Paxful gjennomgang

Teamet bak Paxful har som mål å gi en enkel, rettferdig og sikker plattform som gjør det mulig for enkeltpersoner å handle verdi. Nettstedet fungerer som en global peer-to-peer-betalingslogistikkplattform og letter Bitcoin-handler på samme måte som Ebay letter handel med hverdagsvarer.

Paxful er basert i USA, og ble etablert i 2015 av en gruppe utviklere som ønsket å skape en peer-to-peer-markedsplass som tillot kjøpere og selgere å samhandle etter å ha lagt ut handelstilbud. Nettstedet fungerer som megler mellom interesserte parter og gir rom for brukerne å samhandle.

Paxful Website Review

Paxful er et populært alternativ for handel med Bitcoin, siden nettstedet er brukervennlig og tilbyr det mest varierte utvalget av betalingsmetoder tilgjengelig online. Betalingsmåter inkluderer bankoverføring, kreditt- eller debetkort, PayPal, MoneyGram og Skrill. I tillegg til disse metodene, kan brukerne også velge å gjøre kjøp ved å bruke et av et stort antall gavekort som Amazon og iTunes. Disse alternativene gjør Paxful til et praktisk sted for kjøp og salg av Bitcoin.

Hvordan det fungerer

For å komme i gang med å bruke Paxful, kan brukerne gå til nettstedet og bare velge en mengde Bitcoin du vil kjøpe og din lokale valuta. Beløpet i Bitcoin du får, vises da.

Kjøpe

Etter å ha opprettet en konto kan brukere søke etter tilgjengelige Bitcoin-selgere. Vanlige søkekategorier inkluderer valutatype og betalingsmåte.

Paxful betaling

Herfra kan brukere se alle de åpne ordrene, et antall selgere vil være tilgjengelige, og den mest passende leverandøren kan bli funnet ved å se på aksepterte betalingsmåter, minimums- og maksimumsbeløp, samt pris. Brukere kan også sjekke selgers tilbakemeldingsvurdering og kontohistorikk for å fastslå deres egnethet.

Når en passende leverandør er funnet, er det mulig å starte en handel ved å klikke på “Kjøp” -knappen. Det er da nødvendig å velge beløpet du vil kjøpe og foreta kjøpet. Dette åpner en escrow-tjeneste og chat-alternativ som lar deg kommunisere direkte med selgeren og diskutere handelen mer detaljert.

Selger

Når handelen er avsluttet og betalingen er avsluttet, kan du klikke på “Merk som betalt” og vente på overføringen av Bitcoin til din Paxful-lommebok. Når dette er fullført, kan du bruke Bitcoin på hvilken som helst måte du vil.

Besøkende på nettstedet som ikke allerede har opprettet en konto, får en annen måte å gjøre kjøp på. Etter å ha valgt valuta og beløp de ønsker å kjøpe, kan besøkende følge trinnene som er beskrevet for å fullføre kjøpet.

Å kjøpe Bitcoin via Paxful er en ganske enkel opplevelse, og nettstedet tilbyr brukerne et bredt utvalg av måter å betale, på toppen av dette tar nettstedet ingen gebyrer direkte fra kjøperen når de kjøper Bitcoin. Imidlertid vil kjøperen bli belastet et gebyr valgt av selgeren; og dette gebyret kan variere sterkt, avhengig av hvilken betalingsmåte du bruker. Betaling med gavekort gir ofte de høyeste avgiftene.

Selgere på nettstedet belastes med 1% avgift, det betales også et lite ‘gruvegebyr’ betalt av selgeren når Bitcoin sendes fra en adresse til en annen. I likhet med Localbitcoins, fungerer Paxful som en peer-to-peer-markedsplass og bruker en rekke nøkkelfunksjoner for å prøve å garantere et høyt bruksnivå.

