Bitmedia: Innovative annonseringsløsninger for Crypto & Blockchain

Bitmedia

Den elektroniske kryptoannonseplassen er langt fra perfekt, men Bitmedia jobber hardt for å lukke gapet.

Blockchain og kryptoselskaper står overfor utfordringer når de lager annonser for nettområdet. Plassering er en av dem, og mange nettsteder er skitne om blockchain, Bitcoin og cryptos generelt.

I tillegg til å finne plattformer for å nå sitt målmarked, må krypto- og blockchain-selskaper sørge for at de får mest mulig ut av alt de bruker på annonser.

Større selskaper har råd til å bygge bildet, men nystartede selskaper må vite at penger brukt på annonser blir til inntekter.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Selv om kryptoer blir mer populære hele tiden, trenger kryptovaluta og blockchain-fokuserte selskaper fortsatt alle fordeler i det elektroniske annonsemarkedet.

Bitmedia hjemmeside
Bitmedia hjemmeside

La oss se på hvordan Bitmedia jobber for å sikre at blockchain-selskaper har store annonseringsmuligheter, og hvordan det beveger hele plassen fremover.

Bitmedia er fokusert på fremgang

Bitmedia er interessert i å fremme blockchain og crypto space ved å lage de riktige forbindelsene. Ikke bare ønsker selskapet å gjøre hver annonse viktig, det vil også at kapital skal strømme til sine kunder, som trenger støtte for nye og innovative ideer..

Matvey Diadkov, administrerende direktør i Bitmedia, kommenterte fremdriften:

“Kryptomarkedet har utviklet seg betydelig de siste årene og utløst endringer i finansielle instrumenter og tilnærminger til personvern. Vi som et selskap ser vårt oppdrag i å hjelpe bransjen å vokse ved å utstyre kryptovirksomheter med et brukervennlig og rimelig verktøy for å tiltrekke seg nytt publikum. Denne oppdateringen som vi har jobbet med i mer enn åtte måneder har ført oss et skritt nærmere vårt mål og har gitt våre kunder en rekke betydelige forbedringer på plattformen. “

Fremskrittene som Bitmedia har gjort for å forbedre kryptoannonsemarkedet det siste året er slående. I tillegg til å legge til nye verktøy for å sikre at annonsører vet at kampanjene deres får resultater, har det vært i stand til å trenge inn i nye reklamesteder for å spre ordet til et bredere publikum.

Nye verktøy for bedre kryptoannonser

Data betyr noe!

Bitmedia har skapt en plattform som gir annonsører muligheten til å detaljere og finne ut hva som virkelig fungerer.

I tillegg til detaljerte engasjementsmålinger, har Bitmedia introdusert enkle å forstå oppsett som lar alle se hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Nå er det mye enklere å administrere annonsegrupper, og få mest mulig ut av tid og penger brukt. Testing er også enkelt med Bitmedia, slik at travle annonseutførere kan ta informerte beslutninger uten å kjempe mot en forståelig plattform som ikke ble bygget med tanke på dem..

Faktisk har Bitmedia satt A / B-testing i forkant av designet. Enhver annonsekampanje må være i stand til å tilbakestille hva slags meldinger som fungerer på en gitt kundebase, så de gode ideene får lov til å trives.

Dashbord for annonsører
Dashbord for annonsører

Bitmedias plattform tillater enkel testing av oppfordring til handlinger, meldinger, grafikk og andre visuelle elementer, og en rekke andre faktorer. Plattformen gir også kunder god statistikk over resultatene, som er enkle å tolke.

Å administrere annonsegrupper med plattformen vil sannsynligvis være en enkel prosess, selv om det er mange variabler å holde styr på i kampanjen. I tillegg kan HTML5-annonser lastes opp direkte til plattformen!

Pakker av Bitmedia

Ville det ikke vært hyggelig å bare gjøre det som fungerer første gang?

Bitmedia har opprettet ‘Packages’ -funksjonen, som gjør at klientene kan treffe nettsteder som gir de beste resultatene første gang annonsene vises, slik at de har større sjanse for å treffe demografiske mål.

