinert kapitalbeløp.

Spot Trading-skjermenSpot Trading-skjermen

OKEx-derivater

OKEx skiller seg ut fra de andre aktørene ved å tilby muligheten til å handle derivater. Dette er eiendeler som “utledes” eller tar verdien fra den underliggende kryptovalutaen.

Slike handler kan utnyttes, slik at brukerne kan forstørre fortjeneste (eller tap). OKEx tilbyr for øyeblikket en innflytelse på opptil 100 ganger, avhengig av typen finansielt instrument. Når du handler derivater, kan du også velge å handle lenge eller kort.

Her ser du nærmere på de forskjellige derivatproduktene som tilbys på OKEx.

Fremtid

Disse kryptovalutainstrumentene handles med en avtale mellom to parter om å bytte eiendelen på en forhåndsbestemt dato. I kryptovalutahandel blir slike avtaler ofte sporet når det gjelder digitale tokens.

Det er to typer futureskontrakter, den ene er myntmarginale futures og en annen er USDT-margined futures. Så en er avgjort i BTC / andre mynter og en annen er avgjort i USDT.

Futures Trading ScreenFutures Trading Screen

Plattformen hevder at systemet er manipulasjonssikkert, og da det ikke involverer noe fiat, er det ikke begrenset av landets forskrifter. Futurekontrakter kan handles ukentlig, to ganger i uken, kvartal, to ganger.

Før du deltar i en futures-handel, må du angi marginparametere. Hvert alternativ har sitt eget sett med risikostyringssystemer og formler.

For eksempel:

 • I marginalmodus blir margenen vurdert fra alle holdeposisjonene dine. Med andre ord vil alle eiendeler i kontoen din bli din posisjonsmargin.
 • I fastmarginmodus vil bare eiendelene du spesifiserer for den bestemte posisjonen brukes som margin.

Evige bytter

OKExs Perpetual Swaps kalles i større grad Perpetual Futures. Disse ligner på konvensjonelle futureskontrakter, bortsett fra at det ikke er noen forhåndsbestemt tid eller utløpsdato.

Dette derivatet lar deg ha en posisjon så lenge du vil, og bytte eiendelene mot en annen til enhver tid. I skrivende stund har OKEx gjort Perpetual Swaps tilgjengelig for 23 forskjellige kryptovalutaer.

Evige bytterEvige bytter

Alternativer

Handel med opsjoner gjør at investoren kan kjøpe eller selge en eiendel på en avtalt dag. Imidlertid er de ikke forpliktet til å gjøre det.

I hovedsak gir det deg, som kontraktsinnehaveren, muligheten til å bestemme om handelen vil være til fordel for deg eller ikke. For å få denne retten, må du betale en ‘premie’. Hvis du velger ikke å ta muligheten til å kjøpe eller selge det underliggende instrumentet på et senere tidspunkt, mister du premien.

AlternativerAlternativer

Når du handler opsjoner, må du spesifisere om du vil ha ‘Calls’ eller ‘Puts’. Samtaler gir deg rett til å kjøpe, mens Puts har retten til å selge.

Merk: Det er også flere ordregrenser og vilkår som brukere kan sette mens de handler på OKEx. Dette inkluderer stoppordrer, markedsbegrensninger og mer. Dette gir stor fleksibilitet, samt kontroll over dine investeringsstrategier for kryptovaluta.

OKB Tokens

OK Blockchain Foundation har utstedt sitt eksklusive globale verktøystoken der det kaller ‘OKB’. På plattformen kan brukerne nå kjøpe OKB og bytte dem mot andre digitale eiendeler.

“OKB, det globale verktøyet token utgitt av OK Blockchain Foundation, er en av de grunnleggende infrastrukturene til OKEx handelsplattform. Alle OKB-holdere kan nyte eksklusive funksjoner på OKEx-plattformen med et bredt utvalg av økosystembrukstilfeller tilgjengelig. Vi håper å oppnå en vinn-vinn-situasjon i den globale blockchain-tiden og i fellesskap fremme en sunn utvikling av blockchain og digital eiendelssektor gjennom OKB. OKB er et deflasjonstegn med den totale forsyningen på 300 millioner OKB, og en viss mengde OKB vil bli tilbakekjøpt av plattformen fra sekundærmarkedet kvartalsvis. ”

OKEx-handelsavgifter

Når det gjelder handelsavgifter, er det her OKEx virkelig skiller seg ut fra mengden. OKEx skiller ut sine tradere til normale og VIP-brukere basert på deres tidligere handelsvolum de siste 30 dagene.