Nøkkelegenskaper

Paxful lar kjøpere og selgere gjøre transaksjoner via et ekstremt bredt spekter av betalingsmåter. Disse inkluderer:

 • Kontantinnskudd
 • Kreditt- og debetkort
 • Gavekort
 • MoneyGram
 • Nasjonal bankoverføring
 • PayPal
 • Western Union

Nettstedet inneholder også en rekke funksjoner designet for å bidra til å sikre handel:

 • Sikkerhet av midler – Paxful oppretter en lommebok som automatisk lagrer pengene dine når du registrerer deg for en konto. Denne lommeboken fungerer som en effektiv måte å lagre og overføre penger på nettstedet. Paxfuls servere vedlikeholdes også i samsvar med de høyeste bankspesifikasjonene.
 • 2 Faktorautentisering– Lommebøker krever komplekse passord og tofaktorautentisering for å garantere sikkerhet. Aktivering av 2FA bidrar til å holde lommeboken beskyttet, og gir et ekstra beskyttelseslag mot hackere.
 • En sperretjeneste–Når du handler på nettstedet, holdes midler i sperret inntil begge parter bekrefter alle deler av transaksjonen. Dette fungerer som en måte å beskytte handelsmenn på og muliggjøre jevnere transaksjoner.
 • Ryktevurderinger– Handlere får en rangering basert på deres aktivitet, i tillegg er deres handelshistorikk og tilbakemeldingsvurderinger åpne for alle å se.
 • Kundeservice – Paxful har et omfattende støttesystem, og supportteamet svarer vanligvis raskt. Brukere kan kontakte supportteamet via en rekke alternativer som direktemelding, e-post, telefon og sosiale medier.

På grunn av lave gebyrer for provisjonsavgift, bør Paxful være et billig alternativ. Imidlertid, i likhet med Localbitcoins, krever selgere på nettstedet generelt mer for Bitcoin enn de mer kjente sentraliserte børsene. På peer-to-peer-markedsplasser velger leverandører ofte å generere fortjeneste ved å øke salgsprisene litt. Leverandører risikerer å selge Bitcoin til enkeltpersoner som kan prøve å sette i gang en tilbakeføring (via kreditt- / debetkort eller PayPal), og som et resultat er prisene høyere over hele plattformen for å redusere denne risikoen..

Ting å tenke på

Paxful fungerer som en desentralisert børs, og det er nødvendig for brukerne å innlemme visse sikkerhetstiltak når de er på nettstedet for å sikre smertefri handel. Nettstedet har utviklet et godt rykte som et pålitelig sted å kjøpe og selge Bitcoin; imidlertid, det brede utvalget av betalingsalternativer tilgjengelig på Paxful tiltrekker seg også et stort antall svindlere som har som mål å svindle ærlige handelsmenn. Som et resultat er det best å:

 • Kontroller selgerens profil og bekreft at de er egnet for å håndtere. Når det er mulig, se etter leverandører med en etablert konto og en høy positiv tilbakemeldingsvurdering. Kontoer bør være over ett år gamle, med en rating på minst 98%.
 • Kontakt selgeren og be om bytte gjennom plattformen. Ikke sett eksterne handler med leverandører, da dette negerer sperretjenesten og åpner muligheten for svindel. Det er også best å holde seg til å kommunisere gjennom meldingsboksen Paxful og unngå å sende meldinger via e-post, mobil eller SMS.
 • Forklar kravene dine så mye som mulig og fremhev eventuelle problemer du måtte ha. Prisene vil generelt avhenge av betalingsmåten du velger, og kan variere sterkt, så sørg for å bekrefte en passende pris.
 • Velg en betalingsmåte som gir deg et godt beskyttelsesnivå. Gavekort betalt med kontanter foretrekkes av svindlere, da de er umulige å spore. Hvis du får problemer etter å ha brukt et kreditt- eller debetkort, PayPal eller en bankoverføring, vil du ha et ekstra sikkerhetslag.
 • Kontakt kundesupport og bruk forumet hvis du opplever problemer, eller hvis du er i tvil angående selgere. Mens hele prosessen er ganske grei, er det alltid mulig for brukere å støte på problemer. Benytt deg av ressursene som er tilgjengelige.

Paxful er en av de enkleste måtene å skaffe Bitcoin, og nettstedet gjør kjøp og salg av Bitcoin tilgjengelig for alle som har en datamaskin. Det er ingen kjøps- eller salgsgrenser, og brukere kan bestemme hvor mye identifikasjonsbekreftelse de vil bruke under handler. I tillegg til dette lar Paxful brukere gjøre kjøp via det største utvalget av betalingsalternativer som er tilgjengelig for øyeblikket.

Mye av nettstedets attraktivitet skyldes at det gir stor betalingsfleksibilitet. Når du bruker nettstedet, er det imidlertid viktig å huske at det er upålitelige kjøpere og selgere på nettstedet som har som hovedmål å svindle legitime handelsmenn. Dette er den viktigste ulempen med å bruke nettstedet, og teamet bak Paxful gir omfattende kundesupport, i tillegg til et forum og en ressursdel som tar sikte på å holde brukerne oppdatert om alt som skjer på nettstedet..