Disse toppturssidene er valgt av Bitmedia-kontoadministratorer og valgt fordi de leverer resultater til andre kunder. Det er vanskelig å argumentere med den logikken, og gitt Bitmedias track record, får disse ideene resultater.

Målet med annonsering er ikke bare å få en logo foran folk mens de surfer på nettet. Mindre bedrifter må produsere reelle resultater i form av nye kunder som konverterer til tjenesten deres eller støtter utviklingen av et nytt prosjekt.

Kvaliteten på menneskene som ser en annonse har betydning for nisjevirksomheter, og det er her Packages-funksjonen fra Bitmedia kommer i fokus.

Tenk deg om det var mulig å sikre at de som så på en annonse, ville ha en aktiv interesse i virksomheten som brukte penger på å markedsføre produktene eller ideene.

Ved å plassere annonser foran folk som ønsker å støtte blockchain- og kryptoselskaper, gir Bitmedia nye og voksende selskaper en fin måte å få kontakt med et støttende samfunn.

Glem Crypto Ad Ban

De fleste mennesker i verden kjenner fortsatt ikke forskjellen mellom ETH og XRP, enn si at det er flere tokens der ute enn Bitcoin. Det kan virke rart, men det er tilstanden på markedet akkurat nå.

Selv om dette er positivt for bransjen, da det betyr at det er mye rom å vokse, må annonsører i krypto- og blockchain-bransjen legge budskapet sitt inn på steder der annonsene er velkomne og vil føre til inntekter.

Når du annonserer på Bitmedia, er det ingen begrensninger som begrenser meldingen som markedsføres, eller noen filtre som reduserer klikkfrekvensen.

Disse spesialiserte løsningene er avgjørende for en bransje som sannsynligvis vil se økende push-back fra etablerte aktører, da tokens og desentralisert teknologi gir en enda større innvirkning på hvordan samfunnet fungerer.

Bedre verktøy for gode ideer

Innovative verktøy er fantastiske, men bare hvis de leverer virkelige resultater.

Bitmedias plattform har kraftige casestudier som viser at det ikke bare er en solid plattform som leverer profesjonelle verktøy, men at den også kan lede trafikk til kundenes nettsteder.

I et slikt eksempel hjalp Bitmedia Bitcoin Marketing Team (BMT) med å øke både klikk og visninger og var i stand til å bli en av de tre beste kanalene i en kampanje.

Bitmedia hjalp også BMT med å øke trafikken med så mye som 700%.

I følge Jamie McCormick, administrerende direktør i BMT,

“Vi har jobbet med Bitmedia med flere klienter gjennom årene, men i dette spesielle tilfellet jobbet vi med kontosjefen vår for å bygge ut en veldig målrettet liste over nettsteder med høy ytelse, hvitliste disse, bruk UTM-sporing med makroene for å identifisere utgivere, og deretter vår egen tilnærming til å spore gjennom konverteringstrakten helt til salg. ”

Bitmedia får resultater

Bitmedia er klar til å hjelpe selskaper som ønsker å utvikle seg og vokse i blockchain og cryptos space. Det arbeides også med en oppgradering som gjør at kundene best kan utnytte annonsebudsjettet ved å kombinere alle leverandørene i en enkelt enhet.

Alle disse funksjonene skal være i gang i nær fremtid, noe som er gode nyheter for alle som trenger å bruke en resultatdrevet kryptoannonseplattform. I følge Bitmedia skal de fleste av disse oppgraderingene fungere innen 2. kvartal 2020.

Hvis du trenger å få resultater fra din neste krypto- eller blockchain-fokuserte annonsekampanje, ville det være verdt å grave litt dypere i Bitmedia. Hvis du vil lære mer om alle vellykkede kampanjer som Bitmedia gjorde til virkelighet, bare klikk her.

Bitmedia kan også kontaktes direkte via nettsted, eller ved å sende en e-post til [email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map