Innenfor hver gruppe er det ytterligere nivåer som definerer provisjon og gebyrer. Vanlige brukere er delt inn i 5 nivåer og VIP-brukere i 7 nivåer.

Enkelt sagt, jo mer du handler, jo lavere blir handelsavgiftene. Du kan beregne nivået og gebyret ditt fra “Fee Schedule Tier Link” i “Profil” -rullegardinmenyen.

Spot trading avgifterSpot trading avgifter

Bortsett fra tiersystemet, kan avgiftene også variere avhengig av om du er markedsdrivende eller markedsdeltaker..

Takere er de som handler med markedsprisene som presenteres på OKEx. En Maker er derimot en som bidrar til OKExs marked ved å tilby likviditet. Følgelig får markedsprodusenter en mye bedre provisjonsrate, og i noen tilfeller en rabatt.

Klikk her for å se de fullstendige handelsgebyrene for hver type handel.

Depositum og uttaksgebyrer

OKEx belaster ikke noe innskuddsgebyr for sine kunder. Uttaksgebyret avhenger imidlertid av typen mynt, da standard nettverkstransaksjonsgebyrer fortsatt gjelder.

OKEx Financial Options

Bortsett fra å være en børs, tilbyr OKEx også finansielle tjenester for kryptovaluta. Dette betyr at du kan investere kryptoaktiva for å tjene renter og ta opp kryptostøtte lån etter behov.

Tjen renter på kryptovaluta

Under Tjen program, OKEx tilbyr mange måter du kan generere interesse for dine sovende digitale eiendeler. Plattformen inneholder en tradisjonell fiat-finansieringsmetode for å gi brukerne de samme fordelene på deres kryptovaluta.

 • Sparekonto tjener deg renter på eiendelene dine samtidig som du gir deg fleksibilitet til å ta ut eller flytte myntene dine når som helst.
 • Staking lar deg bidra til forskjellige PoS-nettverk, og belønner deg igjen med tokens.
 • Termininnskudd er lik faste innskudd, der investeringene dine er låst i en bestemt periode for en avtalt rente. Renten utbetales også i poletter.

Tjen med OKExTjen med OKEx

C2C Lån

OKEx-plattformen introduserte nylig C2C lånearrangement, der brukerne kan låne gjennom kunde-til-kunde-finansiering. Enkelt sagt tillater systemet OKEx å fungere som en markedsplass hvor investorer enten kan ta eller gi lån.

Brukere kan sette renter og låneperioder mens de blir ledet av OKEx-regelverket om åpenhet og sikkerhet.

For øyeblikket godtar OKEx BTC, ETH & OKB som sikkerhet for å ta opp lån i USDT. Så funksjonen er mest gunstig for investorer med tilgang til BTC. Til gjengjeld kan man bruke USDT til å investere i en OKEx rentetjeneste og dermed generere passiv inntekt.

Den beste delen her er at låntakere kan be om et lån, og sette sine egne vilkår. Dette inkluderer beløpet, varigheten og renten. Investorer kan da velge hvilken låneforespørsel de vil oppfylle.

OKEx-lånOKEx-lån

Hvor trygt er OKEx?

Plattformen har utvilsomt klart å kuratere et omfattende sett med verktøy og ressurser som imøtekommer de fleste kravene til en kryptovalutainvestor. Imidlertid er det viktigste for enhver næringsdrivende sikkerheten til eiendelene.

I følge OKEx har de designet et vanntett system som sikrer maksimal sikkerhet for dine digitale mynter. Ved å kombinere kjølelager, generering av privat nøkkel og sikkerhetskopier – blir brukerens eiendeler beskyttet. I tillegg er det også tofaktorautentisering som tilbys, som fungerer som et ekstra sikkerhetslag for pengene dine.

OKEx er registrert i Malta og Hong Kong og har nylig omtalt digitale eiendeler og handelstjenester som er i samsvar med Virtual Financial Asset Act (“VFAA”), som er en regulert myndighet av Malta Financial Services Authority.

