Biki

Grunnlagt i juni 2018, og ble lansert i august samme år, Biki har dukket opp som en mangesidig kryptovaluta-pioner, og tilbyr innovative funksjoner og løsninger.

Biki er konsekvent rangert blant de 20 største raskest voksende børsene i verden av MyToken, Feixiaochao, Coingecko og CoinMarketCap, Biki debuterte på nummer seksten og nådde nylig topp nummer fem.

Biki

Med disse imponerende tallene må det spørres hva som skiller Biki fra andre selskaper? Hva gjør Biki akkurat?

Biki åpner Crytpos to the Masses

Etter sin definisjon er Biki en “global digital trading service provider.” Sikkerhet, stabilitet og effektivitet er deres mål, som de bringer til over en million kunder over hele verden.

Totalt sett inkluderer Bikis hovedtrekk en høyt rangert kryptobørs og bedriftsassistanse for å lansere tokens. I tillegg til at kryptobørs er godt designet og enkel å bruke, er det utmerket likviditet og sikkerhet. Med over 150 forskjellige prosjekter på utveksling har Biki 220 par på plattformen.

Biki hjelper til med å utvide kryptomarkedet med en trepunkts tilnærming som overgår standard bedriftens forventninger. I tillegg til å liste prosjektets eller selskapets token på Biki-plattformen, tilbyr Biki markedsføringsløsninger og merkevaregjenkjenning.

Biki Exchange

Ved å fokusere spesielt på det kinesiske markedet, publiserer Biki nyheter på kinesiske kryptosider og bruker WeChat til å spre informasjon.

Ved å bruke sosiale medier til sitt beste, søker Biki å opprette og utvide et nettverk av påvirkere som kan nå og utdanne millioner av følgere. Det siste trinnet er å kjøre handelskampanjer. På denne måten hjelper Biki selskaper med å få tilgang til allmennheten og gir råd om kvalifiserte investorer før ICO-salg.

Vokser i et globalt Blockchain Development Hub

Fordi Biki er basert i Singapore, men likevel fast bestemt på å trenge videre inn i det kinesiske markedet, har selskapet en internasjonal stil. Deres globale oppsøk er tydelig i hendelser i Singapore, London, Toronto, USA, Japan, Sør-Korea, Vietnam og Malta. Biki støtter mange språk, inkludert engelsk og kinesisk, og serverer nesten 100 land.

Sikkert, kryptoindustrien har endret seg på bare to år. I 2017 var det flere ICO-er, hvorav de fleste var svindel

Det var en bekymring i 2018 om at kriminelle og terrorister kunne bruke kryptovaluta for usmakelig aktivitet, inkludert hvitvasking og svindel. Selv i oktober 2018, bare måneder etter at Biki ble lansert, vaklet ICO og de tilhørende markedsføringsbyråene alvorlig.

Det var på den tiden at Biki innså at kunnskap og forståelse av de riktige sammenhengene av token-lansering manglet.

Derfor begynte Biki å hjelpe selskaper med å starte prosjekter, men også med PR, samfunnstilstedeværelse og finansieringstilgang. I lys av fortid og potensiell korrupsjon i bransjen er selskaper som Biki ekstremt viktige, siden de skiller de virkelige spillerne fra svindlerne.

Biki-funksjoner

Kryptomarkeder modnes

Etter hvert som den globale økonomien skifter og skodder, endres også finansverdenen, og streber etter større åpenhet. Crypto har vært gjenstand for mange angrep fra det etablerte økonomiske systemet, men det er mange selskaper som jobber for å gjøre kryptomarkedene stabile og gjennomsiktige for alle.

Nylig inneholdt både cryptodigestnews.com og entrepreneur.com artikler om kravet om både åpenhet og sikkerhet, som gjenspeiler trenden med forbrukernes interesse for alternative eiendeler, i stedet for tradisjonelle aksjer, obligasjoner, pengemarkeder og CDer..

Som et resultat av denne trenden har luksusaktiveinvesteringer økt, med folk som legger pengene sine i gull, diamanter, kunst og vin. Et ekstra alternativ aktivum er selvfølgelig kryptovaluta. Siden kryptoer er desentraliserte, er det ingen myndigheter eller sentralbanker som venter på å utnytte investorene eller å forstyrre markedet.

Biki hjelper med å bringe gjennomsiktighet til et nytt marked

En av de største grunnene til at 2017 så mange shenanigans i ICO-rommet, var en nesten total mangel på forskningsleverandører. De etablerte markedene er ikke perfekte, men de har tusenvis av analytikere som sørger for at investeringsprodukter ikke bare er svindel.

Biki er mye mer enn en enkel kryptoutveksling. Det identifiserte behovet for mer troverdighet i ICO-rommet og har jobbet med å utdanne investorer om hva de kjøper. Informerte investorer har langt mindre sannsynlighet for å bli lurt, og vil også ha en større sjanse for å gi solid avkastning.

Det var en enorm mengde kritikk mot kryptorommet i 2017, og noe av det (absolutt ikke alt) var berettiget. I stedet for å bli satt utenfor av et enormt negativt syn på kryptoer av mange i finansmarkedene, tok Biki tiltak og opprettet en plattform for ansvarlig kryptovekst..

