Binance vs Kucoin anmeldelse

Det kan være vanskelig å velge en kryptovalutautveksling når det er så mange valg tilgjengelig, og så mange motstridende anmeldelser om dem. I dag skal vi se på to av de mest populære asiatiske kryptovaluta-børsene på markedet i dag. Børsene er Binance og Kucoin som har blitt evaluert separat tidligere, men denne gangen skal vi sette dem head to head og se om vi kan bestemme hvilken som er bedre utveksling.

Binance vs Kucoin anmeldelse

Hva gjør en god utveksling?

Før vi går inn på hva som gjør en utveksling god eller dårlig, må vi legge ut hva som er noen av de viktigste faktorene som skal vurderes. For enkelhets skyld skal vi se på følgende: bred støtte for aktiva, gebyrer, sikkerhet og kundeservice.

Ikke alle børser skal fungere for alle handelsmenn, uansett hvor gode de er. Hvis du for eksempel vil handle Putin Coin, vil du ikke kunne bruke Kucoin fordi den eiendelen ikke støttes der. I tillegg kan din posisjon i verden i forhold til serverne til børsen potensielt utgjøre et problem eller en fordel, avhengig av omstendighetene dine..

Denne artikkelen er ikke ment å støtte eller fordømme en bestemt børs, og er i stedet bare ment å presentere tilgjengelig informasjon om disse to børsene og hvordan de sammenlignes med hverandre. Gjør alltid din egen forskning før du deltar i noen kryptovaluta-virksomhet.

Så uten videre, la oss begynne.

Besøk Binance Besøk Kucoin

Binance og Kucoin

Binance er en kryptokursutveksling som opprinnelig kom fra Kina. Følger nedbrudd på fastlandet til alle børser flyttet Binance til Hong Kong og har siden hatt en spektakulær vekst.

Binance Nettsted

Les vår komplette Binance-anmeldelse her.

Veksten har faktisk vært så eksplosiv at Binance måtte midlertidig holde nye påmeldinger for å la nettstedet vokse under press, og de tillater fortsatt bare en viss mengde nye medlemmer å bli med hver dag. Ingen ID kreves for å registrere deg på Binance. ID kreves bare hvis du ønsker å ha et høyere medlemsnivå. Men for de aller fleste handelsmenn bør basenivåkontoen være mer enn tilstrekkelig.

Kucoin er også fra Kina og flyttet også til Hong Kong etter å ha slått til. Kucoin har sett jevn vekst og tilbød et tilknyttet program som oppmuntret brukere til å få andre til å registrere seg for utvekslingen, igjen har de måttet stenge dette programmet på grunn av den overveldende mengden nye medlemmer. Det er foreløpig ikke klart om de vil gjenoppta dette tilbudet.

Kucoin

Les vår komplette Kucoin-anmeldelse her.

Avgifter

Gebyrene for Binance er 0,1% per handel. Det er ingen gebyrer for å gjøre innskudd. For uttak avhenger dette av den enkelte eiendelen. For noen eksempler på de største eiendelene er bitcoin-uttaksgebyret 0,001, for Ethereum er det 0,01 og for Litecoin er det også 0,01. Neo krever ingen avgift. Disse avgiftene er relativt lave for kryptovalutautvekslinger. Noen andre konkurrenter tar hele 0,18%.

Kucoin, som Binance, tilbyr også avgifter på 0,1% per transaksjon. Imidlertid kan innehavere av Kucoin-tokens potensielt motta halvparten av denne transaksjonen gjennom sitt unike utbyttesystem. Mer om det senere.

Asset support

Binance tilbyr et bredt spekter av eiendeler, men tilbyr ikke det absolutt mest beløpet samlet. Dette vil være bra for de fleste handelsmenn, da de fleste handelsmenn bare vil handle i de 100 beste valutaene. For tiden tilbyr Binance totalt 242 handler par i henhold til coinmarketcap.com.

I tillegg til å handle par med bitcoin og Ethereum, tilbyr Binance også par i sin egen valuta kjent som Binance-mynt, og amerikanske dollartegn eller Tethers.

Kucoin støtter for øyeblikket 179 handelspar. Selv om dette er færre enn Binance, har Kucoin også handelspar med NEO, Kucoin-tokens og Bitcoin Cash. Dette kommer i tillegg til alle de andre handelsparene som Binance tilbyr, minus Binance-mynten.

Sikkerhet

Binance støtter tofaktorautentisering som bør være et standardtilbud for alle børser på dette tidspunktet.

For øyeblikket er det ingen informasjon tilgjengelig som tyder på et større hack mot Binance. Generelt er dette gode nyheter, ettersom de fleste hver børser er under konstant angrep fra hackere som forsøker å trekke eller misbruke kryptovaluta-eiendeler på en bedragersk måte..

Vi har imidlertid funnet flere punkter som bør noteres angående sikkerhet i Binance. Først tilbake i desember, Binance kunngjort at de har oppdaget et økende antall phishing-nettsteder som dukket opp på søkemotorer da brukere prøvde å finne sentralen.