For personer som ønsker å handle Bitcoin mens de bruker tjenester som PayPal, MoneyGram og Skrill, er Paxful det beste alternativet. For å kunne dra nytte av større fleksibilitet med betalingsmåter, bør brukerne være forberedt på å betale over markedsprisene, ettersom leverandører velger å belaste mer for Bitcoin sammenlignet med ordinære børser.

Paxful er en populær måte for enkeltpersoner å handle Bitcoin og er fortsatt et levedyktig alternativ for mange i Bitcoin-samfunnet. Nettstedet gir kjøpsmuligheter for enkeltpersoner som normalt ikke kan kjøpe Bitcoin. Som et resultat er det et godt valg for både nye og mer erfarne handelsmenn. Imidlertid bør Paxful-brukere sørge for å bruke alle nødvendige ressurser for å verifisere selgere og gjøre transaksjoner på måter som holder dem beskyttet til enhver tid..

Paxful

src = “~ bilder \ nybegynnere-guide-til-paxful-complete-review.gif”

alt = “Paxful”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Brukervennlighet

9,0 / 10

Rykte

7.0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundeservice

8.0 / 10

betalingsmetoder

10,0 / 10

Fordeler

 • Lett å bruke
 • Mange betalingsalternativer
 • Ryktevurderinger
 • En rekke alternativer

