Bitstamp gjennomgang

Bitstempel er en av de eldste og mest respekterte kryptovaluta-børsene som er i drift i dag. Etter å ha vært i drift siden 2011, har børsen bygget på sin europeiske brukerbase for å bli et av de mest populære valgene blant kryptovalutahandlere over hele verden..

Bitstamp har kontorer på en rekke steder og tilbyr kryptovalutahandeløsninger til klienter over hele verden.

Bitstamp gjennomgang

Oversikt

Bistamp ble grunnlagt av Damijan Merlak og Nejc Kodrič i 2011, og paret hadde som mål å tilby en tjeneste som dekket en europeisk kundebase og tilbød et alternativ til et marked som ble dominert av Mt. Gox på den tiden.

Etter å ha startet i Slovenia, forgrenet Bitstamp seg ved å åpne et britisk kontor i 2013 og et i Luxembourg i 2016. I tillegg til kontoret i Luxembourg har børsen nå tilstedeværelse i London og New York..

Bitstamp har blitt populært blant både mellomstore og erfarne kryptovalutahandlere som er interessert i å kjøpe de mer etablerte kryptovalutaene ved å bruke fiat-valutaer.

Børsen har som mål å tilby brukerne en måte å bytte store mengder digitale valutaer med lav avgift, og den er for tiden blant de ti beste for sine handelsvolumer..

Bitstamp håndterer for øyeblikket mer enn $ 700 millioner i kryptovalutahandler om dagen, og er en av de beste børsene for BTC / EUR, ETH / EUR handelspar. Imidlertid blir over 60% av handelen på plattformen tatt opp av USD-handler med de tre beste kryptovalutaene.

Bitstamp-funksjoner

 • Funksjonalitet – Bistamp-plattformen er generelt godt designet og relativt enkel å bruke. Nettstedet inneholder alle viktige data om priser og ordrer, samtidig som det gir kontinuerlig oppdaterte diagrammer og saldoer. I tillegg til dette tilbyr Bitstamp en mobilapp som er tilgjengelig for både iOS- og Android-brukere.
 • Lave avgifter – Bitstamp driver et lavere avgiftssystem enn de fleste kryptovalutabørser og internasjonale bankinnskudd påløper et gebyr på 0,05% avgift med et minimum på 7,50 USD / EUR. Internasjonale tråduttak påløper et avgift på 0,09%, og minimum du kan ta ut via denne metoden er 50 USD / EUR. Handelsgebyrer koster 0,25% for månedlige volumer under $ 20 000, dette faller helt ned til, 10% for et månedlig volum på $ 20 millioner..
 • Sikkerhet – Teamet opererer på et høyt nivå av profesjonalitet og er i full overensstemmelse med alle digitale regler og forbrukerlov. Børsen plasserer alle sine digitale eiendeler i fryselager, mens de elektroniske eiendelene er vert på Amazon Web Services. I tillegg er amerikanske dollarkontoer forsikret av FDIC, mens fondene holdes i en bank i New York..
 • Kundeservice – Det er en FAQ avsnitt gitt som søker å svare på de vanligste spørsmålene, samt gi instruksjoner om hvordan du kjøper og selger Bitcoin. Spesifikke brukerhenvendelser håndteres via e-post, og supportteamet tar sikte på å svare på kundenes henvendelser innen få timer. Medlemmer kan også ringe nærmeste kontor for nødsituasjoner eller mer spesifikke spørsmål.
 • Internasjonal tilgjengelighet – I tillegg til å være allment tilgjengelig i EU og USA, er utvekslingen for tiden tilgjengelig for over 60 land. Disse inkluderer Australia, Brasil, Kina, Hong Kong, India, Japan, New Zealand, Singapore og Sør-Korea.

Støttede valutaer

Bitstamp fokuserer for tiden på å gi tilgang til de mest etablerte kryptovalutaene og driver markeder med Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Ripple (XRP). Det handles for tiden 12 markedspar på nettstedet som er knyttet til de tre basisvalutaene i Euro (EUR), US Dollar (USD) og Bitcoin (BTC)..

Som en av de eldre kryptovaluta-børsene som er i drift i dag, har Bitstamp et høyt likviditetsnivå og håndterer for øyeblikket mer enn $ 700 millioner i kryptokurrencyhandel hver dag. Børsen håndterer mer enn € 100 millioner handler hver dag på tvers av de forskjellige Euro-parringene, mens du håndterer mer enn $ 400 millioner handler per dag på tvers av sine amerikanske dollar-sammenkoblinger.

Bitstamp-registrering & Logg Inn

Besøk deres offisiell side og opprett en konto ved å følge registreringsprosessen. Du kan enkelt åpne en konto ved å oppgi navn, e-postadresse, bostedsland og passord. Følgende trinn gjør at du raskt kan opprette en konto.

Ved å klikke ‘registrer’ på hjemmesiden, vil du bli bedt om å oppgi navn, e-postadresse og bostedsland. Det er også nødvendig å krysse av i vilkårene og klikke på ‘registrer’.

Etter dette vil du motta en “registrering fullført” e-post på adressen du skrev inn. Her vil du også få din unike klient-ID og passord. Disse genereres automatisk, og du blir bedt om å endre passordet etter den første påloggingen.

Du kan nå logge på Bitstamp med de nye detaljene dine, og du blir sendt til en side som lar deg endre ditt genererte passord.

På dette tidspunktet kan du også velge å konfigurere 2-faktor autentisering, og når denne prosessen er fullført, vil du kunne få tilgang til forskjellige funksjoner i Bitstamp-kontoen din.

Bekreft kontoen din

For å få tilgang til visse kontofunksjoner, for eksempel bankoverføringer, er det nødvendig å bekrefte kontoen din. Bitstamp tilbyr personlige og bedriftskontoer, og begge krever følgende dokumentasjon for å bli bekreftet:

 • Et gyldig statsborgerskap / nasjonal ID. Pass og førerkort kan også brukes.
 • Bevis for opphold, dette inkluderer en kontoutskrift, en regning og en rekke offentlige utstedte dokumenter.

Det er også en andre bekreftelsesfase som krever at brukerne bekrefter telefonnummeret sitt ved hjelp av en OTP-kode som sendes til telefonen. Når hele bekreftelsesprosessen er fullført, får du tilgang til alle funksjonene på Bitstamp-kontoen din og kan gjøre innskudd, kjøp, handler og uttak via en rekke forskjellige metoder.

Gjør et innskudd

Før du kan handle eller kjøpe kryptovaluta, er det nødvendig å finansiere kontoen din. Dette kan gjøres ved å navigere til Innskudd-fanen i kontoen din. Du kan velge å foreta en bankoverføring, overføre din foretrukne kryptovaluta eller bruke et kredittkort for å overføre penger.

Handel på Bitstamp

Innskudd på plattformen kan ta så lenge som 1-3 virkedager, selv om noen brukere rapporterer om mye raskere innskuddstider. Når midlene er tilgjengelige, kan du kjøpe ved å klikke på KJØP / SELG-knappen, velge ditt foretrukne handelspar og plassere et marked eller begrense ordren. Når dette er gjort, skriver du inn riktig pris og antall og behandler kjøpsordren.