2019 kan være begynnelsen på store ting for kryptovalutaer

Nå, i 2019, hevder mange eksperter at kryptovaluta kan brukes i utviklingsland og sliter med land for å bekjempe korrupsjon, fattigdom og inflasjon, og tilbyr nye løsninger for alvorlige problemer.

Et slikt eksempel er at Bitcoin allerede er ansatt i Venezuela for å omgå forferdelig regjeringspolitikk og internasjonale forsøk på destabilisering. I lys av denne utviklingen ser det ut til at Biki er en del av å styrke mennesker i vår globale landsby.

Fiat-valutaen er 100% digital, med trykte penger som en fysisk kopi av sentralbankopprettede data. Det er ingenting som hindrer folk i å bruke kryptoer i stedet for fiat, spesielt når en regjering ikke er i stand til å sikre at fiat-valutaen vil være stabil og enkel å bruke.

Folk kan bruke enkel elektronikk for å gjøre kryptotransaksjoner, noe som kan bli langt viktigere ettersom fiat-valutaer blir presset. Det har vært problemer med fiat-valutaer i nasjoner som Tyrkia, Argentina og Venezuela, og det kan komme flere.

Selv om grunnleggende bruk av krypto ikke er vanskelig, har det vært utfordrende å lage solide plattformer for deres handel, og også sørge for at folk føler seg trygge hos leverandører av kryptotjenester. Biki har adressert begge disse problemene og demonstrert at positive endringer kan skje.

Biki opprettet solide verktøy for investorer

Nettstedet i seg selv er en manifestasjon av teknisk raffinement, som viser handel i sanntid, og understreker Bikis utrolige og pålitelige likviditet.

Alle verktøyene for avansert handel er tilgjengelige, med informasjon vist i detaljerte grafer. Prince, beløp og summer av nylige handler er presentert, det samme gjelder valuta og markedsopsjoner.

Nettstedet annonserer også for deres partnerplan og rekruttering av samfunnspartnere, noe som styrker deres fellesskapsinnstilte ånd. I tillegg til disse funksjonene er det BikiLab, eller Innovation Test Area, som demonstrerer deres forpliktelse til stadig ny og original teknologisk utvikling.

Disse innovasjonene inkluderer Bikis roman “subversive mining”, eller en modell av “å kjøpe tilbake og ødelegge, stige og synke”, hvor plattformavgiften brukes til å tilbakekjøpe valuta og ødelegge den.

For nybegynnere av kryptovaluta er det en grundig hjelpeseksjon med seksjoner som adresserer gruvedrift, autentisering og likviditet, for å hjelpe fremtidige investorer i gang.

Biki tilbyr en fullstendig app for mobilhandel

Den mobile handelsappen, klar for enkel nedlasting, gir lynhandelsytelse, tilpasset handelspanel, enkel aktivbytte og innstillinger for kontointegrering. Alle disse funksjonene er tilgjengelige med et fingertrykk for investorer på farten.

Biki mobilapp

De fleste har en smarttelefon, og med priser for maskinvare som faller, kan de bli en integrert del av kryptobruk i fremvoksende økonomier. Biki holder seg foran kurven ved å tilby en robust utvekslingsapp for mobile plattformer.

Et viktig selskap i et globalt nettverk

I over ett år har Bikis jevne ytelse vært enestående, ettersom selskapet vokser og forandrer seg, tilpasser seg skiftende markeder og utvikler ny teknologi. Opptatt observasjon er en annen forte for selskapet, da de kan identifisere hulrom og nisjer i kryptovalutaverdenen.

Evnen til å gjøre dette betyr at Biki kan tilby løsninger som ingen, eller få andre selskaper, kan gjøre Biki enda mer skiller seg ut fra mengden. Å omfavne sosiale medier og engasjere det kinesiske markedet, i et forsøk på å integrere både øst og vest, er også et strålende konsept, siden kryptokurrency forblir desentralisert og uten grenser..

Brukervennlige apper og verktøy gjør det mulig for både praktiserte handelsmenn og økonomiske neofytter å komme inn i den digitale verdenen, og Biki tilbyr de beste handelstjenestene for den enkelte eller selskapet.

Biki vil hjelpe markedet å vokse seg sterkere

Likviditetsleverandører er ryggraden i et funksjonelt finansmarked.

Biki har skapt en flott utvekslingsstruktur som vil hjelpe den globale kryptomarkedet å vokse. Mens sentraliserte børser ikke passer perfekt for alle, tilbyr de for øyeblikket den beste likviditeten for de fleste kryptoer.

Med høy likviditet og banebrytende sikkerhet, konfronterer Biki proaktivt de største bekymringene for åpenhet og potensiell korrupsjon av kryptovaluta. Det er lett å forstå hvorfor Biki allerede har over en million brukere globalt.

For alle som ønsker å bruke en sentralisert kryptobørs, er Biki et godt alternativ å vurdere. Biki støtter de fleste av de største tokenparene og gir sine kunder et forsprang når det gjelder noen nye token-tilbud. Handelsplattformen har et flott funksjonssett, og Biki har også en godt designet mobilapp for kryptohandlere.