Børsen har aldri blitt hacket til tross for at den var en av de største kryptovaluta-børsene i verden, og generelt sett betraktes OKEx som en trygg og sikker handelsplattform..

Som en generell regel bør du imidlertid alltid huske at eiendelene dine egentlig bare er under din kontroll når du har de private nøklene til lommeboken. Det anbefales generelt at du holder pengene dine på lang sikt i lommebøker som du kontrollerer og administrerer sikkert.

OKEx gjennomgang: dommen?

Alt i alt, OKEx har skapt et økosystem som fungerer bra for kryptovalutahandlere. Systemet er fleksibelt og gir deg tilstrekkelig kontroll over alle dine handelsbehov. Selv om handel ikke er din styrke, har plattformen løsninger som lar deg tjene renter på dine digitale eiendeler.

Derivathandel er en annen funksjon som setter OKEx blant en av de mest brukte handelsplattformene i markedet. Videre er børsen hjem for over 448 handelspar i spot trading, 9 tokens for futures, 23 tokens for evigvarende swaps, 3 tokens for trading av opsjoner. – med ekstra mynter som blir lagt til hyppig.

Til slutt, med en god oversikt over sikkerhet, til tross for å være en av de største børsene i verden, kommer OKEx ut som en pålitelig plattform for handelsmenn av alle typer.

Besøk OKEx

OKex

src = “~ bilder \ okex-gjennomgang-kryptovaluta-utveksling-med-derivater-trading.gif”

alt = “OKex gjennomgang”

class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 9

Brukervennlighet

9,0 / 10

Rykte

9,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundeservice

9,0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordeler

 • Vel respektert selskap
 • Sted & Handel med derivater
 • Tjener & Lånealternativer
 • DEX-handel