Handelsvisning

Etter at du har fullført kjøpet, blir kontoen din kreditert ditt cryptocurrency-kjøp. Du kan selge kryptovalutaen din på børsen eller velge å overføre pengene dine til en ekstern lommebok du kontrollerer.

Støttede betalingsmåter

Bitstamp lar brukeren gjøre kjøp via en rekke forskjellige metoder. Børsen støtter en rekke betalingsalternativer som inkluderer:

 • Kreditt- / debetkort.
 • Internasjonal bankoverføring.
 • SEPA.
 • Valutaveksling (BTC, ETH, LTC, XRP, BCH).

Er Bitstamp trygt?

Bitstamp er en av bransjelederne når det gjelder sikkerhetsprosedyrer, og plattformen har et godt rykte som en pålitelig utveksling. Imidlertid har Bitstamp lidd hacks i fortiden og måtte slutte å handle i noen dager etter hendelser i 2014 og 2015. Sistnevnte hendelse viste seg å være den mest alvorlige da 19 000 Bitcoin ble stjålet etter en vellykket hack på børsen..

Som et resultat av dette, vurderte teamet sine sikkerhetsprosedyrer på nytt, og børsen gir for øyeblikket sikre lommebokalternativer for alle sine kunder. Dessuten holdes omtrent 98% av alle midlene frakoblet i fryselager, noe som betyr at de er utilgjengelige for hackere. Disse midlene er også fullt forsikret, og sentralen bruker også tofaktorautentisering (2FA), obligatorisk bekreftelses-e-post og SMS-varsler for å sikre brukerkontoer. På toppen av alt dette bruker den også PGP-datakryptering (Pretty Good Privacy) for å autentisere og holde alle opplastede filer private. Siden hacket i 2015 har Bitstamp vært fri for andre hendelser og har bygget seg et rykte som en av de sikreste børsene i drift i dag.

Bitstamp-avgifter

Bitstamp har klart å holde gebyrstrukturen relativt uendret siden den begynte å operere i 2011. Fra og med 20. august 2019; deres enhetlige gebyrstruktur er som følger.

Handelsgebyrer

Gebyrplanen er basert på en brukers totale handelsvolum i løpet av den forrige 30-dagersperioden, og den trinnvise tilnærmingen tar sikte på å belønne store volum individuelle og institusjonelle handelsmenn med null og / eller lave avgifter. Alle som bruker plattformen starter med en grunnleggende handelsavgiftssats på 0,5%, og denne reduseres til 0% når det maksimale månedlige handelsvolumkravet er oppfylt. Det er verdt å merke seg at alle handelsvolumene utenfor USD konverteres til USD ved hjelp av en spotkurs på tidspunktet for hver handel.

Alle handelspar (kumulative)

• < $ 10 000: 0,5%

• < $ 20K: 0,25%

• < $ 100K: 0,24%

• < $ 200K: 0,22%

• < $ 400K: 0,20%

• < $ 600K: 0,15%

• < $ 1 million: 0,14%

• < $ 2 millioner: 0,13%

• < $ 4 millioner: 0,12%

• < $ 20 millioner 0,11%

• < $ 50 millioner: 0,1%

• < $ 100 millioner: 0,07%

• < $ 500 millioner: 0,05%

• < $ 2B: 0,03%

• < $ 6B: 0,01%

• < $ 10B: 0,005%

• > $ 10B: 0%

Bitstamp opererer også en minimumsordrestørrelse på 25 EUR / USD eller 0,001 BTC (for BTC-handelspar).

Gebyrer for kryptovaluta

Eventuelle kryptoinnskudd til Bitstamp er gratis; imidlertid uttak av krypto medfører følgende uttaksgebyrer:

 • Bitcoin: 0,0005 BTC

  • Ethereum: 0,001 ETH

  • XRP: 0,02 XRP

  • Bitcoin Cash: 0,0001 BCH

  • Litecoin: 0,001 LTC

Fiat innskudd & Uttaksgebyrer

 • INTERNASJONAL WIRE – 0,05% innskuddsavgift (minimumsavgift = 7,5 USD / EUR, maksimumsavgift = 300 USD / EUR) / 0,1% Uttaksgebyr, minimumsavgift er 25,00 USD / EUR ved Bitstamps slutt, og kan medføre ekstra internasjonale bankgebyrer.
 • SEPA – Innskudd gratis / Uttak 3 EUR fast avgift.
 • KREDITKORTKJØP – 5% for alle beløp (en kort avgift kan kreves av kortutstederen).

Ikke-standardiserte finansielle aktiviteter som krever behandling belastes som følger:

Ikke-standard behandling

Tjenestetype SEPA Internasjonal ledning
Overfør retur 0,25% (minimumsavgift = EUR 25,00) 0,25% (minimumsavgift = USD 50,00)
Overfør spor 30,00 EUR USD 35,00
Overfør endringer 30,00 EUR USD 35,00
Administrasjonskostnader 50,00 EUR 50,00 EUR
Overfør re-call 30,00 EUR USD 35,00
Overfør kvittering 30,00 EUR USD 35,00
Spredte overføringer Belastes som et vanlig bankinnskudd Belastes som et vanlig bankinnskudd

Bitstamp-legitimasjon

Bitstamp er en respektert utveksling og en med en rekke bemerkelsesverdige prestasjoner og partnerskap. Som den første Ripple Gateway var Bitstamp også den første partneren i Ripples insentivprogram. Børsen har også partnerskap med CACEIS (Crédit Agricole SA) og Swissquote, som er et bevis på sin status innen finansnæringen..

Det var også den første fullt lisensierte kryptokursutvekslingen i Europa og er for tiden regulert av Luxembourg Financial Industry Supervisory Commission (CSSF). Dette sikrer at utvekslingen med jevne mellomrom arkiverer rapporter til de aktuelle byråene og er i full overensstemmelse med sin praksis.

Børsen har som mål å gi sine kunder en generell positiv opplevelse, og tilbakemeldinger om plattformen er generelt positive. Flertallet av problemene brukerne har med plattformen er knyttet til kundesupporttjenesten, da supportteamet vanligvis tar omtrent 24 til 72 timer å svare på e-post og supportbilletter.

For nye registranter kan verifiseringsprosessen også være ganske langsom ettersom utvekslingen for tiden har å gjøre med en bølge av nye søkere. Imidlertid gir Bitstamp generelt sine kunder en pålitelig og effektiv plattform der de kan handle de mer populære kryptovalutaene.

Bitlisens

I april i år ble Bitstamp også gitt med BitLicense av New York State Department of Financial Services. Som et resultat kan Bitstamp fortsette å tilby kryptohandelstjenester i USA og også bevege seg mot å utvide sin virksomhet over hele USA..

BitLicense krever at selskaper oppfyller flere strenge krav til forbrukerbeskyttelse, og fremhever videre børsforpliktelsene til å forbli fullstendig gjennomsiktige og i samsvar med forskrifter. Teamet tar sikte på å operere etter samme høye standard fulgt av tradisjonelle finansinstitusjoner, og planlegger å øke aktiviteten med hensyn til institusjonelle investorer.