Vi har nylig lagt merke til Binance phishing-nettsteder som dukker opp på forskjellige søkemotorer. Vennligst dobbeltsjekk at du besøker https://t.co/EHudIk47cq, og husk også å aktivere Google Authenticator eller Mobile SMS-bekreftelse av kontoen din.https://t.co/n8gZlGeh80

– Binance (@binance) 21. desember 2017

Dette er dessverre et økende problem i kryptovalutaverdenen, hvor bedragere vil kjøpe reklame på søkemotorer som vil peke på et falskt nettsted som er ment å stjele passord i stedet for det virkelige nettstedet. Dette er utenfor Binances kontroll, men de kan derfor ikke holdes ansvarlige for dette.

En bruker på Reddit sendte inn en post i begynnelsen av denne måneden om at Binance-kontoen deres ble hacket og ble tømt for midler. Brukeren innrømmer at de ikke hadde tofaktorautentisering aktivert på kontoen sin. Dette viser igjen bare hvor viktig tofaktorautentisering er når du lagrer kryptovaluta på et nettsted eller bytter, selv for en kort periode..

Når det gjelder Kucoin-sikkerhet, ser utvekslingen også ut til å ha vært hackfri. I tillegg støtter den tofaktorautentisering, og vi kunne ikke finne noen rapporter som tyder på at individuelle kontoer blir hacket.

Kundeservice

Binance tilbyr flere muligheter for kundeservice. Hovedmetoden for kundeservice er gjennom sitt eget billettsystem. Noen brukere på Reddit rapporterer at billettene deres tar flere dager for å få svar. Den mest alvorlige saken er at en bruker hevder å ha en ubesvart billett i to hele uker. Samlet sett ser det ut til at støtten som tilbys av Binance, er minst gjennomsnittlig om ikke over gjennomsnittet blant andre børser.

Kucoin er derimot ganske kjent for sin lynraske kundeservice. Selskapet tilbyr en 24-timers telegram support chat og er generelt kjent for ekstremt raske behandlingstider på supportforespørsler.

Bytt spesifikke kryptovalutaer

Både Binance og Kucoin tilbyr sitt eget kryptovaluta-token. I tilfelle Kucoin brukes tokens som en måte for eiere å motta periodisk utbytte på 50% av børsens inntjening. Innehavere av tokenet kan også være i stand til å få en lavere transaksjonsgebyrsats, men vi klarte ikke å bekrefte dette helt på grunn av noen motstridende rapporter.

Binance mynter er brukt å “betale for eventuelle avgifter på vår plattform, inkludert men ikke begrenset til: bytteavgifter, uttaksgebyrer, noteringsgebyrer, andre avgifter”.

Konklusjoner

La oss nå gå gjennom hovedkategoriene en etter en og se om det er en klar vinner, eller ikke.

Asset support

Når det gjelder det totale antallet tilbudte aktivapar, er Binance vinneren. Kucoin tilbyr også en rekke unike eiendeler og tillater utveksling mot Bitcoin Cash, noe som gir det en liten fordel i det området.

For aktiva-støttekategorien er resultatet uavgjort. Handlere må ta en titt på tilbudene for å se hvem som har det de trenger.

Avgifter

Når det gjelder avgifter, har både Binance og Kucoin samme grunnleggende gebyrstruktur. Forskjellen ser ut til å ligge i sammenhengen mellom vekslingsgebyrene og kryptovaluta-tokens som er spesifikke for hver børs.

For eksempel, hvis noen skulle ha kjøpt en stor mengde Binance Coin-tokens til en veldig lav pris, ville gebyret de ville betale, være relativt lavt. Omvendt, hvis noen deltok i Kucoins tilknyttede program, kunne de faktisk dra nytte av avgiftene som andre betaler. I tillegg vil innehavere av Kucoin-tokens motta den periodiske utbyttet.

Så resultatet av avgiftsseksjonen er nok en gang uavgjort, da det nesten helt avhenger av den næringsdrivendes forhold til tokens.

Sikkerhet

Samlet sett klarte vi ikke å finne noen vesentlige problemer som var det direkte resultatet av oversikter eller feil gjort av selve børsen. Imidlertid ser det ut til at noen Binance-brukere har mistet penger på grunn av ikke å aktivere alle sikkerhetsfunksjoner.

Resultatene for sikkerhetsseksjonen er en veldig, veldig nær seier av Kucoin.

Kundeservice

I denne kategorien er Kucoin den klare vinneren. Mens for de fleste handelsmenn ser Binance ut til å tilby tilfredsstillende støtte, ser de ut til å komme etter og er derfor veldig treg til å svare på noen kundeservicebilletter. I tillegg betyr deres avhengighet av et billettbasert system at svarene alltid vil være minst noen få timer unna, om ikke dager eller uker.

Med Kucoin som tilbyr sin døgnåpne chatstøtte med raske behandlingstider, er de den klare vinneren i denne kategorien.

Siste tanker

Selv om det ikke er noen klar eller absolutt vinner i denne sammenligningen, har vi personlig funnet ut at det er en rekke forskjeller mellom Binance og Kucoin som handelsmenn bør ta hensyn til før de registrerer seg. Samlet synes begge børsene å være ganske populære og har sin egen støttebase. Det er opp til handelsmannens egne preferanser og krav å fastslå hvilken som er best for dem.