Ulemper

 • KYC kreves

Besøk {"@kontekst":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","Navn":"OKex","bilde":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 08 \ /okex-review.gif","beskrivelse":"OKEx er en Malta-basert verdensledende kryptokursutveksling som lar brukerne handle på hundrevis av tokens og futures trading par. OKEx ble grunnlagt i 2017 med hovedkontor på Malta og Seychellene. Administrerende direktør i OKEx, JayHao, hadde bakgrunn fra spillutvikling og halvlederindustrien før han begynte i kryptovalutaområdet. I 2018,…","tilbud": {"@type":"By på","pris":"0,00","pris Valuta":"$","selger": {"@type":"Person","Navn":"Kane Pepi"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Vurdering","bestRating":"10","worstRating":"0","ratingValue":"9.00"},"Navn":"OKex","reviewBody":"OKEx er en Malta-basert verdensledende kryptokursutveksling som lar brukerne handle på hundrevis av tokens og futures trading par. \ R \ n \ r \ nOKEx ble grunnlagt i 2017 med hovedkvarter på Malta og Republikken Seychellene. Administrerende direktør i OKEx, JayHao, hadde en bakgrunn innen spillutvikling og halvlederindustrien før han ble med i kryptovalutaområdet. \ R \ n \ r \ nI 2018 utvidet det kryptodrift til Malta ettersom den maltesiske regjeringen har vedtatt en samlet vennlig tilnærming til kryptovaluta. trading. \ r \ n \ r \ nNår kryptovalutamarkedet tok en enestående sving i mars 2020, klarte OKEx å toppe sektoren med det største handelsvolumet på toppnivå. Med betydelig kompetanse på markedet for digitale eiendeler, er OKEx nå hjem til et enestående antall erfarne handelsmenn. \ R \ n \ r \ n Gitt hypen rundt plattformen mens den fortsetter å vokse, her diskuterer vi ytelsen og påliteligheten til OKEx as en kryptokursutveksling. \ r \ n \ r \ nI vår OKEx-gjennomgang dekker vi alt du trenger å vite for å vurdere om plattformen passer for deg. Dette inkluderer beregninger rundt gebyrer og provisjoner, omsettelige kryptokurver, funksjoner, sikkerhet og mer. \ R \ nBesøk OKEx \ r \ n \ r \ nHva er OKEx? \ R \ nOKEx er en digital valutahandelsplattform spesielt utviklet for å styrke kryptovalutahandlere . Det gir avanserte finansielle finansielle tjenester til millioner av brukere i over 100 land. \ R \ n \ r \ nPlattformen har for tiden en av de mest omfattende lister over støttede kryptovalutaer, sammen med over 448 handelspar. \ R \ n \ r \ nAs handelsplattform tilbyr OKEx både spot- og derivathandel. Dette sikrer at brukerne har betydelig fleksibilitet når de distribuerer sine investeringsstrategier. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHva kan du gjøre på OKEx? \ R \ nOKEx fungerer i hovedsak som en tredjepartsutveksling som letter kryptovalutahandel. \ n \ r \ nHovedfunksjonene på plattformen lar brukerne: \ r \ nKjøp \ / Selg Crypto \ r \ nOKEx lar deg konvertere over 30 fiat-valutaer til en rekke kryptovaluta-mynter og tokens – inkludert Bitcoin, USDT og Ethereum . \ r \ n \ r \ n \ r \ nDagshandel \ r \ nInvestorer kan bruke OKEx som en dags handelsplattform for kryptovalutaer og derivater – 24 \ / 7. Dette kan gjøres gjennom spot- eller marginhandel med kryptovalutaer, futureskontrakter og andre digitale tokens. \ R \ nFordel fra Crypto Tools \ r \ nMed OKEx kan brukerne diversifisere investeringsporteføljen sin ved hjelp av avanserte verktøy for gruvedrift, beholdning og lommebok ledelse. \ r \ nUtdanningsakademi \ r \ nHandlere kan også få tilgang til OKEx Academy for å lese guider og analyser fra bransjeeksperter og øke deres kunnskap om kryptomarkeder. \ r \ nOKEx Cryptocurrency Accounts \ r \ nFør du registrerer deg med OKEx, der er noen få verktøy og funksjoner du bør gjøre deg kjent med, som beskrevet nedenfor. \ r \ nMin lommebok \ r \ nHoved OKEx lommeboken viser alle tokenene dine som siden har blitt deponert eller trukket tilbake til og fra sentralen. For å gjøre pengene dine sikrere har OKEx lommebøker også muligheten til en fraseuttrykk. OKEx oppretter en egen lommebok for hver mynt og lagrer den i sin respektive lommebok så snart du velger den. \ R \ n \ r \ n \ r \ nFinansieringskonto \ r \ nEn finansieringskonto fungerer primært som en digital bankkonto for din kryptovalutaer. Herfra kan du sende, motta og