Nye partnerskap

I løpet av de siste 18 månedene har Bitstamp inngått en rekke partnerskap som forbedrer utvalget av produkter og tjenester byttet tilbyr. Disse inkluderer et partnerskap med BCB-gruppen, som er ledende globale megelforhandlere, og dette gjør det mulig for kunder å gjøre innskudd og uttak av britiske pund (GBP) når de bruker børsen.

De har også inngått et samarbeid med Dukascopy Bank, en ledende sveitsisk nettbank, som gjør det mulig for Dukascopys kunder å sende Bitcoin til sine kontoer. Disse midlene kan konverteres til amerikanske dollar, og deretter brukes til å handle på det sveitsiske valutamarkedet. Kunder kan også ta ut penger tilbake i Bitcoin, og Bitstamp vil administrere prosessen og hjelpe Dukascopy med å administrere utvekslingen av fiat-midler til Bitcoin og omvendt. Denne sammenkoblingen hjelper til med å forbedre Bitstamps likviditetsnivå, evnen til å operere på en forskriftsmessig måte, og hjelper også til å lukke gapet mellom kryptoorganisasjoner og verden av tradisjonell finans.

Ytterligere partnerskap og samarbeid med sikte på å forbedre handelsopplevelsen for Bitstamps kunder inkluderer et partnerskap med Irisium, en ledende leverandør av programvare for markedsovervåking og analyse for børser, regulatorer og handelsfirmaer. Bitstamp har forpliktet seg til å bruke Irisiums helhetlige overvåkingsplattform for å få en dypere forståelse av markedsaktivitet, og teamet vil bruke sin innsikt for å forbedre kundebeskyttelse og markedsintegritet ved børsen. De vil også bruke programvaren til å overvåke markedstrender og i sin tur sikre en mer robust og gjennomsiktig handelsplattform for sine kunder.

Teamet har også inngått et samarbeid med Cinnober, en uavhengig leverandør av finansielle teknologiløsninger, og har erstattet sin tidligere interne matchende motor med Cinnober’s TRADExpress Trading System. Flyttingen gjør at Bitstamp kan operere mer effektivt, øker evnen til å opprettholde plutselige økninger i etterspørselen, og bidrar til å lukke gapet når det gjelder ytelse mellom tradisjonelle børser. Som et resultat av å oppgradere den matchende motoren, forventes plattformens bestillingshastighet å bli 1250 ganger raskere, og gjennomstrømningen forventes å øke med 400 ganger.

Et samarbeid med Onfido har hjulpet børsen med å strømlinjeforme kundeprosessen, og samarbeid med leverandøren av identitetsbekreftelse gjør at Bitstamp kan automatisere kundeprosessen ytterligere. I tre-trinns implementeringsprosess har børsen redusert verifiseringsetterslepet betydelig ved å bruke den automatiserte tjenesten, og har begynt å modernisere hele sin online verifiseringsprosess for å automatisere den fullt ut. Den siste implementeringsfasen innebærer å legge til brukerverifisering i Bitstamps mobilapp.

Bitstamp ervervet av NXMH

29. oktober 2018 utvekslingen kunngjort at det ble kjøpt opp av NXMH, et belgisk-basert investeringsselskap. Bitstamp CEO, Nejc Kodrič, har forsikret kundene om børsen om at oppdraget, ledelsen og visjonen til selskapet forblir den samme.

NXMH er et datterselskap av NXC Corporation, som også eier sørkoreansk kryptobørs Korbit, samt Nexon videospillfirma.

Bitstamp ble anskaffet for en estimert pris på $ 400 millioner, og oppkjøpet forventes å føre til at Bitstamp gir seg for internasjonal ekspansjon. Børsen planlegger å utvide seg globalt, og med NXMH som yter økonomisk og utviklingsmessig støtte, bør Bistamp ta et steg inn i det asiatiske markedet i en ikke så fjern fremtid, med den forutsetning at det får grønt lys fra industriregulatorer.

Til tross for salget vil Kodrič forbli administrerende direktør i Bitstamp, og det forventes at ting vil være det samme for selskapets kunder og rundt 180 ansatte. Kvaliteten på kjøperen, tilbudet og de mange fordelene ved å konsolidere driften har alle blitt gitt som viktige faktorer bak teamet som godtar salget. Oppkjøpet er gjennomført for å styrke Bitstamps posisjonering for vekst, og hverdagsdriften bør forbli den samme med kunder som ikke opplever noen forskjell i kontoer og / eller handelsaktivitet.

Bitstamp-mobilappen

Teamet har også lansert en ny Bitstamp-app for iOS og Android som gjør det mulig for folk å holde seg oppdatert med kontoene sine mens de er på farten. Brukere kan raskt sjekke priser fra velkomstskjermen, og logge på med enten fingeravtrykk eller ansikts-ID. Appen inneholder også sanntidsdiagrammer og en rekke analytiske verktøy, og brukere kan velge mellom et enkelt kjøp og salg-grensesnitt eller det mer avanserte Tradeview-grensesnittet. Som et resultat kan både nyere og mer erfarne handelsmenn overvåke markedene og utføre en grundig analyse av prisbevegelser.

Noen av appfunksjonene inkluderer:

 • Enkelt kjøp / salg grensesnitt for nybegynnere
 • Tradeview for erfarne handelsmenn
 • Alle valutaer parret med USD, EUR og BTC
 • Direkte, markedsfør, begrense og stoppordre tilgjengelig
 • Saldoer, transaksjonshistorikk og transaksjonsdetaljer
 • Evne til å deaktivere appen eksternt
 • Send / motta krypto gratis

Noen tilleggsfunksjoner inkluderer en privat modus som gjør det mulig å skjule saldoer, muligheten til å bytte mellom underkontoer, vedlegg i støtteskjemaer, fire ordretyper og varsler om åpne ordrer.

Bitstamp-mobilappen er tilgjengelig på følgende måte:

 1. Installer Bitstamp-mobilappen på enheten din. Få det fra:
 1. Google Play for Android
 2. De App Store for iOS
 • Når du er installert, åpner du appen og trykker på “Start aktivering” -knappen.
 • Godta vilkårene for å fortsette.
 • Skriv inn bruker-ID og passord og trykk “Neste”.
 • Hvis Captcha-puslespillet vises, kan du løse det for å fortsette med aktivering.
 • Skriv inn din 6-sifrede tofaktorautentiseringskode (2FA) fra Authenticator-appen din.
 • Velg den 6-sifrede PIN-koden du vil bruke til å gå inn i appen. Dette lar deg få tilgang til appen raskt uten å oppgi bruker-ID og passord.
 • Aktiver eller deaktiver berørings- / ansikts-ID (på støttede enheter) og trykk “Fullfør aktivering”.
 • Mobilappen skal nå være aktivert og klar til bruk, og du kan se eller deaktivere alle dine aktive enheter i kontoen din Mobile Access seksjon.