Ulemper

 • Må være årvåken
 • Treg kundesupport
 • Høyere avgifter

Besøk {"@kontekst":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","Navn":"Paxful","bilde":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 11 \ /paxful.gif","beskrivelse":"Teamet bak Paxful tar sikte på å tilby en enkel, rettferdig og sikker plattform som gjør det mulig for enkeltpersoner å handle verdi. \ U00a0 Nettstedet fungerer som en global peer to peer-betalingslogistikkplattform og letter Bitcoin-handler på samme måte som Ebay letter handel med hverdag varer. Paxful er basert i USA, og var…","tilbud": {"@type":"By på","pris":"0,00","pris Valuta":"$","selger": {"@type":"Person","Navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Vurdering","bestRating":"10","worstRating":"0","ratingValue":"8.60"},"Navn":"Paxful","reviewBody":"Teamet bak Paxful tar sikte på å tilby en enkel, rettferdig og sikker plattform som gjør det mulig for enkeltpersoner å handle verdi. \ U00a0 Nettstedet fungerer som en global peer to peer-betalingslogistikkplattform og letter Bitcoin-handler på samme måte som Ebay letter handel med hverdag varer. \ r \ n \ r \ nPaxful er basert i USA, og ble etablert i 2015 av en gruppe utviklere som prøvde å skape en peer-to-peer-markedsplass som tillot kjøpere og selgere å samhandle etter å ha lagt ut handelstilbud. Nettstedet fungerer som en megler mellom interesserte parter og gir rom for brukerne å samhandle. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPaxful er et populært alternativ for handel med Bitcoin, siden nettstedet er brukervennlig og tilbyr det mest varierte utvalget av betalingsmåter tilgjengelig online. Betalingsmåter inkluderer bankoverføring, kreditt- eller debetkort, PayPal, MoneyGram og Skrill. I tillegg til disse metodene, kan brukerne også velge å gjøre kjøp ved å bruke et stort antall gavekort som Amazon og iTunes. \ U00a0 Disse alternativene gjør Paxful til et praktisk sted å kjøpe og selge Bitcoin. \ R \ nHvordan det fungerer \ r \ nFor å komme i gang med å bruke Paxful, kan brukerne gå til nettstedet og bare velge en mengde Bitcoin du vil kjøpe og din lokale valuta. Beløpet i Bitcoin du får, vises da. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Etter at du har opprettet en konto, kan brukere søke etter tilgjengelige Bitcoin-selgere. \ u00a0 Vanlige søkekategorier inkluderer type valuta og betalingsmåte. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Herfra kan brukerne se alle de åpne ordrene, et antall selgere vil være tilgjengelige, og den mest passende leverandøren kan bli funnet ved å se på aksepterte betalingsmåter, minimums- og maksimumsbestillingsbeløp, samt \ u00a0pris. Brukere kan også sjekke selgers tilbakemeldingsvurdering og kontohistorikk for å bestemme deres egnethet. \ R \ n \ r \ nNår en passende leverandør er funnet, er det mulig å starte en handel ved å klikke på \ u201cKjøp \ u201d knapp. Det er da nødvendig å velge beløpet du vil kjøpe og kjøpe. Dette åpner for en sperretjeneste og chat-alternativ som lar deg kommunisere direkte med selgeren og diskutere handelen mer detaljert. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår handelen er avsluttet og betaling er avsluttet, kan du klikke \ u201cMark as Betalt \ u201d og vente på overføringen av Bitcoin til din Paxful lommebok. Når dette er fullført, kan du bruke Bitcoin på hvilken som helst måte du vil. \ R \ n \ r \ nBesøkere til nettstedet som ikke allerede har opprettet en konto, vil bli presentert med en annen måte å gjøre kjøp på. Etter å ha valgt valuta og beløp de ønsker å kjøpe, kan besøkende følge trinnene som er beskrevet for å fullføre kjøpet. \ R \ n \ r \ nKjøp av Bitcoin via Paxful er en ganske enkel opplevelse, og nettstedet tilbyr brukere et bredt utvalg av måter å betale, på toppen av dette tar nettstedet ingen gebyrer direkte fra kjøperen når de kjøper Bitcoin. Imidlertid vil kjøperen bli belastet et gebyr valgt av selgeren; og dette gebyret kan variere sterkt avhengig av betalingsmåten som brukes. \ u00a0 Betaling med gavekort gir ofte de høyeste avgiftene. \ r \ n \ r \ nSelgere på nettstedet belastes med 1% avgift, det er også et lite \ u2018minegebyr \ u2019 betalt av selgeren når Bitcoin sendes fra en adresse til en annen. I likhet med Localbitcoins, fungerer Paxful som en peer-to-peer-markedsplass og bruker en rekke viktige funksjoner for å prøve å garantere et høyt nivå av brukervennlighet. \ N \ nNøkkelfunksjoner \ r \ nPaxful tillater kjøpere og selgere å gjøre transaksjoner via en ekstremt bredt utvalg av betalingsmåter. Disse inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tKassainnskudd \ r \ n \ tKreditt- og debetkort \ r \ n \ tGavekort \ r \ n \ tMoneyGram \ r \ n \ tNasjonal bankoverføring \ r \ n \ tPayPal \ r \ n \ tWestern Union \ r \ n \ r \ nSiden inneholder også en rekke funksjoner som er designet for å bidra til sikker handel: \ r \ n \ r \ n \ tSikkerhet av midler \ u2013 Paxful lager en lommebok som automatisk lagres midlene dine når du registrerer deg for en konto. Denne lommeboken fungerer som en effektiv måte å lagre og overføre penger på nettstedet. Paxful servere vedlikeholdes