handle dine digitale eiendeler til og fra andre lommebøker. \ R \ n \ r \ nAlle innskudd eller uttak skjer bare via denne kontoen. Derfor må du først overføre pengene dine fra \"Finansieringskonto \" til den respektive handelskontoen. \ r \ nHandelskontoer \ r \ nDu finner alle handelskontoer kategorisert i denne kategorien. Her har du spotkontoen, fiat-kontoen, futures-kontoen, indekshandelskontoen og C2C-handelskontoen. \ R \ n \ r \ n På toppen av det ovenstående er det også en OKEx-sparekonto og en gruvedriftkonto. \ R \ nHvordan for å begynne å bruke OKEx \ r \ nFor å dra nytte av funksjonene, krever OKEx først at du har en bekreftet brukerkonto. \ r \ nTrinn 1: Opprett en konto \ r \ nRegistrer deg for en ny konto med din e-postadresse og passord. Hvis du ønsker å sette inn, kjøpe eller utføre en annen funksjon, må du oppgi personlig informasjon og bekrefte den med en gyldig offentlig utstedt ID. \ R \ nTrinn 2: Innskuddsmidler \ r \ nDu kan fortsette å sette inn kryptovaluta eiendeler ved å enten kjøpe digitale mynter med fiat eller overføre dine digitale eiendeler fra en ekstern lommebok. Når du kopierer din unike lommebokadresse fra OKEx, må du sørge for at den er relatert til den respektive kryptovalutaen. Når de er behandlet, vil myntene være tilgjengelige i \ u2018Finansieringskontoen din. \ U2019 \ r \ n \ r \ n \ r \ nTrinn 3: Start handel \ r \ nBrukere kan deretter fortsette å overføre pengene til tilsvarende \"Handelskonto \" å begynne å handle. \ r \ nHvordan kjøpe eller selge kryptovaluta gjennom OKEx? \ r \ nEn av de beste funksjonene i OKEx er enkel å konvertere din fiat-valuta til kryptovaluta. For øyeblikket samarbeider OKEx med 9 fiat-leverandører som kan legge til rette for fiat-til-kryptokonvertering for deg. De tilbyr en rekke betalingsmåter som: \ r \ n \ r \ n \ t \ u00a0 \ u00a0 Bankoverføring \ r \ n \ t \ u00a0 \ u00a0 Kreditt- og debetkortbetalinger \ r \ n \ t \ u00a0 \ u00a0 Kryptooverføring fra andre plattformer \ r \ n \ r \ nKjøpsprosessen er ganske grei når du har konfigurert kontoen din, og kan fullføres i løpet av få minutter. \ r \ n \ r \ n Alt du trenger å gjøre er: \ r \ n \ r \ n \ tTrinn 1: Velg kryptovalutaen du vil kjøpe, sammen med det nøyaktige antallet. \ r \ n \ tTrinn 2: Velg din foretrukne betalingsmåte og fortsett med å fullføre betalingen \ r \ n \ tStrinn 3: Kryptovalutaene dine blir automatisk lagt til lommeboken din når betalingen er behandlet. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan handler du gjennom OKEx? \ R \ nFor å starte handel på OKEx, velg det aktuelle handelsalternativet fra hovedmeny. Når du er omdirigert til handelssiden, kan du velge basale aktiva. \ R \ n \ r \ nOKEx vil umiddelbart vise deg en liste over tilgjengelige par, hvorfra du kan velge den du vil handle. Hvis du allerede har et par i tankene, kan du også bruke søkefeltet. \ R \ n \ r \ nI spot spot-alternativet tillater OKEx \ r \ n \ r \ n \ tSpothandel, hvor handelen er avgjort til spotprisen. Ingen markedsvolatilitet vil påvirke fortjenesten du får fra denne handelen. \ R \ n \ t Marginhandel, hvor du handler ved å låne et forhåndsdefinert kapitalbeløp gjennom gearing. \ R \ n \ r \ n \ r \ nOKEx-derivater \ r \ nOKEx skiller seg ut fra de andre aktørene ved å tilby muligheten til å handle derivater. Dette er eiendeler som \"utlede \" eller ta verdien fra den underliggende kryptovalutaen. \ r \ n \ r \ nSlike handler kan utnyttes, slik at brukerne kan forstørre fortjeneste (eller tap). OKEx tilbyr for øyeblikket en innflytelse på opptil 100 ganger, avhengig av typen finansielt instrument. Når du handler derivater, kan du også velge å handle lenge eller kort. \ R \ n \ r \ n Her er en nærmere titt på de forskjellige derivatproduktene som tilbys på OKEx. \ R \ nFutures \ r \ nDisse kryptovalutainstrumentene handles med en avtale mellom to parter om å bytte eiendelen på en forutbestemt dato. I kryptovalutahandel spores slike avtaler ofte når det gjelder digitale tokens. \ R \ n \ r \ nDet er to typer futureskontrakter, den ene er myntmarginale futures og en annen er USDT-margined futures. Så en er avgjort i BTC \ / andre mynter og en annen er avgjort i USDT. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlattformen hevder at systemet er manipulasjonssikkert, og da det ikke involverer alle fiat, er det ikke begrenset av landets forskrifter. Futurekontrakter kan handles ukentlig, annenhver uke, kvartal, to ganger. \ R \ n \ r \ n Før du driver med en futures-handel, må du sette marginparametere. Hvert alternativ kommer med sitt eget sett med risikostyringssystemer og formler. \ R \ n \ r \ nFor eksempel: \ r \ n \ r \ n \ t I kryssmarginmodus blir margenen vurdert fra alle holdeposisjonene dine. Med andre ord vil alle eiendeler i kontoen din bli din posisjonsmargin. \ R \ n \ tI fastmarginmodus vil bare eiendelene du spesifiserer for den bestemte posisjonen bli brukt som margin. \ R \ n \ r \ nPerpetual Swaps \ r \ nOKExs Perpetual Swaps kalles i større grad Perpetual Futures. Disse ligner på konvensjonelle futureskontrakter, bortsett fra at det ikke er noen forhåndsbestemt tid eller utløpsdato. \ R \ n \ r \ nDette derivatet lar deg ha en posisjon så lenge du vil, og bytte eiendelene til en annen til enhver tid . I skrivende stund har OKEx gjort Perpetual Swaps tilgjengelig for 23 forskjellige kryptovalutaer. \ R \ n \ r \ n \ r \ nAlternativer \ r \ nHandling i opsjoner gjør at investoren kan kjøpe eller selge en eiendel på en arrangert dag. Imidlertid er de ikke forpliktet til å gjøre det. \ R \ n \ r \ n I det vesentlige gir det deg som kontraktsinnehaver \ u2018alternativet \ u2019 å avgjøre om handelen vil være til fordel for deg eller ikke. For å få denne retten, må du betale et premie \ u2018. Hvis du velger ikke å ta muligheten til å kjøpe eller selge det underliggende instrumentet på et senere tidspunkt, mister du premien. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår du handler opsjoner, må du spesifisere om du vil ha \ u2018Ringer \ u2019 eller \ u2018Setter \ u2019. Samtaler gir deg rett til å kjøpe, mens Puts har rett til å selge. \ R \ n \ r \ n Merk: Det er også flere ordregrenser og vilkår som brukere kan sette mens de handler på OKEx. Dette inkluderer stoppordrer, markedsbegrensninger og mer. Dette gir stor fleksibilitet, samt kontroll over dine investeringsstrategier for kryptovaluta. \ R \ nOKB-tokens \ r \ nOK Blockchain Foundation har utstedt sitt eksklusive globale verktøystoken der det kaller \ u2018OKB \ u2019. På plattformen kan brukerne nå kjøpe OKB og handle dem mot andre digitale eiendeler. \ R \ n \ u201cOKB, det globale verktøyet token utgitt av OK Blockchain Foundation, er en av de grunnleggende infrastrukturene til OKEx handelsplattform. Alle OKB-holdere kan nyte eksklusive funksjoner på OKEx-plattformen med et bredt utvalg av økosystembrukstilfeller tilgjengelig. Vi håper å oppnå en vinn-vinn-situasjon i den globale blockchain-tiden og i fellesskap fremme en sunn utvikling av blockchain og digital eiendelssektor gjennom OKB. OKB er et deflasjonstoken med den totale forsyningen på 300 millioner OKB, og en viss mengde OKB vil bli tilbakekjøpt av plattformen fra sekundærmarkedet kvartalsvis. det er her OKEx virkelig skiller seg ut fra mengden. OKEx skiller ut sine tradere til normale og VIP-brukere basert på deres tidligere handelsvolum de siste 30 dagene. \ R \ n \ r \ nI hver gruppe er det ytterligere nivåer som definerer provisjon og gebyrer. Vanlige brukere er delt inn i 5 nivåer og VIP-brukere i 7 nivåer. \ R \ n \ r \ n Sett ganske enkelt, jo mer du handler, jo lavere blir handelsavgiftene. Du kan beregne nivået og gebyret ditt fra \"Avgiftsplan Tier Link \" i \"Profil\" rullegardinmeny. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBortsett fra nivåsystemet kan avgiftene også variere avhengig av om du er markedsprodusent \ u2019 eller marked \ u2018taker \ u2019. \ r \ n \ r \ nTakere er de som handler med markedsprisene som er presentert på OKEx. En Maker er derimot en som bidrar til OKExs marked ved å tilby likviditet. Følgelig markedet \"beslutningstakere \" få en mye bedre provisjonsrente, og i noen tilfeller – en rabatt. \ r \ n \ r \ nKlikk her for å se de fullstendige handelsavgiftene for hver type handel. \ r \ nDepositum og uttaksgebyrer \ r \ nOKEx belaster ikke eventuelle innskuddsgebyrer for sine kunder. Uttaksgebyret avhenger imidlertid av typen mynt da standard nettverksavgiftsgebyrer