  Kobler til Bitstamp’s Lightning Node

  Bitstamp driver sin egen Lightning Network-node, og børsen er forpliktet til å hjelpe nettverket å vokse og oppfordrer aktivt andre selskaper til å begynne å jobbe med nettverket. The Lightning Network fungerer som et sekundært lag med tilkoblinger bygget over Bitcoin-blockchain som forbedrer ytelsen og skalerbarheten til Bitcoin-nettverket. Via Lightning brukes Bitcoin til å behandle millioner av transaksjoner per sekund med nesten null avgifter.

  En Lightning Network-node er programvare som kobles til Lightning Network og muliggjør sending og mottak av Bitcoin fra andre noder, med nettverket som utelukkende består av disse nodene som er koblet til hverandre. Nettverket øker i styrke og effektivitet etter hvert som antall noder øker, og overlever også på noder som er igjen på nettet. Når flere noder åpner betalingskanaler, øker den totale nettverkslikviditeten, slik at brukerne kan foreta flere overføringer og behandle flere betalinger..

  Hvordan fungerer Lightning Network?

  Lightning Network fungerer som en andre-lags løsning, bygger på blockchain-teknologi og legger til tilleggsfunksjoner utenfor kjeden. Nettverket tillater brukere å åpne spesielle betalingskanaler seg imellom som gjør at Bitcoin kan sendes og mottas øyeblikkelig så lenge en betalingskanal forblir åpen. Når interaksjonene er fullført, og kanalen er stengt, blir de nye saldoer skrevet på blockchain.

  For at to parter skal kunne sende Bitcoin-betalinger over Lightning Network, må de åpne en betalingskanal og deretter sende litt Bitcoin til den. Herfra blir det mulig for hver av partene å sende så mange transaksjoner de vil innen betalingskanalen, med transaksjonene sine finansiert av Bitcoin de allerede har sendt til kanalen.

  Når midlene er oppbrukt, kan partene velge å sende mer Bitcoin til kanalen og fortsette å handle, eller lukke kanalen helt. Kanalen kan også lukkes når som helst, og stengingen resulterer i at de nye Bitcoin-saldoer blir skrevet på blockchain.

  Lightning Network tillater at transaksjoner gjennomføres utenfor kjeden med tillit til håndhevbarhet i kjeden, og fungerer i prinsippet på en lignende måte som å inngå en kontraktavtale med en annen part. Imidlertid, med Lightning Network, fungerer blockchainens algoritmer som de endelige voldgiftene.

  Mens Lightning Network kan brukes til å lette betalinger i en rekke bransjer, har teamet på Bitstamp allerede etablert sin Lightening-node for å opprette og bruke sine egne betalingskanaler, og både individuelle og institusjonelle kunder på børsen oppfordres til å gjøre det samme.

  Å sette opp og kjøre en Lightning-node krever et godt nivå av teknisk ekspertise, og det er også nødvendig å kjøre en full Bitcoin-node. Imidlertid anbefaler Bitstamp Casa ferdig maskinvarenode for mindre teknologikyndige brukere.

  Når du har Lightning-noden din i gang, kan du koble til noden som drives av Bitstamp og begynne å utføre transaksjoner. For å lære mer om prosessen, samt koble til Bitstamp Lightning-noden, kan du få tilgang til deres nettverksnode forklaring side.

  Konklusjon

  Bitstamp er en meget profesjonell børs som har etablert seg i sektoren etter å ha vært i drift siden 2011. Børsen fungerer som en inngangsport til kryptovalutaverdenen på en lignende måte som Coinbase og Kraken og lar nye aktører på markedet foreta kryptovalutainnkjøp bruker fiat-valutaer. Børsen er et godt valg for alle som leter etter en sikker plattform som lar brukerne kjøpe valutaer som Bitcoin, Ethereum, Ripple og Litecoin.

  På grunn av de lave avgiftene for overføringer med SEPA, er Bitstamp også et godt valg for folk basert i Europa. Børsen har imidlertid fortsatt rom for å forbedre tjenesten og kan legge til nye kryptovalutaer på plattformen, samt integrere direkte chat-alternativer i supportavdelingen..

  Avslutningsvis er nettstedet et godt valg for enkeltpersoner og institusjoner som ønsker å handle de viktigste kryptovalutaene i euro eller amerikanske dollar. Som en av de mer etablerte og anerkjente børsene som er tilgjengelige i dag, kan brukerne føle seg trygge når de håndterer enten mindre eller større mengder på plattformen.

  Fordeler

  • Høyt volum og likviditet
  • Tydelig og lav gebyrstruktur
  • Overholdende og gjennomsiktig praksis
  • En anerkjent og globalt tilgjengelig utvekslingsplattform

  Ulemper

  • Begrenset kryptovaluta støttes
  • Høye avgifter for kredittkortinnskudd
  • Ingen marginhandel
  • Langsom støtterespons i travle perioder

  Bitstempel

  src = “~ bilder \ nybegynnere-guide-til-bitstempel-komplett-gjennomgang.gif”

  alt = “Bitstempel”

  class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 8.4

  Brukervennlighet

  9,0 / 10

  Rykte

  9,0 / 10

  Avgifter

  8.0 / 10

  Kundeservice

  8.0 / 10

  betalingsmetoder

  8.0 / 10

  Fordeler

  • Høyt volum og likviditet
  • Tydelig og lav gebyrstruktur
  • Overholdende og gjennomsiktig praksis
  • Solid omdømme

  Ulemper

  • Begrenset kryptovaluta støttes
  • Høye avgifter for kredittkortinnskudd
  • Ingen marginhandel
  • Støtten kan være treg