også i samsvar med de høyeste bankspesifikasjonene. \ R \ n \ t2 Faktorautentisering \ u2013 Lommebøker krever komplekse passord og tofaktorautentisering for å garantere sikkerhet. \ U00a0 Aktivering av 2FA hjelper med å holde lommeboken beskyttet og gir et ekstra beskyttelseslag mot hackere. \ r \ n \ tEn sperretjeneste \ u2013Når du handler på nettstedet, holdes midler i sperring til begge parter bekrefter alle deler av transaksjonen. \ u00a0Dette fungerer som en måte å beskytte handelsmenn på og muliggjøre jevnere transaksjoner. \ r \ n \ tRepute Ratings \ u2013 Traders får en rangering basert på deres aktivitet, i tillegg er deres handelshistorikk og tilbakemeldingsvurdering tilgjengelig for alle. \ r \ n \ tKundestøtte \ u2013 Paxful har et omfattende støttesystem, og supportteamet svarer vanligvis raskt. Brukere kan kontakte supportteamet via en rekke alternativer som direkte melding, e-post, telefon og sosiale medier. \ R \ n \ r \ n På grunn av lave provisjonsgebyrer, bør Paxful være et billig alternativ. Imidlertid, i likhet med Localbitcoins, krever selgere på nettstedet generelt mer for Bitcoin enn de mer kjente sentraliserte børsene. På peer-to-peer-markedsplasser velger leverandører ofte å generere fortjeneste ved å øke salgsprisene litt. Leverandører risikerer å selge Bitcoin til enkeltpersoner som kan prøve å sette i gang en tilbakeførsel (via kredittkort / debetkort eller PayPal), og som et resultat er prisene høyere over hele plattformen for å redusere denne risikoen. \ R \ nTing å vurdere \ r \ nPaxful fungerer som en desentralisert børs, og det er nødvendig for brukere å innlemme visse sikkerhetstiltak når de er på nettstedet for å sikre smertefri handel. Nettstedet har utviklet et godt rykte som et pålitelig sted å kjøpe og selge Bitcoin; imidlertid, det brede utvalget av betalingsalternativer tilgjengelig på Paxful tiltrekker seg også et stort antall svindlere som har som mål å svindle ærlige handelsmenn. Som et resultat er det best å: \ r \ n \ r \ n \ tSjekk selgerens profil og verifisere at de er egnet for å håndtere. Når det er mulig, se etter leverandører med en etablert konto og en høy positiv tilbakemeldingsvurdering. Kontoer bør være over ett år gamle, med en rating på minst 98%. \ R \ n \ tKontakt selgeren og be om bytte gjennom plattformen. Ikke sett eksterne handler med leverandører, da dette negerer sperretjenesten og åpner muligheten for svindel. Det er også best å holde seg til å kommunisere gjennom meldingsboksen Paxful og unngå å sende meldinger via e-post, mobil eller SMS. \ R \ n \ t Forklar kravene dine så mye som mulig og fremhev eventuelle problemer du måtte ha. Prisene vil generelt avhenge av betalingsmåten du velger, og kan variere sterkt, så sørg for å bekrefte en passende pris. \ R \ n \ tVelg en betalingsmåte som gir deg et godt beskyttelsesnivå. Gavekort betalt med kontanter foretrekkes av svindlere, da de er umulige å spore. Hvis du får problemer etter å ha brukt et kreditt- eller debetkort, PayPal eller en bankoverføring, vil du ha et ekstra sikkerhetslag. \ R \ n \ tKontakt kundestøtte og bruk forumet hvis du har problemer, eller er i tvil angående selgere. Mens hele prosessen er ganske grei, er det alltid mulig for brukere å komme i problemer. Benytt deg av de tilgjengelige ressursene. \ R \ n \ r \ nPaxful er en av de enkleste måtene å få tak i Bitcoin, og nettstedet gjør kjøp og salg av Bitcoin tilgjengelig for alle som har en datamaskin. Det er ingen kjøps- eller salgsgrenser, og brukere kan bestemme hvor mye identifikasjonsbekreftelse de vil bruke under handler. I tillegg til dette lar Paxful brukere gjøre kjøp via det største utvalget av betalingsalternativer som er tilgjengelig for øyeblikket. \ R \ n \ r \ nMye av nettstedets attraktivitet skyldes at det gir en stor mengde betalingsfleksibilitet. Når du bruker nettstedet, er det imidlertid viktig å huske at det er upålitelige kjøpere og selgere på nettstedet hvis hovedmål er å svindle legitime handelsmenn. \ u00a0 Dette er den viktigste ulempen ved å bruke nettstedet, og teamet bak Paxful gir omfattende kundesupport, i tillegg til et forum og en ressursdel som tar sikte på å holde brukerne oppdatert om alt som skjer på nettstedet. \ r \ n \ r \ nFor enkeltpersoner ønsker å handle Bitcoin mens du bruker tjenester som PayPal, MoneyGram og Skrill, er Paxful det beste alternativet. For å dra nytte av større fleksibilitet med betalingsmåter, bør brukerne være forberedt på å betale over markedsprisene, ettersom leverandører velger å belaste mer for Bitcoin sammenlignet med de vanlige børsene. \ R \ n \ r \ nPaxful er en populær måte å enkeltpersoner til å handle Bitcoin og er fortsatt et levedyktig alternativ for mange i Bitcoin-samfunnet. Nettstedet gir kjøpsmuligheter for enkeltpersoner som normalt ikke kan kjøpe Bitcoin. Som et resultat er det et godt valg for både nye og mer erfarne handelsmenn. Imidlertid bør Paxful-brukere sørge for å bruke alle nødvendige ressurser for å verifisere selgere og gjøre transaksjoner på måter som til enhver tid holder dem beskyttet..","forfatter": {"@type":"Person","Navn":"Eugene Kem"},"dato Publisert":"2019-01-22"}}