forblir gjeldende. \ R \ nOKEx Financial Options \ r \ nBortsett fra å være en børs, tilbyr OKEx også finansielle tjenester for kryptovaluta. Dette betyr at du kan investere dine kryptoaktiver for å tjene renter og ta opp kryptostøtte lån etter behov. \ R \ nTjen renter på kryptovaluta \ r \ nUnder tjeningsprogrammet tilbyr OKEx mange måter for deg å generere interesse for dine sovende digitale eiendeler . Plattformen inneholder en tradisjonell fiat-finansieringsmetode for å gi brukerne de samme fordelene på deres kryptovaluta. \ R \ n \ r \ n \ tSparekonto tjener deg renter på eiendelene dine samtidig som du gir deg fleksibilitet til å ta ut eller flytte myntene dine når som helst . \ r \ n \ tStaking lar deg bidra til forskjellige PoS-nettverk, og belønner deg igjen med tokens. \ r \ n \ tTerminnskudd ligner faste innskudd, der investeringene dine er låst i en bestemt periode for en avtalt rente av interesse. Renten betales også ut i poletter. \ R \ n \ r \ n \ r \ nC2C-lån \ r \ nOKEx-plattformen introduserte nylig C2C-låneavtalen, der brukere kan låne gjennom kunde-til-kunde-finansiering. Enkelt sagt tillater systemet at OKEx kan fungere som en markedsplass hvor investorer enten kan ta eller gi lån. \ R \ n \ r \ nBrukere kan sette renter og låneperioder mens de styres av OKEx-regelverket om åpenhet og sikkerhet. \ R \ n \ r \ n For øyeblikket godtar OKEx BTC, ETH & OKB som sikkerhet for å ta opp lån i USDT. Så funksjonen er mest gunstig for investorer med tilgang til BTC. Til gjengjeld kan man bruke sin USDT til å investere i et OKEx rentetjeneste og dermed generere passiv inntekt. \ R \ n \ r \ nDet beste her er at låntakere kan be om et lån, og sette sine egne vilkår. Dette inkluderer beløpet, varigheten og renten. Investorer kan da velge hvilken låneforespørsel de vil oppfylle. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvor trygt er OKEx? \ R \ nPlattformen har utvilsomt klart å kuratere et omfattende sett med verktøy og ressurser som dekker det meste av kravene til en kryptovalutainvestor. Imidlertid er det viktigste for enhver næringsdrivende sikkerheten til eiendelene deres. \ R \ n \ r \ nI følge OKEx har de designet et vanntett system som sikrer maksimal sikkerhet for dine digitale mynter. Ved å kombinere kjølelager, generering av privat nøkkel og sikkerhetskopier – blir brukerens eiendeler beskyttet. I tillegg er det også tofaktorautentisering som tilbys, som fungerer som et ekstra sikkerhetslag for pengene dine. \ R \ n \ r \ nOKEx er registrert i Malta og Hong Kong og har nylig omtalt digitale eiendeler og handelstjenester som er i samsvar med Virtual Financial Asset Act (\ u201cVFAA \ u201d), som er en regulert myndighet av Malta Financial Services Authority. \ r \ n \ r \ nBørsen har aldri blitt hacket til tross for at den var en av de største kryptovaluta-børsene i verden , og generelt sett betraktes OKEx som en trygg og sikker handelsplattform. \ r \ n \ r \ n Som en generell regel bør du imidlertid alltid huske at eiendelene dine egentlig bare er under din kontroll når du har de private nøklene til lommebøkene dine. Det anbefales generelt at du holder pengene dine på lang sikt i lommebøker som du kontrollerer og administrerer sikkert. \ R \ nOKEx Review: The Verdict? \ R \ n Totalt sett har OKEx opprettet et økosystem som fungerer bra for kryptovalutahandlere. Systemet er fleksibelt og gir deg tilstrekkelig kontroll over alle dine handelsbehov. Selv om trading ikke er din forte, har plattformen løsninger som lar deg tjene renter på dine digitale eiendeler. \ R \ n \ r \ nDerivativhandel er en annen funksjon som setter OKEx blant en av de mest brukte handelsplattformene i markedet. Videre er børsen hjemsted for over 448 handelspar i spot trading, 9 tokens for futures, 23 tokens for evigvarende swaps, 3 tokens for trading av opsjoner. – med ekstra mynter som blir lagt til hyppig. \ R \ n \ r \ n Endelig, med en god oversikt over sikkerhet, til tross for å være en av de største børsene i verden, kommer OKEx ut som en pålitelig plattform for handelsmenn av alle typer. \ r \ nBesøk OKEx","forfatter": {"@type":"Person","Navn":"Kane Pepi"},"dato Publisert":"2020-08-11"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me