  Besøk {"@kontekst":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","Navn":"Bitstempel","bilde":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 02 \ /bitstamp-review.gif","beskrivelse":"Bitstamp er en av de eldste og mest respekterte kryptovaluta-børsene som er i drift i dag. Etter å ha vært i drift siden 2011, har børsen bygget på sin europeiske brukerbase for å bli et av de mest populære valgene med kryptovalutahandlere over hele verden. Bitstamp har kontorer på en rekke steder og tilbyr kryptovaluta…","tilbud": {"@type":"By på","pris":"0,00","pris Valuta":"$","selger": {"@type":"Person","Navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Vurdering","bestRating":"10","worstRating":"0","ratingValue":"8.40"},"Navn":"Bitstempel","reviewBody":"Bitstamp er en av de eldste og mest respekterte kryptovaluta-børsene som er i drift i dag. Etter å ha vært i drift siden 2011 har børsen bygget på sin europeiske brukerbase for å bli et av de mest populære valgene blant kryptovalutahandlere over hele verden. \ R \ n \ r \ nBitstamp har kontorer på en rekke steder og tilbyr kryptovalutahandel løsninger til klienter lokalisert over hele kloden. \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverview \ r \ nBistamp ble grunnlagt av Damijan Merlak og Nejc Kodri \ u010d i 2011, og paret hadde som mål å tilby en tjeneste som dekket en europeisk klientbase og tilbød et alternativ til et marked som ble dominert av Mt. Gox den gangen. \ R \ n \ r \ n Etter å ha startet i Slovenia, forgrenet Bitstamp seg ved å åpne et britisk kontor i 2013 og et i Luxembourg i 2016. I tillegg til kontoret i Luxembourg har børsen nå tilstedeværelse i London og New York. \ R \ n \ r \ nBitstamp har blitt populært blant både mellomliggende og erfarne kryptovalutahandlere som er interessert i å kjøpe de mer etablerte kryptovalutaene ved å bruke fiat-valutaer. \ R \ n \ r \ nBørsen har som mål å tilby sine brukere med en lav avgift for å bytte store mengder digitale valutaer, og den er for tiden blant de ti beste for sine handelsvolumer. \ r \ n \ r \ nBitstamp håndterer for tiden mer enn $ 700 millioner i kryptovalutahandel hver dag, og er en av de beste børsene for BTC \ / EUR, ETH \ / EUR handelspar. Imidlertid blir over 60% av handelen på plattformen tatt opp av USD-handler med de tre beste kryptovalutaene. \ R \ nBitstamp-funksjoner \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tFunksjonalitet \ u2013 Bistamp-plattformen er generelt godt designet og relativt enkel å bruke. Nettstedet inneholder alle viktige data om priser og ordrer, samtidig som det gir kontinuerlig oppdaterte diagrammer og saldoer. I tillegg til dette tilbyr Bitstamp en mobilapp som er tilgjengelig for både iOS- og Android-brukere. \ R \ n \ tLave avgifter \ u2013 Bitstamp driver et lavere avgiftssystem enn de fleste kryptovalutautvekslinger og internasjonale bankinnskudd påløper et gebyr på 0,05 % avgift med minimum 7,50 USD \ / EUR. Internasjonale tråduttak påløper et avgift på 0,09%, og minimum du kan ta ut via denne metoden er 50 USD \ / EUR. Handelsgebyrer koster .25% for månedlige volumer under $ 20.000, dette faller helt ned til .10% for et månedlig volum på $ 20 millioner. \ R \ n \ tSikkerhet \ u2013 Teamet opererer på et høyt nivå av profesjonalitet og er fortsatt i full overensstemmelse med alle digitale eiendomsregler og forbrukerbeskyttelseslover. Børsen plasserer alle sine digitale eiendeler i fryselager, mens dens online eiendeler er vert på Amazon Web Services. I tillegg er amerikanske dollarkontoer forsikret av FDIC, mens midlene holdes i en New York-chartret bank. \ R \ n \ tKundestøtte \ u2013 Det er en FAQ-seksjon forutsatt som søker å svare på de vanligste spørsmålene som samt gi instruksjoner om hvordan du kjøper og selger Bitcoin. Spesifikke brukerhenvendelser håndteres via e-post, og supportteamet har som mål å svare på kundehenvendelser innen få timer. Medlemmer kan også ringe sitt nærmeste kontor for nødsituasjoner eller mer spesifikke spørsmål. \ R \ n \ tInternasjonal tilgjengelighet \ u2013 I tillegg til å være allment tilgjengelig i hele EU og USA, er sentralen for tiden tilgjengelig for over 60 land. Disse inkluderer Australia, Brasil, Kina, Hong Kong, India, Japan, New Zealand, Singapore og Sør-Korea. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStøttede valutaer \ r \ nBitstamp for tiden fokuserer på å gi tilgang til de mest etablerte kryptovalutaene og opererer markeder med Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Ripple (XRP). Det handles for tiden 12 markedspar på nettstedet som er knyttet til de tre basisvalutaene i Euro (EUR), US Dollar (USD) og Bitcoin (BTC). \ R \ n \ r \ nAs of the eldre kryptovaluta-børser som er i drift i dag, har Bitstamp et høyt likviditetsnivå og håndterer for øyeblikket mer enn $ 700 millioner i kryptokurrencyhandler om dagen. Børsen håndterer mer enn 100 000 handler hver dag på tvers av de forskjellige Euro-parringene, mens den håndterer mer enn 400 millioner dollar i handler per dag over sine amerikanske dollar-sammenkoblinger. \ R \ nBitstamp-registrering & Logg inn \ r \ nBesøk deres offisielle nettsted og opprett en konto ved å følge registreringsprosessen. Du kan enkelt åpne en konto ved å oppgi navn, e-postadresse, bostedsland og passord. Følgende trinn gjør det mulig for deg å raskt opprette en konto. \ R \ n \ r \ n Ved å klikke \ u2018registrer \ u2019 på hjemmesiden, blir du bedt om å oppgi navn, e-postadresse og bostedsland. Det er også nødvendig å merke av i vilkårene og klikke \ u2018registrer \ u2019. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Etter dette vil du motta en fullstendig registrering på e-postadressen på adressen du kom inn. Her vil du også få din unike klient-ID og passord. Disse genereres automatisk, og du vil bli bedt om å endre passordet etter den første påloggingen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan nå logge på Bitstamp med dine nye detaljer, og du vil bli sendt til en side som lar deg endre ditt genererte passord. \ r \ n \ r \ n På dette tidspunktet kan du også velge å konfigurere 2-faktor autentisering, og når denne prosessen er fullført, vil du få tilgang til forskjellige funksjoner i Bitstamp-kontoen din. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBekreft kontoen din \ r \ nFor å få tilgang til visse kontofunksjoner, for eksempel bankoverføringer, er det nødvendig å bekrefte kontoen din. Bitstamp tilbyr personlige og bedriftskontoer, og begge krever følgende dokumentasjon for å bli bekreftet: \ r \ n \ r \ n \ tEt gyldig statsborgerskap \ / nasjonal ID. Pass og førerkort kan også brukes. \ R \ n \ tBevis for opphold, dette inkluderer en kontoutskrift, strømregning og en rekke offentlige utstedte dokumenter. \ R \ n \ r \ nDet er også en andre bekreftelsesfase som krever at brukerne bekrefter telefonnummeret sitt ved hjelp av en OTP-kode som sendes til telefonen. Når hele bekreftelsesprosessen er fullført, får du tilgang til alle funksjonene på Bitstamp-kontoen din og kan gjøre innskudd, kjøp, handler og uttak via en rekke forskjellige metoder. \ R \ n \ r \ n \ r \ nSett et innskudd \ r \ nFør du kan handle eller kjøpe kryptovalutaer, er det nødvendig å finansiere kontoen din. Dette kan gjøres ved å navigere til Innskudd-fanen i kontoen din. Du kan velge å foreta en bankoverføring, overføre foretrukket kryptovaluta eller bruke et kredittkort for å overføre penger. \ R \ nHandling på Bitstamp \ r \ n Innskudd på plattformen kan ta så lenge som 1-3 virkedager, skjønt noen brukere rapporterer mye raskere innskuddstider. Når pengene dine er tilgjengelige, kan du kjøpe ved å klikke på KJØP \ / SELG-knappen, velge ditt foretrukne handelspar og plassere et marked eller begrense ordren. Når dette er gjort, skriver du bare inn riktig pris og antall og behandler kjøpsordren din. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Etter at du har fullført kjøpet, blir kontoen din kreditert ditt kryptovaluta-kjøp. \ u00a0 Du kan selge kryptovalutaen din på børsen eller velge å overføre pengene dine til en ekstern lommebok som du kontrollerer. \ r \ nStøttede betalingsmetoder \ r \ nBitstamp lar brukeren gjøre kjøp via en rekke forskjellige metoder. Børsen støtter en rekke betalingsalternativer som inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tKreditt \ / Debetkort. \ R \ n \ tInternasjonal bankoverføring. \ R \ n \ tSEPA. \ R \ n \ tKryptovaluta Exchange ( BTC, ETH, LTC, XRP, BCH). \ R \ n \ r \ n Er Bitstamp Safe? \ R \ n \ r \ nBitstamp er en av bransjelederne når det gjelder sikkerhetsprosedyrer, og plattformen har et godt rykte som en pålitelig utveksling. Imidlertid har Bitstamp hatt hacks i fortiden og måtte slutte å handle i noen dager etter hendelser i 2014 og 2015. Sistnevnte hendelse viste seg å være den mest alvorlige da 19 000 Bitcoin ble stjålet etter en vellykket hack på børsen. n \ r \ n Som et resultat av dette, revurderte teamet sikkerhetsprosedyrene sine, og sentralen gir for øyeblikket sikre lommebokalternativer for alle sine kunder. Dessuten holdes omtrent 98% av alle midlene frakoblet i fryselager, noe som betyr at de ikke er tilgjengelige for hackere. Disse midlene er også fullt forsikret, og børsen bruker også tofaktorautentisering (2FA), obligatorisk bekreftelses-e-post og SMS-varsler for å sikre brukerkontoer. På toppen av alt dette bruker den også PGP-datakryptering (Pretty Good Privacy) for å autentisere og holde alle opplastede filer private. Siden hacket i 2015 har Bitstamp vært fri for andre hendelser, og har bygget seg et rykte som en av de sikreste børsene i drift i dag. \ R \ nBitstamp-avgifter \ r \ nBitstamp har klart å holde gebyrstrukturen relativt uendret siden den begynte å operere i 2011. Fra og med 20. august 2019; deres enhetlige gebyrstruktur er som følger. \ r \ nHandelsgebyrer \ r \ nGebyrsplanen er basert på brukerens totale handelsvolum i løpet av forrige 30-dagersperiode, og den trinnvise tilnærmingen tar sikte på å belønne store volum individuelle og institusjonelle handelsmenn med null og \ / eller lave avgifter. Alle som bruker plattformen begynner med en grunnleggende handelsavgiftssats på 0,5%, og denne reduseres til 0% når det maksimale månedlige handelsvolumkravet er oppfylt. Det er verdt å merke seg at alle handelsvolumene utenfor USD konverteres til USD ved hjelp av en spotkurs på tidspunktet for hver handel. \ R \ n \ r \ nAlle handelspar (kumulative) \ r \ n \ r \ n \ u2022 < $ 10 000: 0,5% \ r \ n \ u2022 < $ 20 000: 0,25% \ r \ n \ u2022 < $ 100 000: 0,24% \ r \ n \ u2022 < $ 200K: 0,22% \ r \ n \ u2022 < $ 400 000: 0,20% \ r \ n \ u2022 < $ 600 000: 0,15% \ r \ n \ u2022 < $ 1M: 0,14% \ r \ n \ u2022 < $ 2M: 0,13% \ r \ n \ u2022 < $ 4 millioner: 0,12% \ r \ n \ u2022 < $ 20M 0,11% \ r \ n \ u2022 < $ 50 millioner: 0,1% \ r \ n \ u2022 < $ 100 millioner: 0,07% \ r \ n \ u2022 < $ 500 millioner: 0,05% \ r \ n \ u2022 < $ 2B: 0,03% \ r \ n \ u2022 < $ 6B: 0,01% \ r \ n \ u2022 < $ 10B: 0,005% \ r \ n \ u2022 > $ 10B: 0% \ r \ n \ r \ nBitstamp driver også en minimumsbestillingsstørrelse på 25 EUR \ / USD eller 0,001 BTC (for BTC-pålydende handelspar). \ R \ nKryptovaluta-avgifter \ r \ nAlle kryptoinnskudd gjort til Bitstamp er gratis; kryptouttak medfører imidlertid følgende uttaksgebyrer: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin: 0,0005 BTC \ r \ n \ u2022 Ethereum: 0,001 ETH \ r \ n \ u2022 XRP: 0,02 XRP \ r \ n \ u2022 Bitcoin Kontanter: 0,0001 BCH \ r \ n \ u2022 Litecoin: 0,001 LTC \ r \ n \ r \ nFiat innskudd & Uttaksgebyrer \ r \ n \ r \ n \ INTERNATIONAL WIRE – 0.05% Deposit deposit fee (minimum fee = 7.5 USD \ / EUR, maximum fee = 300 USD \ / EUR) \ / 0.1% Uttaksgebyr, minimumsavgift er 25.00 USD \ / EUR på slutten av Bitstamp og kan medføre ytterligere internasjonale bankgebyrer. \ R \ n \ tSEPA \ u2013 Innskudd, gratis \ / Uttak 3 EUR fast avgift. \ R \ n \ tKreditkortskjøp – 5% for alle beløp (et tilleggsgebyr kan kreves av kortutsteder). \ r \ n \ r \ nAlle ikke-standardiserte økonomiske aktiviteter som krever behandling blir belastet som følger: \ r \ nIkke-standard behandling \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTjenestetype \ r \ nSEPA \ r \ nInternasjonal ledning \ r \ n \ r \ n \ r \ nTransferretur \ r \ n0,25% (minimumsavgift = 25,00 EUR) \ r \ n0,25% ( minimumsavgift = USD 50,00) \ r \ n \ r \ n \ r \ n Overføringsspor \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverfør endringer \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nAdministrative kostnader \ r \ nEUR 50,00 \ r \ nEUR 50,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverfør gjentatt anrop \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ n Overføringsmottak \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBounce back transf ers \ r \ nLadet som et vanlig bankinnskudd \ r \ nLadet som et vanlig bankinnskudd \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitstamp Credentials \ r \ nBitstamp er en respektert utveksling og en med et tall av bemerkelsesverdige prestasjoner og partnerskap. Som den første Ripple Gateway var Bitstamp også den første partneren i Ripples incentivprogram. Børsen har også partnerskap med CACEIS (Cr \ u00e9dit Agricole SA) og Swissquote, som er et bevis på sin status innen finansnæringen. \ R \ n \ r \ nDet var også den første fullstendig lisensierte kryptokursutvekslingen i Europa og er for tiden regulert av Luxembourg Financial Industry Supervisory Commission (CSSF). Dette sikrer at utvekslingen med jevne mellomrom arkiverer rapporter til de aktuelle byråene og er i full overensstemmelse med sin praksis. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBørsen har som mål å gi sine kunder en generell positiv opplevelse og tilbakemelding plattformen er generelt positiv. Flertallet av problemene brukerne har med plattformen er knyttet til kundesupporttjenesten, da supportteamet vanligvis tar omtrent 24 til 72 timer å svare på e-post og supportbilletter. \ R \ n \ r \ nFor nye registranter, bekreftelsesprosessen kan også være ganske sakte ettersom utvekslingen for tiden har å gjøre med en bølge av nye søkere. Imidlertid gir Bitstamp generelt sine kunder en pålitelig og effektiv plattform der de kan handle de mer populære kryptovalutaene. \ R \ nBit License \ r \ nI april i år ble Bitstamp også gitt med en BitLicense av New York State Department of Finansielle tjenester. Som et resultat kan Bitstamp fortsette å tilby crypto trading-tjenester i USA og også bevege seg mot å utvide sin virksomhet over hele USA. \ R \ n \ r \ n BitLicense krever at selskaper må oppfylle flere strenge krav til forbrukerbeskyttelse, og fremhever videre utvekslingsforpliktelsene om å forbli fullstendig gjennomsiktige og i samsvar med forskrifter. Teamet tar sikte på å operere etter samme høye standard fulgt av tradisjonelle finansinstitusjoner, og planlegger å øke aktiviteten med hensyn til institusjonelle investorer. \ R \ nNye partnerskap \ r \ nI løpet av de siste 18 månedene har Bitstamp inngått en antall partnerskap som forbedrer utvalget av produkter og tjenester sentralen tilbyr. Disse inkluderer et partnerskap med BCB-gruppen, som er ledende globale meglere for digitale aktiva, og dette gjør det mulig for kunder å gjøre britiske pund sterling (GBP) innskudd og uttak når de bruker børsen. \ R \ n \ r \ nDe har også inngått samarbeid med Dukascopy. Bank, en ledende sveitsisk nettbank, som gjør det mulig for Dukascopy-klienter å sende Bitcoin til kontoene sine. Disse midlene kan konverteres til amerikanske dollar, og deretter brukes til å handle på det sveitsiske valutamarkedet. Kunder kan også ta ut penger tilbake i Bitcoin, og Bitstamp vil administrere prosessen og hjelpe Dukascopy med å administrere utvekslingen av fiat-midler til Bitcoin og omvendt. Denne koblingen hjelper til med å forbedre Bitstamps likviditetsnivå, evne til å operere på en lovoverensstemmende måte, og hjelper også til å lukke gapet mellom kryptoorganisasjoner og verden av tradisjonell finans. \ R \ n \ r \ n Ytterligere partnerskap og samarbeid rettet mot for å forbedre handelsopplevelsen for Bitstamps kunder inkluderer et partnerskap med Irisium, en ledende leverandør av programvare for markedsovervåking og analyse for børser, regulatorer og handelsfirmaer. Bitstamp har forpliktet seg til å bruke Irisiums helhetlige overvåkingsplattform for å få en dypere forståelse av markedsaktivitet, og teamet vil bruke sin innsikt for å forbedre kundebeskyttelse og markedsintegritet ved børsen. De vil også bruke programvaren til å overvåke markedstrender og i sin tur sikre en mer robust og gjennomsiktig handelsplattform for sine kunder. \ R \ n \ r \ nTeamet har også inngått et samarbeid med Cinnober, en uavhengig leverandør av finansielle teknologiløsninger, og har erstattet sin forrige interne matchende motor med Cinnober TRADExpress Trading System. Flyttingen gjør at Bitstamp kan operere mer effektivt, øker evnen til å opprettholde plutselige økninger i etterspørselen, og bidrar til å lukke gapet når det gjelder ytelse mellom tradisjonelle børser. Som et resultat av oppgradering av den matchende motoren, forventes det at plattformens bestillingshastighet blir 1250 ganger raskere, og gjennomstrømningen forventes å øke med 400 ganger. \ R \ n \ r \ nEt samarbeid med Onfido har hjulpet sentralen til å effektivisere sin Kundens ombordstigningsprosess, og samarbeid med leverandøren av identitetsbekreftelse gjør at Bitstamp kan automatisere kundeverifiseringsprosessen ytterligere. I tre-trinns implementeringsprosess har børsen redusert verifiseringsetterslepet betydelig ved å bruke den automatiserte tjenesten, og har begynt å modernisere hele sin online verifiseringsprosess for å automatisere den fullt ut. Den siste implementeringsfasen innebærer å legge til brukerverifisering i Bitstamps mobilapp. \ R \ nBitstamp ervervet av NXMH \ r \ n Den 29. oktober 2018 kunngjorde børsen at den ble kjøpt opp av NXMH, et belgisk-basert investeringsselskap. Bitstamp CEO, Nejc Kodri \ u010d, har forsikret kundene om børsen om at oppdraget, ledelsen og visjonen til selskapet forblir den samme. \ R \ nNXMH er et datterselskap av NXC Corporation, som også eier sørkoreansk kryptobørs Korbit, samt Nexon videospillfirmaet. \ r \ n \ r \ nBitstamp ble kjøpt for en estimert pris på $ 400 millioner, og oppkjøpet forventes å føre til at Bitstamp gir seg for internasjonal ekspansjon. Børsen planlegger å utvide seg globalt, og med NXMH som gir økonomisk og utviklingsmessig støtte, bør Bistamp ta et steg inn i det asiatiske markedet i en ikke så fjern fremtid, på den betingelsen at det får grønt lys fra industriregulatorer. r \ nTil tross for salget vil Kodri fortsatt være administrerende direktør i Bitstamp, og det forventes at ting vil være det samme for selskapets kunder og rundt 180 ansatte. Kvaliteten på kjøperen, tilbudet og de mange fordelene ved å konsolidere driften er alle gitt som \ u00a0store faktorer bak teamet som godtar salget. Oppkjøpet er gjennomført for å styrke Bitstamps posisjonering for vekst, og den daglige driften bør forbli den samme når kundene ikke opplever noen forskjell i kontoer og / / eller handelsaktivitet. \ R \ n Bitstamp Mobile App \ r \ nTeamet har lanserte også en ny Bitstamp-app for iOS og Android som gjør det mulig for folk å holde seg oppdatert med kontoene sine mens de er på farten. Brukere kan raskt sjekke priser fra velkomstskjermen, og logge på med enten fingeravtrykk eller ansikts-ID. \ U00a0 Appen inneholder også sanntidsdiagrammer og en rekke analytiske verktøy, og brukere kan velge mellom et enkelt kjøp og salg-grensesnitt eller det mer avanserte Tradeview-grensesnittet. Som et resultat kan både nyere og mer erfarne tradere overvåke markedene og utføre en grundig analyse av prisbevegelser. \ R \ n \ r \ n Noen av appens funksjoner inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tEnkel kjøp \ / selge grensesnitt for nybegynnere \ r \ n \ tTradevisning for erfarne handelsmenn \ r \ n \ tAlle valutaer parret med USD, EUR og BTC \ r \ n \ tInstant, markedsfør, begrense og stoppordre tilgjengelig \ r \ n \ tBalanser, transaksjonshistorikk og transaksjonsdetaljer \ r \ n \ tMulighet til å deaktivere appen eksternt \ r \ n \ tSend \ / Motta krypto gratis \ r \ n \ r \ n Noen tilleggsfunksjoner inkluderer en privat modus som gjør det mulig å skjule saldoer, muligheten til å bytt mellom underkontoer, vedlegg i støtteskjemaer, fire ordretyper og varsler om åpne ordrer. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitstamp-mobilappen kan nås ved følgende prosess: \ r \ n \ r \ n \ tInstaller Bitstamp-mobilappen på enheten din. Få det fra: \ r \ n \ r \ n \ tGoogle Play for Android \ r \ n \ tApp Store for iOS \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tNår du er installert, åpner du appen og trykker på \ u201cStart aktivering \ u201d-knapp. \ r \ n \ tGodt med vilkårene for å fortsette. \ r \ n \ tIngi bruker-ID og passord og trykk \ u201cNeste \ u201d. \ r \ n \ tHvis Captcha-puslespillet vises , løs det for å fortsette med aktivering. \ r \ n \ tIngi din 6-sifrede tofaktorautentiseringskode (2FA) fra Authenticator-appen. \ r \ n \ tVelg den 6-sifrede PIN-koden du vil bruke til å gå inn i appen. Dette lar deg få tilgang til appen raskt uten å oppgi bruker-ID og passord. \ R \ n \ tEnaktivere eller deaktivere berørings- / ansikts-ID (på støttede enheter) og trykk \ u201cFinish aktivering \ u201d. \ R \ n \ r \ nThe mobilappen skal nå være aktivert og klar til bruk, og du kan se eller deaktivere alle dine aktive enheter i delen din for mobiltilgang på kontoen din. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKoble til Bitstamp’s Lightning Node \ r \ nBitstamp er kjører sin egen Lightning Network-node, og sentralen er forpliktet til å hjelpe nettverket å vokse og oppfordrer aktivt andre selskaper til å begynne å jobbe med nettverket. The Lightning Network fungerer som et sekundært lag med tilkoblinger bygget over Bitcoin-blockchain som forbedrer ytelsen og skalerbarheten til Bitcoin-nettverket. Via Lightning brukes Bitcoin til å behandle millioner av transaksjoner per sekund med nesten null avgifter. \ R \ n \ r \ nEn Lightning Network-node er programvare som kobles til Lightning Network og muliggjør sending og mottak av Bitcoin fra andre noder, med nettverket består utelukkende av disse noder som kobler til hverandre. Nettverket øker i styrke og effektivitet etter hvert som antall noder øker, og overlever også på noder som er igjen online. Når flere noder åpner betalingskanaler, øker den totale nettverkslikviditeten, slik at brukerne kan foreta flere overføringer og behandle flere betalinger. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan fungerer Lightning Network? \ R \ nThe Lightning Network fungerer som en andre-lags løsning, bygger på blockchain-teknologi og legger til tilleggsfunksjoner utenfor kjeden. Nettverket tillater brukere å åpne spesielle betalingskanaler seg imellom som gjør at Bitcoin kan sendes og mottas øyeblikkelig så lenge en betalingskanal forblir åpen. Når interaksjonen er fullført, og kanalen er stengt, blir de nye saldoer skrevet på blockchain. \ R \ n \ r \ n For at to parter skal kunne sende Bitcoin-betalinger over Lightning Network, må de åpne en betalingskanal og send litt Bitcoin til den. Herfra blir det mulig for hver av partene å sende så mange transaksjoner som de vil innen betalingskanalen, med transaksjonene som finansieres av Bitcoin de allerede har sendt til kanalen. \ R \ n \ r \ nNår midlene er oppbrukt , kan partene velge å sende mer Bitcoin til kanalen og fortsette å handle, eller lukke kanalen helt. Kanalen kan også lukkes når som helst, og stengingen resulterer i at de nye Bitcoin-saldoer blir skrevet på blockchain. \ R \ n \ r \ nThe Lightning Network tillater at transaksjoner gjennomføres utenfor kjeden med tillit til on-chain håndhevbarhet, og fungerer i prinsippet på en lignende måte som å inngå en kontraktsavtale med en annen part. Imidlertid, med Lightning Network, fungerer blockchain-algoritmene som de endelige voldgiftene. \ R \ n \ r \ n Mens Lightning Network kan brukes til å lette betalinger i en rekke bransjer, har teamet på Bitstamp allerede etablert sin Lightning node for å opprette og bruke sine egne betalingskanaler, og både individuelle og institusjonelle klienter for børsen oppfordres til å gjøre det samme. \ r \ n \ r \ nSette opp og kjøre en Lightning-node krever et godt nivå av teknisk ekspertise, og det er også nødvendig å kjøre en full Bitcoin-node. Imidlertid anbefaler Bitstamp den ferdige maskinvarenoden Casa for mindre teknologikyndige brukere. \ R \ n \ r \ nNår du har Lightning-noden din i gang, kan du koble til noden som drives av Bitstamp og begynne å utføre transaksjoner. For å lære mer om prosessen, samt koble til Bitstamp Lightning-noden, kan du få tilgang til deres forklaringsside for nettverksnoder. \ R \ nKonklusjon \ r \ nBitstamp er en meget profesjonell utveksling som har etablert seg i sektoren etter å ha vært har vært i drift siden 2011. Børsen fungerer som en inngangsport til kryptovalutaverdenen på samme måte som Coinbase og Kraken, og tillater nye aktører i markedet å kjøpe kryptovaluta ved hjelp av fiat-valutaer. Børsen er et godt valg for alle som leter etter en sikker plattform som lar brukerne kjøpe valutaer som Bitcoin, Ethereum, Ripple og Litecoin. \ R \ n \ r \ n På grunn av lave gebyrer for overføringer ved bruk av SEPA, er Bitstamp også et godt valg for folk basert i Europa. Børsen har imidlertid fortsatt rom for å forbedre tjenesten og kan legge til nye kryptovalutaer på plattformen, samt integrere direkte chat-alternativer i sin supportavdeling. \ R \ n \ r \ n Til slutt er nettstedet et godt valg for enkeltpersoner. og institusjoner som ønsker å handle kjerne-kryptovalutaene i enten euro eller amerikanske dollar. Som en av de mer etablerte og anerkjente børsene som er tilgjengelige i dag, kan brukerne føle seg trygge når de håndterer enten mindre eller større mengder på plattformen. \ R \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tHøyt volum og likviditet \ r \ n \ tKlar og lav avgiftsstruktur \ r \ n \ tKompatibel og gjennomsiktig praksis \ r \ n \ tEn hederlig og globalt tilgjengelig utvekslingsplattform \ r \ n \ r \ nKonsoller \ r \ n \ r \ n \ tBegrenset kryptovaluta støttet \ r \ n \ tHøye gebyrer for kredittkortinnskudd \ r \ n \ tIngen marginhandel \ r \ n \ tSlå supportrespons i travle perioder","forfatter": {"@type":"Person","Navn":"Eugene Kem"},"dato Publisert":"2019-08-16"}}

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me